FK Slavija

mma_hz
Kontakt:

Re: FK Slavija

Post Postao/la mma_hz » 02 dec 2011, 23:57

volio bih da Slavija ostane u ligi jer je uvijek igrala fer i sportske utakmice....
nek radije ispadnu Travnik i Leotar...dva kluba koja ubjedljivo najvise stete ovoj ligi i direktno utjecu(negativno) na konacan plasman ekipa... ;)
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

aS_Roma

Post Postao/la aS_Roma » 03 dec 2011, 00:03

mma_hz je napisao/la:volio bih da Slavija ostane u ligi jer je uvijek igrala fer i sportske utakmice....
nek radije ispadnu Travnik i Leotar...dva kluba koja ubjedljivo najvise stete ovoj ligi i direktno utjecu(negativno) na konacan plasman ekipa... ;)
ne kaki :D slavija cao :D

EnesBesic
Kontakt:

Post Postao/la EnesBesic » 10 dec 2011, 11:21

Bez obzira sto su veliki nacionalisti, kada posmatram onu sportsku stranu, zao mi je Slavije. Znala je ona proteklih sezona odigrati jako dobro, sjecam se one sezone kada im je Sarajevo bjezalo skoro 12 bodova i odlucujucoj utakmici u Lukavici je Sarajevo golom Obuce dalo gol i spasilo titulu. Znali su igrati jako lijepo i dopadljivo, na medjunarodnoj sceni su izbacili danski Alborg. Ali izgleda, da je Slavija zrtva loseg ekonomskog stanja u nasoj drzavi i ne brige za sport.

Moj stav, sa sportskog aspekta zao mi je Slavije, jer znali su igrati, sto se tice nacionalizma drago mi je sto ispadaju.

erkan
Kontakt:

Post Postao/la erkan » 13 dec 2011, 18:39

Ma moraju se otjerati Radonje i njima slični i otvoriti vrata igračima koji radom zasluže dres SLAVIJE.Dali neko zna gde je onaj ĐOGO i TEŠANOVIĆ koje sam gledao u juniorima.

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 13 dec 2011, 23:54

erkan je napisao/la:Ma moraju se otjerati Radonje i njima slični i otvoriti vrata igračima koji radom zasluže dres SLAVIJE.Dali neko zna gde je onaj ĐOGO i TEŠANOVIĆ koje sam gledao u juniorima.
Dejan Djogo "veliki talenat" Slavije koji je trebao nama doci pa nije,pa u Grcku negde,OFI ako se ne varam pa nije,i na kraju zavrsio u Metalcu.Sad nemoj me drzati za rec ali mislim da nije minute odigrao u dresu Metalca. ;)
Tesanovic,jel' mislimo na onog malog kapitena,tako nesta slicno '91,'92 godiste,mislim da je on prestao da se bavi fudbalom.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 27 dec 2011, 01:25

Slavija dobila novo rukovodstvo.Gledam i ne verujem,da mi je samo znati kada ce neko kao sportista uci u ovaj klub.
Predsednik je ponovo Gojko Draskovic,bese nacelnik neke opstine tamo ne znam koje.
Na mesto predsednika skupstine ide Milos Glogovac,cini mi se direktor neke gradjevinske firme tamo. :?

A upravni odbor cine Mirko Sarovic :lol: ,Dragan Kulina,Veljko Savcic,Slobodan Ujic,Vinko Radovanovic,Zoran Tesanovic i Bogdan Ceko.

E nasli su se u pm,no nadam se ako nista da ce svojim politickim vezama i sposobnostima da manipulisu ljudima uspeti doneti nesta novo Slaviji sto Gasanovic nije uspeo.

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 27 dec 2011, 01:37

postoji li mogućnost da na proljeće izborite opstanak?

erkan
Kontakt:

Post Postao/la erkan » 27 dec 2011, 11:24

Ma ljudi Slavija će opet biti veliki klub samo kad lopovi odu i ne bude love i ličnih interesa(sam sastav igračkog kadra je zanimljiv)70%igrača sada je štela PA KAKO IGRAT fudbala,oni što znaju idu dalje i mislim da je dobro da ispadnu možda neko nekog POĆERA

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 28 dec 2011, 20:30

Izgleda da ce Dragan Skrba na mesto sportskog direktora doci. ;)

pabizo
Kontakt:

Post Postao/la pabizo » 29 dec 2011, 00:51

Devil je napisao/la:Izgleda da ce Dragan Skrba na mesto sportskog direktora doci. ;)
A ja nacuo da poslovni direktor postaje g.Zoran Golijanin-----cime se bavi ovaj gospodin za koga kazu da je jako ozbiljna licnost u I.Sarajevu,,,,,,

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 30 dec 2011, 01:30

Devil je napisao/la:Izgleda da ce Dragan Skrba na mesto sportskog direktora doci. ;)

Ovo je fina vijest. Nisam to znao. Ako je istina, dosta dobar posao je napravila Slavija pošto je Maca, ipak jedno veliko fudbalsko ime sa ovih prostora i ima određeni ugled i veze što je za ovu funkciju jako bitno.

erkan je napisao/la:Ma ljudi Slavija će opet biti veliki klub samo kad lopovi odu i ne bude love i ličnih interesa(sam sastav igračkog kadra je zanimljiv)70%igrača sada je štela PA KAKO IGRAT fudbala,oni što znaju idu dalje i mislim da je dobro da ispadnu možda neko nekog POĆERA

