Premijer liga BiH - aktuelno

bagniadiluca
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - aktuelno

Post Postao/la bagniadiluca » 17 mar 2024, 18:44

Jel to Mirvić okuplja ahbabe da se pozdravi sa njima ? :lolno:
LETS GO FIGHTER

mosarajvosa83
Kontakt:

Post Postao/la mosarajvosa83 » 17 mar 2024, 18:47

slika

Pisiii mi brateeee ooooo pisi mi frateloooooo

Predatod
Kontakt:

Post Postao/la Predatod » 17 mar 2024, 18:48

Sad ce vico jedno -6 za ove pozive. Ibricic ce godinu da hlande.
Mnoge godine sam proveo s tobom, gdje god igro bio tuuuu, znaj da nikad necu prestati s borbom TEBI VJERAN OSTAT CU!!!

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 17 mar 2024, 18:48

mosarajvosa83 je napisao/la:
17 mar 2024, 18:44
Svaki klub od ovih zna da je Mirvic pomogao kad je god trebalo na ovaj ili onaj nacin.
:rol: :rol:

Mosa je krvav, al dobar je :mrgreen:

lakilone
Kontakt:

Post Postao/la lakilone » 17 mar 2024, 18:49

let3 je napisao/la:
17 mar 2024, 18:41
lakilone je napisao/la:
17 mar 2024, 18:39

:opaopa: :opaopa: :opaopa:
:thumbdown:
Da je vise ovakvih ljudi u BH fudbalu kao Mirvic a manje kao Hadzibegic,Vico,Colpe i Pilavi svima bi bilo bolje,da im nije potrebno da ih Vico vuce kao kuje za par hiljada.
Pogotovo u nasoj ligi, koja je ruku na srce jedna od najslabijih u Europi, ali je iskreno jedna od najzanimljivih, kako bi tek bilo da je veca doza regularnosti, pa da svi uzivamo u njoj… ehhh

mosarajvosa83
Kontakt:

Post Postao/la mosarajvosa83 » 17 mar 2024, 18:51

let3 je napisao/la:
17 mar 2024, 18:48
Svaki klub od ovih zna da je Mirvic pomogao kad je god trebalo na ovaj ili onaj nacin.

Pa eto raspitaj se,opet ti kazem da je srece da je vise ovakvih ljudi u BH fudbalu. Mogao je vjeruj mi precicom da kupuje na sve strane i da placa,namjesta i mesetari da je htjeo. Pitaj ljude koje imaju poslovne odnose sa njim i sta kazu sve ce ti biti jasno,na stranu to sto ga vi nemozete ocima gledat bez ikakvog razloga osim sto smo rivali.

TurkishAirlines

Post Postao/la TurkishAirlines » 17 mar 2024, 18:53

let3 je napisao/la:

Evo, znas li ti da je vama Mirvic dao 200k KM?
Free PALESTINA

MIRVICU ODLAZI!!!

#sirimopozitivu

"Imati i ne znati, gore je nego nemati"

Maradona10
Kontakt:

Post Postao/la Maradona10 » 17 mar 2024, 18:54

Gospodin Mirvic je ovih dana lobirao kod nekih klubova, ali što se kaže "ode mast u propast". Svoju lošu sezonu nećete prati preko ledja drugih klubova.

mosarajvosa83
Kontakt:

Post Postao/la mosarajvosa83 » 17 mar 2024, 19:00

Maradona10 je napisao/la:
17 mar 2024, 18:54
Gospodin Mirvic je ovih dana lobirao kod nekih klubova, ali što se kaže "ode mast u propast". Svoju lošu sezonu nećete prati preko ledja drugih klubova.
Zasto to vama smeta? Jel radi nesto pogresno? Nemamo mi nikakav problem zbog lose sezone,ako sad ne odgovorimo o naredne ce biti gore od ove,polako samo tek smo poceli,vidim i politicari se javilo kazu iznenadice se svi jer cemo se vise pitati u savezu i bh fudbalu,sad igramo Vicinu igru i Dodini,sad ce malo sa visih pozicija da dodje naredjenje balijama u savezu,sad cemo drugacije da sviramo. Sve ove kazne sto nam je Vico spucao zapamti na nos ce mu izaci,toliko ce da plate novca da ce da im se zamanta

