Upo mi kamencic u lijevu cizmu, haman ce ga Dzeko zavaliti Aston Villi u subotu.......L' Imperator je napisao/la:Subota 22.01.2011 , 18:30 Premier League: Aston Villa – Manchester City DIREKTNO Sport Klub
Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Re: Edin Džeko
on je na posudbi u sunderlandu ja mislim da je ovo pored džeke onaj belgijanac boyatabosanac723 je napisao/la:da taj crnac nije slucajno onaj Nedum Onauha...il tako ness??
You are someone else I am still right here
A pratiš li ti City ? Nemoj reći da ne pratiš jer si vrlo aktivan na ovoj temi sa svojim ''stavovima''. Dakle, ako pratiš Džeku, automatski za sobom povlači da pratiš i City. Ista stvar je i sa ljudima ovdje ( ja kažem ljudima, bez idiotskog i bespotrebnog ''djeca''), oni prate City jer Džeko igra u njemu.kimbo je napisao/la:Ljudi u stvari djeca prate City od prve utakmice Dzeke i to je za njih pocetak historije CIty-a.
Da su obratili paznju na statistiku ili barem pogledali zadnji mec sa Arsenalom ,gdje se City branio cijelu tekmu bez ijednog gola primljenog uz strasni pritisak, ne bi tako pisali.
To zapravo i nije loša stvar, loš je jedino tvoj nakaradni stav i skrivena hegemonija nad ovom temom.
BTW Sudeći po tvojim ''postovima'', trebat će ti poprilično dosta vremena da dešifruješ ovaj post.
Ajmo malo o Dzeki. 
Ima jedan lik tamo na njihovom forumu, svaki dan ide na treninge i onda napise neki kratki rezime ili izvjestaj, kako hocete.
Uglavnom kaze da Dzeko uziva na treninzima, radi dobro, veseo je, i da je zabio par dobrih golova na trening-utakmici.
Sve ovo implicira da ce tekma protiv Aston Ville biti pravo,pravo dobra za nas, tj. za Dzeku.

Ima jedan lik tamo na njihovom forumu, svaki dan ide na treninge i onda napise neki kratki rezime ili izvjestaj, kako hocete.
Uglavnom kaze da Dzeko uziva na treninzima, radi dobro, veseo je, i da je zabio par dobrih golova na trening-utakmici.
Sve ovo implicira da ce tekma protiv Aston Ville biti pravo,pravo dobra za nas, tj. za Dzeku.

"What can men do against such reckless hate?" King Theoden
vecina nas u bih ili iz bih prati odredjene klubove samo zato sto nasi igraci igraju tamo.. ili ce neko stvarno reci da je do dzekinog prelaska pratio city na isti nacin kao sad? vrlo tesko... ili montpellier, lyon, stoke itd.. pratimo ih jer nasi igraju tamo... to je tako i uvijek ce bit' tako.. a naravno da ima i onih koji bi odmah sve da svojataju... kao oni duze prate neki klub i otud si izvlace nekak'o vece pravo da komentarisu... u svakom slucaju ima nas svakak'ih.. da nije tako, ne bi bilo zanimljivo...suntu jeu je napisao/la:A pratiš li ti City ? Nemoj reći da ne pratiš jer si vrlo aktivan na ovoj temi sa svojim ''stavovima''. Dakle, ako pratiš Džeku, automatski za sobom povlači da pratiš i City. Ista stvar je i sa ljudima ovdje ( ja kažem ljudima, bez idiotskog i bespotrebnog ''djeca''), oni prate City jer Džeko igra u njemu.kimbo je napisao/la:Ljudi u stvari djeca prate City od prve utakmice Dzeke i to je za njih pocetak historije CIty-a.
Da su obratili paznju na statistiku ili barem pogledali zadnji mec sa Arsenalom ,gdje se City branio cijelu tekmu bez ijednog gola primljenog uz strasni pritisak, ne bi tako pisali.
To zapravo i nije loša stvar, loš je jedino tvoj nakaradni stav i skrivena hegemonija nad ovom temom.
BTW Sudeći po tvojim ''postovima'', trebat će ti poprilično dosta vremena da dešifruješ ovaj post.

