FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Hordas Doboj
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Hordas Doboj » 10 jul 2013, 14:14

zaboljisportuBiH je napisao/la:
THC je napisao/la:http://www.gornikzabrze.pl/aktualnosci/ ... arajewo-00

Toliko o ozbiljnosti portala sportsport.ba.
Objavljuju da smo igrali protiv slovaka , čak da su i neke prilike bile na toj utakmici, dok smo mi ustvari igrali utakmicu protiv gornika iz poljske koji završio 5. u poljskoj ligi.
I drugi sportski sc portal je isto objavio.
Odkud ti da su u petoj Poljskoj ligi. Kad otvoriš stranicu tj link koji si stavio vidi se da su prva liga jer sa strane stoji tabela.
hahaha s vama uvijek komedija :D
Sve dok ima snage u nogama našim, gazit ćemo s' tobom, svijet će da se plaši!

zaboljisportuBiH
Kontakt:

Post Postao/la zaboljisportuBiH » 10 jul 2013, 14:16

Rios je napisao/la:
zaboljisportuBiH je napisao/la:Stvarno ovdje može čovjek svega da pročita. Misim da je ipak ključna stvar što se ne čita tj. imaju svi svoje teorije a ne čitaju druga mišljenja što bi im u neku ruku otvorilo vidike. Fino @boccacio objasnio, čovjek potrošio sat vremena da obajsni što prijateljske nisu adekvatne, ali ubi me ako je to pročitalo desetak ljudi i to onih koji nisu ni trebali koji su sličn razmišljali. Isto tako i za druge stvari je bilo stvarno lijepih postova (gollum postavio Ivicin intervju iz 1967 gdje vidiš da je sve to bilo skoro isto kao sada) Eno čitam i Siad izjavio da nije dobro odigrao protiv Hajduka jer je bio težak zbog dva treninga dan ranije. Najgori su mi komentari na tekmu a nisu je ni gledali. Jeli vama jasno da često rezultat niej odraz kvalitete. Pa zanlo se desiti da Barsa razbije Real i sl. Niko ne govori da mi nismo lošiji od Metalista, ali vi stručnjaci počnete pričati kako nam ne valja odbrana, napad, veza. Pa normalno da ne valja kad igramo protiv 20 puta bolje ekipe. Baš ste izmislili toplu vodu. @Aco vam reče jednu dobru stvar a to je da svi izbjegavaju ovu našu ligu i da onih što je žele igrati mi imamo najbolje igrrače, što pokazuje statistika ali jok vi opet navrli. Znamo mi svi da je liga donja, da treba ovo, da treba ono. Kamp i ulaganje u djecu o čemu ja trubim od kada sam počeo pisati isto zahtjeva sve to. Znači ne može ništa bez love. Gdje je lova smo isto pisali sto puta i objašnjavali svi ovdje logički kako nema više para od Džeke i sl. Para nema iz još jednog razloga a to je što svi koji uđu u klub i donose lvu žele nešto i da se pitaju. Kao što smo svi ovdje pametni tako i ti stručnjaci koji imaju lovu se prave pametni i prave svoje neke verzije Jamak bi trebao lijevo, Čola desno i sl. Tvoje je jarane da doneseš lovu i da radiš još neki posao za koji si stručan. Ima čovjek koji se bavi ekipom i on odgovara za rezultat a rezultat je najpreči (ali ne ovaj na propremama). Kad mu obezbjediš sve i on podbaci e onda tražiš drugoga. Samo napraviš presjek ulaganja/rezultat i vidiš jesmo li zadovoljni. Ja prezadovoljan lično. Drugi nisu jer ne razmišljaju i onda trube okolo što utiče i na potencijalne ulagače, jer kad čuju štima se, otjeran Zeba i sl, Čola levat Amar uzima, onda normlano da i ti ljudi razmišljaju gdje će oni to uložiti jer rezultat povećava i njihovu promociju. Sad je druga stvar što kod nas nema ni promocije. Znači evo mi pojma nemamo ko su nam sponzori. Vjerujte mi zapamtio sam sve sponzore Đildinog turnira jer je na sve strane pisalo, sponzore kluba slabo kojeg znam jer sam zaboravio koliko se ''često'' spominju.