Rauber33
Kontakt:

Post Postao/la Rauber33 » 17 mar 2024, 19:04

bagniadiluca je napisao/la:
17 mar 2024, 18:34
Rauber33 je napisao/la:
17 mar 2024, 18:31
Jesu li pune tribine na sndsovoj prćiji
Zabranjen je istok, iduće kolo će biti pušten, pa upali tv i gledaj malo pravu fucu i atmosferu ;)
Hoće bit opet glabanje jaja dodiku kad zafali za plate?

Maradona10
Kontakt:

Post Postao/la Maradona10 » 17 mar 2024, 19:07

17 mar 2024, 19:00
Zasto to vama smeta? Jel radi nesto pogresno? Nemamo mi nikakav problem zbog lose sezone,ako sad ne odgovorimo o naredne ce biti gore od ove,polako samo tek smo poceli,vidim i politicari se javilo kazu iznenadice se svi jer cemo se vise pitati u savezu i bh fudbalu,sad igramo Vicinu igru i Dodini,sad ce malo sa visih pozicija da dodje naredjenje balijama u savezu,sad cemo drugacije da sviramo. Sve ove kazne sto nam je Vico spucao zapamti na nos ce mu izaci,toliko ce da plate novca da ce da im se zamanta
Ne radi, a poslije sastanka neće ni raditi jer nece imati pravo rada u BiH fudbalu. Meni ne smeta, svako neka jede gov*a koja je izasrao, međutim vi imate još godina i godina da jedete, sta ste sve radili. Samo vi po svome, pa ko duže izgura. Samo trenutno vas guraju u septicku jamu, umjesto da pokusaju ispeglati sta se još da. Citiraces ovaj moj post za manje od 2 mjeseca. Ne želim vam ništa loše, dao bog da liga bude najregularnija na svijetu. Ali trenutno je došlo 5 minuta Borca i to niko ne može promijeniti. Uz duzno postovanje prema vašim politicarima, ali u fudbalu se ipak pitaju Vicini prijatelji it UEFE. Pozdrav

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 17 mar 2024, 19:10

TurkishAirlines je napisao/la:
17 mar 2024, 18:53
let3 je napisao/la:

Hvala mu gdje cuo i ne cuo :mrgreen:

antisisoja1919
Kontakt:

Post Postao/la antisisoja1919 » 17 mar 2024, 19:12

Dugo bolji mladi igrac od Vukovica nije bio.
Volim tebe, više od sebe

mosarajvosa83
Kontakt:

Post Postao/la mosarajvosa83 » 17 mar 2024, 19:13

17 mar 2024, 19:07
Ne radi, a poslije sastanka neće ni raditi jer nece imati pravo rada u BiH fudbalu. Meni ne smeta, svako neka jede gov*a koja je izasrao, međutim vi imate još godina i godina da jedete, sta ste sve radili. Samo vi po svome, pa ko duže izgura. Samo trenutno vas guraju u septicku jamu, umjesto da pokusaju ispeglati sta se još da. Citiraces ovaj moj post za manje od 2 mjeseca. Ne želim vam ništa loše, dao bog da liga bude najregularnija na svijetu. Ali trenutno je došlo 5 minuta Borca i to niko ne može promijeniti. Uz duzno postovanje prema vašim politicarima, ali u fudbalu se ipak pitaju Vicini prijatelji it UEFE. Pozdrav
Ceferin odlazi na vasu zalost tako da se moze slikat. Sto se tice politike vidjeces ona je iznad svega u ovoj drzavi sto vidimo na osnovu Dodika i Borca,mogu nas samo suspendovat savez komoletan nista vise od toga. Vico nista bez balija nece moci u savezu,nece sudiju moci delegirati svom Borcu ako ovi ne dignu ruke. Bolje i 5 liga nego ovo igrat i ucestvovat u Vicinim namjestanjima i biti rob
Zadnja izmjena: mosarajvosa83, dana/u 17 mar 2024, 19:15, ukupno mijenjano 1 put.

