FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

vecaveca
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la vecaveca » 03 jul 2015, 12:40

Jel Ikande u Sloveniji ??? Znam da ima problema sa papirima.Kako ce potpisati ako nike na pripremama ??? Moze li raspored tekmi priprema

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 03 jul 2015, 12:47

Sinoc nisam htio da komentarisem ovog Emmanuela, al kad pogledas realno, mi ne mozemo dovesti nekakvog talentovanog nigerijca od 19-20 godina jer su takvi vec po Europi rasprodani, ne mozemo jer nemamo ni love toliko a ni renomea da bi takvi igraci htjeli nama. Sta nam onda ostaje, ostaje nam da mozemo dovoditi igrace koji su malo posrnuli.. i Ikande i Emmanuel su bili veliki talenti, igrali u Milanu i Laziu, ali jednostavno nije im se dalo i zavrsili su kako su zavrsili.. ali to ne znaci da oni ne znaju igrat lopte i da nemaju kvalitet! Opet su to relativno mladi momci, 22 godine, da im je karijera isla savrsenim tokom oni bi sad igrali Bog zna gdje, i bili bi u svojoj reprezentaciji, ali evo ih kod nas, i oni su svjesni da nemaju puno jos sansi da ucine nesto od te karijere! Siguran sam da ce davati 100% od sebe, a pobogu nisu zaboravili da igraju fudbal, sigurno su kvalitetniji od pola nase lige!
Ko zna, mozda jedan od njih a mozda i obojica bljesnu, i naprave nesto sto nismo vidjeli dosad..
Sinoc neki lik na forumu kaze kako sad bas sumnja u upravu i kako misli da neko pere pare :facepalm: pa de eto ti otiđi u nigeriju, u brazil ili gdje vec, pa nam povedi 2 supertalentovana mladica za male pare, pa cemo vidjet dal ces uspijet.
Ponavljam, u okvirima mogucnosti koje nas klub ima, dovesti ova dva igraca na probu je sjajan posao! Jos ako potpisu, a ja sam uvjeren da hoce i jedan i drugi, to ce biti sve super.
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 03 jul 2015, 12:50

Pa do jucer smo molili, zahtjevali da uprava dovodi strance :D :lol:
s nama nikad dosadno :D :clap:

BordoSele
Kontakt:

Post Postao/la BordoSele » 03 jul 2015, 12:51

Jel danas izvlacenje parova premijer lige?
Sarajevo,Horde,Bog i Carsija

MCMXLVI
Kontakt:

Post Postao/la MCMXLVI » 03 jul 2015, 12:52

Pogledajte kako i gdje se prave dresovi FKS :)
[youtube][/youtube]
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase

Hordas Doboj
Kontakt:

Post Postao/la Hordas Doboj » 03 jul 2015, 12:56

vecaveca je napisao/la:Jel Ikande u Sloveniji ??? Znam da ima problema sa papirima.Kako ce potpisati ako nike na pripremama ??? Moze li raspored tekmi priprema

Haver moj predavao za slovensku vizu, kaze udje security govori napravite mjesta za igrace Sarajeva, a za njim ide Ikande. Sad koliko traje to da se dobiju papiri pojma nemam. Al vjerovatno se urgira da ide sto brze.
Znaci sigurno da racunaju na njega.
Moram priznati da mi se svidjelo ono sto je odigrao u Jelahu. Igra nekako drugacije od nasih klasicnih zadnjih veznih. Dosta mijenja strane, ima dobar pas, zna povuc loptu naprijed takodje. Meni licno se svidio i mislim da ce biti pojacanje, ako potpise naravno.
Sve dok ima snage u nogama našim, gazit ćemo s' tobom, svijet će da se plaši!

Oploditelj
Kontakt:

Post Postao/la Oploditelj » 03 jul 2015, 12:58

FrancescoTotti je napisao/la:Sinoc nisam htio da komentarisem ovog Emmanuela, al kad pogledas realno, mi ne mozemo dovesti nekakvog talentovanog nigerijca od 19-20 godina jer su takvi vec po Europi rasprodani, ne mozemo jer nemamo ni love toliko a ni renomea da bi takvi igraci htjeli nama. Sta nam onda ostaje, ostaje nam da mozemo dovoditi igrace koji su malo posrnuli.. i Ikande i Emmanuel su bili veliki talenti, igrali u Milanu i Laziu, ali jednostavno nije im se dalo i zavrsili su kako su zavrsili.. ali to ne znaci da oni ne znaju igrat lopte i da nemaju kvalitet! Opet su to relativno mladi momci, 22 godine, da im je karijera isla savrsenim tokom oni bi sad igrali Bog zna gdje, i bili bi u svojoj reprezentaciji, ali evo ih kod nas, i oni su svjesni da nemaju puno jos sansi da ucine nesto od te karijere! Siguran sam da ce davati 100% od sebe, a pobogu nisu zaboravili da igraju fudbal, sigurno su kvalitetniji od pola nase lige!
Ko zna, mozda jedan od njih a mozda i obojica bljesnu, i naprave nesto sto nismo vidjeli dosad..
Sinoc neki lik na forumu kaze kako sad bas sumnja u upravu i kako misli da neko pere pare :facepalm: pa de eto ti otiđi u nigeriju, u brazil ili gdje vec, pa nam povedi 2 supertalentovana mladica za male pare, pa cemo vidjet dal ces uspijet.
Ponavljam, u okvirima mogucnosti koje nas klub ima, dovesti ova dva igraca na probu je sjajan posao! Jos ako potpisu, a ja sam uvjeren da hoce i jedan i drugi, to ce biti sve super.

