FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Jel Ikande u Sloveniji ??? Znam da ima problema sa papirima.Kako ce potpisati ako nike na pripremama ??? Moze li raspored tekmi priprema
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Sinoc nisam htio da komentarisem ovog Emmanuela, al kad pogledas realno, mi ne mozemo dovesti nekakvog talentovanog nigerijca od 19-20 godina jer su takvi vec po Europi rasprodani, ne mozemo jer nemamo ni love toliko a ni renomea da bi takvi igraci htjeli nama. Sta nam onda ostaje, ostaje nam da mozemo dovoditi igrace koji su malo posrnuli.. i Ikande i Emmanuel su bili veliki talenti, igrali u Milanu i Laziu, ali jednostavno nije im se dalo i zavrsili su kako su zavrsili.. ali to ne znaci da oni ne znaju igrat lopte i da nemaju kvalitet! Opet su to relativno mladi momci, 22 godine, da im je karijera isla savrsenim tokom oni bi sad igrali Bog zna gdje, i bili bi u svojoj reprezentaciji, ali evo ih kod nas, i oni su svjesni da nemaju puno jos sansi da ucine nesto od te karijere! Siguran sam da ce davati 100% od sebe, a pobogu nisu zaboravili da igraju fudbal, sigurno su kvalitetniji od pola nase lige!
Ko zna, mozda jedan od njih a mozda i obojica bljesnu, i naprave nesto sto nismo vidjeli dosad..
Sinoc neki lik na forumu kaze kako sad bas sumnja u upravu i kako misli da neko pere pare
pa de eto ti otiđi u nigeriju, u brazil ili gdje vec, pa nam povedi 2 supertalentovana mladica za male pare, pa cemo vidjet dal ces uspijet.
Ponavljam, u okvirima mogucnosti koje nas klub ima, dovesti ova dva igraca na probu je sjajan posao! Jos ako potpisu, a ja sam uvjeren da hoce i jedan i drugi, to ce biti sve super.
Ko zna, mozda jedan od njih a mozda i obojica bljesnu, i naprave nesto sto nismo vidjeli dosad..
Sinoc neki lik na forumu kaze kako sad bas sumnja u upravu i kako misli da neko pere pare

Ponavljam, u okvirima mogucnosti koje nas klub ima, dovesti ova dva igraca na probu je sjajan posao! Jos ako potpisu, a ja sam uvjeren da hoce i jedan i drugi, to ce biti sve super.
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
Pa do jucer smo molili, zahtjevali da uprava dovodi strance

s nama nikad dosadno

s nama nikad dosadno

Pogledajte kako i gdje se prave dresovi FKS
[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase
- Hordas Doboj
- Kontakt:
Haver moj predavao za slovensku vizu, kaze udje security govori napravite mjesta za igrace Sarajeva, a za njim ide Ikande. Sad koliko traje to da se dobiju papiri pojma nemam. Al vjerovatno se urgira da ide sto brze.vecaveca je napisao/la:Jel Ikande u Sloveniji ??? Znam da ima problema sa papirima.Kako ce potpisati ako nike na pripremama ??? Moze li raspored tekmi priprema
Znaci sigurno da racunaju na njega.
Moram priznati da mi se svidjelo ono sto je odigrao u Jelahu. Igra nekako drugacije od nasih klasicnih zadnjih veznih. Dosta mijenja strane, ima dobar pas, zna povuc loptu naprijed takodje. Meni licno se svidio i mislim da ce biti pojacanje, ako potpise naravno.
Sve dok ima snage u nogama našim, gazit ćemo s' tobom, svijet će da se plaši!
-
- Kontakt:
FrancescoTotti je napisao/la:Sinoc nisam htio da komentarisem ovog Emmanuela, al kad pogledas realno, mi ne mozemo dovesti nekakvog talentovanog nigerijca od 19-20 godina jer su takvi vec po Europi rasprodani, ne mozemo jer nemamo ni love toliko a ni renomea da bi takvi igraci htjeli nama. Sta nam onda ostaje, ostaje nam da mozemo dovoditi igrace koji su malo posrnuli.. i Ikande i Emmanuel su bili veliki talenti, igrali u Milanu i Laziu, ali jednostavno nije im se dalo i zavrsili su kako su zavrsili.. ali to ne znaci da oni ne znaju igrat lopte i da nemaju kvalitet! Opet su to relativno mladi momci, 22 godine, da im je karijera isla savrsenim tokom oni bi sad igrali Bog zna gdje, i bili bi u svojoj reprezentaciji, ali evo ih kod nas, i oni su svjesni da nemaju puno jos sansi da ucine nesto od te karijere! Siguran sam da ce davati 100% od sebe, a pobogu nisu zaboravili da igraju fudbal, sigurno su kvalitetniji od pola nase lige!
Sinoc neki lik na forumu kaze kako sad bas sumnja u upravu i kako misli da neko pere parepa de eto ti otiđi u nigeriju, u brazil ili gdje vec, pa nam povedi 2 supertalentovana mladica za male pare, pa cemo vidjet dal ces uspijet.
Najsmjesniji su ti koji tvrde da uprava pere pare. Bas smijesni i ograniceni.
Zip je napisao/la:Pa do jucer smo molili, zahtjevali da uprava dovodi strance![]()
s nama nikad dosadno![]()

