Poprilicno sam siguran da od toga nema nista iako mi je Havertz pravo gotivan igrac.Bundesliga je napisao/la: ↑17 jun 2023, 11:40Havertz devetka![]()
Iskreno se nadam da je ovo totalna izmišljotina jer su to bačene pare i opet nemaš napadača.
FC Bayern München
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers
- Omerbavarac
- Kontakt:
Re: FC Bayern München
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Kakav Havertz i devetka to je nerealno i nelogično momak nam nije potreban.Obično gubljenje vremena.
Napadač se mora pod hitno dovesti ne smije se ulazati u neke sapunice i otezanje transfera.
Za Muanija neće dati 100 mil to je jasno ko dan.
Napadač se mora pod hitno dovesti ne smije se ulazati u neke sapunice i otezanje transfera.
Za Muanija neće dati 100 mil to je jasno ko dan.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Protiv sedme sile rat još niko nije dobio. Odlično su umreženi, dovoljno je da prate kretanje glavnih agenata, ko je gdje došo, da ispletu neku spekulaciju. Dodatno, mnogim igračima je u interesu da šire glasine o (navodnom) zanimanju klubova za njih i tako si dižu cijenu. Agenti zato surađuju sa medijima (ne mogu puštati dezinformacije u svoje ime), a s druge strane moraju im se revanširat pokojom ekskluzivom.
Ja sam već prije rekao da će sad bit puno poluinformacija i dezinformacija, to je jednostavno takvo vrijeme. No treba se držati činjenica, a to je da ste dosad dobili Laimera (Hasanova akvizicija) i besplatno Guerreira i da će vam otići Pavard i Hernandez. Osobno i dalje kod vas ne očekujem neke velike perturbacije, otići će 1-2 igrača iz prvih 16 i doći 2-3 igrača (napadač i stoper sigurno, defanzivac možda), a kostur će i dalje ostat kakav je.
Ja sam već prije rekao da će sad bit puno poluinformacija i dezinformacija, to je jednostavno takvo vrijeme. No treba se držati činjenica, a to je da ste dosad dobili Laimera (Hasanova akvizicija) i besplatno Guerreira i da će vam otići Pavard i Hernandez. Osobno i dalje kod vas ne očekujem neke velike perturbacije, otići će 1-2 igrača iz prvih 16 i doći 2-3 igrača (napadač i stoper sigurno, defanzivac možda), a kostur će i dalje ostat kakav je.
Meni sve ovo djeluje neozbiljno,i dosta cudno za klub kakav jeste Bayern.
Navikli smo da se poslovi obavljaju brzo i na vrijeme.
Sada ovo gledajuci Bayern gubi dva stopera,neocekivano bar kako sugerisu iz kluba,mada drugi izvori govore kako ih je Pavard davno obavjestio da odlazi.
Od cjele pompe o napadacu spalo se na Havertza.
Dvije sedmice se na sav glas ganja Deklan Rice da bi se povukli iz posla.
I na kraju slag na tortu zele Walkera iz Citya,covjek ima 33 godine,mi na toj poziciji imamo Mazrauia koji ce sigurno otuci ako ovaj dodje.
Jos na sve to pregovara se i oko Pau Toresa s Villaeralom.
Na kraju ako sve prodje tako imacemo 4 stopera za dvije pozicije,od kojih nijedan nece biti za klupe.
Veznjak ni na vidiku,napadac eto Havertz i sta reci nego da zaista sve izgleda haoticno i ne bas dobro isplanirano.
Da ne govorim o prodajama.
Od Sara,Sabitzera,pa vec navedenih Pavard i Hernandez koji ce otici ali kada kada dovedeemo nove stopere pa vise neces ni imati moc u pregovorima jer ce ljudi biti visak i plus im istice ugovor pa ces ih prodati posto poto.
Dalje Ganabry,Sane ni rjeci ocigledno ostaju.
Mane od toliko price o odlasku da na kraju on kaze da zeli ostati.
Sto nas dovodi do toga da smo sve promjene napravili u odbrani prinudno.
A napad ako spadne na Havertza ce biti jednak onome koji smo imali sa Choupom,ili Ganabryem u napadu.
Mozda grijesim ali ako ce vec dovesti Havertza bolje dati lare za Wirtza,pa neka u napadu igra Tel.
Kad vec nemas pare za pravog napadaca
Sada ovo gledajuci Bayern gubi dva stopera,neocekivano bar kako sugerisu iz kluba,mada drugi izvori govore kako ih je Pavard davno obavjestio da odlazi.
I na kraju slag na tortu zele Walkera iz Citya,covjek ima 33 godine,mi na toj poziciji imamo Mazrauia koji ce sigurno otuci ako ovaj dodje.
Na kraju ako sve prodje tako imacemo 4 stopera za dvije pozicije,od kojih nijedan nece biti za klupe.
