PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: _dreamer_,insider,Monolog,ribery

SRSlavinovici
Kontakt:

Re: PL prepucavanja

Post Postao/la SRSlavinovici » 03 feb 2016, 01:17

Ajzea je napisao/la:Pa vi ste poslovali u plusu onoliko koliko mi potrosimo na rodjendanske torte prvotimcima, o cemu mi pricamo?!
O tome da se danas niste mogli tusirati jer niste imali vode. Tebe zovu u sve diskusije, a ja vidim da ti slabije kopcas :) A najgore je to sto ne znate ni ko su vam prvotimci, a kamoli da im torte kupujete :)
FK Sloboda Tuzla, jedan grad, jedna ljubav.

SRSlavinovici
Kontakt:

Post Postao/la SRSlavinovici » 03 feb 2016, 01:20

FaraonTM je napisao/la:Ne valja to što lažeš dečko, nisi rekao da "zaostajemo 12 bodova" nego da smo "frustrirani jer zaostajemo 12 bodova" što je vrlo nelogično kada imaš u vidu da govoriš o navijačima najtrofejnijeg kluba u državi, kojima jedna polusezona ne predstavlja ništa za razliku od navijača Slobode kojima je ova sezona smisao historije i postojanja kluba, pa ti se zapitaj gdje je ko i dokle je stigao ;)

A za ovu vodu, pa brate jašta nego se kupamo i to nove svlačionice, topla vode, zaradili bolan u zadnjih mjesec dana k'o vi za čitavo postojanje kluba :urnebes:
Da, frustrirani ste jer ste 12 bodova iza nas, a niste navikli, kao ni mi. Jbg desi se. I da, grad Sarajevo vecim dijelom danas nije imalo vode, jer desi se, jbg. :) Cim se imaginarne istorije hvatas, znas da si frustriran :) Vrijedi i za moje :)

SRSlavinovici
Kontakt:

Post Postao/la SRSlavinovici » 03 feb 2016, 01:22

Ajzea je napisao/la:Slobodin ostatak 17.400
Hocemo li mi o svom ostatku, bez ovog novog miliona?!

Imamo para, ne mogu ih vase koze pojest :kafa:

edit
Samo ti budi zadovoljan sto su me silni banovi koliko-toliko smirili :)
Jaooo, kakva prijetnja!?!? :) Oslobodi svoju divljacku stranu, **** banove. Zar ces dopustiti da te neko iz Tuzle J**+ u zdrav mozak? :)

SRSlavinovici
Kontakt:

Post Postao/la SRSlavinovici » 03 feb 2016, 01:25

Niste vise interesantni . Laku noc i lijepi snovi :)

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 03 feb 2016, 01:26

SRSlavinovici je napisao/la:
FaraonTM je napisao/la:Ne valja to što lažeš dečko, nisi rekao da "zaostajemo 12 bodova" nego da smo "frustrirani jer zaostajemo 12 bodova" što je vrlo nelogično kada imaš u vidu da govoriš o navijačima najtrofejnijeg kluba u državi, kojima jedna polusezona ne predstavlja ništa za razliku od navijača Slobode kojima je ova sezona smisao historije i postojanja kluba, pa ti se zapitaj gdje je ko i dokle je stigao ;)

A za ovu vodu, pa brate jašta nego se kupamo i to nove svlačionice, topla vode, zaradili bolan u zadnjih mjesec dana k'o vi za čitavo postojanje kluba :urnebes:
Da, frustrirani ste jer ste 12 bodova iza nas, a niste navikli, kao ni mi. Jbg desi se. I da, grad Sarajevo vecim dijelom danas nije imalo vode, jer desi se, jbg. :) Cim se imaginarne istorije hvatas, znas da si frustriran :) Vrijedi i za moje :)
Pobjeda, Krleža brate dođi sve ti je oprošteno :rol: :tokralju:

Vidiš vaš problem je što mislite da vas neko mrzi uopšte a pogotovo zbog prvog mjesta na polusezoni, mada jarane kad pogledam ovo boldirano imaš ti i većih problema od ovih tripova sa mržnjom :lol:
Željo je život, sve ostalo su sitnice!

