Moderatori/ce: nerminh74,KK_Bosna,CashMan
Mozda i ne moze, jer ja ne mogu povjerovati da on ima 188, kako to pise na oficijelnoj stranici ovog prvenstva. Ako je to na nekih 182-184cm, kako svi mi otprilike mislimo, jako tesko ce on dogurati do tih 190. On mene neodoljivo podsjeca na Sasu Vasiljevica, mada sam uvjeren da ce postati mnogo bolji kosarkas.pinoglavi je napisao/la:Moze dobaciti 190cm, ima zaista nevjerovatan sut, cak i kad lopta ne udje, bude veoma blizu zbog odlicnog izbacaja, ima pregled igre i kosarkasku inteligenciju. + ogromna muda. To su stvari koje mu niko ne moze oduzeti.legenda reala je napisao/la:Kažu za Čamparu da će teškjo postati dobar seniorski igrač, šteta
Pa mora i Sikiras (i dosta njih) kuci na Pale, da to proslavi, ebe mu misa.. ne moze to tako.Prijedor je napisao/la:Neka malo i u federaciji... Dosta slavlja po RS-u...
Mislis tudjim perjem slavitiPrijedor je napisao/la:Neka malo i u federaciji... Dosta slavlja po RS-u...
Slaviti će se i večeras i sutra u cijeloj BiHPrijedor je napisao/la:Neka malo i u federaciji... Dosta slavlja po RS-u...
Ta konstatacija svakako da nije tačna jer se prije i za vrijeme turnira moglo čuti da je BiH jedan od favorita za medalju. A zašto je povukao tu priču, pa valjda zato da bi još uveličao ionako nestvaran uspjeh.Interista je napisao/la:Ne znam zasto je Baho potegao pricu da smo na prvenstvo otisli kao autsajderi
Ocito da je covijek van sportskih desavanja odavno, otkako se vratio ima gresaka u komentarisanju vise nego bo imalo 80% sa ovog foruma.Interista je napisao/la:Ne znam zasto je Baho potegao pricu da smo na prvenstvo otisli kao autsajderi
zgembo89 je napisao/la:Gdje igraju momci znam Musa u Cedeviti i sikiras negdje u Italiji Roma jesu li ostali svi u BiH ?