Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Šemsudin Hasić se u vinogradu okreće kad vidi ove pozive od Mirvića
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
- Na Rodi su pare! Život na Lazio! Lecce Juve! Bordeaoux Toulouse!
- Ničija nije do José Zorrilla.
- Jel te Taylor našo'?
#VB89
- Ničija nije do José Zorrilla.
- Jel te Taylor našo'?
#VB89
Nema potrebe da se stavvljaju fotografije s navijackih tribina, sve ce biti obrisane. Pa i mogu progeldati kroz prste gdje je neka fina prica, ali bilo kakve provokacije iz Srbije i provociranja sa ratnim zlocincima, ovdje nece biti. Takodjer, ukoliko se zelite "zegati" sa tim navijackim pricama, onda mozete na temu prepucavanja. Jos uvijek uglavnom samo brisem postove, no sve sam sigurniji da to ne pije vode.
- OldTownDistrict
- Kontakt:
....sve drugo će proći!
Dal Varesanovic

-
- Kontakt:
Volim tebe, više od sebe
admin je napisao/la: ↑17 mar 2024, 19:34Nema potrebe da se stavvljaju fotografije s navijackih tribina, sve ce biti obrisane. Pa i mogu progeldati kroz prste gdje je neka fina prica, ali bilo kakve provokacije iz Srbije i provociranja sa ratnim zlocincima, ovdje nece biti. Takodjer, ukoliko se zelite "zegati" sa tim navijackim pricama, onda mozete na temu prepucavanja. Jos uvijek uglavnom samo brisem postove, no sve sam sigurniji da to ne pije vode.
Ko spomene pempas generale jeb.i mu odmah od najmanjeg pokoljenja do najstarijeg
Premier League of Bosnia and Herzegovina:
Winners (5): 1998–99, 2006–07, 2014–15, 2018–19, 2019–20
Yugoslav First League:
Winners (2): 1966–67, 1984–85
Bosnia and Herzegovina Cup:
Winners (7): 1996–97, 1997–98, 2001–02, 2004–05, 2013–14, 2018–19, 2020–21
Winners (5): 1998–99, 2006–07, 2014–15, 2018–19, 2019–20
Yugoslav First League:
Winners (2): 1966–67, 1984–85
Bosnia and Herzegovina Cup:
Winners (7): 1996–97, 1997–98, 2001–02, 2004–05, 2013–14, 2018–19, 2020–21
Naravavno da se izbrisao, kao sto mozes primjetiti nema tih fotografija ni na portalu. Nekim stvarima nije mjesto na forumu, a ni na portalu. U svemu treba imati mjeru. Odgovorio sam da izrazim vid postovanja prema forumasima, no necu ulaziti u nikakve diskusije. Dakle, rekao sam prije desetak dana, nece ovdje biti orgijanja kao sto je bilo. Nazalost, ako me nema dva dana, ponovo se iste stvari desavaju. Ali, malo cemo poostriti kriterije.
Kakva parola kvazi navijača u BL.
Dugu i tešku bolest vam želim!
Dugu i tešku bolest vam želim!
-
- Kontakt:
Rutinska pobjeda Borca. Malo se kombinovao sastav. Vukovic i Marcetic su jedni od najboljih klinaca koje je Borac imao, jos od Grahovca i Subica kad su ulazili u seniorske vode. Lagano se stavlja i ta druga ruka na sampionski pehar.
Ma ide sad smjena kompletne bosnjacke ruke u savezu, pa cemo da vidimo kako funkcionise dalje, ocito da su ovi odlucili da uniste svaki sport u drzavi, tako i fudbal i reprezentacije. E nece moci... 

RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
- bagniadiluca
- Kontakt:
Koliko je mali Vuković dobio samopouzdanja pa to je strašno....a šut ima svaka mu čast, oštar, precizan, jak....šta je radio po liniji onim bekovima to je već drugi par opanaka...uglavnom Borac koliko je trebalo odigrao je, a sada da se odmore momci i onda da uzmemo u jednoj utakmici 6 bodovaLaHaineLaHaine je napisao/la: ↑17 mar 2024, 19:58Rutinska pobjeda Borca. Malo se kombinovao sastav. Vukovic i Marcetic su jedni od najboljih klinaca koje je Borac imao, jos od Grahovca i Subica kad su ulazili u seniorske vode. Lagano se stavlja i ta druga ruka na sampionski pehar.

