Ne može Virto krivit Emira Spahića,mi u toj tekmi osim onog gola iz ofsajda,nismo šutnuli na gol... U tom meču Hasagić najbolji i pored primljenih golova... Ostali su bili svi ispod svakog nivoa...Virtu4l je napisao/la:Protiv Rumunije je taktika bila odlična, jedan napadač, pojačan vezni red, ali igrači su odigrali katastrofalno, posebno Emir Spahić.
BiH - Lihtenstajn / BiH - Kipar
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
- sanlituncay
- Kontakt:
Re: BiH - Lihtenstajn / BiH - Kipar
U ovo vrijeme kad 200 ljudi dnevno ostaje bez posla, međugorske suvenirnice i Dinamo su puni ko brod!
Ne treba minimizirati nase igre koje su obezbjedile odlazan na SP. Kroz kvalifikcije svaka ekipa prodje kroz sito i reseto i oni najbolji se plasiraju bez obzira kakva igra ili grupa bila. I svaka reprezentacija koja se plasirala na SP zasluzeno se plasirala. I ovaj put sam optimistican pa sam misljenja da cemo se i ovaj put plasirati i da izmedju nas i Belgije nece biti vise od par bodova razlike.zgembo89 je napisao/la:U grupi sa Grčkom koja je bila totalno van forme oni su nas pratili cijele kvalifikacije u stopu sa bodovima,a mi smo na jedvite jade kraj kvalifikacija okončali ključnim pobjedama,ne znamo se nositi sa pritiskom..
Vels i Izrael su puno jače ekipe od Litvanije i Latvije vrlo je vjerovatno da cemo negdje prosuti bodove jer trenutno odbrana bez Kolašinca i desni bek koji nije u formi? moze kiksati
- BavaracZenica
- Kontakt:
Ne znam za vas, al ja mislim da cemo uzet glatko Kipar, u prvih 20 minuta vec zabit gol , Ibisevic zapocinje golijadu..
Odbrana sigurno treba se popravit, ta komunikacija je kljucna.. i treba ici od utakmice do utakmice, a ne razmisljat za mjesec dana vec na gostovanju u Walesu, nismo izasli ni protiv Kipra igrat.. idemo dan po dan.. i prvi smo !
Odbrana sigurno treba se popravit, ta komunikacija je kljucna.. i treba ici od utakmice do utakmice, a ne razmisljat za mjesec dana vec na gostovanju u Walesu, nismo izasli ni protiv Kipra igrat.. idemo dan po dan.. i prvi smo !

FC Bayern !!!!!
Emir Spahic kako god je odigro dobro znao je ,i usrat mnogo puta (repka i klub), a to da nam treba neko ko ce zagalamiti pogotovo u odbrani je fakat.
Jedino Beg da malo napregne glasne žice nema ko bar ga ja ne vidim u ovom trenutku.
Dzeko mi se cini da nije toliko grlat od protivnickog gola da dobaci
Jedino Beg da malo napregne glasne žice nema ko bar ga ja ne vidim u ovom trenutku.
Dzeko mi se cini da nije toliko grlat od protivnickog gola da dobaci

Arsenal All The Way !
Naravno da mogu, direktan krivac za dva gola.sanlituncay je napisao/la:Ne može Virto krivit Emira Spahića,mi u toj tekmi osim onog gola iz ofsajda,nismo šutnuli na gol... U tom meču Hasagić najbolji i pored primljenih golova... Ostali su bili svi ispod svakog nivoa...
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- Goalgetter
- Kontakt:
--- Medunjanin --- Rahimic ----
Ibricic ---- Misimovic ---- Pjanic
Koliko se sjecam, ovaj je vezni red protiv Rumunije bio. Uzasan.
Nego, ne trazi mi se sada onaj gol Misketa protiv Rumuna. Je li regularan gol bio, ili je pravilno ponisten zbog offsidea?
Ibricic ---- Misimovic ---- Pjanic
Koliko se sjecam, ovaj je vezni red protiv Rumunije bio. Uzasan.

Nego, ne trazi mi se sada onaj gol Misketa protiv Rumuna. Je li regularan gol bio, ili je pravilno ponisten zbog offsidea?
- sanlituncay
- Kontakt:
Pa dobro tebi je on uvijek krivVirtu4l je napisao/la:Naravno da mogu, direktan krivac za dva gola.sanlituncay je napisao/la:Ne može Virto krivit Emira Spahića,mi u toj tekmi osim onog gola iz ofsajda,nismo šutnuli na gol... U tom meču Hasagić najbolji i pored primljenih golova... Ostali su bili svi ispod svakog nivoa...

