Jel ti svaki dan imaš ispite **** ti sebe.uNbx je napisao/la:Daj ba Faruk sta mi radis, sto je najgore danas mi zadnji ispit, i bas sad to pises...![]()
Vazda me pred ispit naguzite
![]()
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- BosnianKingdom
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Sabrine mi moje!
-
- Kontakt:
Ne letite , danas ili sutra je zadnji krug pregovora sa tim klubom. Hoce li ili nece biti potpisan taj ugovor o saradnji , vidjecemo iz saopstenja kluba u narednim danima. Prije da hoce (nego nece) jer se doslo u zavrsnu fazu (da nesto nije ok odustalo bi se puno ranije sa bilo cije strane) ali ipak da ne granamo i ne dizemo euforiju dok se sve ne zavrsi
Nista to, nemoj ici s tim. Zvanicno ti je ovoAmca007 je napisao/la:Lech Sarajevo 215 KM?
malo-puno?
Neces s centrotransom ici po Poljskoj.Organizacija gostovanja je u toku ubrzo ce biti ponuda zvanicna jer ovo gostovanje isto kao i Atina nije izlet i nece biti dozvoljen odlazak mimo Hz organizacije i plana i programa prije za vrijeme i poslije tekme smile emoticon upravo iz tih nekih navijackih razloga mjesta spavanja rute itd i slicne info ce biti recene na uplati svakom pojedinacno smile emoticon idemo Horde ovo mora da bude najjace gostovanje

1946
Izbjegavajte Centrotrans, nimalo bezazleno gostovanje, neko ce poginuti zbog tih debila samo da zarade ccc
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
mislim da samo budala moze pristati na ove gluposti sto nudi centrotrans!nije ovo godisnji odmor pa da se obilaze katedrale mostovi i muzeji nego vrlo ozbiljno gostovanje..ali to ce momci da odrade kako treba i da se sve dobro organizuje
OkHead je napisao/la:Nista to, nemoj ici s tim. Zvanicno ti je ovoAmca007 je napisao/la:Lech Sarajevo 215 KM?
malo-puno?
Organizacija gostovanja je u toku ubrzo ce biti ponuda zvanicna jer ovo gostovanje isto kao i Atina nije izlet i nece biti dozvoljen odlazak mimo Hz organizacije i plana i programa prije za vrijeme i poslije tekme smile emoticon upravo iz tih nekih navijackih razloga mjesta spavanja rute itd i slicne info ce biti recene na uplati svakom pojedinacno smile emoticon idemo Horde ovo mora da bude najjace gostovanje

Oj djevojko điđo moja, điđala te majka tvoja...
Pricekati momke iz Hz da izbace ponudu. Ne ici sa ovim aranzmanom. Cuj obilasci muzeja i grada....da vas nafataju gore njihovi ko kurbane. Topla preporuka, ici sa Hz.
Ko krene na nas, u startu se zajeb'o. - 1987 -
"Uvijek trava, nekad bijelo, nikad zuto, nikad Zeljo"
.
3.DAN, PRAG – POZNAN (UTAKMICA)
Nakon doručka odjava iz hotela polazak za Poznan u 9.00 sati. Dolazak u Poznan u poslijepodnevnim satima. Slobodno vrijeme do polaska na utakmicu.
Ovi nisu normalni iz Centrotransa.

3.DAN, PRAG – POZNAN (UTAKMICA)
Nakon doručka odjava iz hotela polazak za Poznan u 9.00 sati. Dolazak u Poznan u poslijepodnevnim satima. Slobodno vrijeme do polaska na utakmicu.
Ovi nisu normalni iz Centrotransa.

