ATP Tour
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: ATP Tour
je li ga fakat nije dobio 3 godine?
Da...jestamaji je napisao/la:je li ga fakat nije dobio 3 godine?
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
ako ga danas nedobije onda neće nikad
inače tek sam danas skonto da je rafa samo godinu stariji od novaka, uvijek sma mislio da je najmanje dvije ako ne i više
inače tek sam danas skonto da je rafa samo godinu stariji od novaka, uvijek sma mislio da je najmanje dvije ako ne i više
- RafaGarros9
- Kontakt:
Kod Rafe su zadnje 3 godine bile konstantno povreda-vracanje,povreda-vracanje tako da u tim mecevima je bio potpuno nespreman za jednog Novaka...
Pravo je nevidjeno da stave kvotu 3 na Djokovica... Realno ako je cist psihom danas on se moze poigrati sa Rafom...
? &
ŠTA JE TO KAVIJAR MOŽE U LEPINJIIIII
ŠTA JE TO KAVIJAR MOŽE U LEPINJIIIII
- moj uzor-S.G
- Kontakt:
Vidi sta Rafa radi na sljaci. Brutalan je. Ovo danas ide u 2 seta.Prijedor je napisao/la:Pravo je nevidjeno da stave kvotu 3 na Djokovica... Realno ako je cist psihom danas on se moze poigrati sa Rafom...
ZZ
- Romagnoli13
- Kontakt:
Ako ga Rafa danas ne dobije, onda vjerovatno i neće nikad više do kraja karijere.Jer u boljoj je formi, fizički je potpuno spreman, a ovaj niz pobjeda mu je nabildao i samopouzdanje. A s druge strane Novak skoro da ništa nije odigrao u prvih 5 mjeseci sezone.I pitanje je koliko je psihički spreman za ovaj meč, mada i Novak je veliki šampion...
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
- Jakobsen91
- Kontakt:
Niko ne dobija 16 uzastopnih setova protiv Rafe Nadala. 
Ako ima neko dobar SK1 link neka ostavi.
- Romagnoli13
- Kontakt:
Zasad ga Rafa ubija.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
- Fk_zeljo_1921
- Kontakt:
Djokovic nece 3 game-a ugrabiti s ovom igrom... Rastura ga španac
"I've failed over and over and over again in my life and that is why I succeed." -Michael Jordan
Sta je ovo jbt
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Jbt zgadice mu Rafa tenis
Čuj šta je ovo, Rafa osvojio svaki turnir na šljaci na kojem je učestvovao, a s druge strane teniser koji je u očajnoj formi, šta li je ovo? 
Going on up to a spirit in the sky...
It's where I'm gonna go when I die...
And when I die and they lay me to rest...
I'm gonna go on the piss with Georgie Best!!
It's where I'm gonna go when I die...
And when I die and they lay me to rest...
I'm gonna go on the piss with Georgie Best!!
- Fk_zeljo_1921
- Kontakt:
Bolje bi igrao Nishikori u kolicima
"I've failed over and over and over again in my life and that is why I succeed." -Michael Jordan
- Romagnoli13
- Kontakt:
Covjek mu uze 17 od prvih 20 poena.
De mi ti reciNitro je napisao/la:Čuj šta je ovo, Rafa osvojio svaki turnir na šljaci na kojem je učestvovao, a s druge strane teniser koji je u očajnoj formi, šta li je ovo?
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.