Postao/la Baja_Zvjerka » 12 jul 2013, 17:36
Kako me je samo stid vas "navijaca", povraca mi se, muka mi je... FUUUUUUJ !
Puni ljubavi prema klubu, kad treba pocistiti teren dodje 20 ljudi, kad treba cistiti krov dodje 15, kad treba pomoci kupovinom vaucera za fan shop proda se 50, kad treba dati 1 JE*ENU MARKU vise kukate, a za 1KM danas ne mozes nista kupiti, ni cokoladicu jbenu, kad treba doci protiv Gradine, los vam je termin, ili je kisa ili je sunce ili je liga prvaka ili ce igrati Colic ili Adilovic ili Jamak, pa vam se i ne gleda, ili nece biti Zeljine djece, ili ce biti previse Zeljine djece, ma da covjek poludi vise... NA UTAKMICE LJUDI IDETE JER VOLITE ZELJU, jer se tu osjecate odlicno, bodrite klub, nije bitno kako ce igrati, ako je to pobjeda onda odlicno, ako nije, onda si opet bio tu uz njega, uz poraz... Kakvi vi navijaci... Pa kad Zeljo izgubi ili dobije ovdje na forumu bude 1000 manijaka, a 700 ih nije ni pogledalo tekmu cak ni na tv-u...
Pa svake godine dobijete trofej, al jok, de nek ostane 5 KM, a hocete pojacanja, bolje uslove... Pa jbte za Rudar Kakanj karta kosta 3KM, ne znam, neki kao da su sa grane pali, pa bi to i sok i sendvic i "dobar dan" uz tapsanje po ledjima na ulazu licno od Amara Osima, pa bi ciste stolice, pa cist jug, a ne bi se to odazvalo na akciju ciscenja, nema Bga, kaze nije mu klub osigurao metlicu, lopaticu, radni kombinezon, sapun, hladovinu, rostilj... Ma fuj !
Pa onda dodje i kuka zbog ovih sezonskih, pa ako je iko mislio kupiti sezonsku, ova ga je akcija samo mogla jos vise nagovoriti, jer uz tih 50 sto si mislio potrositi, dodas jos 20, dobijes neki pokloncic kluba, legitimisan si navijac, imas popuste kod partnera kojih ce biti sigurno makar 5, pa nek jednu kupovinu ostvaris vrijedniju ustedit ces makar 10 KM, tako 2 puta u godini i eto... Poslije te karta izadje jos jeftinije od onih prvobitnih 50 KM...
Stvarno magarcima ne mozes ugoditi...
Zadnja izmjena:
Baja_Zvjerka, dana/u 12 jul 2013, 17:39, ukupno mijenjano 1 put.
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM