stidi se, tako pises o kraljici.Otelo je napisao/la:U Cazinu, Jana
Iskreno me je sram gdje zivim![]()
Skupa im valja jedna i pol pjesma.
cujem u autobusu da je Baketu pukla vlast ? A bas mi je zao
Moderator/ica: insider
stidi se, tako pises o kraljici.Otelo je napisao/la:U Cazinu, Jana
Iskreno me je sram gdje zivim![]()
Skupa im valja jedna i pol pjesma.
Džehenem ili ti ga Pakao.Unofficialpage je napisao/la:Šta velite na ovo? 17.6.2015![]()
VIPKawhi je napisao/la:Koje kafane od Vijećnice od Importanea rade u subotu? Dajte ba ljudi, ozbiljna je situacija.
Imamo i jedno i drugo. Mene uvijek ujedu jer sam sladak ko med, tako mama kaze.Virtu4l je napisao/la:Imate li vi u Norveškoj komarce? Znam da imate nešto što se zove Knott, ali to nije ni nalik ovim dosadnim krvopijama, tako da moraš smisliti način da im se osvetiš.Cartman je napisao/la:Cuvajte se ovog lika ljudi.Virtu4l je napisao/la:Nedavno sam pronašao novi hobi, rokam komarce i onda ih nosim paucima, znači roknem ga i onda tijelo odnesem u hodnik gdje imam neku paučinu, samo stavim preminulog na paučinu i pauci kao po komadi dolaze i jedu ga... baš zanimljiva gozba
Rodila ga majka, buci, buci, buciCartman je napisao/la:Imamo i jedno i drugo. Mene uvijek ujedu jer sam sladak ko med, tako mama kaze.
Virtu4l je napisao/la:Rodila ga majka, buci, buci, buciCartman je napisao/la:Imamo i jedno i drugo. Mene uvijek ujedu jer sam sladak ko med, tako mama kaze.
Priprema novu taktiku ovih danaCartman je napisao/la:Je li ti ziv zemljak? Nesto se posutio...
Hahaha, ako to nije upalilo onda mu se crno pise. To mu je bio glavni adut.Virtu4l je napisao/la:Priprema novu taktiku ovih danaCartman je napisao/la:Je li ti ziv zemljak? Nesto se posutio...ona sa gutom nije upalila
Sad ide na šarmCartman je napisao/la:Hahaha, ako to nije upalilo onda mu se crno pise. To mu je bio glavni adut.
Hoćeš li biti ok?Nerminovic je napisao/la:momci imam jednu losu vijesti, vas nerko je danas nastradao kad su ga 15 momaka iz brondbija napali i tukli 40 sekundi trenutno sam ko bi rekao tobejarabi fakat na aparatima yebo ga zivot zbog kacketa nastradao![]()
Ti to ozbiljno momcino?Nerminovic je napisao/la:momci imam jednu losu vijesti, vas nerko je danas nastradao kad su ga 15 momaka iz brondbija napali i tukli 40 sekundi trenutno sam ko bi rekao tobejarabi fakat na aparatima yebo ga zivot zbog kacketa nastradao![]()
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.