FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

jug-onostalgicar
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la jug-onostalgicar » 12 jul 2013, 14:12

neroazzuro je napisao/la:Koji psihopata moras bit da mislis da su clanske karte pocele s tobom?
kako nisu molim te, oni skontali fazon pa svi ostali ga otkupili od njih i sad ta lova ide u fond zijada blekica, inace postenog covjeka koji nije pokrao pola bosne i hercegovine 8-)

shzna
Kontakt:

Post Postao/la shzna » 12 jul 2013, 14:13

neroazzuro je napisao/la:Koji psihopata moras bit da mislis da su clanske karte pocele s tobom?
Ma od njih je sve krenulo, ovo ostalo je sve blijeda kopija :lol:
Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!

ZZtop10
Kontakt:

Post Postao/la ZZtop10 » 12 jul 2013, 14:14

corleone87 je napisao/la:
Baja_Zvjerka je napisao/la:7 godina, 8-a dolazi... :lol:

Nego, ne igra Adilovic u Ceskoj, zar je toliko ozbiljna povreda ili se treba prodati u tim koji ce igrati ligu prvaka :D
Pa i da igra sumnjam da bi imali koristi od njega koliki je talenat :lol:
eto od pehilja cemo imat ogromnu korist
I onda kada više ne bude me ovdje
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 12 jul 2013, 14:14

zaboljisportuBiH je napisao/la:@pile druže ne znam jesi l čou ali od sinoć je prema rang listi najbojih liga, a prema agenciji HZ, Kazahstanska liiga i zvanično postala liga petice. Razlog je jednostavan: Izbaciti giganta kakav je Levski mogu samo klubovi iz tako jakih liga.
Koliko ja znam za prvaka Kazahstana igraju Džidić i vasiljević igrači koji su bili malo iznad prosjeka ove naše lige. Ali je zato čini mi se 6. ekipa iz lige gigant nad gigantima. Ili je Levski ove godine uigraniji ali dosta lošiji nego prošle godine. :)
Divovska posla, njihovo **** ne smrdi :lol: Jednog dana ce im neko proturiti i pricu da su stariji gradski klub i onda ce nas poceti ubjedjivati da je to tako.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

sergejevic
Kontakt:

Post Postao/la sergejevic » 12 jul 2013, 14:16

Ova rasprava ne vodi nigdje. Logicno da sve ima svoje dobre i lose strane, logicno da se da raspravaljiti o tome, neko vidi dobre stvari, a neko lose, a ima i onih koji ne vide ni jednu, ali tu su da provociraju. Njih prvo treba ignorisati, jer u posljednje vrijeme je prava pometnja na forumu, zbog takvih likova.

Clanske karte su odlican potez, i mislim da ce se ispostaviti tako, a poskupljenje ulaznica bi lahko moglo biti promasaj, a najvise zbog ovih rasprava. Jednostavno to mora biti odluka pojedinca, zeli li, moze li ili ne. Niko ne moze reci ti imas za kafu, nemoj piti odvoji. Mozda nema, tacnije misli da nema, samo odlucite hocete li, razlika nije velika, ako ste imali do sada, bice i poslije. Ljudi su malo izrevoltirani ovom odlukom, mozda s pravom, mozda ne, ali to nije razlog za ovolike rasprave i podjele, jer to vodi u jos dublje podjele, i pocinju se spominjati stvari koje nemaju veze s kartama i clanskim samo da bi se nesto dokazalo.

KO ZELI DA KUPI NEKA KUPI, KO NE ZELI I NE MORA!

Tu nema rasprave jer se ide iz krajnosti u krajnost i stvara negativna atmosfera u klubu. Svi koji odgovarate na tu temu provokatorima "pusite foru" i dajete im publicitet, na kraju i oni koji ne zele da procitaju njihove postove moraju jer im replicirate konstanto. NAJLAKSE JE BITI BUDALA.

corleone87
Kontakt:

Post Postao/la corleone87 » 12 jul 2013, 14:18

ZZtop10 je napisao/la:
corleone87 je napisao/la:
Baja_Zvjerka je napisao/la:7 godina, 8-a dolazi... :lol:

Nego, ne igra Adilovic u Ceskoj, zar je toliko ozbiljna povreda ili se treba prodati u tim koji ce igrati ligu prvaka :D
Pa i da igra sumnjam da bi imali koristi od njega koliki je talenat :lol:
eto od pehilja cemo imat ogromnu korist
Ko zna mozda i budemo ;)
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

Edin TM87
Kontakt:

