Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci

Moderatori/ce: nerminh74,KK_Bosna,CashMan

Batko
Kontakt:

Re: Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci

Post Postao/la Batko » 01 avg 2014, 12:37

Bojim se da si upravu!!!!!

Bez obzira na sve, oni su ovo morali riješiti iza zatvorenih vrata!!!!

Komunikacija sa igračima preko medija nikada nije dobra!!

Raul_64
Kontakt:

Post Postao/la Raul_64 » 01 avg 2014, 12:47

Poenta..
nerminh74 je napisao/la:summa summare
jusuf nije postupio bas najbolje,ali KSBiH je zestoko pretjerao
Stvarno nepotrebno saopstenje.

Koje vec manje upucenima ce biti dovoljan razlog za pljuvanje Juke , dokazanog patriote i temelja reprezentacije za godine i godine pred nama..
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.

autogol
Kontakt:

Post Postao/la autogol » 01 avg 2014, 12:56

Ponovo pokazujemo koliko smo neprofesionalni,samo ovaj put u kosarci :thumbdown:

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 01 avg 2014, 13:26

fera je napisao/la:ne bi me cudilo da mi na kraju i ne prođemo ove kvalifikacije, nekako se sve ovo otelo kontroli. previse otkaza i napustanja reprezentacije, ogroman promasaj sa naturalizovanim igracem itd.
svaka cast savezu al oni rade svoj posao nista vise od toga naravno kad ih poredis sa onim prije ovo je super al to ne znaci da i dalje nema stvari koje nisu dobro odrađene. i odma kad pocne ovako neka kriza sto se tice igraca ili losih igara odma se pojavi prica kako se nema para...
evo samo par dana nakon sto sam napisao ovo jos jedan dokaz da se ne radi o bas tako dobrom savezu kao sto se prica... samo me zanima sta oni planiraju za buducnost jer sada vec izgleda ovo prilicno lose a tek kvalifikacije pred nama... mogli bi mi lako bez eurobasketa ostati
You are someone else I am still right here

basket3
Kontakt:

Post Postao/la basket3 » 01 avg 2014, 13:32

Nema brige, Predsjednik Dino i koordinator Sule ce to vrlo brzo srediti :kafa:

basket3
Kontakt:

Post Postao/la basket3 » 01 avg 2014, 13:46

nerminh74 je napisao/la:
znaci da rezimiramo
momka bolila koljena, nasi ljekari mu rekli da je ok, on im nije vjerovao (bas me cudi) i otisao tamo gdje su mu prvi put uz vrhunski tretman izljecili koljena i oni mu kazu da je ipak bolje da malo odmori
on ode i istina ne javi se po proceduri, a sta KSBiH uradi, pa on javno opali po igracu koji ce navjerovatnije biti najbolji kosarkas kojeg je BiH dala na takav nacin da ce poslje ovoga biti veoma upitno da li ce se Jusuf vise i odazivati, a ako se odazove veliko je pitanje kakvo ce biti zalaganje i koji je bez odmora isao igrati za neku U20 B reprezentaciju (gdje se u ostalom i povrijedio) i u najvaznijim mecevima istu izneo u A, a sutra postoji mogucnost da KSBiH nekim kompromisom dodjeli selektorsku funkciju nekome koji je lako moze vratiti u B diviziju

summa summare
jusuf nije postupio bas najbolje,ali KSBiH je zestoko pretjerao

po meni sve se bolji vidi uticaj konakovica u KSBiH i sve mi isti vise smrdi
Citat iz teksta:
( KS BiH će u svakom slučaju razmotriti i u narednom periodu donijeti odluku o sankcijama za narušavanje discipline i ugrožavanja rezultata Košarkaške Reprezentacije BiH.," stoji u saopštenju KS BiH.)

E moj Juka kako si narušio disciplinu i što je najgore ugrozio rezultate košarkaške reprezentacije BiH!
NE MOGU VJEROVAT!

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 01 avg 2014, 13:58

ugrozio im zaradu , et sta je ugrozio
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

TaRgEt_
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la TaRgEt_ » 01 avg 2014, 14:07

I ja se basket pitam kako je on narusio discipinu i ugrozio rezultate smijesno ...
R.I.P Amna Fazlić

KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001

Celikovac
Kontakt:

Post Postao/la Celikovac » 01 avg 2014, 14:16

Harun Mahmutovic mi je totalno pao u ocima nakon svih ovih desavanja u zadnja 3-4 mjeseca. Prvo dovodi/podrzava Konakovica za mjesto predsjednika saveza, nakon toga priznaje da nema blage veze gdje mu je Crnac pobjego (da ne pricamo o tome da je Cooper u najmanju ruku neobican izbor), zatim ide u medije sa pricom da se kosarka treba rasformirati i da nema dinara u savezu, i nakon toga ova pretjerana reakcija u medijima na potez Nurkica koji nije bio ni duzan igrati ove kvalifikacije (uzimajuci u obzir da je odradio turnir za mladu reprezentaciju).

Covjek je pokazao izuzetnu nezrelost kad je u pitanju odnos s javnoscu te neprofesionalnost prema vlastitim igracima. Ja samo cekam kad ce Ivanovic dignuti sidro, nije ovo sredina za jednu tako ozbiljnu kosarkasku licnost.
Luciano Moggi: "E l'Inter non vinceva perché erano pippe e incapaci. Mica li ho comprati io Vampeta, Taribo West e Hakan Sukur".

nerminh74
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la nerminh74 » 01 avg 2014, 14:31

Celikovac je napisao/la:Harun Mahmutovic mi je totalno pao u ocima nakon svih ovih desavanja u zadnja 3-4 mjeseca. Prvo dovodi/podrzava Konakovica za mjesto predsjednika saveza, nakon toga priznaje da nema blage veze gdje mu je Crnac pobjego (da ne pricamo o tome da je Cooper u najmanju ruku neobican izbor), zatim ide u medije sa pricom da se kosarka treba rasformirati i da nema dinara u savezu, i nakon toga ova pretjerana reakcija u medijima na potez Nurkica koji nije bio ni duzan igrati ove kvalifikacije (uzimajuci u obzir da je odradio turnir za mladu reprezentaciju).

