Bolje bez prijenosa, valjda ce stadion biti vise popunjen. Evo prilike onima sto su navijali za ulazak u prvu ligu jer su atraktivniji protivnici da pune stadion protiv Hadzica, Gorazda i Tomislava

Moderator/ica: GracanicaAA
Bolje bez prijenosa, valjda ce stadion biti vise popunjen. Evo prilike onima sto su navijali za ulazak u prvu ligu jer su atraktivniji protivnici da pune stadion protiv Hadzica, Gorazda i Tomislava
Ne izgleda ovo nimalo lose, lijepa ekipa. Samo ako Bronja ostane, vjerovatno ce postati prvi napadac.
Ta ti je priča glupa, jer najlakse je tako, bitno da ja mogu otići gledati tekmu, a za druge me kar boli.Čuj bolje bez prenosa, po kojim parametrima,po kojoj statistici?Zamisli da je svaka utakmica pokrivena kamera kad igra Čelik, gdje su onda reklame i zarada,ali nije to bit šta hoću reći.Ljudi su isli i kad jest i kad nije bio prenos na Bilinom, još od PL.Ja nikad nisam čuo da je neko rekao ma neću ići ima prijenos,možda 1 % u cijelome gradu, onaj ko ide ide.Ti pričaš Truhlo kao da 50 % ljudi na stadionu nebi došlo zato što bi bio prenos.Jel ti bio prenos protiv Sarajeva i Radnika, pa su ljudi čak dolazili iz Njemačke, Slovenije samo da bi gledali Čelika taj jedan dan i o čemu pričamo, pa i kad je igrala Mošćanica,Baton kad je stream bio dolazilo se, naravno uvijek atraktivniji protivnik privuće više publike, to je svugdje tako.Zamisli tako da rade u Engleskoj,Njemackoj,Spaniji,ma u cijeloj Evropi....i da kažu ma bolje što nema prenosa biće više posjete.Daj ba manite se zaostalog razmišljanja i nekakve socijane priče, okrenite se više evropskom načinu kako i šta klubovi rade i to primjenjujte, jer tu i pripadamo, a ne ogledat se ili zaostajat u 70' godinama kao da Čelik igra u afganistanskoj 2. Ligi.
U mtel prvoj ligi nema prijenosa i klubovima nisu dozvoljeni prijenosiCelicni je napisao/la: ↑12 jul 2023, 15:39Ta ti je priča glupa, jer najlakse je tako, bitno da ja mogu otići gledati tekmu, a za druge me kar boli.Čuj bolje bez prenosa, po kojim parametrima,po kojoj statistici?Zamisli da je svaka utakmica pokrivena kamera kad igra Čelik, gdje su onda reklame i zarada,ali nije to bit šta hoću reći.Ljudi su isli i kad jest i kad nije bio prenos na Bilinom, još od PL.Ja nikad nisam čuo da je neko rekao ma neću ići ima prijenos,možda 1 % u cijelome gradu, onaj ko ide ide.Ti pričaš Truhlo kao da 50 % ljudi na stadionu nebi došlo zato što bi bio prenos.Jel ti bio prenos protiv Sarajeva i Radnika, pa su ljudi čak dolazili iz Njemačke, Slovenije samo da bi gledali Čelika taj jedan dan i o čemu pričamo, pa i kad je igrala Mošćanica,Baton kad je stream bio dolazilo se, naravno uvijek atraktivniji protivnik privuće više publike, to je svugdje tako.Zamisli tako da rade u Engleskoj,Njemackoj,Spaniji,ma u cijeloj Evropi....i da kažu ma bolje što nema prenosa biće više posjete.Daj ba manite se zaostalog razmišljanja i nekakve socijane priče, okrenite se više evropskom načinu kako i šta klubovi rade i to primjenjujte, jer tu i pripadamo, a ne ogledat se ili zaostajat u 70' godinama kao da Čelik igra u afganistanskoj 2. Ligi.