Zatim, kad Amar kaže nekom tom stručnjaku da se ne miješa on se uvrijedi ko mlada kakva i hoće da ide izkluba pa počne pričati kao Brković po novinama ili ko Džeko neće da priča za Željo TV. Svi hoće pažnju i da ih hvališ na sva zvona ko trebe kakve. Problem je kod nas što niko ne voli kad si iskren prema njemu. Da se razumijemo to nije isto kad Amar kaže Nijazu sin ti nije za prvi tim i kad Nijaz kaže trebaš promijentit taktiku jer Amar je trener i u oba slučaja je to njegova struka. Ne branim Amara jer i ja smatram da jeimao nekih grešaka, ali to ja smatram koji ne zanm sve detalje. Možda da ih znam možda bi postupio kao i on i vjerovatno bih jer sam se do sada uvjerio da je frajer brutalno iskren.
Cviko me dojmio recimo jednom rečenicom, a to je da ide i da će pomogati klubu i dalje. Hoće li stvarno ne znamo, ali to je pravi princip svi moramo stati iza kluba i pustiti da svak radi svoj posao. Na taj način će rezultati i na terenu i u marketingu i ovdj ei ondje biti maksimalni u ksladu sa ulaganjima. Tamo gdje nisu maksimalni taj stručnjak treba da leti iz kluba i da dođe novi. Samo tako se može naprijed. A ne odeš i onda rovariš oko kluba i sl. Ov sam i govorio lično pojedinim nazovi Željinim fanovima koji su počeli kakiti na neki način i koji su bili pri klubu neko i nešto . Tako isto i mi svi trebamo dati doprinos sa ovi čalnskim a ne gledati jel Čola ima dvije lijeve ili je Adil smotan. Promijenti ćemo ih kad budmo mogli, a najgori su mi ovi što nakon svake tekme imaju drugo mišljenje. Aferim. Problem je jedan i jedini a to je niste se bavili sportom niti ste sportski obrazovani ali čitajte jbm mu mater. Brzo sam pisao izivnjavam se ovim jezičarima.
Pozdrav od mene.
Sto se tice ovog prvog-Plzen nije jel?!? A sva prica posljednjih dana i jeste o toj utakmici i onome sto mozemo ocekivati od iste..I sva analiza ekipe,igraca,rezultata u prijteljskim utakmicama od strane nas forumasa ovdje je samo usmjereno na to sta nas ceka protiv Plzena..Jer sto se PL tice ova ekipa ce vjerovatno opet biti u samom vrhu,sto zbog kvaliteta same ekipe sto zbog (ne)kvaliteta ostalih ekipa i same lige..
Ovo drugo-kako ti mozes znati jel se bavio ko sportom ili je li sportski obrazovan..Mislim da su takvi komentari suvisni,jer forum je tu da raja pise i prica pa taman nikad u zivotu da nisu sutnuli loptu.. ;)
Nisam mislio na PLzen nego na ove što komentarišu na osnovu klipa protiv Metalista. Ne znam ko se bavio sportom ali se iz mnogih postova to može lako zaključiti jer ne poznaju osnovne stvari ili su se možda bavili a ne ramišljaju o tome. Poenta nije bila u tome imaju li pravo pisati nego što ne čitaju. Znači trube istu stvar non stop čovjek im objasni i oni opet isto, a čovjek dao argumente. CIjenim ja da svako ima svoje mišljenje, ali ako već pričaš o nečemu onda pročitaj i druge šta misle pa će ti se otvoriti vidici. Recimo ja svaki komentar pročitam i vrlo često skontam da je neko primjetio ili neku jaku interesantnu stvar koju sam ja ispustio i koja mi mijenja mišljenje u konačnici. Odavno ja već govorim daje ovom narodu potrebna jedna novina portal i sl gdje će se moći malo i obrazovati. Gdje će se pisati o svemu a ne samo prenositi informacije šuš muš. GDje će ovaj, ta je napisao ovaj i sl. Nadam se da si me sad razumio.

zaboljisportuBiH
Kontakt:

