FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Zna li neko u koliko je sati danas trening? Hvala
Ko dolazi na Grbavicu zbog leprsavog fudbala nek se zapita da li je s njim sve u redu, na Grbavicu prvenstveno dolazim radi Zelje kao kluba ne radi Amara, Svrake, Kerle i njihovih majstorija i **** vas jedna marka, ionako je klipaca u Amku marka, sta se zalite.
-
- Kontakt:
E ne mogu da vjerujem svojim ocima sta ljudi pisu. Fakat sam se sokirao! Ljudi te tom markom razlike pokusavaju ponukati da uzmes clansku (svi smo do jednog jedva cekali da uvedu clanske karte) i onda placas isto. Onda ti razlika za godinu dana i dodje samo za cijenu te clanske karte. To ne racunajuci pogodnosti kod sponzora kojima se to jako isplati (npr. taj BSO ce sigurno ovim povecati broj klijenata) i cime ces anulirati tu cvaju i vjerovatno ustediti i vise od toga. Ja prvi nagodinu (vec sam registrovao
) idem kod njih.
I opet,da je i ne uzmes jer,eto,nemas 20 km platis 1 marku vise za kartu.
Milion nekih primjedbi na igru,igrace i upravu, a kad treba nesto uraditi onda kuknjava na sva usta. Tipicno za nas,stoku od ljudi!
Ovo je fenomenalan potez!

I opet,da je i ne uzmes jer,eto,nemas 20 km platis 1 marku vise za kartu.
Milion nekih primjedbi na igru,igrace i upravu, a kad treba nesto uraditi onda kuknjava na sva usta. Tipicno za nas,stoku od ljudi!
Ovo je fenomenalan potez!
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić, Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić
-
- Kontakt:
kajkut > adilovic ?
koliko je dao golova kajkut u zadnje dvije sezone, koliko adilovic... pitarska je tuga pregolema
ps. odličan potez su ove nove članske, ko voli Želju uzeće, ko neće vozdra

koliko je dao golova kajkut u zadnje dvije sezone, koliko adilovic... pitarska je tuga pregolema

ps. odličan potez su ove nove članske, ko voli Želju uzeće, ko neće vozdra
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
18:00mavi je napisao/la:Zna li neko u koliko je sati danas trening? Hvala
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
Tako i maleni rade, ko dosta novca troši kod Željinih partnera, njemu se višestruko isplati, a i onome ko to ne radi, već jednostavno voli Želju i bez članskih i sniženja, ali bi opet bio red da saznamo gdje se to može iskoristiti, valjda će to klub objaviti uskoro...zaboljisportuBiH je napisao/la: Ne vjerujem da si ti bio, ali nema veze neko je pitao ko su nam sponzori. A ovo gdje vrijede popusti sam i ja naveo u postu koji si citirao tj da ne znamo ko su partneri i da klub što prije treba izaći sa tim pojašnjenjem pa će svima biti lakše objasniti.
Znači partneru nudimo naše članove kao potencijalne kupce a za uzvrat dobijemo popust. Sponzora mi pormovišemo a za uzvrat nam on daje lovu. To je ukratko razlika i ne odnosi se na tebe znam da znaš.
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
-
- Kontakt:
Jel jedini nacin da se ove slanske kupe u plavom salonu ili moze i postom?
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić, Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić
Pricajte sta god hocete ali ovim poskupljenjem ulaznica ce rastjerat i ovo malo raje sto je islo na tekme.
Los potez uprave, mozda i najlosiji u zadnjih 5 godina.
Azmir Husić "Dino svi znamo kako je Saraj'vo doslo do titule"
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
U pravu si, 1 KM je u danasnje vrijeme k'o tepsija...propuh je napisao/la:Pricajte sta god hocete ali ovim poskupljenjem ulaznica ce rastjerat i ovo malo raje sto je islo na tekme.

Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
Jarane pitaj ti penzionera koji zivi od 310 KM pri tome mu rezije nisu ispod 100 kako ce izdvojiti za kartu, da ne govorim o nezaposlenim i skolarcima, te kategorije cine 90% posjetilaca.Baja_Zvjerka je napisao/la:U pravu si, 1 KM je u danasnje vrijeme k'o tepsija...propuh je napisao/la:Pricajte sta god hocete ali ovim poskupljenjem ulaznica ce rastjerat i ovo malo raje sto je islo na tekme.
Los potez uprave, mozda i najlosiji u zadnjih 5 godina.![]()
![]()
![]()
![]()
Manite se kafa i tih supljaka, kad pocnes zaradjivati svojim rukama vidjeces koliko je tih 10 KM koliko gospoda trazi za ulaznicu.
- DzoleZeljo
- Kontakt:
Zamisli sada da si od nekih para napravio Grbavicu pa da moras zivjeti od ovakvih navijaca, gdje biti karta minimalno bila 15 KM?
Pogan smo mi narod skroz, prvo svoj guz, iako nema, kava, setanac, sokic, sladoled, pa cemo onda svi kolektivno kukaki kako nemamo, a to sto smo na svoj guz bacili to cemo lako zaboraviti.
Inace, nema se pare za Zelju i karte a redonvo se ima za baklje...
A najsmjesniji su mi ovi u vezi pojacanja. Hoce da gledaju igrace koji nesto znaju? E pa gospodo ta vasa muzika kosta, a sigurno je necemo gledati sa ovakvim vasim kukanjem....
Pogan smo mi narod skroz, prvo svoj guz, iako nema, kava, setanac, sokic, sladoled, pa cemo onda svi kolektivno kukaki kako nemamo, a to sto smo na svoj guz bacili to cemo lako zaboraviti.
Inace, nema se pare za Zelju i karte a redonvo se ima za baklje...
A najsmjesniji su mi ovi u vezi pojacanja. Hoce da gledaju igrace koji nesto znaju? E pa gospodo ta vasa muzika kosta, a sigurno je necemo gledati sa ovakvim vasim kukanjem....
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
Zaradjujem vec, zavrsio fakultet i imam hvala Bogu...propuh je napisao/la:Jarane pitaj ti penzionera koji zivi od 310 KM pri tome mu rezije nisu ispod 100 kako ce izdvojiti za kartu, da ne govorim o nezaposlenim i skolarcima, te kategorije cine 90% posjetilaca.Baja_Zvjerka je napisao/la:U pravu si, 1 KM je u danasnje vrijeme k'o tepsija...propuh je napisao/la:Pricajte sta god hocete ali ovim poskupljenjem ulaznica ce rastjerat i ovo malo raje sto je islo na tekme.
![]()
![]()
![]()
Manite se kafa i tih supljaka, kad pocnes zaradjivati svojim rukama vidjeces koliko je tih 10 KM koliko gospoda trazi za ulaznicu.