mosarajvosa83
Kontakt:

Post Postao/la mosarajvosa83 » 17 mar 2024, 19:14

let3 je napisao/la:
17 mar 2024, 19:10
TurkishAirlines je napisao/la:
17 mar 2024, 18:53
let3 je napisao/la:

Hvala mu gdje cuo i ne cuo :mrgreen:
Sad vam je belaj ako se ne odazovete,gubite podrsku politike u kantonu jer evo i oni su se digli na ove lakrdije,svi osim vas al bice bolje,jaki ste vi

GospodinIzSarajeva
Kontakt:

Post Postao/la GospodinIzSarajeva » 17 mar 2024, 19:21

17 mar 2024, 19:07
Pravo ste nam naštetili sa time :lol: . Jedan od braće Cottman bi u tom slučaju preuzeo funkciju predsjednika UO, i sve će isto biti.
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka

mosarajvosa83
Kontakt:

Post Postao/la mosarajvosa83 » 17 mar 2024, 19:23

Ministar saobraćaja u Vladi Kantona Sarajevo Adnan Šteta se oglasio na Facebooku povodom dešavanja u domaćem nogometu.

Kako je istakao, ovo što Sarajevo proživljava je repriza ranijih događaja u NS BiH te da je ovo jedinstvena prilika da se bh. klubovi ujedine te da će se u budućnosti itekako pitati za nogomet u BiH.

Njegovu objavu prenosimo u cijelosti i bez izmjena.

"Mnogi od vas ne znaju da sam zaljubljenik u nogomet.

Za Velež živim od rođenja , a sarajevske klubove izuzetno cijenim, poštujem i podržavam, kao neko ko je život odlučio graditi zajedno sa porodicom u Sarajevu, pored toga što mi nalaže funkcija koju obavljam.

Odavno je moje ime upisano na stolicama i zidovima Grbavice i punu podršku ima klub sa Koševa.

O nekim stvarima nikad nisam govorio, međutim ovo što prolazi FK Sarajevo repriza je mnogih ranijih događaja sa NS BiH.

Nije bilo tako davno, kada je moj Velež bio u sličnoj situaciji i kadu su anonimusi iz Saveza kažnjavali predsjednika, igrače, navijače, oduzimanjem bodova, novčanim kaznama i suspenzijama bavljenja sportom..

Tada se, na prijedlog Veleža, pokrenuo pokret “Inicijativa 4R” koji nažalost nije zaživio, a da jeste sigurno danas ne bismo bili u ovoj situaciji koju nam kroje anonimusi u Fudbalskom savezu za koje ni u njihovim kućama ne vjeruju da se znaju baviti fudbalom, a kamoli da im sportska javnost može vjerovati", napisao je Šteta na Facebooku i dodao:Možda tada nije bila prilika za ujedinjenje klubova, možda se nije pokazala spremnost, bez obzira na sve razloge, a sve ih znam, mislim da je krajnje vrijeme da se priča ponovo aktualizira i pokrene.
Kap koja je prelila čašu je vijest da Samira Hurem više nije selektor ženske reprezentacije.

Način na koji je Savez to napravio i saopštio je sramotan.

Theme

PRUŽIO PODRŠKU
1
Šteta prozvao NS BiH: Priželjkujete neuspjeh reprezentacije, politika je sve što vas zanima

Kako je istakao, ovo što Sarajevo proživljava je repriza ranijih događaja u NS BiH te da je ovo jedinstvena prilika da se bh. klubovi ujedine te da će se u budućnosti itekako pitati za nogomet u BiH.

Njegovu objavu prenosimo u cijelosti i bez izmjena.

"Mnogi od vas ne znaju da sam zaljubljenik u nogomet.

