Nikad nismo bili na ratnoj nozi,a vec dugo se znamo.Poslusaj prijateljski savjet i odmori malo od foruma.Nekad su tvoji postovi bili konstruktivniji i davali smisao ovom forumu.Ovako se samo brukas iz dana u dan,padas sve vise na dno.Svi normalni su te se odrekli,ostao ti je samo onaj debilko Nea kojeg slijedis u slijepoj ulici.Virtu4l je napisao/la:Simpatični ste tako kad u nedostatku argumentacije okrećete na lično prepucavanje, shvatam, ali...
Još uvijek nam niko nije odgovorio na pitanje odakle novac klubu bez ikakvih prihoda...?
FK Velež (opšte diskusije)
Re: FK Velež (opšte diskusije)
lezVe do bagro
Ponovo o meni.
9 od 10 postova.

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Vala rodjeni kad vidim kome replicirate pocnem sumnjati u vasu inteligenciju Bgm.Kakav danak neiskustvu.
Pastrmki nmg da se nacudim da jos nije provalio prelivodu i folera koji se sprda na racun ljudi koji su zivotima branili drzavu.
Pastrmki nmg da se nacudim da jos nije provalio prelivodu i folera koji se sprda na racun ljudi koji su zivotima branili drzavu.
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

Majstore ja te stvarno ne razumije Pastrmka te unistio argumentima a ti se pravis mahnitVirtu4l je napisao/la:Sigurno da je tako u vašim očima, ali zašto onda nema odgovora na ključna pitanja?DembaBa21 je napisao/la: Odustani majstore brukas se iz dana u dan
U mojim očima ste poniženi argumentima, što dokazuju vaši odgovori i konstantno vrijeđanje.
Odakle Veležu novac za stadion, plate igračima i sve ostale tekuće obaveze? Samo da naglasim, da pričamo o klubu koji nema prihode, ne prodaje igrače, ne igra u UEFA takmičenjima, nema velike sponzore i ima mizeriju od ulaznica.

