hurem je napisao/la:@Virtual
Ti si toliko ispunjen mrznjom prema Emiru Spahicu (da ti nije sta uradio u privatnom zivotu, jer mi je neshvatljivo da mozes mrziti toliko nekoga, kao da je ratni zlocinac a ne najveci sin bosanski - sto bi @cartman rekao; ja drugo objasnjenje ne vidim) da ne vidis da je taj Crnjo napraavio i vise nego ocigledan faul i rukama i nogama, ali eto to ne vidite ti i mali broj tebi slicnih, i nazalost sudija tu vece nije vidio.
Nazalost, to si ti, ne vidis tako ocigledne stvari, pa kako ces vidjeti one koje su zaista sumnjive.
Gubitnici se vade na sudije i višu silu, a Emir Spahić je rak rana naše fudbalske reprezentacije, zbog njega smo propustili EURO 2012 i izgubili najbitniju utakmicu na SP.
hurem je napisao/la:Pa gledas li uopce fudbal, jesi li primjetio da stoper samo ako padne i prije nego sto ga igrac dotakne s ledja sudija mu svira prekrsaj, pa sta onda reci za taj detalj i duel s nigerom.
Jel' moguce da si toliko slijep.
Igrač, ili kako ti voliš reći
Crnjo ili
niger (rasizam), je pretrčao Emira Spahića ili bolje rečeno pojeo ga u duelu, a
dajver je pokušao iscenirati prekršaj jer je već na prvom koraku shvatio da se loše postavio i da nije imao nikakve šanse.
hurem je napisao/la:Zasto niko ne krivi Sea i Asmira za njihove greske, pitas?
Zato sto smo mi istinski navijaci, a ti si smor, gubitnik, mrzitelj ili ti mrzolovac, i zasigurno frustrirani gad koji ne zna sta ce od svog zivota a zabada nos tamo gdje mu nije mjesto umjesto da se posveti svom zivotu i sredjivanju istog...
TI, I IMA IH JOS PAR SLICNIH TEBI, PRONACI CE SE ONI.
Niko ne krivi Asmira i Sea zato jer su njihove greške spontane i bez namjere, a ti opet dolaziš do pogrešnog zaključka kao da ih ja krivim za greške. Prevario si se momčino, potrebno je mnogo više od jedne greške da bih ja uperio prst u nekoga, a svi znamo ko ima više od jedne greške, niz grešaka i to ne bilo kakve greške, već one najbolnije. Istinski navijač, kakvim sebe smatraš, nikad ne bi trebao da oprosti pojedincu koji je umislio da je iznad svetinje i da je on taj ko odlučuje, da je on taj koji svojim bahatim ponašanjem nanosi štetu svima nama, a Spahić Emir nas je itekako oštetio. U Parizu je uradio ono što niti jedan igrač ne bi, pomislio je da je Maldini ili Nesta i uništio nam snove isključivo svojom greškom
hurem je napisao/la:Ne znam kako vas nisu maknuli s foruma za sva vremena, a onda opet skontam da ste vi CRNA HRONIKA ovoga foruma, a to se najvise cita i povlaci za sobom najvise lajkova (citaj komentara).
Ne miču nas zato jer si ti u prethodnom postu prekršio više pravila nego ja za sedam godina boravka na istom.