Ne znam hoce li nasi kanali prenositi. Utakmica je u 18:30.Number1 je napisao/la:sutra utakmica na kojem kanalu i u koliko sati?
koliko ce Zeljo dobiti od transfera??????????????? 

Prvaci SRBIH :1946
Prvaci SFRJ : 1971/1972
Prvaci BIH: 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012 ,2012/2013
Kup BIH : 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Superkup BIH : 1998,2000,2001
Kup UEFA: 1/4-1971/1972, 1/2-1984/1985
Prvaci SFRJ : 1971/1972
Prvaci BIH: 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012 ,2012/2013
Kup BIH : 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Superkup BIH : 1998,2000,2001
Kup UEFA: 1/4-1971/1972, 1/2-1984/1985
- Unica_Liverpool_
- Kontakt:
3 i nešto posto 

Svakom po zdenka i kiflu,bonus dvije pilece hrenovke.Sijalica dolazi u slijedecem transferu.gavran je napisao/la:koliko ce Zeljo dobiti od transfera???????????????
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Jest ,i to jedna,ali ovima drugima je ''upala kasika u med'' pa imaju svi po dvije. High life ''bejbi''Hare_BvB je napisao/la:harishp je napisao/la:Svakom po zdenka i kiflu,bonus dvije pilece hrenovke.Sijalica dolazi u slijedecem transferu.gavran je napisao/la:koliko ce Zeljo dobiti od transfera???????????????![]()
![]()
Nemoj ba tako. Hrenovke su rezervisane za FK Sarajevo.

Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Ne znam hoce li biti na tv-u, ali ako ne bude, mozes na netu 100% pratiti na myp2p.eu! Tu imas vise linkova za gledanje utakmice, pa proberi koji ti se najvose svidaNumber1 je napisao/la:sutra utakmica na kojem kanalu i u koliko sati?

I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
Koja je utakmica sutra?Number1 je napisao/la:sutra utakmica na kojem kanalu i u koliko sati?
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- miralem444
- Kontakt:
tekmamiky_hz je napisao/la:Koja je utakmica sutra?Number1 je napisao/la:sutra utakmica na kojem kanalu i u koliko sati?
Aston Villa -Manchester City je u subotu 22.01.2011 u 18:30.(DIREKTAN PRENOS NA SPORT KLUBU).
>..,.-I DUSU SVOJU ZA BOSNU MOJU.:<.,.
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.
Visca el Višća!
Visca el Višća!
Danas je cetvrtak Bog te.miralem444 je napisao/la:tekmamiky_hz je napisao/la:Koja je utakmica sutra?Number1 je napisao/la:sutra utakmica na kojem kanalu i u koliko sati?
Aston Villa -Manchester City je u subotu 22.01.2011 u 18:30.(DIREKTAN PRENOS NA SPORT KLUBU).

Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
Raja skinite se sa neta vise izgubili ste pojam o vremenu. Ne zna se vise koji je dan 

Valdes, Puyol, Pique, Xavi, Iniesta, Busquets, Messi, Pedro, Bojan...... Made in LA MASIA
Mozda je ovaj iz Japana pa je njemu sutra mec.RsehaA je napisao/la:Raja skinite se sa neta vise izgubili ste pojam o vremenu. Ne zna se vise koji je dan
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
MozdaBIHfan je napisao/la:Mozda je ovaj iz Japana pa je njemu sutra mec.RsehaA je napisao/la:Raja skinite se sa neta vise izgubili ste pojam o vremenu. Ne zna se vise koji je dan

Valdes, Puyol, Pique, Xavi, Iniesta, Busquets, Messi, Pedro, Bojan...... Made in LA MASIA
Trenutno korisnika/ca: Semrush [Bot] i 6 gostiju.