Veznjak ni na vidiku,napadac eto Havertz i sta reci nego da zaista sve izgleda haoticno i ne bas dobro isplanirano.
Od Sara,Sabitzera,pa vec navedenih Pavard i Hernandez koji ce otici ali kada kada dovedeemo nove stopere pa vise neces ni imati moc u pregovorima jer ce ljudi biti visak i plus im istice ugovor pa ces ih prodati posto poto.
A napad ako spadne na Havertza ce biti jednak onome koji smo imali sa Choupom,ili Ganabryem u napadu.
Mozda grijesim ali ako ce vec dovesti Havertza bolje dati lare za Wirtza,pa neka u napadu igra Tel.
-
- Kontakt:
Slazem se sto si napisao , i mene cudi ovo trenutno stanje u vezi Bayerna sa transfer politikom.Elber111 je napisao/la: ↑17 jun 2023, 15:01Meni sve ovo djeluje neozbiljno,i dosta cudno za klub kakav jeste Bayern.
Puno brze se to mora rjesavati , jer renome kluba kao Bayern to jednostsvno mora.
Ne treba tome što pišu novinari pridavati previše pozornosti, tako je pisalo da je Rice već dogovoren pa nije bilo ništa. Ni Kima, ni Torresa, ni Walkera ni Havertza, ... ne spominje niko službeno iz kluba, to su samo novinarska naklapanja.
Rijetko ko kupuje na pocetku prelaznog roka kad je puno zainteresiranih i kad je cijena paprena. Razumijem logiku da se ne treba zalijetati ali be razumijem logiku, ako ima istine, da ganjamo Haverca. Koji ce nam djavo jos jedna opcija koja nije blizu gola. Sane, Coman, Haverc i ostala kompanija, to je samo sudaranje po pozicijama.
Jel moguce da ne mogu dovest napadaca ni za 100mil. 

- muhamedhulk
- Kontakt:
Nekad je Bayern gulio ovu sirotinju u ligi, uzimao koga je htio..treba to nastaviti; Laimer, Guereiro for free i sad pljunuti cifru za nekog.
Ako vec hoce nekog ala Havertz onda cu radije gledati ovog Muanija kao tog allroundera naprijed, koji nije striktno centarfor.
Jos poceti davati Telu sansu sa klupe i eto, zavrsiti tu situaciju oko napada.
Sad predsjednik prica kako ce Lucas ostati (tvrdi pazar). Treba momka pustiti jer ce obje strane profitirati…
Ako vec hoce nekog ala Havertz onda cu radije gledati ovog Muanija kao tog allroundera naprijed, koji nije striktno centarfor.
Jos poceti davati Telu sansu sa klupe i eto, zavrsiti tu situaciju oko napada.
Sad predsjednik prica kako ce Lucas ostati (tvrdi pazar). Treba momka pustiti jer ce obje strane profitirati…
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
Kakav je ovaj korejanac, jel ga pratio itko detaljnije?
Sad se i Mazraoui pridružio društvu povrijeđenih.
- Omerbavarac
- Kontakt:
Ove sezone jako dobar ali mene zanima imamo li onih koji su ga gledali dok je igrao za Fener?
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Daj druze 1% ljudi ga je i u Napoliju gledalo, kakav Fener jbtOmerbavarac je napisao/la: ↑17 jun 2023, 23:34Ove sezone jako dobar ali mene zanima imamo li onih koji su ga gledali dok je igrao za Fener?

" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Novci za Lucasa, bice proslijedjeni Napoliu za Kima.
Gazda Napolia se jos jednom pokazuje kao majstor u svom poslu.
Klauzula od 60mil mora biti isplacena.
Gazda Napolia se jos jednom pokazuje kao majstor u svom poslu.
Klauzula od 60mil mora biti isplacena.
Meni se cini da nasa uprava nije sigurna da ce moci dostojno zamjeniti igrace iz ofanzive ako ih prodaju.
I da se zbog toga toliko sve ovi razvuklo.
Sa cjenama koje su otisle do neba,u slucaju prodaje evo Manea i Ganabrya pa i Sanea kako dovesti zamjene da imaju kvaliteta a da ne kostaju toliko ili vise.
Prvo na prste mkzes izbrojati igrace koji bi donijeli veci kvalitet u odnosu na ovo sto imamo,a drugo i ti koji bi imali kvalitet bi kostali po 100+ miliona.
I jednostavno mislim da je to kocnica za svaki transfer koji bi napravili.
Ovo oko napadaca dobija potpuno novi zaokret,izgleda da je ipak i Fulkrug opcija na kraju za napad,kao prelazno rjesenje dok se ne dovede odgovarajuci spic.
Iako nisam nikako za takav razvoj situacije,ako ce to dati priliku Telu da igra vise onda neka bude.
