cijena za jug je ok iako su ostale malo tribine malo skuplje ali treba pomoci klubu. svi na grbavicuChWilla je napisao/la:ako je 15 domaćih utakmica u sezoni, a karta skuplja 1 km, dolazimo do jednostavne računice da sa razlikom možeš pokrkati teletinu jednom u godini u restoranu ili dva puta kod kuće.
pa šta je kome preče...
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
a ja msm da je i kup uracunat u godisnju kao i prosle sezoneChWilla je napisao/la:ako je 15 domaćih utakmica u sezoni, a karta skuplja 1 km, dolazimo do jednostavne računice da sa razlikom možeš pokrkati teletinu jednom u godini u restoranu ili dva puta kod kuće.
pa šta je kome preče...

naravno ova druga opcija pod uslovom da znaš ispeći teletinu i da ti nije mrsko, jer to nije baš k'o skuhati supu iz kesice.
- BlueIsTheColor
- Kontakt:
valja se jos povaliti markicu za hljeb... to je hladno bacanje para...ChWilla je napisao/la:naravno ova druga opcija pod uslovom da znaš ispeći teletinu i da ti nije mrsko, jer to nije baš k'o skuhati supu iz kesice.
...ni države, ni vlasti sve, nisu mogle da te ugase, jer stojimo, prkosimo, u srcima te našim nosimo..
-
- Kontakt:
Da vam iskreno kazem Dzelo (Muharemovic) je debil najveci.
Cuj godisnja 50 KM za clanove a 80 KM za neclanove
Znaci hoce da primoraju ljude koji uzimaju da se uclane, jer onda ustede 10 KM (50 +20).
Prosle godine smo imali karte 5KM jug pa je godisnja bila 10*5= 50 , pa sada bi trebala da bude 10*6=60 a ne neka cifra koja je sa neba pala 80KM(da li ce ove karte postojati tj. da li ce na njima pisati 80KM, a ne 50 KM to je upitno).
Jedino sto me zanima kod ovih povoljnosti sa clanskom je ovaj poseban ulaz, ima li neko info da li ce to postojati ili je samo bezveze crtica u "pogodnostima"?

Znaci hoce da primoraju ljude koji uzimaju da se uclane, jer onda ustede 10 KM (50 +20).
Prosle godine smo imali karte 5KM jug pa je godisnja bila 10*5= 50 , pa sada bi trebala da bude 10*6=60 a ne neka cifra koja je sa neba pala 80KM(da li ce ove karte postojati tj. da li ce na njima pisati 80KM, a ne 50 KM to je upitno).
Jedino sto me zanima kod ovih povoljnosti sa clanskom je ovaj poseban ulaz, ima li neko info da li ce to postojati ili je samo bezveze crtica u "pogodnostima"?
-
- Kontakt:
nemas 10 utakmica domacih, nego 15, pa je 15*6=90, znaci dobar si cenera, ako nisi clanSenad_tm87 je napisao/la:Da vam iskreno kazem Dzelo (Muharemovic) je debil najveci.
Jednostavno neka plati ko hoce ko ne zeli ne mora.
Nigdje ne pise da je obavezno, a pogotovo nesto pametovati o ljubavi i moranju.
Nigdje ne pise da je obavezno, a pogotovo nesto pametovati o ljubavi i moranju.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
On je mislio da se godišnja isplati onome ko dođe na najmanje 10 domaćih utakmica (bar prošle godine), sad se ne isplati bez 11-12 (ako si član)plavetniloo je napisao/la:nemas 10 utakmica domacih, nego 15, pa je 15*6=90, znaci dobar si cenera, ako nisi clanSenad_tm87 je napisao/la:Da vam iskreno kazem Dzelo (Muharemovic) je debil najveci.
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
pola ovi sto pisi o hljebu, janjetinama vjerujem da idu svaku pet tekmu pa njih i nije pogodilo ovo poskupljenje. pa se sprdaju. nekom se vala povalit markicu za hljeb a nekom valja doci Zelju gledat protiv gradine.plavetniloo je napisao/la:nemas 10 utakmica domacih, nego 15, pa je 15*6=90, znaci dobar si cenera, ako nisi clanSenad_tm87 je napisao/la:Da vam iskreno kazem Dzelo (Muharemovic) je debil najveci.
inace karte su sasvim ok i vjerujem da ce se sada posjeta povecati vjerovatno za hiljadu ili dvije ljudi.
Slike sa današnjeg treninga
https://www.facebook.com/media/set/?set ... 932&type=1" onclick="window.open(this.href);return false;
https://www.facebook.com/media/set/?set ... 932&type=1" onclick="window.open(this.href);return false;
DRUG NEBI TI PUNCA
- BlueIsTheColor
- Kontakt:
niLimonene je napisao/la:pola ovi sto pisi o hljebu, janjetinama vjerujem da idu svaku pet tekmu pa njih i nije pogodilo ovo poskupljenje. pa se sprdaju. nekom se vala povalit markicu za hljeb a nekom valja doci Zelju gledat protiv gradine.plavetniloo je napisao/la:nemas 10 utakmica domacih, nego 15, pa je 15*6=90, znaci dobar si cenera, ako nisi clanSenad_tm87 je napisao/la:Da vam iskreno kazem Dzelo (Muharemovic) je debil najveci.
inace karte su sasvim ok i vjerujem da ce se sada posjeta povecati vjerovatno za hiljadu ili dvije ljudi.
ne pricamo o janjetini nego o teletini... a SIGURNO smo svi redovniji od tebe, a i bicemo jer cemo PODRZATI klub.. mnogi se na ovom forumu poznaju i licno i znaju o cemu pricam, ne mijenjaju svi nick svakog cetvrtka... a ti posto neces moci namaknuti dodatne 2KM mjesecno za kartu moci ces gledati sampiona s vremena na vrijeme na Areni ili uz gospodu Velida i Igroa na BHT...
...ni države, ni vlasti sve, nisu mogle da te ugase, jer stojimo, prkosimo, u srcima te našim nosimo..
- bistrikboy
- Kontakt:
Tek sad mi je zao raje sto ne moze otici gore valja slusati Marjana kako "komentarise" utakmicu,neka i treba vam takobeka23 je napisao/la:FACE TV prenosi meč u utorak, baš kao i prošle sezone

Konacno dobar post!Senad_tm87 je napisao/la:Da vam iskreno kazem Dzelo (Muharemovic) je debil najveci.
Hajde nedeljo svani vise...
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
-
- Kontakt:
Brate ja pratim Zelju zadnjih 8 sezona gotovo svaku utakmicu. Iako prosle godine sam kupio kartu nakon 2 domace isplatilo se zbog kupa, a i lijepa je uspomena(imam vec 3 godisnje), ali za ove koji nisu zaposleni dodatnih 20KM nije malo, a ako uzmes u obzir da 50 % ljudi je ispod 17 god i 30% su studenti , naravno da ce uticati na kupovinu karata.plavetniloo je napisao/la:nemas 10 utakmica domacih, nego 15, pa je 15*6=90, znaci dobar si cenera, ako nisi clanSenad_tm87 je napisao/la:Da vam iskreno kazem Dzelo (Muharemovic) je debil najveci.
Kod ovog proracuna ne gledam omjer broj utakmica i cijena karte nego odnos povecanja ulaznice na jug prosle i ove godine. Ako kartu povecas 1 KM onda mozes max povecati godisnju 15KM.
P.S. I ustediš 20KM ako si clan, fulio si jedan prst dok si brojao

-
- Kontakt:
NK Rijeka je zainteresovana za B. Colica al Amar nece da cuj jer je u pitanju smijesna cifra.
@color
ja vjerujem da ti nemas ni jedne godisnje u novcaniku. takvi poput tebe samo vole puno pisati.
interesuje me ovo za clanske da li starosna dob odreduje koju mozes kupiti clansku?
ja vjerujem da ti nemas ni jedne godisnje u novcaniku. takvi poput tebe samo vole puno pisati.
interesuje me ovo za clanske da li starosna dob odreduje koju mozes kupiti clansku?
Sve pise u ponudi:Limonene je napisao/la:Interesuje me ovo za clanske da li starosna dob odreduje koju mozes kupiti clansku?
http://www.tinyuploads.com/images/f7g3su.png" onclick="window.open(this.href);return false;

Vjerujem da će neko od njih ponijeti titulu junaka iz Plzena uz naravno najboljeg igrača iz prethodne sezone

Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!
- BlueIsTheColor
- Kontakt:
o tome koliko volim pisati se moze vidjeti po broju mojih postova i vremenu moje registracije na ovom forumu... jednostavno ne mogu vise da citam pljuvanje svakakvih padobranaca...Limonene je napisao/la:@color
da ne idemo u off i da ne kvarimo temu bezveze... zivio ti meni...
Hajd da mi imamo strasnu posjetu, nego nas jedva skupi saka jada i opet se cijena dize. Bojim se da nece prodati ni 50 godisnji, a posjeta jos gora biti. I onako je raji pun kur.ac svega
NO PYRO NO PARTY
Pun raji kyrac titula haj super onda DEMIRE VRATI SE, SAMIRE VRATI SE
Za uspjeh treba vremena pogotovo u drzavi u kakvoj zivimo, ali ni to nije daleko jos 4 dana
Za uspjeh treba vremena pogotovo u drzavi u kakvoj zivimo, ali ni to nije daleko jos 4 dana
Trenutno korisnika/ca: avalPacidoroP, Google Adsense [Bot], Levin, Paromlinac i 65 gostiju.