FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
onda cu staviti cimirotu 1,5 na transfermarktu 
-
Oploditelj
- Kontakt:
ovo sto je Ibrak izjavio oko 1.5 mil eura je tacno ali vec postoje ponude ( i to 2 koje su identicne) i glase na 1,25 mil eura...u koji ce klub otici zavisi od samog Cimija...o nece u tursku
Oploditelj je napisao/la:ovo sto je Ibrak izjavio oko 1.5 mil eura je tacno ali vec postoje ponude ( i to 2 koje su identicne) i glase na 1,25 mil eura...u koji ce klub otici zavisi od samog Cimija...o nece u tursku
Pa ako je izjavio direktor, valjda bi trebalo biti tacno.
Kome onda vjerovati,a ko NE 2-3 covjeku po vaznosti u klubu.
- BosnianKingdom
- Kontakt:
Predpostavljam da je jedna ponuda od Burse,a cija je druga ? Belgija/Švicarska/Njemačaka ???Oploditelj je napisao/la:ovo sto je Ibrak izjavio oko 1.5 mil eura je tacno ali vec postoje ponude ( i to 2 koje su identicne) i glase na 1,25 mil eura...u koji ce klub otici zavisi od samog Cimija...o nece u tursku
Sabrine mi moje!
-
Oploditelj
- Kontakt:
Oploditelj je napisao/la:ovo sto je Ibrak izjavio oko 1.5 mil eura je tacno ali vec postoje ponude ( i to 2 koje su identicne) i glase na 1,25 mil eura...u koji ce klub otici zavisi od samog Cimija...o nece u tursku
i jos nesto...hoce li ga klub pustiti ili nece za ovih 1.25 mil eura , zavisi iskljucivo od nase uprave i naseg UO , jer se za njega trazi 1.5 mil eura. Realno za BH uslove ovo je EXTRA lova...i vjerovatno odlazi poslije Lecha. Nece se niko kockati sa nekom povredom itd (slucajeva milion)....sa ovim transferom , klub je zaokruzio budjet za sezonu 2015-16 , fali nekih 500 000 KM , sto ce se vrlo lako namaknuti vec sada u prvoj tekmi sa poljacima...karte , tv prava itd
lova od uefe nam dolazi pocetkom oktobra i bice nam cist profit ako se cimi proda
gojko ode u herthu u avgustu
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
tekma dostupna na bordotv 
Delač jučer bio na tekmi!
Delač jučer bio na tekmi!
-
Oploditelj
- Kontakt:
tacno..jedan od klubova je i hertaRule_hz je napisao/la:gojko ode u herthu u avgustu
- BosnianKingdom
- Kontakt:
Herta je mozda i bolji izbor od Hamburga,jer ce imati vise prilike tamo,a vjerujem da se uprava vrlo lahko moze dogovoriti sa Hertom oko tih 250k € sta je to za njihove standarde fudbala,nista !
A i ovo da vidim hahah http://sport24.ba/index.php/bh-fudbal/i ... -travancic
A i ovo da vidim hahah http://sport24.ba/index.php/bh-fudbal/i ... -travancic
Sabrine mi moje!
- BosnianKingdom
- Kontakt:
Sabrine mi moje!
-
Oploditelj
- Kontakt:
vidjecemo sta ce se desiti oko Cimija ali koliko znam , niko nema damu da se kocka sa transferom radi vec pomenutih stvari, tako da i tih 250k eura ne igra neku ulogu u citavoj prici...vjerovatno ce ga pustiti za ono sto je ponudjeno
BP 1946
BP 1946
Oploditelj je napisao/la:vidjecemo sta ce se desiti oko Cimija ali koliko znam , niko nema damu da se kocka sa transferom radi vec pomenutih stvari, tako da i tih 250k eura ne igra neku ulogu u citavoj prici...vjerovatno ce ga pustiti za ono sto je ponudjeno
BP 1946
Pa sve zavisi od transfera.
Pa ga recimo pustis ga za 1,25 mil.eura,a trazis od slijedeceg transfera lupam 25 %.Ili ga prodas za 1,5 mil.eura ,a slijedeci transfer nekih 5 % itd.itd.
Ima tu dosat caka,ali u klubu ce odluciti za najbolju.
- BosnianKingdom
- Kontakt:
- BosnianKingdom
- Kontakt:
Ako Cimi ode u Hertu i ako jos tamo Spahic ode, vjerujem da ce Cimi napraviti veliki iskorak u svojoj karijeri i da ce nakon bar 2 godine u Herti biti igrac za velike timove,ne bas najvece,ali Leverkusen,Borussia,Valencia,Everton,Lyon,Lazio i sl.
Sabrine mi moje!
-
Oploditelj
- Kontakt:
svaki klub iz liga 5 moze cimija u trku prodati za 4-5 mil eura, naravno ako mali nastavi igrati na ovom nivou
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Zna li neko sta je sa Ikandeom? Danas je trebao potpisati?
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
- moustapha
- Kontakt:
Nigdje nije bilo receno da danas potpisuje. Trenutno se vode pregovori sa njegovim menadzerom.FrancescoTotti je napisao/la:Zna li neko sta je sa Ikandeom? Danas je trebao potpisati?
#divovi
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Moustapha pa i ja sam cuo da ce se danas vodit pregovori, nece pregovarat 3 dana valjda..
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!