Post Postao/la Edin TM87 » 12 jul 2013, 14:21

Nece ni igrat Pehilj nego Ara i Selimovic.
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!

jug-onostalgicar
Kontakt:

Post Postao/la jug-onostalgicar » 12 jul 2013, 14:24

treba tipla Bosni i Ježu da ne pustaju jamaka i adilovica(ako ostane) unutra
vise cugaju od nas koji dzabajebarimo .... i nismo vidjeli teretane nit se posteno rastegnuli kako treba

zeljocity
Kontakt:

Post Postao/la zeljocity » 12 jul 2013, 14:25

Formira se radna grupa

Hoće li stadion Grbavica uskoro dobiti novo ruho?

Piše: V. K.

Predstavnici federalnih vlasti i vlasti Kantona Sarajevo dali podršku za realizaciju projekta rekonstrukcije i dogradnje stadiona Grbavica. Usaglašeno i formiranje radne grupe, odnosno tima stručnjaka za izradu sporazuma kojim bi bila definirana prava i obaveze u realizaciji projekta.

Na održanom sastanku o provođenju daljnih aktivnosti izrade izvedbenog projekta za rekonstrukciju i dogradnju stadiona Grbavica, prisutni su se usaglasili i o formiranju radne grupe, odnosno tima stručnjaka za izradu sporazuma uz dinamički plan aktivnosti. Time bi jasno bila definirana prava i obaveze u realizaciji projekta, piše Novovrijeme.ba.

Sastanku je prisustvovao i premijer Kantona Sarajevo, Suad Zeljković, kao i predstavnici Ministarstva kulture i sporta KS, Zavoda za planiranje razvoja KS, Gradske uprave Grada Sarajeva, Nogometnog saveza BiH, te predstavnici FK Željezničar. Svi prisutni predstavnici, vlasti i institucija imenovat će po dva svoja predstavnika u navedenu radnu grupu.

Općinski načelnik Nedžad Koldžo istakao je da je Općina Novo Sarajevo finansirala izradu idejnog rješenja rekonstrukcije i dogradnje stadiona Grbavica. “Jedini cilj ovog projekta da se u realnim okvirima koji odgovaraju i potrebama i mogućnostima današnjice, napravi jedan funkcionalan stadion po međunarodnim standardima, standardima FIFE i UEFE, kako bi se utakmice reprezentacije BiH, ali i fudbalskih klubova mogle igrati u glavnom gradu Bosne i Hercegovine, Sarajevu”, istakao je on.

Prezentacija idejnog rješenja upriličena je na sastanku, a prema ovom projektu, stadion Grbavica trebao bi sadržavati glavni stadion, pomoćni stadion, te podzemnu garažu, dok je na sjevernoj tribini planirana izgradnja Muzeja „FK Željezničar“, a budući stadion primao bi preko 21. 700 gledalaca.

Prisutni predstavnici vlasti i institucija dali su punu podršku realizaciji ovog značajnog projekta, kako za općinu, grad, kanton, tako i za državu BiH, a u cilju obezbjeđenja uslova za odigravanje međunarodnih, reprezentativnih i klubskih utakmica.
Zeljo je beton i to armirani beton.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.

mija
Kontakt:

Post Postao/la mija » 12 jul 2013, 14:26

sergejevic je napisao/la:Ova rasprava ne vodi nigdje. Logicno da sve ima svoje dobre i lose strane, logicno da se da raspravaljiti o tome, neko vidi dobre stvari, a neko lose, a ima i onih koji ne vide ni jednu, ali tu su da provociraju. Njih prvo treba ignorisati, jer u posljednje vrijeme je prava pometnja na forumu, zbog takvih likova.

Clanske karte su odlican potez, i mislim da ce se ispostaviti tako, a poskupljenje ulaznica bi lahko moglo biti promasaj, a najvise zbog ovih rasprava. Jednostavno to mora biti odluka pojedinca, zeli li, moze li ili ne. Niko ne moze reci ti imas za kafu, nemoj piti odvoji. Mozda nema, tacnije misli da nema, samo odlucite hocete li, razlika nije velika, ako ste imali do sada, bice i poslije. Ljudi su malo izrevoltirani ovom odlukom, mozda s pravom, mozda ne, ali to nije razlog za ovolike rasprave i podjele, jer to vodi u jos dublje podjele, i pocinju se spominjati stvari koje nemaju veze s kartama i clanskim samo da bi se nesto dokazalo.

