Ne,ne,calcio i ovih par pitara su drugo,oni su obmanuti kultom licnosti ali su navijaci reprezentacije i zele joj dobro.dubrovnik je napisao/la:Ne svidjaju se ni meni Virtualovi postovi vrlo cesto a tvoja razmisljanja su mi u puno stvari jako bliska. Ali ipak mislim da ovdje pretjerujes i to jako. Ne valja ljude proglasavati neprijateljima, Sjeti se da su Virtual i ekipa to nama radili i kako smo se tada osjecali. Makar ja u svoje ime to mogu reci. Ne treba ti ovo valjda mora biti neke razlike inace nema nikakvog smisla.Rusilac je napisao/la:Tvoja misija je udaranje po svetinjama ove reprezentacije sa ciljem njenog slabljenja.Ti tacno znas sta su temelji i udaras na temelje.
I misija ti je licna korist,ti si stalo zaposlen na ovom forumu i drugog posla nemas.
Kad ova neka djeca nasjednu na podvale takvih kao sto si ti ja njima ne zamjeram jer su obmanuti,ja direktno prozivam smutljivce i neprijatelje reprezentacije.
Sto se tice tvog idola,i dalje stojim iza napisanog.Mozda malo nespretno napisano ali sustina ostaje.Safet Sušić nije nikakva legenda nego je moralna i ljudska nula koja je znala da svi zele da ode sa klupe i on je tada nasao zajednicki interes sa neprijateljima ove drzave da ga ostave da zaradjuje pare od svetinje i razvija licni i porodicni biznis.
Dakle,cinjenica je da bi Sušić,ta nula od čovjeka, bio spreman potpuno unistiti reprezentaciju zbog svojih interesa.
A njegovi interesi su bili kompatibilni interesima neprijatelja,medju koje spadas i sam,i njima je odgovaralo da propadnemo nacisto.
Srecom,po.usili ste.
Ovaj je nesto sasvim drugo.