Kaze neko Amelu Tuki na kraju Amele jesi li potegao dvicu. Kaze ne igram ja, a ovaj govori ma da ti si vjernik

Tako se to radi, hvala.sviunapad1010 je napisao/la:Cestitam smogovcima na pobjedi
I ono bi da tjera onoliku ljudsku i akademsku gromaduMemara je napisao/la:"Ističu da su BiH prošli uzduž i poprijeko u dvije godine druge lige, a jučer sam im gledao korteo, to su djeca od 15-16 godina... Dakle, tada nisu znali ni hodati i oni su sad kao navijači..."
https://sportsport.ba/assets/pictures/g ... 749031.jpg
Normalno mi bez sredine danas, bez ikakve volje. Vi nas sredili iz kontre i zasluženo i to je to. Dobro postavljena ekipa Čelika danas znali su kako da dobiju.prisonbreak je napisao/la:Tako se to radi, hvala.sviunapad1010 je napisao/la:Cestitam smogovcima na pobjedi
sviunapad1010 je napisao/la:Cestitam smogovcima na pobjedi
Kaze neko Amelu Tuki na kraju Amele jesi li potegao dvicu. Kaze ne igram ja, a ovaj govori ma da ti si vjernik
Ma u oba susreta pobjede ciste kao suza.sviunapad1010 je napisao/la:Normalno mi bez sredine danas, bez ikakve volje. Vi nas sredili iz kontre i zasluženo i to je to. Dobro postavljena ekipa Čelika danas znali su kako da dobiju.prisonbreak je napisao/la:Tako se to radi, hvala.sviunapad1010 je napisao/la:Cestitam smogovcima na pobjedi
Hvalasviunapad1010 je napisao/la:Cestitam smogovcima na pobjedi
Beton je napisao/la:Toje gospodin i bizmismen senad mujkanović aovi što pišu parole protiv njega mogumu se sageti!
belosevic28 je napisao/la:Zakaz'o im nastavnik dramsku sekciju danas pa nisu mogli doci na utakmicu.
Cestitke Zenicani, nije niko ni sumnjao !
Morali ići na scensku probu za manifest pred nastupajuću paradu primanja u dupe.TamniVilajet je napisao/la:Pozvo ih senad shrek na ferku oni napustili tribinu i razbjezali se kucama
svrakino1921 je napisao/la:SVRAKINO SELO IZ METROPOLE IZ METROPOLE IZ METROPOLE
SVRAKINO SELO IZ METROPOLE IZ METROPOLE IZ METROPOLE
Trenutno korisnika/ca: 061657451, benko21, Hajdeee, mma_hz, Pantelija, rishovski, TylerBurey, WeekendOffender i 61 gost.