LETS GO FIGHTER
-
- Kontakt:
Vuković najzrelije fudbalski razmišlja od svih mladih igrača u ligi, pored sjajnog šuta, predobro se kreće i nudi. Odavno se u Borcu nije pojavio ovakav igrač. 4 igrača u21 večeras u prvoj postavi, pored toga Cetkovic i Kulasin povrede... fino je to Vinko poslozio. Bez pretplacenih mega zvijezda , sve to fino izgleda.
- bagniadiluca
- Kontakt:
LETS GO FIGHTER
Za koju U repku igra Vukovic?bagniadiluca je napisao/la: ↑17 mar 2024, 20:03Koliko je mali Vuković dobio samopouzdanja pa to je strašno....a šut ima svaka mu čast, oštar, precizan, jak....šta je radio po liniji onim bekovima to je već drugi par opanaka...uglavnom Borac koliko je trebalo odigrao je, a sada da se odmore momci i onda da uzmemo u jednoj utakmici 6 bodovaLaHaineLaHaine je napisao/la: ↑17 mar 2024, 19:58Rutinska pobjeda Borca. Malo se kombinovao sastav. Vukovic i Marcetic su jedni od najboljih klinaca koje je Borac imao, jos od Grahovca i Subica kad su ulazili u seniorske vode. Lagano se stavlja i ta druga ruka na sampionski pehar.![]()
'Jesil spreman da prihvatis da je BiH zadnja rupa na svirali, nedonosce, ludnica otvorenog tipa, moneta za potkusirivanje prolazis sigurno. Ako smatras drugacije ima forum pa se prijavi tamo' by BobRock
-
- Kontakt:
Sad vidim da se prdi o utorku i sastanku koji je Mirvich sazvao. U tome se ogleda sva jad i nemoc tih ljudi. Taj isti šupak prije koji mjesec trci tamo u vip lozi kao ker da ga Vico pomazi po glavi. Isto tako kad je kovid bio, dobise titulu na prekid sezone, A nisu rekli, jos se nasladjivali ovdje svima.
Pazi, da te sudije sviraju sve i svasta, sviraju. I mene konkretno nervira kad svaku sitnicu svira, cjepka utakmicu. Nema razloga za to. Konkretno, ta kup utakmica od neki dan, Musa je svirao sitne neke faulove da sjece utakmicu bezveze, a i bez razloga. Sarajevo je goli penis vec vise od pola sezone, raspadaju se ljudi. Borac ih je dobio na kosevu sa dva vrhunska gola od strane momka koji ima 17 godina.
Druga stvar, od tog utorka nema nista, sjedice supci sarajevski i jos dva tri predstavnika max. Udje Vico, pukne im po klepku i ajmo noga.
Pazi, da te sudije sviraju sve i svasta, sviraju. I mene konkretno nervira kad svaku sitnicu svira, cjepka utakmicu. Nema razloga za to. Konkretno, ta kup utakmica od neki dan, Musa je svirao sitne neke faulove da sjece utakmicu bezveze, a i bez razloga. Sarajevo je goli penis vec vise od pola sezone, raspadaju se ljudi. Borac ih je dobio na kosevu sa dva vrhunska gola od strane momka koji ima 17 godina.
Druga stvar, od tog utorka nema nista, sjedice supci sarajevski i jos dva tri predstavnika max. Udje Vico, pukne im po klepku i ajmo noga.
- bagniadiluca
- Kontakt:
Pa U21 Vuković, a ovaj mali što je dao Sarajevu dva komada je U17...DaVinci je napisao/la: ↑17 mar 2024, 20:11Za koju U repku igra Vukovic?bagniadiluca je napisao/la: ↑17 mar 2024, 20:03Koliko je mali Vuković dobio samopouzdanja pa to je strašno....a šut ima svaka mu čast, oštar, precizan, jak....šta je radio po liniji onim bekovima to je već drugi par opanaka...uglavnom Borac koliko je trebalo odigrao je, a sada da se odmore momci i onda da uzmemo u jednoj utakmici 6 bodovaLaHaineLaHaine je napisao/la: ↑17 mar 2024, 19:58Rutinska pobjeda Borca. Malo se kombinovao sastav. Vukovic i Marcetic su jedni od najboljih klinaca koje je Borac imao, jos od Grahovca i Subica kad su ulazili u seniorske vode. Lagano se stavlja i ta druga ruka na sampionski pehar.![]()
LETS GO FIGHTER
bagniadiluca je napisao/la: ↑17 mar 2024, 20:05@Vanja8![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
https://slobodnadalmacija.hr/sport/stra ... vo-1372560