Najsmjesniji su ti koji tvrde da uprava pere pare. Bas smijesni i ograniceni.

MCMXLVI
Kontakt:

Post Postao/la MCMXLVI » 03 jul 2015, 13:00

Zip je napisao/la:Pa do jucer smo molili, zahtjevali da uprava dovodi strance :D :lol:
s nama nikad dosadno :D :clap:
:thumbup:
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase

Orton
Kontakt:

Post Postao/la Orton » 03 jul 2015, 13:01

Ima ih i koji su priznali da su tu jer moraju :)

edo07
Kontakt:

Post Postao/la edo07 » 03 jul 2015, 13:09

Po ovom klipu ovaj Emmanuel izgleda strasno brz...a ako uzmemo u obzir da u nasoj ligi fizicka sprema nije bas najbolja a i da su u vecini slucajeva stoperi spori i staticni, ovaj Emmanuel bi mogao praviti dar mar...ako potpisete ova dva nigerijca, mislim da bi vam to mogao biti pun pogodak

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 03 jul 2015, 13:33

Jedva cekam danasnju utakmicu :D
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 03 jul 2015, 13:41

Meni nešto žao Rijeke. :mrgreen:

ShofaII
Kontakt:

Post Postao/la ShofaII » 03 jul 2015, 13:49

MCMXLVI je napisao/la:Pogledajte kako i gdje se prave dresovi FKS :)
[youtube][/youtube]
I onda bi neko pumu, adidas, nike a ovi ljudi zarađuju hljeb praveci dresove maice itd
Pesimista: ne moze gore od ovoga
Optimista: moze moze

MCMXLVI
Kontakt:

Post Postao/la MCMXLVI » 03 jul 2015, 13:49

Drago mi je sto je utakmica zatvorenog tipa. Dokaz sta Rijeka misli o nama.
@Shofa, ma samo da znas kako mi je sada draze sto smo produzili saradnju. Podrzimo domace! A ne katalog dresove!

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 03 jul 2015, 13:56

Slazem se s vama braco! svaka cast jos jednom upravi zbog odluke da podrze domace.
al morate se i vi slozit sa mnom da puma nike i adidas imaju bolje dizajnere :D meni je bitno samo da taj dres lijepo izgleda, mada ni ovaj sad nije uopste los.
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!

Desole
Kontakt:

Post Postao/la Desole » 03 jul 2015, 13:57

Volio bih danas da istrcimo ovako: Ostrakovic, Hebibovic, Puzigaca, Stepanov, Tatomirovic, Radovac, Cimirot, Stojcev, Velkoski, Duljevic, Benko.

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 03 jul 2015, 13:58

MCMXLVI je napisao/la:Drago mi je sto je utakmica zatvorenog tipa. Dokaz sta Rijeka misli o nama.
@Shofa, ma samo da znas kako mi je sada draze sto smo produzili saradnju. Podrzimo domace! A ne katalog dresove!
:thumbup: :thumbup:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Re: Odg: RE: Re: FK Sarajevo

Post Postao/la hilmo » 03 jul 2015, 13:59

Desole je napisao/la:Volio bih danas da istrcimo ovako: Ostrakovic, Hebibovic, Puzigaca, Stepanov, Tatomirovic, Radovac, Cimirot, Stojcev, Velkoski, Duljevic, Benko.
To je naš neki najjači sastav, e sad neko je rekao da je ovo Rijeki generalna moguće je da upravo tako i bude.

lion1111
Kontakt:

Post Postao/la lion1111 » 03 jul 2015, 13:59

zna li iko sta je sa Delacem

amorovski
Kontakt:

Post Postao/la amorovski » 03 jul 2015, 14:00

hilmo je napisao/la:
Desole je napisao/la:Volio bih danas da istrcimo ovako: Ostrakovic, Hebibovic, Puzigaca, Stepanov, Tatomirovic, Radovac, Cimirot, Stojcev, Velkoski, Duljevic, Benko.
To je naš neki najjači sastav, e sad neko je rekao da je ovo Rijeki generalna moguće je da upravo tako i bude.
S tim sto Hebibovic ima povredu ledja...

Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014
Superkup - 1996/1997

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, AvantiBL, Bing [Bot], bordobijeli, bvsic, insimadop, juka55, Konzerva, Kyle88, MaroonBjelave, nedimmmm1337, Pitar6785 i 76 gostiju.