Svi ovi likovi, ili većina njih je bila u klubu i kad je išlo dosta dobro kad se igralo sa sarajevom za titulu, kad se igrala evropa, osvajao kup... I glogovac, i kulina, i tešanović, i čeko, ja mislim i radovanović ali nisam baš skroz siguran. Ali tada je bilo para, sve je finansirano iz kase kulinine građ. firme unigrad i glogovčeve isto građ. firme put. sad su i jedni i drugi u totalnoj dubiozi, radnici nemaju plata mjesecima, ali kulinu nedavno vidim u premieru kod leona uplaćuje frayer petobu na tiket. :lol: Tačno je, jesu lopinaši i jedan i drugi, uzimali su sebi, ali mislim da su dosta i davali. jbg recesija čini svoje a i dodik preko svojih firmi im uzima posao tako da... mrka kapa. Ipak ima u IS par dobrostojećih privatnika koji bi mogli pomoći slaviji, ali neće ljudi da se upuštaju u nešto čemu je budućnost neizvjesna.
što se tiče ovih štelića koji igraju, njih je vazda bilo u slaviji i vazda će ih i biti. jbg to je tako ne samo u slaviji već i u većini drugih klubova u bih. mislim da je jedino široki imun na to.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 04 jan 2012, 17:30

Noćas je umro Jovan Jovo Sikima, bivši dugogodišnji fudbaler Slavije. Imao je 37 godina. :( Za nekoliko dana je planirao da pravi svadbu. :roll:
Počivaj u miru.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 04 jan 2012, 17:31

Samo sto dodjoh u Sarajevo doceka me vest da je preminuo Joco Sikima. :(
Pocivaj u miru majstore. :cry:
Preminuo od posledica srcanog udara,a bio je tek '75 godiste. :(

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 04 jan 2012, 17:34

Јово ($) "
(21.01.1975. – 03.01.2012)
" је у $ ? тужна ". $, $ $ ¥ $ " је Јово ", " $ ? " по " $ $ ? $ % $.

Јоцо, & су га $ ? ?, рођен је 21.01.1975. $ у Сарајеву. % & $ прве $ & " је у $ " на ", $ ' " " " пут у ". Наступао је за ? ? а по ' " / " је пружао у $ $. % је $ се " у свој $, $ & Сарајево. / ' се ?, а његове $ " " ? " " у ". ? је $ " " " " & " " је у то " " у " ? ". ? је % $ " сезоне у сезону све " $ с " освајања " ?. ' " " " $ " ¥ ? се " " Јово ". У / ? & " сезоне 2001/02 & је $ ?. " је 24 наступа (13 у ' $, 11 у /), " 3 ? ($ у ' " $ у / $). " " " $ " су ' те сезоне $ & 9 " &, % је ? " у " ?, ? " " " су $ ? " ? ? су $ су " " ''"'' у жару &, " & " стартова на " ".
" срце ? је $ & 03. $, а 01. $ 2001. $ Јоцо је ¥ ". " је то његов $, $ $, $ је у сјајној " " " " $ ? " ", " $ ? " ? ' " & " ", а ' " " пут у " ? " $ " & ". & 2:0 у ', " је $ за 1:0, а $ $ Јоцо ? у 60 " 73 " за - ? у & Сарајеву.
& те сезоне у ?, " $ $ & $ " Јоцо је " " $ " $ $ & $ ?. Његов " ? " ? $ су $ у 5 ? у $ " ", $ је % $ " у 18 ". " то " ' ", па " " " ?, & је те $ ? & са $ & је у ? " & " пораз у $. То су $ $, " је Јоцо.
& $, Јоцо је ? $ &, %, ? а $ терену & је & & сезоне 2008/09 " за ? ' " ".
Јоцо - " - по $ ?, $ знању & су ? ? $ ' " " " ? $. " је " " " " у " Сарајеву, ? " ''% $'' у $, ''$ се не "'' у ".....
% се " $ $ & &. " се " & Танго, а у " 2011/12 постао ? & ?. $ " " $ је у $ СЦ ''?'' $ је његов " тог 04. $ $ & $ 2:1, а ¥ ' $ " све нас је ? ? " $ " ' ' ' Јова ".
Сахрана Јова " " / у &, 05. $, на $ / ? у " Сарајеву. :cry: :cry:

BolanBolan
Kontakt:

Post Postao/la BolanBolan » 11 jan 2012, 18:07

slika
"...gledam na svaki preživljeni dan svog života kao na neku veliku pobjedu, a poderotine na mojoj duši sve su veće i niko ih ne može zakrpiti."

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 11 jan 2012, 18:14

Hebote oko Slavije se vazda isti treneri vrte :?
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 11 jan 2012, 19:42

Sarajlijc@ je napisao/la:Hebote oko Slavije se vazda isti treneri vrte :?
Pa normalno kad niko drugi nece da se ortaci sa lopovima.Mada evo sada je nova uprava dosla pa cemo da vidimo.

avlami97
Kontakt:

Post Postao/la avlami97 » 11 jan 2012, 20:22

Šta ima u jugozapadnom Sarajevu? Mislili Slavija ostati u ligi?
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 11 jan 2012, 20:59

Zdravko Savija novi direktor kluba,ceka se sportski jos uvek. ;)

pabizo
Kontakt:

Post Postao/la pabizo » 12 jan 2012, 15:43

Devil je napisao/la:Zdravko Savija novi direktor kluba,ceka se sportski jos uvek. ;)
A koju ulogu ima taj neki g.Zoran Golijanin ---kao navodno poslovni direktor kluba-----cime se bavi g.Golijanin

Odgovori

Natrag na “Prva liga RS”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.