NK Čelik Zenica
Moderator/ica: GracanicaAA
Re: NK Čelik Zenica
Ma ok sve ali za nas bi bilo bolje da igramo odmah na startu koju utakmicu vise kuci radi posjete i prihoda a i boljeg starta..ali boze moj sta je tu je.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Stupčanica (A)
Radnik (H)
Mladost(A)
Goražde(H)
Rahići(A)
Rudar(A)
Tomislavgrad (H)
Ide ovdje 5 pobjeda, 1 remi, 1 poraz, dovoljno za plasman medju top 3 na startu sezone
Radnik (H)
Mladost(A)
Goražde(H)
Rahići(A)
Rudar(A)
Tomislavgrad (H)
Ide ovdje 5 pobjeda, 1 remi, 1 poraz, dovoljno za plasman medju top 3 na startu sezone

All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.
- <3 LiMes <3
- Kontakt:
Dosta nepovoljan raspored, mislim da gore od ovog nije moglo. Vidjet cemo prvih par kola sta ocekivati od ove ekipe, liga nije naivna ni sekunde.
<3 NK Čelik <3 Manchester United <3 LA Lakers <3
Eric Cantona: "Falcao sada može na miru da umre, sretan jer je stigao na sam vrh fudbala. Poslije Uniteda postoji samo nizbrdica".
Eric Cantona: "Falcao sada može na miru da umre, sretan jer je stigao na sam vrh fudbala. Poslije Uniteda postoji samo nizbrdica".
Nisam zadovoljan...
Hoćemo noćni termin protiv Laktaša...
Hoćemo noćni termin protiv Laktaša...
Šta zna hrđa kako se kalio Čelik.
Jako solidan raspored gdje trebas drzati kontinuitet igara, nema opuštanja
Život nema smisla ako teče bez tebe, mi smo ponos Zenice, Čelik ti si nama sve!
Sa svima se mora igrati. Jedino mi je zao, kao sto avenija kaze, da nismo u prvim kolima vise na Bilinom. Cisto zbog posjete. Isto tako, Sloboda u 11. kolu malo kasno, ali sta je tu je.
- BatistutA19
- Kontakt:
Raspored ko raspored mozda i nije los prvo Stupcanica prednost niko nece bit u nekoj formi a zasto im ne vratit ono 0-1 .Prednost je nama recimo 15 kolo dolazi Zvijezda i onda 1 kolo Stupcanica zatim 5 i 6 kolo u proljece kuci Rahic i Rudar.
11 kolo Sloboda a ovo ostalo nista posebno po meni nije ni los u pocetku prvih 6 kola igramo sa tzv laksim Radnik i Gorazde a imas tu gostovanje u Kakanj 2 puta i Rahicu...
Najbitnije nek se dobre spreme a mi na stadion pa ce mo vidjet gdje smo i koliko jaki.Nadam se samo da ce mo bit u vrhu a Slobodi i Stupcanici predat ulogu favorita,mozda ce i ova Zvijezda bit dobra kako im se vraca stara garnitura ljudi i ne znam ko bi to jos mogo u vrhu bit mozda Buducnost a ovi ce najopasniji bit Brastvo,Rudar i slicni .
Nama i Slobodi svugdje ce bit u gostima na nož dace 120% protiv nas svi a kvalitetom nista mi nismo bolji niodkog puno ,samo smo jaci imenom i armijom navijaca ovo ostalo bara bara sa svima.
11 kolo Sloboda a ovo ostalo nista posebno po meni nije ni los u pocetku prvih 6 kola igramo sa tzv laksim Radnik i Gorazde a imas tu gostovanje u Kakanj 2 puta i Rahicu...
Najbitnije nek se dobre spreme a mi na stadion pa ce mo vidjet gdje smo i koliko jaki.Nadam se samo da ce mo bit u vrhu a Slobodi i Stupcanici predat ulogu favorita,mozda ce i ova Zvijezda bit dobra kako im se vraca stara garnitura ljudi i ne znam ko bi to jos mogo u vrhu bit mozda Buducnost a ovi ce najopasniji bit Brastvo,Rudar i slicni .
Nama i Slobodi svugdje ce bit u gostima na nož dace 120% protiv nas svi a kvalitetom nista mi nismo bolji niodkog puno ,samo smo jaci imenom i armijom navijaca ovo ostalo bara bara sa svima.
@Bati ti izgleda zaboravio onaj poraz od 3:0 na gostovanju kod Stupcanice
Najveci poraz od kako smo krenuli iz kantona. Stupcanica nas je dobila dva puta, Bosna jednom posteno i jednom onaj prekid kod rezultata 1:1.

