FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Svrakino, koji klub?!
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase
Sve je moguce osim drvene peciPitaristok je napisao/la:Veliki pozz i selam za sve pitare na dunjaluku.
Da se reko i ja registriram pa progovorimo koju pametnu.
Za pocetak provalio bih vam identitet forumasa švrakindolac.
Video skaut...

Ne znam ni ja, uskoro ce se saznati.MCMXLVI je napisao/la:Svrakino, koji klub?!
Hvala, znaci Hadzija ponovo u akciji 

"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase
Ma Hadzija pravi momak, doveo nam extra igraca i udomio Bilbiju da nam ne pojaca konkurente u ligi.MCMXLVI je napisao/la:Hvala, znaci Hadzija ponovo u akciji
-
- Kontakt:

Hahaha, komšija znam te kad si mali bio...
Svaka mu cast, pametno.kinosvra je napisao/la:Ma Hadzija pravi momak, doveo nam extra igraca i udomio Bilbiju da nam ne pojaca konkurente u ligi.MCMXLVI je napisao/la:Hvala, znaci Hadzija ponovo u akciji
-
- Kontakt:
Danas jako bitan dannnnnnn...za klub...a bogami i za mene...lijepa vijest....fino alla fine

Haj ti meni sada fino pp posalji a moze i ovdefarukzidane je napisao/la:Danas jako bitan dannnnnnn...za klub...a bogami i za mene...lijepa vijest....fino alla fine![]()

Ma ocigledno izgubio strpljenje....sigurno je nesto jako dobro.... nikad ovako nije pisao.....

- FrancescoTotti
- Kontakt:
hajde sad i meni fino saljite pp, kad vec ne mogu spavat da imam o cemu mislit do zore 

Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
Ivan je dobar igrac, al marko plus kovacevic oni moraju dobit sansu (tatko je bolji od ove dvoice al oni su mladi) i mi moramo gledat sta je bolje za klub ne za igraca-e. Svi smo svjesni da igrace boli **** za klub vec samo gledaju svoj interes (nase djete sa 18 godina) nas je guzilo godinu dana da produzi ugovor a da nece ivan stojcev i ostale pridoslice. Doveli smo dva FAPA da bi marka i kovacevica naucili da budu profesionalci a ujedno prodamo ivana za neke pare sa kojim cemo ovoj dvoici davat platu bar jednu polusezonu.
Sto se tice poljaka. Ja se samo boim da nasi poluprofesionalci neudu u utakmicu lahko cemo. Ako nebudu usli u utakmicu 200 nasat NAJEBALISMO.
Sto se tice poljaka. Ja se samo boim da nasi poluprofesionalci neudu u utakmicu lahko cemo. Ako nebudu usli u utakmicu 200 nasat NAJEBALISMO.
I za nekoliko godina ocekujem da nam naj stari igrac bude 25 godina.
Daj ba Faruk sta mi radis, sto je najgore danas mi zadnji ispit, i bas sad to pises...
Vazda me pred ispit naguzite

jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
ma ja ba teško držati u sebi a ne moći podijeliti ni sa kimMCMXLVI je napisao/la:Ma ocigledno izgubio strpljenje....sigurno je nesto jako dobro.... nikad ovako nije pisao.....![]()
![]()

P.S Kad bolje razmislim možda bi me i ovo što rukFaš očekuje obradovalo

Mosa RajvoSa
Procitate moj predzadnji post i farukov o eto 

Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Jel to Bilbija potpisao za klub iz Liga 5?farukzidane je napisao/la:Danas jako bitan dannnnnnn...za klub...a bogami i za mene...lijepa vijest....fino alla fine![]()

Daj Boze Deleaca i nisa ove godine ne trazim , osim da prodjemo Lech i udjemo u grupu LE

Kadusicu sipu ga, hrpa vanago !!!
Trenutno korisnika/ca: adoado, edgarallanpoe04, ErosViverosViv, mnon46, MSOZ101, napoleon72, ubipara i 65 gostiju.