Za Velež živim od rođenja , a sarajevske klubove izuzetno cijenim, poštujem i podržavam, kao neko ko je život odlučio graditi zajedno sa porodicom u Sarajevu, pored toga što mi nalaže funkcija koju obavljam.

Odavno je moje ime upisano na stolicama i zidovima Grbavice i punu podršku ima klub sa Koševa.

O nekim stvarima nikad nisam govorio, međutim ovo što prolazi FK Sarajevo repriza je mnogih ranijih događaja sa NS BiH.

Nije bilo tako davno, kada je moj Velež bio u sličnoj situaciji i kadu su anonimusi iz Saveza kažnjavali predsjednika, igrače, navijače, oduzimanjem bodova, novčanim kaznama i suspenzijama bavljenja sportom..

Tada se, na prijedlog Veleža, pokrenuo pokret “Inicijativa 4R” koji nažalost nije zaživio, a da jeste sigurno danas ne bismo bili u ovoj situaciji koju nam kroje anonimusi u Fudbalskom savezu za koje ni u njihovim kućama ne vjeruju da se znaju baviti fudbalom, a kamoli da im sportska javnost može vjerovati", napisao je Šteta na Facebooku i dodao:

"Možda tada nije bila prilika za ujedinjenje klubova, možda se nije pokazala spremnost, bez obzira na sve razloge, a sve ih znam, mislim da je krajnje vrijeme da se priča ponovo aktualizira i pokrene.
Kap koja je prelila čašu je vijest da Samira Hurem više nije selektor ženske reprezentacije.

Način na koji je Savez to napravio i saopštio je sramotan.

Gospodo iz Saveza, ovim potezom svetite se državi, rezultatima, igri i historiji ženske reprezentacije. Svetite se djevojčicama koje su jedva čekale da igraju pod njenim vodstvom.

Možda ste, u donošenju takve odluke i saopćenju za javnost, zaboravili činjenicu da je Samira Hurem najbolja reprezentacija Bosne i Hercegovine!

Svojim potezima već odavno svima nama pokazujete da priželjkujete neuspjehe reprezentacije, da pokušavate usporiti razvoj klubova koji nisu dio vaših interesnih planova i da je politika sve što vas zanima.

Kao što kaže moj drug ministar kulture i sporta KS Kenan Magoda : “A za “ove” koji ovako nisko igraju, imam jednu poruku: ubrzo ništa neće biti kao što ste navikli, u budućnosti ćemo se itekako pitati za fudbal u BiH.”

Kao pojedinac, kao navijač, kao funkcioner u Vladi KS, pružit ću podršku svim klubovima kako bi sačuvali 90 minuta fer fudbala ali i fair playa u ostalim sportovima u našoj državi". Htjeli ste politiku i smijali ste sad cete dobiti zestok odgovor
Zadnja izmjena: mosarajvosa83, dana/u 17 mar 2024, 19:25, ukupno mijenjano 1 put.

jurisicduska
Kontakt:

Post Postao/la jurisicduska » 17 mar 2024, 19:23

Eno kone skontale da bi mogli bit Šteta i Magoda na sastanku i naravno da će doći. Šta ćeš :D odmah da pitam. Šta će bit vas stav ako vam uprava dođe na sastanak ? Jer ste izričiti protivnici ?
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.

svrakino1921
Kontakt:

Post Postao/la svrakino1921 » 17 mar 2024, 19:25

slika

Jel ovo i moj Željo pozvan

Arhitekt
Kontakt:

Post Postao/la Arhitekt » 17 mar 2024, 19:27

jurisicduska je napisao/la:
17 mar 2024, 19:23
Eno kone skontale da bi mogli bit Šteta i Magoda na sastanku i naravno da će doći. Šta ćeš :D odmah da pitam. Šta će bit vas stav ako vam uprava dođe na sastanak ? Jer ste izričiti protivnici ?
Magoda finansira dio juzne tribine zajedno sa Vicom. Teska situacija bogami :rol:

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: amypitar, bvsic i 29 gostiju.