Nema tu ni a od argumenata, samo kopirana hrpa gluposti, ali toj spodobi svakako ne odgovaram, zato čekam nekoga od vas da priloži neke valjane argumente.DembaBa21 je napisao/la:Majstore ja te stvarno ne razumije Pastrmka te unistio argumentima a ti se pravis mahnit
Za početak da mi neko objasni odakle Veležu novac.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
A odakle tebi obraz kradljivice od radničke klase </3Virtu4l je napisao/la:Nema tu ni a od argumenata, samo kopirana hrpa gluposti, ali toj spodobi svakako ne odgovaram, zato čekam nekoga od vas da priloži neke valjane argumente.
★Mostar u srcu, Velež do groba!★
★https://www.youtube.com/watch?v=HEr4S-5PgLY★
9. august - Ofanziva na Otoci
🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️
SK Stolac Hercegovina
🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️
SK Stolac Hercegovina
Hahahaha cuj vi njemu da polazete racune odakle vam pare i vi se palite ahaahahahahahhaa
FK SARAJEVO.
- NeretvanskaPastrmka
- Kontakt:
Pa brato pastrmka ga je prvi i provalio. Nije ovo nikakvo neiskustvo. Samo samaranje nejaci argumentima na najkulturniji moguci nacin. Kaze lik svojim (boldirano) parama gradimo stadion a ja mu zalijepim crno na bijelo i puknem samar o donacijama opstine saveza i uefe sa preko 2 miliona i 100 milja za trafo. Jedino ako on ne konta da je ulozenih svojih 5-10 milja ravno onome sto su dobili pa ispada samoizgradnja pored donacijska 2 miliona. On o samoodrzivosti a ljudi iz kluba mu izjavljuju kako ubrzo nece na zelenu granu jer nemaju rapa. Evo sto lik bruka sebe to je obican nolajfer ali samo svojim upisima podstice kopanje po proslosti i kako su izgradili to sto imaju. Volim crno na bijelo brato sta cu. Sve u duhu fer plejamma_hz je napisao/la:Vala rodjeni kad vidim kome replicirate pocnem sumnjati u vasu inteligenciju Bgm.Kakav danak neiskustvu.
UEFA TEAM RANKING 1989
43 Velez Mostar YUG 3.583
49 Hamburger SV Ger 3.500
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
117 Olympique Marseille Fra 1.875
126 Manchester United Eng 1.500
143 Paris Saint-Germain Fra 1.250
43 Velez Mostar YUG 3.583
49 Hamburger SV Ger 3.500
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
117 Olympique Marseille Fra 1.875
126 Manchester United Eng 1.500
143 Paris Saint-Germain Fra 1.250
-
- Kontakt:
Daje nam vlada bih i skaka i sdp i sda, mi odemo do azije, tusnemo sve to na prelaz, za godinu dana imat cemo budzet ko dinamo zagreb
Za sta stolice,krov,tribinu pomocni stadion,toalet,reflektore,plate igraca sta te interesuje daj da zavrsimo ovo glupo raspravljanje i da se okanis Veleza?Virtu4l je napisao/la:Nema tu ni a od argumenata, samo kopirana hrpa gluposti, ali toj spodobi svakako ne odgovaram, zato čekam nekoga od vas da priloži neke valjane argumente.DembaBa21 je napisao/la:Majstore ja te stvarno ne razumije Pastrmka te unistio argumentima a ti se pravis mahnit
Nije to sto si ti njega isprskao argumentima prijatelju,nego sto uopste sa njim komuniciras na ljudski nacin.Vjeruj mi,tog rodjena majka izbjegava.NeretvanskaPastrmka je napisao/la:Pa brato pastrmka ga je prvi i provalio. Nije ovo nikakvo neiskustvo. Samo samaranje nejaci argumentima na najkulturniji moguci nacin. Kaze lik svojim (boldirano) parama gradimo stadion a ja mu zalijepim crno na bijelo i puknem samar o donacijama opstine saveza i uefe sa preko 2 miliona i 100 milja za trafo. Jedino ako on ne konta da je ulozenih svojih 5-10 milja ravno onome sto su dobili pa ispada samoizgradnja pored donacijska 2 miliona. On o samoodrzivosti a ljudi iz kluba mu izjavljuju kako ubrzo nece na zelenu granu jer nemaju rapa. Evo sto lik bruka sebe to je obican nolajfer ali samo svojim upisima podstice kopanje po proslosti i kako su izgradili to sto imaju. Volim crno na bijelo brato sta cu. Sve u duhu fer plejamma_hz je napisao/la:Vala rodjeni kad vidim kome replicirate pocnem sumnjati u vasu inteligenciju Bgm.Kakav danak neiskustvu.
Pored svih problema i spoticanja sa kojima se Velez bori i ono opet nesto pita,nesto ga interesuje.Pisaj debila,kad sam ne zna da sabere dva i dva.
Zadnja izmjena: mma_hz, dana/u 11 okt 2019, 12:14, ukupno mijenjano 1 put.
FK SARAJEVO.
Za sve, kako klub funcioniše finansijski, ko daje pare i kad mu se moraju vratiti, jer prihode nemate, teško mi je vjerovati da vam neko daje pare na lijepe oči, osim one donatorske večere, koju podržavam.DembaBa21 je napisao/la: Za sta stolice,krov,tribinu pomocni stadion,toalet,reflektore,plate igraca sta te interesuje daj da zavrsimo ovo glupo raspravljanje i da se okanis Veleza?
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Virtu4l je napisao/la:Za sve, kako klub funcioniše finansijski, ko daje pare i kad mu se moraju vratiti, jer prihode nemate, teško mi je vjerovati da vam neko daje pare na lijepe oči, osim one donatorske večere, koju podržavam.DembaBa21 je napisao/la: Za sta stolice,krov,tribinu pomocni stadion,toalet,reflektore,plate igraca sta te interesuje daj da zavrsimo ovo glupo raspravljanje i da se okanis Veleza?

Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!
-
- Kontakt:
Sponzori, koje mozes provjeriti na http://www.fkvelez.baVirtu4l je napisao/la:Za sve, kako klub funcioniše finansijski, ko daje pare i kad mu se moraju vratiti, jer prihode nemate, teško mi je vjerovati da vam neko daje pare na lijepe oči, osim one donatorske večere, koju podržavam.DembaBa21 je napisao/la: Za sta stolice,krov,tribinu pomocni stadion,toalet,reflektore,plate igraca sta te interesuje daj da zavrsimo ovo glupo raspravljanje i da se okanis Veleza?
A de mi reci, jel istina da igraci FKZ opet nisu primili punu platu

I naravno, na shop stranici zelje prodajete diadora dresove

Jedino podržavaš večeru jer ima pire i saft po tvom prijedlogu <3Virtu4l je napisao/la:Za sve, kako klub funcioniše finansijski, ko daje pare i kad mu se moraju vratiti, jer prihode nemate, teško mi je vjerovati da vam neko daje pare na lijepe oči, osim one donatorske večere, koju podržavam.
★Mostar u srcu, Velež do groba!★
🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️
SK Stolac Hercegovina
🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️
SK Stolac Hercegovina
-
- Kontakt:
Odakle Zeljeznicaru pare da pravi tribini? Pruce da su od svojih para nisu validne i argumentovane? Samo iznosim cinjeniceVirtu4l je napisao/la:Simpatični ste tako kad u nedostatku argumentacije okrećete na lično prepucavanje, shvatam, ali...
Još uvijek nam niko nije odgovorio na pitanje odakle novac klubu bez ikakvih prihoda...?
All-Time First Yugoslav League table
6 Sarajevo 1228 447 311 470 1674 1773
7 Velez Mostar 1174 435 309 430 1668 1615
8 Željezničar 1063 403 274 386 1456 1424
6 Sarajevo 1228 447 311 470 1674 1773
7 Velez Mostar 1174 435 309 430 1668 1615
8 Željezničar 1063 403 274 386 1456 1424
Trenutno u UO Veleza sjede svi imucni privrednici Hercegovine i vlasnici vrlo jakih firmi koji su tu samo iz ljubavi i ne vide nikakav privatni interes ili dobit koju mogu ostvariti kroz Velez,znam da je tebi to tesko razumit jer u vas glavni covjek u klubu trazi preko 400.000km kako on kaze svojih para,hvala bogu mi smo se tog kancera i taki ljudi rijesili na sudbonosnoj skupstini prije par godina i trenutno imamo postenu upravu koja svaku marku koja uđe u klub transparentno prikaze i kada takoj upravi dodamo armiju navijaca u BiH i dijaspori koja je ucestvovala u svim proektima vezanim za infrastrukturu na stadionu dobijes trenutnu situaciju u VelezuVirtu4l je napisao/la:Za sve, kako klub funcioniše finansijski, ko daje pare i kad mu se moraju vratiti, jer prihode nemate, teško mi je vjerovati da vam neko daje pare na lijepe oči, osim one donatorske večere, koju podržavam.DembaBa21 je napisao/la: Za sta stolice,krov,tribinu pomocni stadion,toalet,reflektore,plate igraca sta te interesuje daj da zavrsimo ovo glupo raspravljanje i da se okanis Veleza?
Virtu naučio polagat račune svaki dan, valjda trauma iz djetinjstva. Jadan nisi bio idi izvrši samoubistvo, ti ćeš se u finansije jednog kluba uvlačiti. 

Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Pravda za Prknovčiće!
Sta se pravis da ne znas, pa od luminija, bakra, zeleza...Virtu4l je napisao/la:Nema tu ni a od argumenata, samo kopirana hrpa gluposti, ali toj spodobi svakako ne odgovaram, zato čekam nekoga od vas da priloži neke valjane argumente.DembaBa21 je napisao/la:Majstore ja te stvarno ne razumije Pastrmka te unistio argumentima a ti se pravis mahnit
Nigdje glasnijih 2,5 % antifašista ko u Bosni!
Nije nego od granata, logora, krađa od komšija i paljenja tuđeg. Yebo ti aluminij mater.MMM je napisao/la:Sta se pravis da ne znas, pa od luminija, bakra, zeleza...Virtu4l je napisao/la:Nema tu ni a od argumenata, samo kopirana hrpa gluposti, ali toj spodobi svakako ne odgovaram, zato čekam nekoga od vas da priloži neke valjane argumente.DembaBa21 je napisao/la:Majstore ja te stvarno ne razumije Pastrmka te unistio argumentima a ti se pravis mahnit
Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Pravda za Prknovčiće!