On bi sigurno u Bundesligi dao nekih 15-20 golova,a LP e to bi imali sigurno probleme ali ko zna mozda se Tel raspuca i pokaze zasto smo ga toliko platili.
I da se zbog toga toliko sve ovi razvuklo.
Sa cjenama koje su otisle do neba,u slucaju prodaje evo Manea i Ganabrya pa i Sanea kako dovesti zamjene da imaju kvaliteta a da ne kostaju toliko ili vise.
Prvo na prste mkzes izbrojati igrace koji bi donijeli veci kvalitet u odnosu na ovo sto imamo,a drugo i ti koji bi imali kvalitet bi kostali po 100+ miliona.
I jednostavno mislim da je to kocnica za svaki transfer koji bi napravili.
Ovo oko napadaca dobija potpuno novi zaokret,izgleda da je ipak i Fulkrug opcija na kraju za napad,kao prelazno rjesenje dok se ne dovede odgovarajuci spic.
Iako nisam nikako za takav razvoj situacije,ako ce to dati priliku Telu da igra vise onda neka bude.
On bi sigurno u Bundesligi dao nekih 15-20 golova,a LP e to bi imali sigurno probleme ali ko zna mozda se Tel raspuca i pokaze zasto smo ga toliko platili.
Uprava je gomila muppeta koji dovode igrače kako dovode (od duplanja pozicija, pa onda ti isti griju klupu itd.) a onda i kad imaju priliku riješiti ih se i čak nešto zaraditi, oni to propuštaju, prošle sezone se nudilo da zarade na Pavardu, ništa, ove na Gravenu i opet ništa, zar netko misli da on imati ozbiljnu minutažu, možda malo veću od Tela...
Od svih o kojima se piše jedino je vjerojatno pogođen Kim i zato se radi pritisak na Hernandeza da potpiše novi ugovor. To je paradoksalno, ali smisao je da se natjera Psg, kojemu se očito ne žuri, da plati odštetu i da se oslobodi mjesto za Kima.
- Centre forward
- Kontakt:
Nekako sam izgubio vjeru da će doći neki od vrhunskih napadača na koje smo svi kolektivno onanisali na temi.
Kim bi bio super pojačanje. Najbolji odbrambeni igrač Serie A za prošlu sezonu nije mala stvar.
Kim bi bio super pojačanje. Najbolji odbrambeni igrač Serie A za prošlu sezonu nije mala stvar.
05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
Propuštam logiku

Logika je sljedeća:
Ako sad potpišete Kima onda ste prisiljeni prodavat Hernandeza pošto-poto i Psg vas može ucjenjivat i recimo nudit 25 milki umjesto 50, jer ulazi u zadnju godinu ugovora i na toj poziciji ste već dovoljno ekipirani. Znači, treba prije prodat Hernandeza pa tek onda uzet Kima. Napoliju se isto žuri prodat Kima jer je u sličnoj poziciji ko i vi, jedino se Psg-u ne žuri nigdje.
Trebalo bi stoga nekako požurit Psg da prvi pokrene kupovinu pa da se onda zatvori lanac. Njega je najbolje pritiskat indirektno preko igrača. Od igrača se traži produljenje, on kaže da ima dogovoreno sa Psg-om, ok, daje mu se rok od 15 dana da odabere ili produljenje ili prelazak. Ako želi umjesto vaših 16 milki dobit 20 francuskih onda nek požuri Psg da u tom roku pošalje ponudu. Vi ste u svakom trenutku korektni, na stolu je ili produljenje ili odlazak, samo nema odugovlačenja, želite razbistrit situaciju i imat pripreme sa definiranom defanzivom.
Ako sad potpišete Kima onda ste prisiljeni prodavat Hernandeza pošto-poto i Psg vas može ucjenjivat i recimo nudit 25 milki umjesto 50, jer ulazi u zadnju godinu ugovora i na toj poziciji ste već dovoljno ekipirani. Znači, treba prije prodat Hernandeza pa tek onda uzet Kima. Napoliju se isto žuri prodat Kima jer je u sličnoj poziciji ko i vi, jedino se Psg-u ne žuri nigdje.
Trebalo bi stoga nekako požurit Psg da prvi pokrene kupovinu pa da se onda zatvori lanac. Njega je najbolje pritiskat indirektno preko igrača. Od igrača se traži produljenje, on kaže da ima dogovoreno sa Psg-om, ok, daje mu se rok od 15 dana da odabere ili produljenje ili prelazak. Ako želi umjesto vaših 16 milki dobit 20 francuskih onda nek požuri Psg da u tom roku pošalje ponudu. Vi ste u svakom trenutku korektni, na stolu je ili produljenje ili odlazak, samo nema odugovlačenja, želite razbistrit situaciju i imat pripreme sa definiranom defanzivom.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.