"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase
Ima ih i koji su priznali da su tu jer moraju 

Po ovom klipu ovaj Emmanuel izgleda strasno brz...a ako uzmemo u obzir da u nasoj ligi fizicka sprema nije bas najbolja a i da su u vecini slucajeva stoperi spori i staticni, ovaj Emmanuel bi mogao praviti dar mar...ako potpisete ova dva nigerijca, mislim da bi vam to mogao biti pun pogodak
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Jedva cekam danasnju utakmicu 

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Meni nešto žao Rijeke. 

I onda bi neko pumu, adidas, nike a ovi ljudi zarađuju hljeb praveci dresove maice itdMCMXLVI je napisao/la:Pogledajte kako i gdje se prave dresovi FKS![]()
[youtube][/youtube]
Pesimista: ne moze gore od ovoga
Optimista: moze moze
Optimista: moze moze
Drago mi je sto je utakmica zatvorenog tipa. Dokaz sta Rijeka misli o nama.
@Shofa, ma samo da znas kako mi je sada draze sto smo produzili saradnju. Podrzimo domace! A ne katalog dresove!
@Shofa, ma samo da znas kako mi je sada draze sto smo produzili saradnju. Podrzimo domace! A ne katalog dresove!
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Slazem se s vama braco! svaka cast jos jednom upravi zbog odluke da podrze domace.
al morate se i vi slozit sa mnom da puma nike i adidas imaju bolje dizajnere
meni je bitno samo da taj dres lijepo izgleda, mada ni ovaj sad nije uopste los.
al morate se i vi slozit sa mnom da puma nike i adidas imaju bolje dizajnere

Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
Volio bih danas da istrcimo ovako: Ostrakovic, Hebibovic, Puzigaca, Stepanov, Tatomirovic, Radovac, Cimirot, Stojcev, Velkoski, Duljevic, Benko.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
MCMXLVI je napisao/la:Drago mi je sto je utakmica zatvorenog tipa. Dokaz sta Rijeka misli o nama.

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Re: Odg: RE: Re: FK Sarajevo
To je naš neki najjači sastav, e sad neko je rekao da je ovo Rijeki generalna moguće je da upravo tako i bude.Desole je napisao/la:Volio bih danas da istrcimo ovako: Ostrakovic, Hebibovic, Puzigaca, Stepanov, Tatomirovic, Radovac, Cimirot, Stojcev, Velkoski, Duljevic, Benko.
zna li iko sta je sa Delacem
S tim sto Hebibovic ima povredu ledja...hilmo je napisao/la:To je naš neki najjači sastav, e sad neko je rekao da je ovo Rijeki generalna moguće je da upravo tako i bude.Desole je napisao/la:Volio bih danas da istrcimo ovako: Ostrakovic, Hebibovic, Puzigaca, Stepanov, Tatomirovic, Radovac, Cimirot, Stojcev, Velkoski, Duljevic, Benko.
Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014
Superkup - 1996/1997
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014
Superkup - 1996/1997
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, AvantiBL, Bing [Bot], bordobijeli, bvsic, insimadop, juka55, Konzerva, Kyle88, MaroonBjelave, nedimmmm1337, Pitar6785 i 76 gostiju.