Tu nema rasprave jer se ide iz krajnosti u krajnost i stvara negativna atmosfera u klubu. Svi koji odgovarate na tu temu provokatorima "pusite foru" i dajete im publicitet, na kraju i oni koji ne zele da procitaju njihove postove moraju jer im replicirate konstanto. NAJLAKSE JE BITI BUDALA.
Kod nas je narod i onako sve naviko na guzove,puno su usta pojedinim ljubavi prema Zelji a kada poskupi karta marku hebu sve pod spisku.Da se razumijemo ne branim slijeponeke odluke ali boze moj ako su u klubu procijenili da im se tako vise isplati sta mi tu mozemo.
Muharemovicu odlazi iz Zelje

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 12 jul 2013, 14:27

Blize se izbori i izborna godina i odma price oko stadiona. Daj Boze da ista bude od ovoga :? .

mija
Kontakt:

Post Postao/la mija » 12 jul 2013, 14:28

I evo citam neki se smiju kao nece nam valjda igrati Pehilj,a non stop seru sto se ne forsiraju igraci iz naseg omladinskog pogona ili uopstenomladzi igraci :roll:

sergejevic
Kontakt:

Post Postao/la sergejevic » 12 jul 2013, 14:31

mija je napisao/la:
sergejevic je napisao/la:Ova rasprava ne vodi nigdje. Logicno da sve ima svoje dobre i lose strane, logicno da se da raspravaljiti o tome, neko vidi dobre stvari, a neko lose, a ima i onih koji ne vide ni jednu, ali tu su da provociraju. Njih prvo treba ignorisati, jer u posljednje vrijeme je prava pometnja na forumu, zbog takvih likova.

Kod nas je narod i onako sve naviko na guzove,puno su usta pojedinim ljubavi prema Zelji a kada poskupi karta marku hebu sve pod spisku.Da se razumijemo ne branim slijeponeke odluke ali boze moj ako su u klubu procijenili da im se tako vise isplati sta mi tu mozemo.
Upravo tako, klub je to ponudio, iz nekih razloga koji meni nisu poznati, zelim da vjerujem za dobrobit kluba, i na meni je da li cu podrzati ili ne, tj, kupiti ili ne. Mozda neko ima neku informaciju da to, zapravo, i nije za dobrobit kluba, neka je iznese, dosta je suplje price, i nekog ubjedjivanja je li dobro ili lose. Ono je i dobro i lose, realno, ali neka svako pogleda iz svog ugla i odluci.

Baja_Zvjerka
Kontakt:

Post Postao/la Baja_Zvjerka » 12 jul 2013, 14:31

terabajt je napisao/la:Blize se izbori i izborna godina i odma price oko stadiona. Daj Boze da ista bude od ovoga :? .
Kad ne pricaju, ne valja, kad pricaju, opet ne valja... Koji izbori su sljedece godine i sta oni znace Koldzi, mozes li mi objasniti ?
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !

ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM

mija
Kontakt:

Post Postao/la mija » 12 jul 2013, 14:32

terabajt je napisao/la:Blize se izbori i izborna godina i odma price oko stadiona. Daj Boze da ista bude od ovoga :? .
Ma pustite se price o stadionu,nema fajde od danasnjih politicara ma kome pripadali-ako nam oni izgrade stadion ja cu sam pojesti sve sto sam napisao protiv njih

mulumbu1921
Kontakt:

Post Postao/la mulumbu1921 » 12 jul 2013, 14:32

ma dobro 1KM manje više,ko je prije isao na tekme ici ce i sada,mislim da mu ta marka nece praviti problem,ima nas i iz drugih gradova,tekma nas ne izadje ispod 15KM,s obzirom da sam srednjoskolac nije ni malo lahko,ali KO HOCE NADJE NACIN KO NECE NADJE RAZLOG,kratko jasno ;)
P.S. koliko ce biti karte za LP?
ZIVIO NAM OSIM DRAGI !

fedeltafrotta
Kontakt:

Post Postao/la fedeltafrotta » 12 jul 2013, 14:35

ma sarajevo je prvo u svijetu patentiralo clanske karte i fan shopove, svi kopiraju od njih, ipak su to divovi...
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !

"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"

DzoleZeljo
Kontakt:

Post Postao/la DzoleZeljo » 12 jul 2013, 14:36

propuh je napisao/la:Sta ste navalili na te kafe, cigare pa i baklje sta vi mislite koliko je recimo u Njemackoj godisnja sa standardom kakav im je.
Spustite se malo na zemlju mi smo siromasna drzava ako ne najsiromasnija u Europi onda medju 3-4 sigurno.
A oni koji su zaduzeni za cijenu karata na Grbavici ce uvidjeti gresku kad dodje Travnik.
Da su napravili neku podjelu na klince, penziju i ostale pa hajde, a ovako teska greska.
Pa siromasna smo zemlja jer ocigledno ljudi koji u istoj zive VOLE da zive siromasno i da je ih svak **** na svakom koraku, cim nista ne zele da urade po tom pitanju i tako ce biti jos godinama i godinama. Inace, dobar si covjek i ja te veoma cijenim prvenstveno radi tvoji objektvih postova a evo izgleda dosao post gdje imamo kontradiktorna videnja pa cu malo otici of-topic cisto da pokusamo otvoriti jednu normalnu raspravu na ovo temu. Naime, pogledaj nase danasnje drustvo. Dakle, pretezno nase, ne evropsko niti svjetsko, sta se zapravo tu dogodilo?

Drustvo je izgubilo ono srednju klasu, koja je vecinom bila pozitivni nosilac svega ovdje, tako da sada imamo samo bogate, koji su doslovno enormno bogati i one siromasne. Glavno pitanje svega, ko je kriv za ovo? Ja koliko vidim, MI SAMI, jer dopustamo svakome da nam postavlja pravila, da nas predstavlja i zakonoduje nam, jer smo jednom kao uvidjeli da imamo neki prvenstveno zajednicki interes, pa makar isao na stetu cjelokupnog drustva. E upravo taj stetni interes koji uglavnom vecinsko stanotvnisvo ima samostalno za sebe, ide na stetu cjelokupnog drustva, je ovdje najveci problem.

Evo recimo to malo na jednostavniji nacin. Fakticki gledamo, Zeljo je poveceo kartu za 1KM za neclanove. O beneficijama clanova ne treba trositi rijeci jer su vise nego pogodne. (Marketing za mene odraden za 10)
Ali, zasto se kod ljudi rada toliki stepen agresivnosti prema voljenom klubu, koji Zelji ako nista, makar malo zaraditi i skratiti sebi muke (jer ovo je takoder sica za nogomet), a svi ti agresivci hoce da gledaju Zelju u nekim elitnim evropskim takmicenjima. Ono najgore od svega, sada ispade da ZEljo krade od ljudi pare (Jer takvu sliku pojedini stvaraju), a oni koji zapravo kradu kako privatno tako javno pred ocima sviju, to jednostavno preskocimo jer kao eto nemamo muda da se usprotivmo takvim ili pak opet imamo neki zajednicki interes. Tako svatite, Zeljo je odredio kartu po njima, koliko kosta jedan njihov mec (Koliko ga oni cijene), e sada je na vama da vidite da li ce te doci i podrzati to ili ne, ali opet vase nije nikako da se vaditi na stanje u drzavi kao da je Zeljo kriv za to. Imate odredene adrese, pa izvolite, ako nemate, uostalom svi smo krivi sto nemamo, a ne Zeljo!

Jbg, tesko je, znam, isao sam i ja kao student gore na Kosevu kada nam pitari dadose 20 KM za jug, pa im Kajtaz uvali veliki kurcinu zauzrat, ali sam isao iako poslije pet dana sam bio bez marke, ali sam se snalazio, ali nikada ja sada nisam srao kriv je Zeljo za cjelokupno stanje u drzvavi. Jbg, ljudi postave svoju cijeni, a na kupcu je da odluci da li doci ili ne. Ako ce kupca povecenje od 1 KM otjerati od stadiona, **** tog kupca onda, iskreno govoreci, jer ti taj moze samo vise stete napraviti nego dobiti...

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 12 jul 2013, 14:36

Baja_Zvjerka je napisao/la:
Kad ne pricaju, ne valja, kad pricaju, opet ne valja... Koji izbori su sljedece godine i sta oni znace Koldzi, mozes li mi objasniti ?
Ne znace koldzi al znace ovima u kantonu i federaciji vidis da se pokusava uvezati sve strukture vlasti. A sad se upravo i priprema teren za izbore sljedece godine. Opet kazem daj Boze da sta bude od ovoga.

Baja_Zvjerka
Kontakt:

Post Postao/la Baja_Zvjerka » 12 jul 2013, 14:40

Bice aBd, samo treba pritiskati... Svi po malo i eto stadiona, kud ces bolje promocije od cinjenice da to fkt uradi ?! Para ima, samo ih treba izmusti...
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !

ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Levin i 41 gost.