FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Duljevic ako ce igrat za kikiriki bujrum. Proslo je njegovo, imamo na oba krila bolje igrace.
Ja volim volim volim samo tebe...
BŽKŠ
BŽKŠ
Ma činjenica da za pola godine nije našao klub govori mnogo o njemu i eventualnoj plaći.
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
- GalileoGalilei
- Kontakt:
Duljević je trebao doći ljetos, imao je ponudu, odugovlačio čekajući bolju ponudu iz inostranstva i kad je vidio da je neće dočekati, htio da potpiše za nas. Naši mu rekli da je zakasnio i da je ekipa sastavljena.
Duljević je meni bio drag igrač, ali on je mrtav već odavno. Ubio ga je njegov mahalaški mentalitet, a imao je potencijal da napravi odlične stvari. Zapušten, bez takmičarskog ritma, ne bi on sebi došao do ljeta.
Da je pratio recimo jednog Cimirota i imao njegovu profesionalnost, sad bi razvaljivao u ligama petice i u repki. Ovako mu je bilo bitno da uzme pare i da se kurci u Audiju po Buća potoku.
Duljević je meni bio drag igrač, ali on je mrtav već odavno. Ubio ga je njegov mahalaški mentalitet, a imao je potencijal da napravi odlične stvari. Zapušten, bez takmičarskog ritma, ne bi on sebi došao do ljeta.
Da je pratio recimo jednog Cimirota i imao njegovu profesionalnost, sad bi razvaljivao u ligama petice i u repki. Ovako mu je bilo bitno da uzme pare i da se kurci u Audiju po Buća potoku.
- skullcrusher
- Kontakt:
Nadam se da je proslo to vrijeme kad smo morali dizati formu propalim igracima da bi se sto bolje prodali poslije. Ovdje je izuzetak pena jer je on igrac svjetske klase i treba da se ceka, ali gubiti vrijeme i cekati nakog duljevica koji nije mogo dalje od druge njemacke lige je suludo. Mislim da ovaj SS na celu sa rozmanom to nece nego hoce iskljucivo igrace koji mogu uskociti direktno i pomoci ekipi. Menalo ne upada u ovu grupu jer on ima klub trenira svakodnevno sa ekipom. Hvala bogu dragom na mirvicu pa vise ne moramo da dovodimo igrace koji nemaju kluba po pola godine/godinu da ig se vraca u zivot
-
- Kontakt:
Nevjerovatno je kako smo ovu sezonu igrali dobar fudbal, napadački a nismo imali pravoga napadaca. Falilo je gram srece i bolja realizacija mogla se i dupla uzeti.
-
- Kontakt:
Sjajno smo igrali.Poslozio ih Cala fino.Mislim da smo imali jedno vrijeme niz od 7-8 pobjeda sto je sad misaona imenica.Ekipa bez jaki i zvucni imena ali itekako derali svima guzove svaku utakmicu po sansama.bordobijeli je napisao/la: ↑23 dec 2023, 13:31Nevjerovatno je kako smo ovu sezonu igrali dobar fudbal, napadački a nismo imali pravoga napadaca. Falilo je gram srece i bolja realizacija mogla se i dupla uzeti.
Da smo na zimu doveli 2-3 prava pojacanja u formi a ne Lelica i Livaka imali bi sad jos jednu duplu krunu pored imena.
Titulu smo popusili zbog bezveze kikseva protiv Metaleghea i Krupe a finale kupa ne bi da spominjem...Glavni krivac vise nije medju nama a Rustemovicu se nayebem svega strumfovskog.
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
- OsmanhodzicBuco
- Kontakt:
Sve neka krila se spominju. A vezni red nam malo jaci od kisele.
Duljević na mjestu desetke odlično riješenje ukoliko je u formi.
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..
- PeppermintSA
- Kontakt:
Dulju stvarno gotivim, ali preko glave su mi dovodjenja igrača koje trebamo vraćati u život jer po pola godine nisu igrali. Bolje dovesti slabijeg igrača ali koji je fullu nego macka u vreći.

"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
-
- Kontakt:
Jel ovo sa Jesicem i Uscuplicem bilobordobijeli je napisao/la: ↑23 dec 2023, 13:31Nevjerovatno je kako smo ovu sezonu igrali dobar fudbal, napadački a nismo imali pravoga napadaca. Falilo je gram srece i bolja realizacija mogla se i dupla uzeti.

- feniksptica
- Kontakt:
Niko se nije usrecio sa vraćanjem starih igraca. Rijetki su uspjesni primjeri i mnogo sire izvan BH fudbala
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
Dulju mozemo samo u penziju ispratiti.. nema on sta ozivjeti plus ne igra posljednje vrijeme..PeppermintSA je napisao/la: ↑23 dec 2023, 14:08Dulju stvarno gotivim, ali preko glave su mi dovodjenja igrača koje trebamo vraćati u život jer po pola godine nisu igrali. Bolje dovesti slabijeg igrača ali koji je fullu nego macka u vreći.
- 1 9 4 6 -
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!