Nema to do ishrna nikakve veze, mislim ima al ne toliko, neznam jesil vidio jednom svlacionicu reala posle utakmice sve kotije od pizze i hamburgera........ to je jednostavno ta razlika sto neki igrac kosta 10 000, a neki 10 000 000... kad bi se svi igraci mogli napumpat istom kondicijom nebi fudbal bio interesantanSabinho je napisao/la:Jarane,sto se tice utakmice,Metalist je pojam za nase klubove i sve i jedan klub iz nase lige,a i npr. hrvatske osim Dinama,slovenske izuzev Maribora ovako prosao protiv njih. Sto se tice tvoje teze da se oni "dopinguju",to je vec nesto drugo.U tako dobro organizovanim i finansijski stabilnim klubovima,sve je odredjeno do najsitnije tacke,pocevsi od same prehrane tijekom skoro citavih 12 mjeseci u godini.Nije to kao kod nas da igraci idu na cevape i hamburgere poslije treninga,vec u takvim klubovima radi po nekoliko nutricionista koji se brinu i prehrani igraca,a ta prehrana ukljucuje razne supstance koje poboljsavaju rad organizma u slucajevima kada se izlazu velikim tjelesnim naporima,a nisu ilegalne. Naravno prvi faktor su pripreme i rehabilitacija igraca,fizicka sprema koja je fascinantna u usporedbi sa igracima iz nase lige koju non-stop gledamo.DzoleZeljo je napisao/la:Nego nesto razmisljam. Pa ne moze me niko ubijediti da se ovi ne rokaju dopingom. Ljudi ne da trce vec lete. Ne mislim ja da to je onaj klasicni nedozvoljeni doping, sto padas levatski, vec mora nesto postojati koji oni uzimaju lupam cijelu godinu, a pojacavu to na pripremama..Pozdrav i u srijedu vas gledam u Bihacu,pozelio sam se gledati klasicnog bosanskog fudbala
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Da smo Barcelonu izvukli, ja bih se nadao da će Adilović na Nou Campu nadskočit Piqea makar jednom i zabit za pobjedu/neriješeno pa da napunimo Koševo i onda šta bude
Ne govorim ovo da podcijenim narednog protivnika, nit da ih omalovažavam ali ja kao navijač ću se uvijek nadati, za mene je ova igra još uvijek fudbal
Možda sam pretjerani optimista, možda gledam samo dobre strane medalje ali moradoh iznijeti svoje mišljenje nakon niza negativnosti na ovoj temi
Što je zanimljivo, pljuvanje svake godine isto: marketing, uprava, navijači, baklje, Buki, Lutvo
, onda krene sezona, Željo uveže par pobjeda i sve dodje na svoje mjesto
Valja nam svim koliko-toliko normalnim forumašima istrpiti ovaj period, tako je kako je 
Malo pozitive pred dvomeč sa Česima(koliko je to moguće).Favoriti jesu, pobijedili Napolija jesu, pobijedili At. Madrid isto jesu...e pa vanzemaljci nisu
Pogledajte ovaj forum, pogledajte izjave igrača, generalno ljudi u našoj nam državi.Niko, apsolutno niko(dobro, ima dvojica optimista na forumu ovdje uz mene koji se nadaju nečemu) ne očekuje poraz manji od 2 gola razlike
Samo, ima i druga strana priče, uz mala očekivanja tj gotovo nikakva, sve što se napravi dobro je...dakle ni mrve pritiska na igračima nema, za razliku od prošlog dvomeča sa Slovencima, gdje smo pokazali nezavidan nivo fizičke i psihičke spremnosti igrača 
Hajmo u Češku igrat lopte i navijat, pa šta bude!

Malo pozitive pred dvomeč sa Česima(koliko je to moguće).Favoriti jesu, pobijedili Napolija jesu, pobijedili At. Madrid isto jesu...e pa vanzemaljci nisu

Hajmo u Češku igrat lopte i navijat, pa šta bude!