Post Postao/la zaboljisportuBiH » 10 jul 2013, 14:19

Hordas Doboj je napisao/la:

Objavljuju da smo igrali protiv slovaka , čak da su i neke prilike bile na toj utakmici, dok smo mi ustvari igrali utakmicu protiv gornika iz poljske koji završio 5. u poljskoj ligi.
Odkud ti da su u petoj Poljskoj ligi. Kad otvoriš stranicu tj link koji si stavio vidi se da su prva liga jer sa strane stoji tabela.
Lapsus. Eto to je to čitanje o kojem pričam. Ja sam to uradio na brzinu i skontao da su završili iz nekog razloga (stečaj ili sl) u petoj ligi.DO mene je. Izvinjavam se dotičnom i hvala na ispravci ali ne tebi gospodine sa Koševa nego kolegi koji je postavio tabelu.

ja sam
Kontakt:

Post Postao/la ja sam » 10 jul 2013, 14:44

Hordas Doboj je napisao/la:

bolje nego tragedija kao kod vas ;)
http://www.youtube.com/watch?v=4T0-ZELk6MU

''You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favourite football team.”

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 10 jul 2013, 14:46

A nista panika ono 0-0 a oni tek peti u Poljskoj sigurno je ta poljska liga slabija od druge slovenacke ili su pripremne utakmice pa ekipa varira :lol:
Zadnja izmjena: pile87, dana/u 10 jul 2013, 15:45, ukupno mijenjano 1 put.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

hamzaTM87
Kontakt:

Post Postao/la hamzaTM87 » 10 jul 2013, 14:56

Hajde jasno mi je što navijači drugih klubova jedva dočekaju poraze Željezničara , pa makar i na pripremama , ali mi nisu jasni naši navijači koji poslije 4 pripremne utakmice govore kako smo loši , kako nema ništa od titule i sl . Pripremne utakmice su tu prvenstveno kako bi se popravila fizička sprema i uigrale nove kombinacije . U 9 dana ćemo odigrati 6 utakmica i suludo bi bilo kada bi ostvarivali sve pobjede u tim mečevima , pogotovo kada se zna da se pola tih utakmica igralo iz autobusa ili poslije jakih jutarnjih treninga i kada se vide ekipe protiv kojih se igralo . Ista situacija je i danas u Bihaću , mogu misliti šta će se ovdje pisati ako se ne ostvari pobjeda , a igrači nataj meč dolaze poslije priprema od 10 dana , fizički i psihički istorešeni , i staju u Bihaću i iz autobusa idu da igraju utakmicu .
ZELJEZNICAR 1921!

Rafael30
Kontakt:

Post Postao/la Rafael30 » 10 jul 2013, 15:43

slika Jedna sa ručka u Bihaću :D

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 10 jul 2013, 15:52

pile87 je napisao/la:A nista panika ono 0-0 a oni tek peti u Poljskoj sigurno je ta poljska liga slabija od druge slovenacke ili su pripremne utakmice pa ekipa varira :lol:
te pripremne gdje dobro odigramo su očito manje bitne od onih koje loše odigramo, pa se manje i komentarišu :lol:

mislim bolno su očigledni dupli aršini onih koji se lažno predstavljaju kao navijači želje.

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 10 jul 2013, 15:57

ChWilla je napisao/la:
pile87 je napisao/la:A nista panika ono 0-0 a oni tek peti u Poljskoj sigurno je ta poljska liga slabija od druge slovenacke ili su pripremne utakmice pa ekipa varira :lol:
te pripremne gdje dobro odigramo su očito manje bitne od onih koje loše odigramo, pa se manje i komentarišu :lol:

mislim bolno su očigledni dupli aršini onih koji se lažno predstavljaju kao navijači želje.
Zanimljivo zar ne covjke neki dan rece da se on sekira za Zelju i da pise po forumu jer nemoze podnijeti da zijanimo od slovenaca iz druge lige ovo je sigurno podnosljivije jer smo igrali 0-0, Amar namjestio pripremnu samo se tako moze obijasniti sto nam ovi poljaci nisu dali 5 komada.

zaboljisportuBiH
Kontakt:

Post Postao/la zaboljisportuBiH » 10 jul 2013, 15:57

ChWilla je napisao/la:

I to je do neke 62 minute igrala praktično druga ekipa.

