PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,Monolog
Re: PL prepucavanja
Ovdje niko ne voli dijasporu osim mene haman 
Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
- SRSlavinovici
- Kontakt:
Ne treba razbijati glavu oko njih, ne moramo se mi nikome pravdati za ljubav prema Slobodi i zbog nasih ambicija. Ako im smeta, slobodno neka omalovazavaju
Volio bih da to rade malo inovativnije, ali previse ocekujem
[/quote]
Naravno brate..zato ja previse i necu da ih repliciram i previse dajem paznje tome..neka oni nama daju paznju i neka nas i dalje podcijenjuju a mi cemo tako biti samo jaci
....meni je iskreno milina i citat kad nas drugi spominju u bilo kojem kontekstu[/quote]
Upravo, uzivamo u njihovom jedu
Pogotovo sto ih je vecina mentalno limitirana u omalovazavanju Slobode, pa cak razmisljam da li je eticki od mene praviti budale od njih 
Naravno brate..zato ja previse i necu da ih repliciram i previse dajem paznje tome..neka oni nama daju paznju i neka nas i dalje podcijenjuju a mi cemo tako biti samo jaci
Upravo, uzivamo u njihovom jedu
FK Sloboda Tuzla, jedan grad, jedna ljubav.
Hahahahahaah!Cocaine je napisao/la:Kako ste syebali temu pogotovo ovaj homić iz Kabula. Gledaj ga na avataru grob te yebo![]()
![]()
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Cuj ovog..
Maa docu saam, niko mi ne trebaaa
Maa docu saam, niko mi ne trebaaa
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !
Koliko ti šalju?DoeTz je napisao/la:Ovdje niko ne voli dijasporu osim mene haman
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Saljemo mi njima, poluprazneHigh je napisao/la:Koliko ti šalju?DoeTz je napisao/la:Ovdje niko ne voli dijasporu osim mene haman
Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
joker90 je napisao/la:Hahahahahaah!Cocaine je napisao/la:Kako ste syebali temu pogotovo ovaj homić iz Kabula. Gledaj ga na avataru grob te yebo![]()
![]()
Jok brate, mrzimo vas jer ste iz Tuzle, imamo komplekse koje ste nam iznabijali godinama dominacijeDoeTz je napisao/la:Ovdje niko ne voli dijasporu osim mene haman
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
skloni se odavde, nered počinje. nemoj torbicu zaboravitSaltCityAttack je napisao/la:Naravno brate..zato ja previse i necu da ih repliciram i previse dajem paznje tome..neka oni nama daju paznju i neka nas i dalje podcijenjuju a mi cemo tako biti samo jaciSRSlavinovici je napisao/la:
Ne treba razbijati glavu oko njih, ne moramo se mi nikome pravdati za ljubav prema Slobodi i zbog nasih ambicija. Ako im smeta, slobodno neka omalovazavajuVolio bih da to rade malo inovativnije, ali previse ocekujem
....meni je iskreno milina i citat kad nas drugi spominju u bilo kojem kontekstu
goveđigulašmajka
- SRSlavinovici
- Kontakt:
Mrzite vi sebe jer ste -12, a ne Tuzlu. Tipicna frustracija. Rekao bih ti da odes pod hladan tus da odmoris, ali nemate vode.FaraonTM je napisao/la:Jok brate, mrzimo vas jer ste iz Tuzle, imamo komplekse koje ste nam iznabijali godinama dominacijeDoeTz je napisao/la:Ovdje niko ne voli dijasporu osim mene haman![]()
- SaltCityAttack
- Kontakt:
Dobro krmakrigotina je napisao/la:skloni se odavde, nered počinje. nemoj torbicu zaboravitSaltCityAttack je napisao/la:Naravno brate..zato ja previse i necu da ih repliciram i previse dajem paznje tome..neka oni nama daju paznju i neka nas i dalje podcijenjuju a mi cemo tako biti samo jaciSRSlavinovici je napisao/la:
Ne treba razbijati glavu oko njih, ne moramo se mi nikome pravdati za ljubav prema Slobodi i zbog nasih ambicija. Ako im smeta, slobodno neka omalovazavajuVolio bih da to rade malo inovativnije, ali previse ocekujem
....meni je iskreno milina i citat kad nas drugi spominju u bilo kojem kontekstu
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
- SRSlavinovici
- Kontakt:
rigotina je napisao/la:skloni se odavde, nered počinje. nemoj torbicu zaboravitSaltCityAttack je napisao/la:Naravno brate..zato ja previse i necu da ih repliciram i previse dajem paznje tome..neka oni nama daju paznju i neka nas i dalje podcijenjuju a mi cemo tako biti samo jaciSRSlavinovici je napisao/la:
Polusezona ne može zamijeniti čitavu istoriju, ni na bolje ni na gore, to ti je valjda jasno?SRSlavinovici je napisao/la:Mrzite vi sebe jer ste -12, a ne Tuzlu. Tipicna frustracija. Rekao bih ti da odes pod hladan tus da odmoris, ali nemate vode.FaraonTM je napisao/la:Jok brate, mrzimo vas jer ste iz Tuzle, imamo komplekse koje ste nam iznabijali godinama dominacijeDoeTz je napisao/la:Ovdje niko ne voli dijasporu osim mene haman![]()
Ovaj drugi dio posta, mitomanska ono u Tuzlanskom stilu
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
korak 1. - otvori rezultate na netuSRSlavinovici je napisao/la:rigotina je napisao/la:skloni se odavde, nered počinje. nemoj torbicu zaboravitSaltCityAttack je napisao/la: Naravno brate..zato ja previse i necu da ih repliciram i previse dajem paznje tome..neka oni nama daju paznju i neka nas i dalje podcijenjuju a mi cemo tako biti samo jaci....meni je iskreno milina i citat kad nas drugi spominju u bilo kojem kontekstu
Simpa mi je to s torbicom, podsjeca me na Zrinjskog ove jeseni na Tusnju
korak 2. - nađi povijest utakmica zrinjskog i slobode i dovuci kursor ali nemoj kliknut
međukorak - skloni sve maloljetno iz sobe
korak 3. - klikni i obrazloži
goveđigulašmajka
Hoces li da usporedimo finansijski izvjestaj mog i tvog kluba, u godini iza nas? Cisto onako, ne da pobijem nego da ti nogom u historiju nabijem tu tvrdnju o vodi.