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 03 feb 2016, 01:27

Druze mozes im svima odgovoriti u jednom postu, ne moras svaku recenicu u novi post..
Bahati, bahati Željkan!
1946

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 03 feb 2016, 01:29

Nije nam ova sezona smisao niceg, ima ovaj klub dovoljno historije iza sebe u 100 god

Ne kupas se ti nista, ti si iz Visokog gdje je hladna voda i gdje ekipa nije u PL. :lol:

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 03 feb 2016, 01:30

Pročitao sam na ovoj temi svega i svačega, bilo je raznoraznih gluposti al' da neko kaže da Željo ima imaginarnu historiju e to već prelazi i najveće "intelektualne umove" ovog pdf-a :lol:

@Tuzlak

Ima, stranice i stranice se mogu ispisati :urnebes:

Finalisti Žnj kupa, Osvajači kupa drugoligaša, Malo nam falilo da uđemo u Europu, IzbacilO nas iz lige, Sami protiv svih... Respektabilna historija :D

Kakve ovo bolan gluposti valjaš? :lol:
Zadnja izmjena: FaraonTM, dana/u 03 feb 2016, 01:33, ukupno mijenjano 1 put.

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

Ajzea
Kontakt:

Post Postao/la Ajzea » 03 feb 2016, 01:30

joker90 je napisao/la:Druze mozes im svima odgovoriti u jednom postu, ne moras svaku recenicu u novi post..
De zdravlja ti vidi da li je ovaj stvarno nas, navijace Zeljeznicara, ismijavao jer je nekoliko naselja u Seheru danas ostalo bez vode. Hajde molim te, jer bi ovaj mogao biti otkrice 2016., na stranu sto je tek drugi mjesec.
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !

SRSlavinovici
Kontakt:

Post Postao/la SRSlavinovici » 03 feb 2016, 01:32

FaraonTM je napisao/la:

Pobjeda, Krleža brate dođi sve ti je oprošteno :rol: :tokralju:

Vidiš vaš problem je što mislite da vas neko mrzi uopšte a pogotovo zbog prvog mjesta na polusezoni, mada jarane kad pogledam ovo boldirano imaš ti i većih problema od ovih tripova sa mržnjom :lol:
Ne znam kako vama sa TM oznakom da objasnim razliku mrznje i frustracije?! Vama je lakse metar u dupe nego cent u glavu ;) Cini mi se kao nemoguca misija :) Hoces slovo po slovo da objasnjavam ili da te odmah proglasim ogranicenim likom koji samo vrijedjanjem zeli da postigne neki cilj? A to sto prozivas solinasa jer ste se na njemu mogli izivljavati jos vise govori o vasem mentalnom sklopu, ako se tako moze nazvati ta parodija na razum ;)

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 03 feb 2016, 01:34

Ne znam kako vama sa TM oznakom da objasnim razliku mrznje i frustracije?! Vama je lakse metar u dupe nego cent u glavu ;) Cini mi se kao nemoguca misija :) Hoces slovo po slovo da objasnjavam ili da te odmah proglasim ogranicenim likom koji samo vrijedjanjem zeli da postigne neki cilj? A to sto prozivas solinasa jer ste se na njemu mogli izivljavati jos vise govori o vasem mentalnom sklopu, ako se tako moze nazvati ta parodija na razum ;)
Halo imaginarna historija, hajde na spavanje kad si već krenuo i briši ove gluposti dok te raja nije krenula meziti kao druga ti :urnebes:

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

SRSlavinovici
Kontakt:

Post Postao/la SRSlavinovici » 03 feb 2016, 01:37

Ajzea je napisao/la:
joker90 je napisao/la:Druze mozes im svima odgovoriti u jednom postu, ne moras svaku recenicu u novi post..
De zdravlja ti vidi da li je ovaj stvarno nas, navijace Zeljeznicara, ismijavao jer je nekoliko naselja u Seheru danas ostalo bez vode. Hajde molim te, jer bi ovaj mogao biti otkrice 2016., na stranu sto je tek drugi mjesec.
Rekoh ja da, a ne bez razloga, da slabije kontas.