Najveci poraz od kako smo krenuli iz kantona. Stupcanica nas je dobila dva puta, Bosna jednom posteno i jednom onaj prekid kod rezultata 1:1.
All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.
Bio sam na obe tekme. Prva na kembridzu ne znaju ni oni kako su nas dobili sta smo sve fulali.
Drugu u Olovu, Pavle i njegova taktika, nula bodova, ljudi nas ubili doduse i Adis je primio haman 1-2 gola, njemu na dusu idu.
Ako cemo se bojat Olova i ostali ekipa bolje da se onda vratimo u drugu ligu, tamo cemo bit bez poraza
Drugu u Olovu, Pavle i njegova taktika, nula bodova, ljudi nas ubili doduse i Adis je primio haman 1-2 gola, njemu na dusu idu.
Ako cemo se bojat Olova i ostali ekipa bolje da se onda vratimo u drugu ligu, tamo cemo bit bez poraza

moSa likCe
Ne mozemo porediti ni Stupčanicu, a ni Čelik od tih utakmica i sada, jer su to skroz druge ekipe
Lagano, utakmicu po utakmicu. Samo da nekako prenosi utakmica budu i mirna dijaspora 

Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
- Zenicanin988
- Kontakt:
Dajte ljudi sta ste zakukali. Samo gas i svaku na pobjedu. Sta ce Olovo
Čelik Zenica, bosanski gigant!!!
Sanjam sretno Bilinooo!!!
Sanjam sretno Bilinooo!!!
Ma TOP. Bismilletom i to je to. 

Motori se pale vezite se poljecemo
Stupcanica u Oluvu nema sta da trazi
"Odključan račun NK Čelik Zenica i Fuad Kasumović nije više gradonačelnik je ono o cemu ja sanjam"
- BatistutA19
- Kontakt:
Sjecam se to 3-0 tu su nas razbili bas ali realno tad su bili kvalitetniji puno a mislim danas da nisu toliko kvalitetniji ,jesu mozda bolji malo i poznaju vise ligu .Ali ono 0-1 onaj penal, vala tad nisu ni bolji bili nit zasluzili pobjedu a i penal sumnjiv.Sa Bosnom je nama uvjek bilo nezgodno sjecam se jednog gostovanja otisli kontamo pobijedit ce mo ih 4-0 izgubili ,i Kakanj je opasan i ta smo gubili i patili..Vidjet ce mo kako ce ici.
Iz utakmice u utakmicu. Ne razmišljati o drugom, trećem ili četvrtom protivniku. Samo s tim mentalitetom možemo ići na vrh tabele.
Mnogi su smatrali da se Čelik izlaskom u posljednji rang bosanskohercegovačkog nogometa gasi. Bili su u potpunosti u krivu, a Čelik to dokazuje iz dana u dan!
Cemu toliki strah nama je igrat sa svima ,ja vjerujem u ekipu i trenera .
Sa proslogodisnjom ekipo mi smo mogli igrat sa 80% prvoligasa a da se sad nekog kao trebamo bojat.
Pojacali se gdje skripalo godinu dana iskusniji uigraniji samo ne gubit ovaj pobjednicki mentalitet i svaku tekmu ic na pobjedu
Sa proslogodisnjom ekipo mi smo mogli igrat sa 80% prvoligasa a da se sad nekog kao trebamo bojat.
Pojacali se gdje skripalo godinu dana iskusniji uigraniji samo ne gubit ovaj pobjednicki mentalitet i svaku tekmu ic na pobjedu
Ja sad pokusao sastaviti prvih 11. Pa jedino mi Durmo i Ali sigurni u ekipi. Koga god stavim, ostade mi bolji na klupi
Armine, nije ti lako 
Cini mi se da ce nam faliti iskustva u veznom redu. Valjda ce Ali, Selim, Mehici moci odgovoriti zadacima.

Cini mi se da ce nam faliti iskustva u veznom redu. Valjda ce Ali, Selim, Mehici moci odgovoriti zadacima.
Zna li se sta oko tv prava, jel i dalje ostaje Arena na 3, 4 utakmice u sezoni?
Ako da, onda je velika šteta, uskraćena će biti i dijaspora i oni koji nisu iz Zenice a ne mogu na svaku tekmu..
Ako da, onda je velika šteta, uskraćena će biti i dijaspora i oni koji nisu iz Zenice a ne mogu na svaku tekmu..
Trenutno korisnika/ca: BosnianRahatluk i 7 gostiju.