Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_

zgembo89
Kontakt:

Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji B

Post Postao/la zgembo89 » 14 jan 2014, 19:33

I Krunić iz Srema je porasto mislim na 450.000 da je sad,a u jesen kad sam gledo GRahovac bio najskuplji..

beka23
Kontakt:

Post Postao/la beka23 » 14 jan 2014, 19:59

Muamer Tanković na klupi Fulhama za večerašnji meč u FA Kupu protiv Norwicha. Čak mu je i Mirror dao nadimak The Tank

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 14 jan 2014, 22:36

Muamer Tankovic usao u 87' minuti u FA Kupu za Fulham protiv Norwicha (3:0) u igru umjesto Kacaniklica, i time je debitirao za prvi tim Fulhama.

drummer
Kontakt:

Post Postao/la drummer » 14 jan 2014, 22:42

Goalgetter je napisao/la:Muamer Tankovic usao u 87' minuti u FA Kupu za Fulham protiv Norwicha (3:0) u igru umjesto Kacaniklica, i time je debitirao za prvi tim Fulhama.
Treba ozbiljno razmisliti za poziv za ovog momka i to odmah u A reprezentaciju.

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 14 jan 2014, 22:44

drummer je napisao/la:
Goalgetter je napisao/la:Muamer Tankovic usao u 87' minuti u FA Kupu za Fulham protiv Norwicha (3:0) u igru umjesto Kacaniklica, i time je debitirao za prvi tim Fulhama.
Ima 18 godina, ne treba nigdje zuriti sa njim, treba proci prvo ciklus makar jedan u U21 reprezentaciji. Po tom pitanju se obavezno treba nesto uraditi, cuo sam da se vec stupilo u kontakt sa njim, nadam se da ce zaigrati za nas.

TakozvaniDijasporac
Kontakt:

Post Postao/la TakozvaniDijasporac » 14 jan 2014, 22:48

Goalgetter je napisao/la:
drummer je napisao/la:
Ima 18 godina, ne treba nigdje zuriti sa njim, treba proci prvo ciklus makar jedan u U21 reprezentaciji. Po tom pitanju se obavezno treba nesto uraditi, cuo sam da se vec stupilo u kontakt sa njim, nadam se da ce zaigrati za nas.
Upravo tako, jos je on mlad i iskreno vjerovatno je jos malo tanak za A repke, ali mislim ipak da bi se tu moglo nesto usput uraditi kad budu sad ove prijateljske..nesto poput mladog Hajrovica, pozvati momka, da bude tu sa A repkom, da upozna nasu raju i da se poprica snjim..po mome, to bi bilo najbolje, jer kako so vidjeli, kod Hajrovica je opalilo pa zasto ne i kod njega ha ja

drummer
Kontakt:

Post Postao/la drummer » 14 jan 2014, 22:52

drummer je napisao/la:
Nemojte to mlad,igrace od 18 godina su u A reprezentacije zvali i puno bolji i jaci od nas.Vrijeme je da se i mi rijesimo tog kompleksa i nakaradnog obicaja.

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 14 jan 2014, 22:53

Ionako nam treba 3. napadac.
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 14 jan 2014, 23:03

bagrcavi je napisao/la:Realno, zaslužio je i još više, pa makar okruglo milion €. Sunzu došao iz Konga i odmah mu cijena skočila na milion €. Ali dobro, vrijediće Sanjin ubrzo par miliona ako Bog da.

Šta je sa Krunićem? On je trebao u Gent, pisalo se da je skoro završen transfer. Šta je sad?
Prije da ce Kruna u Rusiji zavrstiti ;)
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 15 jan 2014, 00:29

@sabinho O kojem klubu se radi?

Stefan je u mlađim selekcijama postigao mnogo golova,izuzetno efektnih te je svojim igrama zaslužio poziv u mlađe selekcije reprezentacije Srbije. Kako još nije igrao za ovu selekciju kaže da ne bi odbio poziv selektora Jagodića.
"Znam da me je selektor Jagodić pratio i gledao u par navrata te očekujem da se vidimo i razgovaramo", kaže Mihajlović mlađi.
http://www.transfermarkt.com/en/stefan- ... 97519.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Inače sin Radmila Mihajlovića nekadašnjeg napadača Željezničara, Dinama, Bajerna, Šalkea...
DRUG NEBI TI PUNCA

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 15 jan 2014, 00:33

drummer je napisao/la:
drummer je napisao/la:[
Nemojte to mlad,igrace od 18 godina su u A reprezentacije zvali i puno bolji i jaci od nas.Vrijeme je da se i mi rijesimo tog kompleksa i nakaradnog obicaja.
ja se sjecam kad smo mi igrali protiv Belgije. Usao tada Hazard zadnjih 15tak minuta, napravio dar mar, pogodio i stativu ili prečku. Ako zna znanje i ako je mentalno moze da izdrzi "pritisak" , onda sto da ne ?!
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

JTS
Kontakt:

Post Postao/la JTS » 15 jan 2014, 00:35

a dobro, ne možeš poredit' talenta kao Hazard i Tankovića koji ima potencijala, al' mora da radi, itd :D nije to isto, tako da ni Tanković nije za A repku, al' bi mogao biti u budućnosti, a treba ga obavezno dovesti pod našu zastavi i pravo u U-21 :D
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!

NON MOLLARE MAI

Coach22
Kontakt:

Post Postao/la Coach22 » 15 jan 2014, 07:42

JTS je napisao/la:a dobro, ne možeš poredit' talenta kao Hazard i Tankovića koji ima potencijala, al' mora da radi, itd :D nije to isto, tako da ni Tanković nije za A repku, al' bi mogao biti u budućnosti, a treba ga obavezno dovesti pod našu zastavi i pravo u U-21 :D
Obavezno mlada Repka ,samo što Šveđani nisu prgav narod kao Švicarci ,oni bi njega ko i Hajrovića već sad uveli u A Repku da odigra koji minutu ,da ne može poslije igrati za bilo koju drugu državu , to je ono što fali Bosni tog malo lopovskog mentaliteta ;)
SRUSICE HORDE SVE KORDONE,SJEVER GINE ZA SAMPIONE
U BOJ SVI ZNAJTE DA SMO JACI,RUSE SVE VASI NAVIJACI
KAD JE TESKO TI NEMOJ STATI,DOBRO ZNAJ SVE CU TEBI DATI
DUSU,PONOS ZIVOT SVOJ,VJECNO S TOBOM SJEVER TVOJ
NA NA NA NA ....

Coach22
Kontakt:

Post Postao/la Coach22 » 15 jan 2014, 07:48

Goalgetter je napisao/la:Prcic usao u igru u 64' minuti protiv Lyona. Zaista dobar igrac, sto pokazuje i protiv Lyona. Uvijek zna sta ce loptom, imao je i par jako finih driblinga.

Nadam se iskreno kad ovi moroni ispanu iz Lige, da ce naci neki stabilan klub u Ligue1, u kojem ce se moci dalje razvijati.
Ja ti iskreno znam ,dva kluba koji su zaintresovani za Prcića iz Bundes Lige , plus još ima drugi klubova zaintresovani iz drugi liga ...a jedan iz Bundes Lige je zagrizao 100 % ,jer pričam sa menadžerom kolegom iz Njemačke koji je u njegovim rukama ...uglavnom sve je pozitivno u vezi Prcića
SRUSICE HORDE SVE KORDONE,SJEVER GINE ZA SAMPIONE
U BOJ SVI ZNAJTE DA SMO JACI,RUSE SVE VASI NAVIJACI
KAD JE TESKO TI NEMOJ STATI,DOBRO ZNAJ SVE CU TEBI DATI
DUSU,PONOS ZIVOT SVOJ,VJECNO S TOBOM SJEVER TVOJ
NA NA NA NA ....

zgembo89
Kontakt:

Post Postao/la zgembo89 » 15 jan 2014, 09:45

On je drugi Medunjanin samo sto ima brzinu i agresivnost za razliku od Medunjanina koji je inace dizel varijanta tako da isgurno bi mogao proci u Bundes ligi naprimjer Monchengladbach i tako neki sličan tim..

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 15 jan 2014, 12:12

zgembo89 je napisao/la:On je drugi Medunjanin samo sto ima brzinu i agresivnost za razliku od Medunjanina koji je inace dizel varijanta tako da isgurno bi mogao proci u Bundes ligi naprimjer Monchengladbach i tako neki sličan tim..
Upravo obratno. Medunjanin je drugi Prcić. Momak ima predispozicije da igra za solidne timove iz liga petice, dok Medunjanin to nikada neće biti u stanju.

Da se razumijemo, ne pravim torove, nego samo iskazivam razliku u kvaliteti između dvojice, jednog koji je već dosta dao reprezentaciji, i drugog, koji će tek da da, u što svi vjerujemo i nadamo se da će tako da bude.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

sead_f1
Kontakt:

Post Postao/la sead_f1 » 15 jan 2014, 12:14

Coach22 je napisao/la:to je ono što fali Bosni tog malo lopovskog mentaliteta ;)
Ti to ozbiljno? :D
Imamo mi toga i za izvoz, samo sto neznamo upotrebiti u korist drzave i naroda. :mrgreen:
To finish first, first you have to finish.

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 15 jan 2014, 12:40

Ne treba praviti veliku matematiku od jednostavnih stvari. Uvjek sve drzati prosto. Pozvati u A repku, dati bar 1 minutu igre,kaparisti, onda operisati sa pozicije jaceg, ako ne zadovoljava za A reprezentaciju, poslati u U21. To bi bilo to.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 15 jan 2014, 13:17

Mislim da bi ipak bilo puno jednostavnije sačekati da se Švedi zainteresuju za njega, a onda poslati Juku u akciju.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

Goalgetter
Kontakt:

Re: AW: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaci

Post Postao/la Goalgetter » 15 jan 2014, 14:49

zizu1991 je napisao/la:Mislim da bi ipak bilo puno jednostavnije sačekati da se Švedi zainteresuju za njega, a onda poslati Juku u akciju.
Logicno je da Muamer igra za Svedsku :mrgreen:

Sent from my GT-I9001 using Tapatalk 2

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Imajednabrigada i 3 gosta.