Ko krene na nas, u startu se zajeb'o. - 1987 -
-
- Kontakt:
Danas ce bit ozvanicena saradnja sa Celzijem, rijesit ce se za Delaca ,vjerovatno ostaje kod nas plus sto ce nam slati neke svoje igrace ovamo, ne uzimajte nista zdravo za gotovo, informacije nisu provjerene tako sam cuo 

Zar noje juventusajdohordas je napisao/la:Danas ce bit ozvanicena saradnja sa Celzijem, rijesit ce se za Delaca ,vjerovatno ostaje kod nas plus sto ce nam slati neke svoje igrace ovamo, ne uzimajte nista zdravo za gotovo, informacije nisu provjerene tako sam cuo
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
od Juventusa bi mozda mogo siptar Elvis Kabashi
http://www.transfermarkt.de/elvis-kabas ... ler/200057
ili Vykintas Slivka sto je bio na posudbu kod Gorice
http://www.transfermarkt.de/vykintas-sl ... ler/190513
http://www.transfermarkt.de/elvis-kabas ... ler/200057
ili Vykintas Slivka sto je bio na posudbu kod Gorice
http://www.transfermarkt.de/vykintas-sl ... ler/190513
Pa ono cuo iz ljudi povezanih u klubu il preko foruma ? Meni licno sad je Delac ko da jos jednog Benku dovodimo, toliko mi je vazan na golu.Bas sam pratio prosle polusezone koliko je siguran na prekidima i kako nesta sto sam drhto kad je Bandovic bio sad gledam kako Delac kupi ko s poslom , na liniji dobar . Mislim da jedina prava greska je bio onaj gol protiv Celika , al i Pavic ( jel ono Pavic bi ) je odlicno smekno da je izasao i pogodio. Delac stvarno moze bit razlika prolaska i neprolaska. Ostalo sve imamo manje vise pokriveno i sve je do toga ko ce iskoristii sanse. Ne treba podcjenjivat , jesu favoriti , al ni precjenivat. Poljska liga jest jaca , al Sarajevo je izbacivalo Levski , Helsinburg,Trnavu , Genk , sve jace lige sa znatno tanjim kadrom. Jedva cekam tekmu .ajdohordas je napisao/la:Danas ce bit ozvanicena saradnja sa Celzijem, rijesit ce se za Delaca ,vjerovatno ostaje kod nas plus sto ce nam slati neke svoje igrace ovamo, ne uzimajte nista zdravo za gotovo, informacije nisu provjerene tako sam cuo
Zadnja izmjena: paulus, dana/u 02 jul 2015, 11:58, ukupno mijenjano 1 put.
Kadusicu sipu ga, hrpa vanago !!!
Za delaca je izgleda dogovoreno za neki drugi vid saradnje ne znam a delac ostaje jos godinu kod nas
Sto se tice suparnicke grupe, ovo je od rata na ovamo najizazovnije gostovanje u Evropi. Sigurno je da ce biti tenzija a sanse da dodje i do fizickog obracuna manjih ili vecih razmjera su najmanje 50:50.
Ko to ne shvata, i jos vaznije ko nije spreman na to, mnogo bolje je da ne ide.
Centrotransov aranzman ili detalji bilo kojeg drugog aranzmana su ovdje nebitni..
Ko to ne shvata, i jos vaznije ko nije spreman na to, mnogo bolje je da ne ide.
Centrotransov aranzman ili detalji bilo kojeg drugog aranzmana su ovdje nebitni..
epidemija je napisao/la:Za delaca je izgleda dogovoreno za neki drugi vid saradnje ne znam a delac ostaje jos godinu kod nas

Evo ne znam..
Kolko je sigurno to za Delaca , jer nigdje ja o jos nisam cuo , Joj to bi proslavio ko da smo potpisali Simona.epidemija je napisao/la:Za delaca je izgleda dogovoreno za neki drugi vid saradnje ne znam a delac ostaje jos godinu kod nas

Kadusicu sipu ga, hrpa vanago !!!
tako kazu ljudi koji do sada nisu lagali oko transfera...procurilo je vec da je dogovreno iz kluba
Delac ponovo nas! 

Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot], makron, NazorUso, Sinfoc1986, soe i 55 gostiju.