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 10 jul 2013, 16:01

ChWilla je napisao/la:

I to je do neke 62 minute igrala praktično druga ekipa.
Otjerat Colica odmah bez pitanja kad i gdje je igrao :lol: znam da je bio najgori :lol:

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 10 jul 2013, 16:05

U kolko je utkmica.

gio10
Kontakt:

Post Postao/la gio10 » 10 jul 2013, 16:06

terabajt je napisao/la:U kolko je utkmica.
18:30 ja mislim

Edit: http://fkzeljeznicar.ba/danas-sa-jedins ... sati/5815/" onclick="window.open(this.href);return false;
Ja te volim, volim Željo..

zaboljisportuBiH
Kontakt:

Post Postao/la zaboljisportuBiH » 10 jul 2013, 16:25

mislim bolno su očigledni dupli aršini onih koji se lažno predstavljaju kao navijači želje.[/quote]
I to je do neke 62 minute igrala praktično druga ekipa.[/quote]
Otjerat Colica odmah bez pitanja kad i gdje je igrao :lol: znam da je bio najgori :lol:[/quote]

A kako će dati gol kad je u napadu Adilović kloc :)

Zel
Kontakt:

Post Postao/la Zel » 10 jul 2013, 16:29

Imaju li ovi dresovi u FanShopu da se kupe, juče bio ali mi ni na kraj pameti nisu bili dresovi?! Ili je ovo trening oprema...

slika

I, gledam na Jominoj stranici pod kategorijom "Sponzor", imaju Čelik i Travnik, nas nigdje. :?
Lopta mora da ide ka golu, i samo ka golu - kao što krv ide u srce!

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 10 jul 2013, 16:30

zaboljisportuBiH je napisao/la:te pripremne gdje dobro odigramo su očito manje bitne od onih koje loše odigramo, pa se manje i komentarišu :lol:

I to je do neke 62 minute igrala praktično druga ekipa.[/quote]
Otjerat Colica odmah bez pitanja kad i gdje je igrao :lol: znam da je bio najgori :lol:[/quote]

A kako će dati gol kad je u napadu Adilović kloc :)[/quote]
Nemoj matereti evo ja ovo citam i sam se sebi gadim ne znam kako oni mogu ovako pisat. Kakav insan trebas biti fuj.

Southboy
Kontakt:

Post Postao/la Southboy » 10 jul 2013, 16:37

Protiv Metalista je tekma bila za Svraku(ljudi ga htjeli uzeti)al posto je maneken odigrao ispod nivoa ljudi odustali...
Adilovic se zali na neku povredu(mnogi govore da glumi da trazi neki anganzam ugl vidjecemo)...
Nisam odavno bio na stranici jedno 10-tak dana,pa da neko napise ako je sta bilo u vezi ovih clanskih(cjena,i termin kupovine)..
Hvala u svakom slucaju..
19TM87

ŠAMPIONI:1946,1972,1998,2001,2002,2010,2012,2013
KUP BiH:2000,2001,2003,2011,2012
SUPER KUP:1998,2000,2001

nerkolfc
Kontakt:

Post Postao/la nerkolfc » 10 jul 2013, 16:39

gio10 je napisao/la:
terabajt je napisao/la:U kolko je utkmica.
18:30 ja mislim

Edit: http://fkzeljeznicar.ba/danas-sa-jedins ... sati/5815/" onclick="window.open(this.href);return false;
Karte jučer kaparisane , ide se gledati šampion pod Boriće :)
Nadam se pobjedi Jedinstva od nekih 2 1 :D

exbabilon
Kontakt:

Post Postao/la exbabilon » 10 jul 2013, 16:41

Koliko nepostovanje prema nasim najboljim igracima, najboljim strjelcima, ne mogu da vjerujem. Sta ti momci trebaju uraditi u klubu da bi neko napisao neku finu rijec?
Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 10 jul 2013, 18:14

u Bihacu danas praznik :) ipak ne dolazi svaki dan najveci i najtrofejniji klub u goste

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: bvsic i 21 gost.