E sranja a sve prenosilijandro je napisao/la:Sutrašnji ogled Rijeke protiv Sarajeva koji će se igrati u 18 sati neće biti prenošen preko Live streama. Utakmica je potpuno zatvorena za javnost, a tijek utakmice se može pratit na stranicama http://www.nk-rijeka.hr u sklopu Live score aplikacije. Igrači Rijeke se nakon utakmice vraćaju na Kvarner
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Kadusicu sipu ga, hrpa vanago !!!
Hvala braco 

Ovu ligu je odma na 10 trebalo srezat , samo kad vidis da se ovaj Zrinski koji je u vrhu pati sa nakim Shirakom. Stvarno nam je liga taraba.
A nas je taj Zrinjski na Kosevu rasturio.paulus je napisao/la:Ovu ligu je odma na 10 trebalo srezat , samo kad vidis da se ovaj Zrinski koji je u vrhu pati sa nakim Shirakom. Stvarno nam je liga taraba.
o samo kaze da se ne prosipamo u vezi izjava razbicemo Lech , nas je tad doduse ubila odbrana koja bi trebala bit jaca sad.amypitar je napisao/la:A nas je taj Zrinjski na Kosevu rasturio.paulus je napisao/la:Ovu ligu je odma na 10 trebalo srezat , samo kad vidis da se ovaj Zrinski koji je u vrhu pati sa nakim Shirakom. Stvarno nam je liga taraba.
I moraju nam se igraci odvic ovih nakih faulova iz nase lige , ne znam sta cu sa loptom, pascu. Mal drugi ne dobise ,hahahaha evo ga
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Sad sam nesto cuo, ne znam sta da mislim, likujem il da se smijem, al napisat cu ovdje svejedno.
Matej Delac dolazi na novu posudbu u Sarajevo, Chelsea kupuje Cimirota i ostavlja ga na posudbi u Sarajevu.
Matej Delac dolazi na novu posudbu u Sarajevo, Chelsea kupuje Cimirota i ostavlja ga na posudbi u Sarajevu.
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Rezultat se broji pa ti vidi ko je koga rasturio kada vec pises takoamypitar je napisao/la:A nas je taj Zrinjski na Kosevu rasturio.paulus je napisao/la:Ovu ligu je odma na 10 trebalo srezat , samo kad vidis da se ovaj Zrinski koji je u vrhu pati sa nakim Shirakom. Stvarno nam je liga taraba.

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
-
- Kontakt:
FrancescoTotti je napisao/la:Sad sam nesto cuo, ne znam sta da mislim, likujem il da se smijem, al napisat cu ovdje svejedno.
to je glupost, procitao si to na komentarima tamo gdje gledas Zrinjski, nije istina, šuplja priča
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Mora priča da se vrtiajdohordas je napisao/la:FrancescoTotti je napisao/la:Sad sam nesto cuo, ne znam sta da mislim, likujem il da se smijem, al napisat cu ovdje svejedno.
to je glupost, procitao si to na komentarima tamo gdje gledas Zrinjski, nije istina, šuplja priča

Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
Nista to za Delaca ne objavljivati do 12.07. Neka to bude iznenađenje 
A ovo za zrinjski pa da se mi malo spustimo hm...
Mi da smo se spuštali zbog Zrinjskog, Modrice, Leotara, Žepča, Širokog, Borca, Orasja, pa i kona i rezultata istih u evropu nikad nijedno pretkolo nebi prosli.

A ovo za zrinjski pa da se mi malo spustimo hm...
Mi da smo se spuštali zbog Zrinjskog, Modrice, Leotara, Žepča, Širokog, Borca, Orasja, pa i kona i rezultata istih u evropu nikad nijedno pretkolo nebi prosli.
Pesimista: ne moze gore od ovoga
Optimista: moze moze
Optimista: moze moze
Sad sam vidio da lech-u fale dvojica kljucnih igrca , dok dodje mec jos ce njima faliti igraca abd. 

04.10.2009 !!
A Ibrakovic je u Torinu je li?FrancescoTotti je napisao/la:Sad sam nesto cuo, ne znam sta da mislim, likujem il da se smijem, al napisat cu ovdje svejedno.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
PeppermintSA je napisao/la:Po meni je Todorović bolji igrač od Bekića, a boga mi i po mnogo čemu bolji od Velkoskog. Brz je, konkretan, zna zabiti gol. Ekipa koja boluje od strašnog nedostatka brzine nije trebala puštati jednog od rijetkih igrača koji šparta kao navijen. Moje subjektivno mišljenje je da je Todorović bio jako podcijenjen kod nas. Naravno, o njemu se može razgovarati, ja samo iznosim svoje mišljenje.smnhz je napisao/la:
Da li je Todorovic bolji od Duljevica,Velkoskog,Bekica ?
Mitrevski je bio standardan u Metalurgu i bio na pragu reprezentacije. Protic najbolji igrac Pazara. Za Okica si upravu. Baric je dosao sa dobrom reputacijom. Kostic najbolji vezni u Olimpiji bio...
Mitrevski je promijenio 6 klubova prije dolaska u Sarajevo, a momak ima 23 godine. To pokazuje koliko je ozbiljno shvaćen u Makedoniji. Nije bio na pragu reprezentacije, jer je to šuplja priča. Mogu ti na PM-u i objasniti i zašto je šuplja priča. Taj momak nije bio ni U-21 reprezentativac zemlje koja je 101. na FIFA-inoj rang listi.
Protić nije bio najbolji igrač Pazara. Ja sam gledao Pazar i nemoj mi bacati floskule koje su iz nekog razloga zaživjele ovdje. Ja ne znam ko je započeo tu priču. Protić je bio osrednji bek iz srpske lige, dok su najbolji igrači Pazara bili neki drugi momci. Ništa više i ništa manje.
Kostić je takođe polovan srpski igrač. Nije bio standardan u Jagodini, pa je poslan na posudbu u drugoligaški Radnik Surdulica. U Olimpiji je odigrao 14 utakmica i došao kao slobodan igrač u Sarajevo. Toliko je bio dobar da nisu s njim ni pokušali produžiti ugovor.
Pepermint, nadam se da si danas gledao Zrinjski...
Jarane ne vadi to, mozak me zaboli od pogleda na tu blasfemiju...
Ko izgubi dobitak, dobije gubitak.
-
- Kontakt:
Ja sam se nado dobro rez srinjskog samo zbog državnog koef., kad ono truba žešća, slab srinjski, **** ekipu gdje su dva oronula igraca glavni, kod nas bi vucina i mumin bili na posudbi garantujem.
Takodjer, na kojem mjestu je ova jegelonija zavrsila, evo gledo prvo pov, vala ni oni nisu neka ekipa, bas ko ovi nasi hercegovci.
Takodjer, na kojem mjestu je ova jegelonija zavrsila, evo gledo prvo pov, vala ni oni nisu neka ekipa, bas ko ovi nasi hercegovci.
Sutrašnji ogled Rijeke protiv Sarajeva koji će se igrati u 18 sati neće biti prenošen preko Live streama. Utakmica je potpuno zatvorena za javnost, a tijek utakmice se može pratit na stranicama http://www.nk-rijeka.hr u sklopu Live score aplikacije. Igrači Rijeke se nakon utakmice vraćaju na Kvarner
Namjerno velikim slovima jer znam da ce do sutra 100x biti ponovljeno pitanje hoce li biti stream.
Namjerno velikim slovima jer znam da ce do sutra 100x biti ponovljeno pitanje hoce li biti stream.
daj bola pustite druge klubove, imaju teme predviđene za njih.. ovdje samo FK SARAJEVO !
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
-
- Kontakt:

Trenutno korisnika/ca: amypitar, Bordo10, Dave, hz35, johntravolta123, kogmagie46, miguelramos, N3R3D, Nantess, nedimmmm1337, SamoDaKazeem i 67 gostiju.