P.S. Pile, ocigledno da imaju svoje razloge, ako smatraju da ce to pomoci nek su povecali... Oni misle da ce posjeta ostati ista, ocigledno, ali da ce time dobiti 3,4000 KM po utakmici vise... Mislim da je logika dobra, jer ovom cinjenicom nece izgubiti ni 10% navijaca a zaradit ce 10% vise para... I opet ponavljam, povecanje od 1KM na 5KM nije veliko... Onaj kome je 1KM velika, on i ne ide na utakmice vec sjedi kuci, kupi kospe za po marke i gleda Zelju...
Zadnja izmjena: Baja_Zvjerka, dana/u 12 jul 2013, 13:10, ukupno mijenjano 1 put.
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
Nekome jeste, nekome nije to je individualno.Ocigledno se zeli u startu obrizgati nesto para, mislim da je jako bitna stvar ove clanske ako bude veliki odziv na osnovu broja clanarina mozes i traziti sponzora osim toga zaradice se nesto i samim clanskim kartama pa zbog toga i smatram da je poskupljenje bilo bespotrebno. Meni nece praviti probleme ni to sto je skuplje, u ovoj je zemlji odavno postalo pravilo da ne ide na more ko ima nego ko je naucio.Baja_Zvjerka je napisao/la:U pravu si, 1 KM je u danasnje vrijeme k'o tepsija...propuh je napisao/la:Pricajte sta god hocete ali ovim poskupljenjem ulaznica ce rastjerat i ovo malo raje sto je islo na tekme.
![]()
![]()
![]()
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
Bas ovo sto Dzole kaze, koliko vi ocekujete da bude cijena ulaznica kada bi se izgradila nova Grbavica (pa kada god to bude)? Isto kao i do sada? Ja sam vec se pomirio sa cinjenicom da ce tada jug biti minimalno 10 KM i uopste se necu buniti zbog toga 

ma pricajte sta hocete i moje mislje je da jedu g... sa ovim kartama i presmjesno mi je sto neki misle da od karata dovode pojacanja...Meni hvala Bogu nije problem kupit cu svakako godisnju, ali ima ljudi koji jednostavno nemaju i svaki put se mora skuckati, da ne govorim o ljudima koji zive malo van grada koji moraju kupiti autobuske, tramvajske karte, pa izadje ih odlazak na Grbavicu ko put za neka gostovanja...
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
Dragi moji pojedini željovci..budite sretni što možete ikako da uzmete članske.Svi sada nešto studenti,penzioneri..a sami se skontajte koliko love dajemo za budaleštine,pa umjesto 2 kutije puši 1,umjesto 3 klipače dnevno preskoči koji dan.Karte su vam izuzetno povoljne,U mom gradiću je klub u prvoj ligi i ako gledam samo domaće izađe me skuplje,nego vaša članska.A za ljubav kluba se čovjek snađe.I na kraju koliko ste bakljama klubu donijeli kazni,
Nego fatite se tih karti i svi na Grbavicu...

Sta ste navalili na te kafe, cigare pa i baklje sta vi mislite koliko je recimo u Njemackoj godisnja sa standardom kakav im je.
Spustite se malo na zemlju mi smo siromasna drzava ako ne najsiromasnija u Europi onda medju 3-4 sigurno.
A oni koji su zaduzeni za cijenu karata na Grbavici ce uvidjeti gresku kad dodje Travnik.
Da su napravili neku podjelu na klince, penziju i ostale pa hajde, a ovako teska greska.
Spustite se malo na zemlju mi smo siromasna drzava ako ne najsiromasnija u Europi onda medju 3-4 sigurno.
A oni koji su zaduzeni za cijenu karata na Grbavici ce uvidjeti gresku kad dodje Travnik.
Da su napravili neku podjelu na klince, penziju i ostale pa hajde, a ovako teska greska.
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
A hocemo da izbacimo Plzena, a pitari nesretni sto su "jedva" dobili San Marince (a standard im veci)... 

ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
Aaaa poslije fan shopa uvode i člaske hahahaha
pa imate li vi neku svoju ideju šta je slijedeće LOYALITY PROGRAM...e svašta sa vama, poslije pjesama počeli ste i marketing kopirati

pa stvarno dokle više, hoće još marku da uzmu, a ne mogu igrati grupnu fazu LP. ko da ima nije dosta što im sponzori daju, pa država, nego još i ovo. garant hoće ove pare da daju omladincima koji su potpisali na 5 godina. bezobrazluk. ovo 'vako više ne može.
http://www.youtube.com/watch?v=4T0-ZELk6MU
''You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favourite football team.”
''You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favourite football team.”
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 34 gosta.