Zolotić još šepa, vidio ga na otoci (sarajevo - slavija)Elegant je napisao/la:Steta sto Kvesic i Zolotic nece moci igrati, a pitanje je hoce li se opraviti i za pocetak sezone.
- invincible1921
- Kontakt:
realno ja sam se najvise razocaro u urdinova,kolko su ljudi pricali,rep ovo ono ku.rac palac.Lik je prosjecan igrac za nase lige a ne u evropi da nesto pokaze

=\_1921_/=
Joj dragi ljudi sto se toliko zamarate,prije svega po meni je bolje sto je Zeljo izgubio ove prijateljske jer nedo Bog da su pobjedili u dvije tri tekme,nas poznati mentalitet uz euforiju bi podigli igrace na vrh Evrope,i svi bi se nadali prolasku,stvorili bi pritisak igracima itd.Zato bolje sto su ih prizemljili na ovim prijateljskim,jer hladne glave ce uci u tekmu 
Druga stvar,Plzen jest tim koji je pobjedio Napoli i Atl.Madrid i sve stoji,ali kako su ih pobjedili ? I oni su isto mislili,eh nemamo sanse,primit cemo golova itd,ali sta je na kraju bilo ? Ni sami se nisu nadali pobjedi,ali su iskoristili to sto su ih potcjenili i slavili ljudi,tako isto i Zeljo treba pokusati,nema predaje..sad su se sigurno fizicki pripremili u Sloveniji,rezultat nije bitan i treba otici u Cesku i nadigravati se jer sam ubjedjen da Zeljo moze iznenaditi Plezn,na Plzenu je pritisak Zeljo ide opusteno,i tu treba traziti sansu i opet ponavljam ubjedjen sam da Zeljo moze iskoristiti to,pa eto zivi bili pa vidjeli.
" onclick="window.open(this.href);return false;
Sjetite se samo ovih utakmica,nema neke posebne veze s ovom ali ima nesto zajednicko a to je u oba meca kao i na mnogim drugim su nas potcjenili,a tad smo mi Bosanci najjaci i idemo opet napraviti dobar rezultat,nije Plzen nepobjedljiv

Druga stvar,Plzen jest tim koji je pobjedio Napoli i Atl.Madrid i sve stoji,ali kako su ih pobjedili ? I oni su isto mislili,eh nemamo sanse,primit cemo golova itd,ali sta je na kraju bilo ? Ni sami se nisu nadali pobjedi,ali su iskoristili to sto su ih potcjenili i slavili ljudi,tako isto i Zeljo treba pokusati,nema predaje..sad su se sigurno fizicki pripremili u Sloveniji,rezultat nije bitan i treba otici u Cesku i nadigravati se jer sam ubjedjen da Zeljo moze iznenaditi Plezn,na Plzenu je pritisak Zeljo ide opusteno,i tu treba traziti sansu i opet ponavljam ubjedjen sam da Zeljo moze iskoristiti to,pa eto zivi bili pa vidjeli.
Sjetite se samo ovih utakmica,nema neke posebne veze s ovom ali ima nesto zajednicko a to je u oba meca kao i na mnogim drugim su nas potcjenili,a tad smo mi Bosanci najjaci i idemo opet napraviti dobar rezultat,nije Plzen nepobjedljiv

Rudar Kakanj !!!
jutros na anteni radiu u autu slušam kaže ona adela ima puno prezimena opet je Željezničar izgubio 5-1 na pripremama u sloveniji, al sve kroz smijeh crče žena od smijeha.
- ŽELJO_4_life
- Kontakt:
Kerla i Škaljić se gube ko abdest, a i zadnji dio veznog reda je klimav.
SEXA PIVE I HULJEVA IVE!
Kad im je igrao prvi sastav u prvom poluvremenu mi se sa loptom sastavili nismo samo smo se branili.
Eh, prvo da se zahvalim Methalistu što ima prateću mašineriju, pa ljudi čak snimaju prijateljske utakmice.
Drugo, ono što sam vidio ... bolje da nisam
Njihovi igrači imaju nevjerovatne pravce i kretanja, svi trče, niko ne stoji, ne komplikuju, centriraju sa krila, pucaju sa svih strana, postavljaju se na naše napade, uvijek ih je više na lopti.
A mi ... nama se sve svodi na individualne poteze. Pa onaj naš gol je plod greške odbrambenog igrača. Mi njihove igrače samo pokušavamo stići (barem ovo kratko što smo vidjeli), mi izgledamo k'o na terminima malog fudbala, nama u napadu fali cijeli vezni red, nama u odbrani isto tako fali zadnji vezni red, mi ne šutamo zato što ne dolazimo u prilike, mi ne centriramo zato što nemamo krila. Al' ustvari, mi to sve kao deklarativno imamo, samo što nam oni ne dozvoljavaju da to pokažemo, iz vrlo jednog jednostavnog razloga ... bolji su 100 puta !!!!
Drugo, ono što sam vidio ... bolje da nisam