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 03 feb 2016, 01:38

Ajzea je napisao/la:
Ja sam samo uletio sa malim savjetom za njega, necu dalje da pisem da me ne optuze da mi "smeta Sloboda na vrhu".. :kafa:
Bahati, bahati Željkan!
1946

High

Post Postao/la High » 03 feb 2016, 01:39

Ovi nikako da shvate da su oni nama odličan primjer satire, a mi njima transvremena opsesija koja prelazi u mržnju. Selam Zenici i Tuzli.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

GoodisonPark
Kontakt:

Post Postao/la GoodisonPark » 03 feb 2016, 01:43

Paša iz slavinovića evo ti pehar i evo još cvaja ali pod uslovom da popustiš malo sa glupostima, jel' može?

slika

slika

Od danas je ovo i zvanični pehar FK Sloboda Tuzla i nemoj da im više neko spomene da nemaju trofeja, od sada imaju :mrgreen:

Šta kaže frajer lahko vam je solinaša zaebavati, hajd' mene ja sam pametniji od njega 300 puta :urnebes:
povratak otpisanih!

Cocaine
Kontakt:

Post Postao/la Cocaine » 03 feb 2016, 01:43

Ajzea je napisao/la:
Pa Krleža je Dave Chappelle za ovog oca mi :urnebes: :urnebes:

SRSlavinovici
Kontakt:

Post Postao/la SRSlavinovici » 03 feb 2016, 01:44

FaraonTM je napisao/la:
Halo imaginarna historija, hajde na spavanje kad si već krenuo i briši ove gluposti dok te raja nije krenula meziti kao druga ti :urnebes:
Imaginarna istorija!? Meziti!? Konfabulacija!? Pseudologija fantastika!? Pa vidis da vas zajebavam iz dosade jer ste ograniceni kao onaj pitar. On je bar odmah odustao jer je skontao koliko je "inteligentan" :) Pitam se ko je gluplji, strumfovi ili pitari?!?!?

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 03 feb 2016, 01:47

FaraonTM je napisao/la:
Imaginarna istorija!? Meziti!? Konfabulacija!? Pseudologija fantastika!? Pa vidis da vas zajebavam iz dosade jer ste ograniceni kao onaj pitar. On je bar odmah odustao jer je skontao koliko je "inteligentan" :) Pitam se ko je gluplji, strumfovi ili pitari?!?!?
Joj propuha Azmirami :lol:

Rek'o sam ti da brišeš gluposti, kao što vidiš kaznena ekspedicija forumaša sa teme "PL prepucavanja" ne prašta pa čak i pod uslovom da lupaš i kasnije kažeš da se zayebaješ :nene:

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

Cocaine
Kontakt:

Post Postao/la Cocaine » 03 feb 2016, 01:48

Slavinoviću grob te yebo namaži se čoko lipsom ispod očiju,stavi dva grumena travničkog sira ispod pazuha i pjevaj hijaaaaavata heeeeeeee od Rundeka :urnebes: :urnebes: za ne povjerovat ko sve piše po ovoj legendarnoj temi i pokušava ispast smiješan

SRSlavinovici
Kontakt:

Post Postao/la SRSlavinovici » 03 feb 2016, 01:49

Ne znam kako vama sa TM oznakom da objasnim razliku mrznje i frustracije?! Vama je lakse metar u dupe nego cent u glavu ;) Cini mi se kao nemoguca misija :) Hoces slovo po slovo da objasnjavam ili da te odmah proglasim ogranicenim likom koji samo vrijedjanjem zeli da postigne neki cilj? A to sto prozivas solinasa jer ste se na njemu mogli izivljavati jos vise govori o vasem mentalnom sklopu, ako se tako moze nazvati ta parodija na razum ;)[/quote]

Halo imaginarna historija, hajde na spavanje kad si već krenuo i briši ove gluposti dok te raja nije krenula meziti kao druga ti :urnebes:[/quote]

Imaginarna istorija!? Meziti!? Konfabulacija!? Pseudologija fantastika!? Pa vidis da vas zajebavam iz dosade jer ste ograniceni kao onaj pitar. On je bar odmah odustao jer je skontao koliko je "inteligentan" :) Pitam se ko je gluplji, strumfovi ili pitari?!?!?[/quote]

Joj propuha Azmirami :lol:

Rek'o sam ti da brišeš gluposti, kao što vidiš kaznena ekspedicija forumaša sa teme "PL prepucavanja" ne prašta pa čak i pod uslovom da lupaš i kasnije kažeš da se zayebaješ :nene:[/quote]

Sta brisem? Koji propuh? Kaznena ekspedicija?!?:) Ma odakle vas izvlace tako pametne? :)

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []