Ma realno, bolje da ga pamtimo kao igraca kakav je bio onda nego da se vrati i pokvari sjecanje na sebe, a 90% da bi. Eto Tatar je bio blizu povratka onda, ode i Borac i hvala Bogu pa ode, vidjeli smo kakva je kharina postao. Mislim da je vise stvar psihe, sve te povratnike raja doceka kao neka bozanstva, a i oni vjerovatno imaju u glavi pricu "prekucao sam jednom ovdje, sto ne bih opet". Ni u svijetu to nikad nije prolazilo, nek mi neko nabroji tri igraca koji su se vratili.u klub u kojem su bili nekad najbolji i da su nesta pokazali.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑26 dec 2023, 22:34Znaš kako, strah me bilo kojeg povratnika, ali u slučaju Rahmana nije ni to stvar.napoleon72 je napisao/la: ↑26 dec 2023, 22:31Jesam li jedini koji ne bi volio da se Rahmanovic vrati?
Nego me strah to što se od njega napravio Oscar iz primea, i ko da će se svi problemi riješiti jer on ima muda. Okej, svakako da je Rahman odličan veznjak, ali ljudi misle da kad on dođe da ćemo na Real ići sa realnim šansama.
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- napoleon72
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
Jedini igrač za kojeg sam rekao, da bi volio da se vrati. Ima znanje i damu i preuzima odgovornost kada je potrebno.alacious je napisao/la: ↑26 dec 2023, 22:37Jesinapoleon72 je napisao/la: ↑26 dec 2023, 22:31Jesam li jedini koji ne bi volio da se Rahmanovic vrati?
Od nasih starih igraca i povratnika, jedina dva igraca koja bi volio da se vrate, i za koje sam uvjeren da bi unaprijedili igru cijele ekipe su Cimirota i Rahman.
To je to, niko vise.
To je to, niko vise.
- FKS -
- luckystrike
- Kontakt:
Nema od Rahmanovica nista ove zime. Traze rusi pare, i oni su njega platili turcima.
https://www.transfermarkt.com/ange-chib ... ler/708078
Ako cita Mirvic, ili neko njegov, zvjer od igraca..
Max Allegri
Stranac, jest nas vico j.bo sa ovih 3 stranca. Nije nikogs kao nas.Mig_Mig je napisao/la: ↑26 dec 2023, 22:49https://www.transfermarkt.com/ange-chib ... ler/708078
- GalileoGalilei
- Kontakt:
Samo se nadam da neće biti psovki prema Mehmedoviću. Za mene bi to bio veliki poraz za nas navijače s strane ljudskosti.
+1GalileoGalilei je napisao/la: ↑26 dec 2023, 23:16Samo se nadam da neće biti psovki prema Mehmedoviću. Za mene bi to bio veliki poraz za nas navijače s strane ljudskosti.
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan
ko Šoja Stojan
Ne smije da bude, prvi ja - a sigurno će biti još ozbiljnih momaka ćemo rado porazgovarati sa ekipom koja misli da svojim psovkama motivišu igrače.GalileoGalilei je napisao/la: ↑26 dec 2023, 23:16Samo se nadam da neće biti psovki prema Mehmedoviću. Za mene bi to bio veliki poraz za nas navijače s strane ljudskosti.
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
Sretno Eldare, mislim da je ovo odličan potez. Mlad momak, jak i korpulentan, aBd novi Rahman 

Samo realno, samo iskreno, samo objektivno, samo istina, samo FK Sarajevo, od malena za sva vremena Sarajevo ljubavi jedina.
fks74 je napisao/la: ↑26 dec 2023, 23:06Stranac, jest nas vico j.bo sa ovih 3 stranca. Nije nikogs kao nas.Mig_Mig je napisao/la: ↑26 dec 2023, 22:49https://www.transfermarkt.com/ange-chib ... ler/708078
Posto je izvjesno bojac sampion nebi me cudilo da vrati ili poveca broj stranaca od iduce sezone, jer tesko da ce sa ovskvim rosterom sta konkretno nspravit u evropi
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
.
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
- luckystrike
- Kontakt:
Steta sto nema bijelih ni porodicnih clanskih.
-
- Kontakt:
Čudi me da je samo ugovor na dvije godine.
Sa Tuzlacima obično uvijek ubodemo.
Nek mu je sa srećom.
Sa Tuzlacima obično uvijek ubodemo.
Nek mu je sa srećom.
- JavierBosnia
- Kontakt:
Našao sam to kad sam pokušao da kopiram tekst preko google objektiva, šta bi nije bila zla namjera.
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
L'otavo re di Roma F.T.
BUDI ČLAN!
BUDI ČLAN!
BUDI ČLAN!
BUDI ČLAN!
BUDI ČLAN!
BUDI ČLAN!
BUDI ČLAN!
BUDI ČLAN!
BUDI ČLAN!
BUDI ČLAN!
BUDI ČLAN!
BUDI ČLAN!
BUDI ČLAN!
BUDI ČLAN!
BUDI ČLAN!
BUDI ČLAN!
BUDI ČLAN!
- egocentrik
- Kontakt:
FCUM je napisao/la: ↑26 dec 2023, 22:41Tobejarabinapoleon72 je napisao/la: ↑26 dec 2023, 22:31Jesam li jedini koji ne bi volio da se Rahmanovic vrati?
Tebe sam upamtio ko forumasa koji mijenja misljenje, ne bi me cudilo kad bi se vratio Rahman da napises koji Ce nam qrac

VEDRAN PULJIĆ !!!!!!!!!
Mine's a Guinness
Mine's a Guinness