Covjek je pokazao izuzetnu nezrelost kad je u pitanju odnos s javnoscu te neprofesionalnost prema vlastitim igracima. Ja samo cekam kad ce Ivanovic dignuti sidro, nije ovo sredina za jednu tako ozbiljnu kosarkasku licnost.
a zar ti nije interesatno da sranja u KSBiH pocinju cim se ovaj grobar pojavio
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10

Željooooo
Kontakt:

Post Postao/la Željooooo » 01 avg 2014, 14:46

je.bem ja Konakoviću i majku i oca,koji je to de.bil to nije normalno,uništio je KK BOSNU,i to mu nije dosta,(za to se u drugim normalnim državama ide u zatvor na robiju dugogodišnju ),i sad prešao na državnu reprezentaciju,hoće levat da i nju uništi :oops: :cry:
Dodik mu se klanja za to što radi
Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.

mravojed
Kontakt:

Post Postao/la mravojed » 01 avg 2014, 14:50

banda nesposobna , pogotovo ovaj konakovic , pa negova sda vlada mnogim drzavnim firmama i on dodje kukat kako nema para , sigurno su od Nurkica trazili da im pozajmi pa ovaj pobjegao ...

Celikovac
Kontakt:

Post Postao/la Celikovac » 01 avg 2014, 14:56

nerminh74 je napisao/la:
Celikovac je napisao/la:Harun Mahmutovic mi je totalno pao u ocima nakon svih ovih desavanja u zadnja 3-4 mjeseca. Prvo dovodi/podrzava Konakovica za mjesto predsjednika saveza, nakon toga priznaje da nema blage veze gdje mu je Crnac pobjego (da ne pricamo o tome da je Cooper u najmanju ruku neobican izbor), zatim ide u medije sa pricom da se kosarka treba rasformirati i da nema dinara u savezu, i nakon toga ova pretjerana reakcija u medijima na potez Nurkica koji nije bio ni duzan igrati ove kvalifikacije (uzimajuci u obzir da je odradio turnir za mladu reprezentaciju).

a zar ti nije interesatno da sranja u KSBiH pocinju cim se ovaj grobar pojavio
Pa nismo mi dzaba onoliko kukali kad je sarajevski Srecko Sojic izronio na polozaj u savezu, i nije trebalo biti narocito bistar da predvidis pogorsanje situacije od tog momenta.
Luciano Moggi: "E l'Inter non vinceva perché erano pippe e incapaci. Mica li ho comprati io Vampeta, Taribo West e Hakan Sukur".

Ethel
Kontakt:

Post Postao/la Ethel » 01 avg 2014, 15:00

Nemojte tako sad ce opet doci pojedinci i ubjedjivati kako Konakovic nema veze ni sa cim, kako on ne bi uradio nista lose za savez jer je Harun tu itd. itd. :kafa:
Forever and ever, we’ll follow the boys, of Man United, The Busby Babes.
#MFFL
Som-Hi Barça

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 01 avg 2014, 16:25

harun je prije ovog uvlacenja konakovicu imao sumnjivih ispada a sada bog zna sta ce biti... al imaju podrsku i dalje cak i na forumu cim napises nesto protiv njih napadnu te.
You are someone else I am still right here

Interista
Kontakt:

Post Postao/la Interista » 01 avg 2014, 16:57

Da li su Britanci objavili spisak reprezentativaca ?

basket3
Kontakt:

Post Postao/la basket3 » 01 avg 2014, 17:00

fera je napisao/la:harun je prije ovog uvlacenja konakovicu imao sumnjivih ispada a sada bog zna sta ce biti... al imaju podrsku i dalje cak i na forumu cim napises nesto protiv njih napadnu te.
Ssmo ti pisi drug..I pozitivne i negativne kritike izazivaju reakciju koja dovodi do stvarne istine.. Ne brini mala raja brzo skonta posebno kad istinski vole kosarku.

:bih:

KK_Bosna
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la KK_Bosna » 01 avg 2014, 17:41

Interista je napisao/la:Da li su Britanci objavili spisak reprezentativaca ?
evo: http://www.gbbasketball.com/players/men/index.php ;)
"Po cistom individualnom kvalitetu od CP3a s vrhunca je bolji samo Magic Johnson"
"Paul George nije superstar. Argument: Superstara ne trpa Joe Ingles u dzep"

Celikovac
Kontakt:

Post Postao/la Celikovac » 01 avg 2014, 18:44

Jebote tek sad kad je prosao koji sat vise dolazi do izrazaja koliko je idiotski ovaj ispad preko medija bio. Ne mogu da vjerujem kako odrasli ljudi ovo sebi mogu dozvoliti? Pa savez bi trebao biti institucija, bez obzira koliko je kratak s parama ili kadrovima, opet je to institucija. Prvo u medijima reci ne znam hoce li se Cooper vratiti, pa onda napasti jednog mladog igraca opet putem medija, Boze sacuvaj...

Clutch
Kontakt:

Post Postao/la Clutch » 01 avg 2014, 18:50

A @neno opet šuti.
Philly vs Everybody

#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT

Odgovori

Natrag na “Košarkaška reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.