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !
- SRSlavinovici
- Kontakt:
Jok brate, mrzimo vas jer ste iz Tuzle, imamo komplekse koje ste nam iznabijali godinama dominacije
[/quote]
Mrzite vi sebe jer ste -12, a ne Tuzlu. Tipicna frustracija. Rekao bih ti da odes pod hladan tus da odmoris, ali nemate vode.[/quote]
Polusezona ne može zamijeniti čitavu istoriju, ni na bolje ni na gore, to ti je valjda jasno?
[/quote]
Cekaj, jesam sta slagao, nemate vode da se kupate i zaostajete 12 bodova. To je osnova mrznje, a ne imaginarno optuzivanje za komplekse. Morate stvarno da se odmaknete od toga, to vrijedjanje ne pije vise vode
Mrzite vi sebe jer ste -12, a ne Tuzlu. Tipicna frustracija. Rekao bih ti da odes pod hladan tus da odmoris, ali nemate vode.[/quote]
Polusezona ne može zamijeniti čitavu istoriju, ni na bolje ni na gore, to ti je valjda jasno?
Cekaj, jesam sta slagao, nemate vode da se kupate i zaostajete 12 bodova. To je osnova mrznje, a ne imaginarno optuzivanje za komplekse. Morate stvarno da se odmaknete od toga, to vrijedjanje ne pije vise vode
Pa vi ste poslovali u plusu onoliko koliko mi potrosimo na rodjendanske torte prvotimcima, o cemu mi pricamo?!
- SRSlavinovici
- Kontakt:
skloni se odavde, nered počinje. nemoj torbicu zaboravit[/quote]
Simpa mi je to s torbicom, podsjeca me na Zrinjskog ove jeseni na Tusnju
[/quote]
korak 1. - otvori rezultate na netu
korak 2. - nađi povijest utakmica zrinjskog i slobode i dovuci kursor ali nemoj kliknut
korak 3. - klikni i obrazloži[/quote]
Jbg, izvini sto nisam bio jasniji, govorio sam o utakmici kada ste dobili gol sa centra igralista. Trebali ste vidjeti lica svojih igraca tokom te utakmice jer smo vas rasuli
a istorija, kakva je takva je, losa ili gora, moja je 
korak 1. - otvori rezultate na netu
korak 3. - klikni i obrazloži[/quote]
Ne valja to što lažeš dečko, nisi rekao da "zaostajemo 12 bodova" nego da smo "frustrirani jer zaostajemo 12 bodova" što je vrlo nelogično kada imaš u vidu da govoriš o navijačima najtrofejnijeg kluba u državi, kojima jedna polusezona ne predstavlja ništa za razliku od navijača Slobode kojima je ova sezona smisao historije i postojanja kluba, pa ti se zapitaj gdje je ko i dokle je stigao 
A za ovu vodu, pa brate jašta nego se kupamo i to nove svlačionice, topla vode, zaradili bolan u zadnjih mjesec dana k'o vi za čitavo postojanje kluba
A za ovu vodu, pa brate jašta nego se kupamo i to nove svlačionice, topla vode, zaradili bolan u zadnjih mjesec dana k'o vi za čitavo postojanje kluba
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Slobodin ostatak 17.400
Hocemo li mi o svom ostatku, bez ovog novog miliona?!
Imamo para, ne mogu ih vase koze pojest
edit
Samo ti budi zadovoljan sto su me silni banovi koliko-toliko smirili
Hocemo li mi o svom ostatku, bez ovog novog miliona?!
Imamo para, ne mogu ih vase koze pojest
edit
Samo ti budi zadovoljan sto su me silni banovi koliko-toliko smirili
Zadnja izmjena: Ajzea, dana/u 03 feb 2016, 01:20, ukupno mijenjano 1 put.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.