A mi ... nama se sve svodi na individualne poteze. Pa onaj naš gol je plod greške odbrambenog igrača. Mi njihove igrače samo pokušavamo stići (barem ovo kratko što smo vidjeli), mi izgledamo k'o na terminima malog fudbala, nama u napadu fali cijeli vezni red, nama u odbrani isto tako fali zadnji vezni red, mi ne šutamo zato što ne dolazimo u prilike, mi ne centriramo zato što nemamo krila. Al' ustvari, mi to sve kao deklarativno imamo, samo što nam oni ne dozvoljavaju da to pokažemo, iz vrlo jednog jednostavnog razloga ... bolji su 100 puta !!!!
-
- Kontakt:
Kod prvog gola Kerla i Skaljic mnogo su smijesni, ne mogu da vjerujem ko nam igra u odbrani.
Nama treba igrac kao sto je Jese iz Sirokog Brijega on je komadant odbrane al **** ga nece njega Amar.
Za nase je pojam da opucaju po golu sa 20 metara, vezni red nam je spor.
Nama treba igrac kao sto je Jese iz Sirokog Brijega on je komadant odbrane al **** ga nece njega Amar.
Za nase je pojam da opucaju po golu sa 20 metara, vezni red nam je spor.
Kad vidim ovaj prvi gol jasno mi je zašto primamo ovoliko golova, odbrana nam je malo reći kritična!DzoleZeljo je napisao/la:http://tv.metalist.ua/video/48955/

Štoperski par ne zna jeli pošao ili došao, Kerla isti (izgubljen) uopšte se ne vraća u formu, izgleda od njega nema više ništa. Škaljić borben ali gledajući video, uzaludno, mada nebih puno o njemu jer tek je došao, treba mu dati malo vremena da bi se sudilo o njemu. Isto tako i za Zeljkovića, mada ni on nije puno više pokazao. Bekovi su također loše odigrali. Uridinov predaleko stoji od igrača, kod jednog od posljednjih golova pušta igrača da nabaci

Golmani nesigurni, ne ulijevaju sigurnost, s tim što su odbranili par dobrih šuteva a primili par loših golova kao onaj što je Lončarića lobovao sa metar od gola.

Zadnja izmjena: Anonimac, dana/u 09 jul 2013, 09:50, ukupno mijenjano 3 puta.
Kad dođu teški dani i kada ti loše krene, digni pogled ka tribini ugledaćeš tamo mene...
Da nam je ovakvu ekipu kao što je metalist pa mi bi derali sve živo oni mogu u kharkivu biti ponosni na metalista kakvu su ekipu napravili.
Imaju ljudi sve prava evropska ekipa oni mogu čista obraza svuda i sa svakim igrati i da svakog pobjede.
I još nešto ... Ovo naša sporost, tromost, pasivnost ... sve mi liči na Hapoel u Tel Avivu.
Iskreno se nadam da ću pogriješiti ...

si vidio kad čolić doda loptu hodžiću od njega se lopta odbi ko od parmak.maho_sa je napisao/la:I još nešto ... Ovo naša sporost, tromost, pasivnost ... sve mi liči na Hapoel u Tel Avivu.Iskreno se nadam da ću pogriješiti ...
gledam ove njihove trenere iste plave patike adidas čarapae na kojima piše metalist ma sve po ps stvarno da čovjek pati za svim tim.
-
- Kontakt:
**** ga njima je adidas sponzor, a ko je namaRadmilo je napisao/la:gledam ove njihove trenere iste plave patike adidas čarapae na kojima piše metalist ma sve po ps stvarno da čovjek pati za svim tim.

gdje ima taj video sa jucerasnje utakmice, ne mogu naci nikako Z:D
★★★★★★★★★★
Roger Federer
Borac Banjaluka
NEW JERSEY Nets
" ?
★★★★★★★★★★
Roger Federer
Borac Banjaluka
NEW JERSEY Nets
" ?
★★★★★★★★★★
-
- Kontakt:
http://tv.metalist.ua/video/48955/" onclick="window.open(this.href);return false;delko je napisao/la:gdje ima taj video sa jucerasnje utakmice, ne mogu naci nikako Z:D
SWRA
Golemo na forumu imate toliko pljuvaca nakon poraza u prijateljskim utakmicama koje nisu mjerilo snage jedne ekipe. Zasto se ne nadati pa nisu Atletico Madrid. Ja se iskreno nadam puno boljem izdanju Zelje jer suludo je usporedjivati prijateljsku i utakmicu KLP. Sretno ali pravim navijacima Zelje,ovi ostali to nisu
Za koga navijas? Pa za Velez brato. Ja sam mostarac nemam za koga drugo
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], Proximic i 9 gostiju.