nek radije ispadnu Travnik i Leotar...dva kluba koja ubjedljivo najvise stete ovoj ligi i direktno utjecu(negativno) na konacan plasman ekipa...

ne kakimma_hz je napisao/la:volio bih da Slavija ostane u ligi jer je uvijek igrala fer i sportske utakmice....
nek radije ispadnu Travnik i Leotar...dva kluba koja ubjedljivo najvise stete ovoj ligi i direktno utjecu(negativno) na konacan plasman ekipa...
Dejan Djogo "veliki talenat" Slavije koji je trebao nama doci pa nije,pa u Grcku negde,OFI ako se ne varam pa nije,i na kraju zavrsio u Metalcu.Sad nemoj me drzati za rec ali mislim da nije minute odigrao u dresu Metalca.erkan je napisao/la:Ma moraju se otjerati Radonje i njima slični i otvoriti vrata igračima koji radom zasluže dres SLAVIJE.Dali neko zna gde je onaj ĐOGO i TEŠANOVIĆ koje sam gledao u juniorima.
A ja nacuo da poslovni direktor postaje g.Zoran Golijanin-----cime se bavi ovaj gospodin za koga kazu da je jako ozbiljna licnost u I.Sarajevu,,,,,,Devil je napisao/la:Izgleda da ce Dragan Skrba na mesto sportskog direktora doci.
Devil je napisao/la:Izgleda da ce Dragan Skrba na mesto sportskog direktora doci.
erkan je napisao/la:Ma ljudi Slavija će opet biti veliki klub samo kad lopovi odu i ne bude love i ličnih interesa(sam sastav igračkog kadra je zanimljiv)70%igrača sada je štela PA KAKO IGRAT fudbala,oni što znaju idu dalje i mislim da je dobro da ispadnu možda neko nekog POĆERA
Pa normalno kad niko drugi nece da se ortaci sa lopovima.Mada evo sada je nova uprava dosla pa cemo da vidimo.Sarajlijc@ je napisao/la:Hebote oko Slavije se vazda isti treneri vrte
A koju ulogu ima taj neki g.Zoran Golijanin ---kao navodno poslovni direktor kluba-----cime se bavi g.GolijaninDevil je napisao/la:Zdravko Savija novi direktor kluba,ceka se sportski jos uvek.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.