Jos uvijek nisi skontao...

Pa covjece o tome ti cijeli dan pisem...
Momak je extra talenat, ali njemu se pise jer je zabio dva gola SARAJEVU...
Moras utuviti u glavu, da ste previse mali klub da bi vas neko pratio, jednostavno mozete se eksponirati jedino ako nesto napravite protiv nas, Zelje ili Veleza...
Momak da je dao 5 golova Posusju, Slogi, Igmanu, niko se ne bi ni osvrnuo, ali dao je dva gola Sarajevu i svi pisu o tome...
Eto sam si se uvjerio, sta je Fk, a staje Brend Fk...

- bagniadiluca
- Kontakt:
Ne znaš ti moj Vanja šta je ime Borac, volio bi samo da dođeš u BL pa da vidiš šta je Borac, a ne mislim samo na fudbalVanja8 je napisao/la: ↑17 mar 2024, 20:19bagniadiluca je napisao/la: ↑17 mar 2024, 20:05@Vanja8![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
https://slobodnadalmacija.hr/sport/stra ... vo-1372560![]()
![]()
![]()
Jos uvijek nisi skontao...![]()
![]()
![]()
Pa covjece o tome ti cijeli dan pisem...
Momak je extra talenat, ali njemu se pise jer je zabio dva gola SARAJEVU...
Moras utuviti u glavu, da ste previse mali klub da bi vas neko pratio, jednostavno mozete se eksponirati jedino ako nesto napravite protiv nas, Zelje ili Veleza...
Momak da je dao 5 golova Posusju, Slogi, Igmanu, niko se ne bi ni osvrnuo, ali dao je dva gola Sarajevu i svi pisu o tome...
Eto sam si se uvjerio, sta je Fk, a staje Brend Fk...![]()

LETS GO FIGHTER
- svrakino1921
- Kontakt:
Tako jeadmin je napisao/la: ↑17 mar 2024, 19:44Naravavno da se izbrisao, kao sto mozes primjetiti nema tih fotografija ni na portalu. Nekim stvarima nije mjesto na forumu, a ni na portalu. U svemu treba imati mjeru. Odgovorio sam da izrazim vid postovanja prema forumasima, no necu ulaziti u nikakve diskusije. Dakle, rekao sam prije desetak dana, nece ovdje biti orgijanja kao sto je bilo. Nazalost, ako me nema dva dana, ponovo se iste stvari desavaju. Ali, malo cemo poostriti kriterije.
Samo oštro
Ako možete izbrisati temu F.K.Željezničar Sarajevo jer još nismo ispali
Na toj temi forumaši iz Gornjeg Rajića,Bihaca,Kalesija nam žele dobrodoslicu kad dođemo u goste kod njih a jedan iz Gradačca napisao na toj temi- ko ce trpit sad i ove budale
Mislim ovo je ozbiljan forum koji se cita i u regiji
Na nasem pdf kad izgubimo u gostima nikne deset novih nikova koji mucki provociraju
Napominjem da smo izgubili 12 gostujućih utakmica
Pa Vi saberite koliko je to nikova novih kad mi gostujemo
Ti novi nikovi ne samo da znaju da driblaju oni gosp @admine i probacuju loptu kroz noge
Pa Vas molim da obratite pažnju na naš pdf ili da omogućite nasem moderatoru moc bana
Hvala
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.