Truhlo je napisao/la: ↑12 jul 2023, 15:53U mtel prvoj ligi nema prijenosa i klubovima nisu dozvoljeni prijenosiCelicni je napisao/la: ↑12 jul 2023, 15:39Ta ti je priča glupa, jer najlakse je tako, bitno da ja mogu otići gledati tekmu, a za druge me kar boli.Čuj bolje bez prenosa, po kojim parametrima,po kojoj statistici?Zamisli da je svaka utakmica pokrivena kamera kad igra Čelik, gdje su onda reklame i zarada,ali nije to bit šta hoću reći.Ljudi su isli i kad jest i kad nije bio prenos na Bilinom, još od PL.Ja nikad nisam čuo da je neko rekao ma neću ići ima prijenos,možda 1 % u cijelome gradu, onaj ko ide ide.Ti pričaš Truhlo kao da 50 % ljudi na stadionu nebi došlo zato što bi bio prenos.Jel ti bio prenos protiv Sarajeva i Radnika, pa su ljudi čak dolazili iz Njemačke, Slovenije samo da bi gledali Čelika taj jedan dan i o čemu pričamo, pa i kad je igrala Mošćanica,Baton kad je stream bio dolazilo se, naravno uvijek atraktivniji protivnik privuće više publike, to je svugdje tako.Zamisli tako da rade u Engleskoj,Njemackoj,Spaniji,ma u cijeloj Evropi....i da kažu ma bolje što nema prenosa biće više posjete.Daj ba manite se zaostalog razmišljanja i nekakve socijane priče, okrenite se više evropskom načinu kako i šta klubovi rade i to primjenjujte, jer tu i pripadamo, a ne ogledat se ili zaostajat u 70' godinama kao da Čelik igra u afganistanskoj 2. Ligi.![]()
Dijaspora neka dolazi svaki drugi vikend, ako ne mogu zivjeti bez Celika![]()
Nema streama za tebe šupčinoCelicni je napisao/la: ↑12 jul 2023, 16:00Truhlo je napisao/la: ↑12 jul 2023, 15:53U mtel prvoj ligi nema prijenosa i klubovima nisu dozvoljeni prijenosiCelicni je napisao/la: ↑12 jul 2023, 15:39
Ta ti je priča glupa, jer najlakse je tako, bitno da ja mogu otići gledati tekmu, a za druge me kar boli.Čuj bolje bez prenosa, po kojim parametrima,po kojoj statistici?Zamisli da je svaka utakmica pokrivena kamera kad igra Čelik, gdje su onda reklame i zarada,ali nije to bit šta hoću reći.Ljudi su isli i kad jest i kad nije bio prenos na Bilinom, još od PL.Ja nikad nisam čuo da je neko rekao ma neću ići ima prijenos,možda 1 % u cijelome gradu, onaj ko ide ide.Ti pričaš Truhlo kao da 50 % ljudi na stadionu nebi došlo zato što bi bio prenos.Jel ti bio prenos protiv Sarajeva i Radnika, pa su ljudi čak dolazili iz Njemačke, Slovenije samo da bi gledali Čelika taj jedan dan i o čemu pričamo, pa i kad je igrala Mošćanica,Baton kad je stream bio dolazilo se, naravno uvijek atraktivniji protivnik privuće više publike, to je svugdje tako.Zamisli tako da rade u Engleskoj,Njemackoj,Spaniji,ma u cijeloj Evropi....i da kažu ma bolje što nema prenosa biće više posjete.Daj ba manite se zaostalog razmišljanja i nekakve socijane priče, okrenite se više evropskom načinu kako i šta klubovi rade i to primjenjujte, jer tu i pripadamo, a ne ogledat se ili zaostajat u 70' godinama kao da Čelik igra u afganistanskoj 2. Ligi.![]()
Dijaspora neka dolazi svaki drugi vikend, ako ne mogu zivjeti bez Celika![]()
Suvišno ti je bilo šta komentarisat, uhvati se ti dove učit.
Ispunila ti se zelja Celicni
Pa želja mi se davno ispunila, znaš kad ikad se ukinuo stream, jer tehnički stream nije funkcionisao dobro, što je bilo bolje da se prekine, a smiješno pričati ja sam uvijek bio za to ili da se plaća stream ili da se sakupi za opremu gdje prvi ja učestvujem i koliko sam puta potencirao,kad si ovo izrovio slobodno izrovi pa pogledaj, jer Truhlo kod mene nema đabane i tuđim slamu mješat i socijalne priče prodavat, pare govore g.ovna plivaju.I ja sam bio izrevoltiran pa sam uvrijedio momke, gdje im se još jednom izvinjajem zbog rječnika, ali sam uvijek bio da rade u normalnim uslovima i prvi se hvatao za svoj dzep da omogućimk to, a nisam sjedio i lupao po forumu i pričao socijalu treba ovo treba ono, ali ko ti priča o streamu ovde govorimo o TV kućama šta bi dobili svi od toga.
Svani suboto da gledamo la masiju i izliječimo komplekse
Ma hajde strpi se malo, dvije, tri godine u prvoj ligi ce proletiti brzo, pa onda ces gospodski pratiti klub u PL na AreniCelicni je napisao/la: ↑12 jul 2023, 16:40Pa želja mi se davno ispunila, znaš kad ikad se ukinuo stream, jer tehnički stream nije funkcionisao dobro, što je bilo bolje da se prekine, a smiješno pričati ja sam uvijek bio za to ili da se plaća stream ili da se sakupi za opremu gdje prvi ja učestvujem i koliko sam puta potencirao,kad si ovo izrovio slobodno izrovi pa pogledaj, jer Truhlo kod mene nema đabane i tuđim slamu mješat i socijalne priče prodavat, pare govore g.ovna plivaju.I ja sam bio izrevoltiran pa sam uvrijedio momke, gdje im se još jednom izvinjajem zbog rječnika, ali sam uvijek bio da rade u normalnim uslovima i prvi se hvatao za svoj dzep da omogućimk to, a nisam sjedio i lupao po forumu i pričao socijalu treba ovo treba ono, ali ko ti priča o streamu ovde govorimo o TV kućama šta bi dobili svi od toga.
Ti bas hoces da se sa truhlom zavadis
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.