PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,ribery,_dreamer_
Re: PL prepucavanja
FK Mladost Kikaci Ko god hoce “face to face” i da se razgovara o svim temama bujrum da odma termin dogovorimo .

DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
- TamniVilajet
- Kontakt:
Senco ce traziti povrat novca i raskid ugovora na stetu fukara!
-
drakensang
- Kontakt:
avenija je napisao/la:FK Mladost Kikaci Ko god hoce “face to face” i da se razgovara o svim temama bujrum da odma termin dogovorimo .
![]()
- svrakino1921
- Kontakt:
ZELJEZNICAR ZA ZIVOT CIJELI
Primamo tvoje pokajanje Senčo, nisi znao sa kakvim čobanima imaš posla, ali sad znaš.
**** će vas Sisoje samo kad pozajmice zatraži, e onda aBd ide ključ u bravu.Penaltiky je napisao/la:Nismo mi otjerali Sisoju, Sisoja je sam otišao koristeći to ko predizbornu kampanju, misleći da će izbiti Jasminu glasove tako. Pa je tako onog zalizanog nacistu podržavao misleći da će ga dovesti na vlast.redbull93 je napisao/la:Kad i ne dodju u Zenicu![]()
Glupi su ispali sto su otjerali sisoju, covjek ih vratio u zivot. Sad bi 10x bolji bili sigurno, al zato sad imaju gradskog rivala sitija. Sve vise ljudi prelazi gledati siti.
Mosa Amawsvrakino1921 je napisao/la:ZELJEZNICAR ZA ZIVOT CIJELI
mi smo vaš Amar Osim, poklonite se kmetovi, evropu smo vam dali u ruke...svrakino1921 je napisao/la:ZELJEZNICAR ZA ZIVOT CIJELI
šta vam je Amar dao ove sezone? 4 poena
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Dosao covjek na -15 prosla tri kola sa njim sad -20.Pa kako Amare.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
bwwwwwwwwwwwwwwwmiky_hz je napisao/la:Dosao covjek na -15 prosla tri kola sa njim sad -20.Pa kako Amare.
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- MocMahale444
Opet smo 3 i s -20miky_hz je napisao/la:Dosao covjek na -15 prosla tri kola sa njim sad -20.Pa kako Amare.
Mi imamo sabur, bice to bolje. Jos ove sezone se bahatite sitnim vezom i onda ko mekinjasi u rupu.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
ja eto vi ćete nas zajebat sa 7 i po miliona duga a mi puni ko el doradoMocMahale444 je napisao/la:Opet smo 3 i s -20miky_hz je napisao/la:Dosao covjek na -15 prosla tri kola sa njim sad -20.Pa kako Amare.![]()
Mi imamo sabur, bice to bolje. Jos ove sezone se bahatite sitnim vezom i onda ko mekinjasi u rupu.

Od idućeg kola počinje tačnost mojih predviđanja, mi glat 16-1 uzimamo sve utakmice do kraja a kone puše 9-0
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
- svrakino1921
- Kontakt:
Puni ko el dorado

- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ja sam se sthesomiky_hz je napisao/la:Dosao covjek na -15 prosla tri kola sa njim sad -20.Pa kako Amare.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
"Sisaj", pravi srpski sleng, ocekivan. Je li mi ziv Kusturica ? Jesi li ga sreo ?dvokorak je napisao/la:Sisaj podrinjac <3VolimTz je napisao/la:Hajde što lažeš čovjeka ali što lažeš sebe.dvokorak je napisao/la: Hodali ste po Ircu a ne po gradu.
Edit : Je li sunčano u Višegradu ?
"Brate, danas kad čuješ hardcore znaš da je begovska familija brate, begovska familija, Tvrtka kralja loza brate."
sao roma babo babo
a će da osvojimu titulu sledeće godine a????

ima novi film, "Dolina za vješanje" rimeeejk

ima novi film, "Dolina za vješanje" rimeeejk
svrakino1921 je napisao/la:Puni ko el dorado![]()

Denchi je napisao/la:svrakino1921 je napisao/la:Puni ko el dorado![]()

MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.