U ovo vrijeme kad 200 ljudi dnevno ostaje bez posla, međugorske suvenirnice i Dinamo su puni ko brod!
Ma ne, nije uvijek, ali zbog njegovih loših reakcija smo primili dva gola, prvo je zakasnio na loptu, pa je onda simulirao faul kao protiv Nigerije, i ispao je još nekoliko puta, ali Keno je odbranio.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- Goalgetter
- Kontakt:
Kad god Pape nije eksperimentisao taktikom, tu smo utakmicu i dobili. Sjetimo se Grcke na Bilinom Polju, gdje apsolutno nije komplicirao, nego jednostavno poslao izbalansiran sastav na teren. A cim je probavao neke nove egzibicije (Francuska na Kosevu, Rumunija, Nigerija...), uvijek je zajebao stvar.
- sanlituncay
- Kontakt:
Mi najbolje izgledamo sa 1 napadačem i sa 2 krila,i trebali bi igrati kao sto smo na turneji po Americi,s tim da nas jedino zeza fizicka sprema,mi mozemo 60 minuta odigrat,i onda škrge,nikako mi to nije jasno... kako svi mogu,samo mi ne mozemo,jbt ko da nam igrači igraju u amaterskim klubovima!
- Consigliere
- Kontakt:
Najbolju utakmicu smo odigrali kad je bio primoran da zaigra 4-5-1 zbog povrede Ibisevica. Vezni red: Rahimic- Medunjanin ; Pjanic - Misimovic - Lulic, s tim da je Mujdza radio malu djecu po desnoj strani. Naravno, Francuska u Parizu 

Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Goalgetter je napisao/la:Kad god Pape nije eksperimentisao taktikom, tu smo utakmicu i dobili. Sjetimo se Grcke na Bilinom Polju, gdje apsolutno nije komplicirao, nego jednostavno poslao izbalansiran sastav na teren. A cim je probavao neke nove egzibicije (Francuska na Kosevu, Rumunija, Nigerija...), uvijek je zajebao stvar.

Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Zar sad ne igramo kao protiv Rumunije? Jedan napadač, dva zadnja vezna...?Goalgetter je napisao/la:A cim je probavao neke nove egzibicije (Francuska na Kosevu, Rumunija, Nigerija...), uvijek je zajebao stvar.
Igrao je tako i prije Francuske.Consigliere je napisao/la:Najbolju utakmicu smo odigrali kad je bio primoran da zaigra 4-5-1 zbog povrede Ibisevica. Vezni red: Rahimic- Medunjanin ; Pjanic - Misimovic - Lulic, s tim da je Mujdza radio malu djecu po desnoj strani. Naravno, Francuska u Parizu
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- Goalgetter
- Kontakt:
Tad se igralo sa prakticno 4 dizelasa na terenu, i iskusnim Rahimicem. Ibricic u to vrijeme skoro pa nikako nije igrao u Lokomotivi, a igrao je lijevo krilo. Pjanic agirao kao desno krilo, Miske kao poluspic. Medunjanin ispred Rahimica. Jesu i igraci bili u katastrofalnom izadnju, bilo je sigurno nekih tenzija i prije meca, ali i taktika je bila nula (Sjecam se da ga je i SportSport.ba upravo zbog te taktike protiv Rumuna kritikovao, kao i repka.ba koji su mu inace odani).Virtu4l je napisao/la:Zar sad ne igramo kao protiv Rumunije? Jedan napadač, dva zadnja vezna...?Goalgetter je napisao/la:A cim je probavao neke nove egzibicije (Francuska na Kosevu, Rumunija, Nigerija...), uvijek je zajebao stvar.
Kad uporedimo sada sa ovim, imas koliko toliko agilnog Hajrovica desno, lijevo Lulic, u centrali Pjanic, Medunjanin i Besic. Za mene, ipak velika razlika u fleksibilnosti veznog reda. Protiv Rumunije je samo nabacao tehnicare u prvi sastav, i ocekivao da ce svojim tehnickim umjecem stvarati sanse na terenu.
Bolje receno kad god je Pape pokusao da dokaze da je ono za sta dobija pare smo popusili 

- sanlituncay
- Kontakt:
Odmah me podsjeti na Damira Nikšića,ovaj klip Papetu treba puštat prije utakmice
Ne diraj taktiku
0:40 Nije to za tebe,nemoj ba, pa šta će,nemoj pokvarit ćeš nešto,ostavi ne diraj
Ej ej...
[youtube][/youtube]

Ne diraj taktiku

0:40 Nije to za tebe,nemoj ba, pa šta će,nemoj pokvarit ćeš nešto,ostavi ne diraj

[youtube][/youtube]
Ma na tom meču niko nije uklizao kako treba, niko duela nije dobio, bili smo inferiorni u svakom pogledu, ali taj meč je bio preokret i onda je sve krenulo kako treba.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Zgembozgembo89 je napisao/la:U grupi sa Grčkom koja je bila totalno van forme oni su nas pratili cijele kvalifikacije u stopu sa bodovima,a mi smo na jedvite jade kraj kvalifikacija okončali ključnim pobjedama,ne znamo se nositi sa pritiskom..
Vels i Izrael su puno jače ekipe od Litvanije i Latvije vrlo je vjerovatno da cemo negdje prosuti bodove jer trenutno odbrana bez Kolašinca i desni bek koji nije u formi? moze kiksati

Fakat zesce glOOuposti.
U zivot bi se smio kladiti,da bi ovaj u slucaju da prodzemo grupu kao I proslu.Okrenuo plocu I stao palamudoti kako je grupa prelaka.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Grci totalno van forme, uzeli samo 25 bodova na 10 utakmica.

I zavrsili na drugom mjestu.
Koliko smo mi trebali uzeti da bi se zadovoljili raznorazni zgembovi i zgembici? 50 bodova?

Koliko smo mi trebali uzeti da bi se zadovoljili raznorazni zgembovi i zgembici? 50 bodova?
jos na svjetskom ljudi prošli u drugi krugcalcio je napisao/la:Grci totalno van forme, uzeli samo 25 bodova na 10 utakmica.![]()