FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
- tuzlak1987
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
Samo da Bekric taj nije kukavicje jaje. Odakle on Celi, a ratovali u Zeljeznicaru?
Bekric odavno nije profesionalni fudbaler, ako vam je on "zelja", to pokazuje da se kontate u materiju k'o moj ****
uostalom, cak i da nije bivsi fudbaler, igrac takvog profila nam nije potreban
uostalom, cak i da nije bivsi fudbaler, igrac takvog profila nam nije potreban
Pljuvo Celu po Avazu na sva zvona. Pazi da ne dodjeRollingPaper je napisao/la:Eto nam Samira Bekrica
Niko, niko, samo Sloboda
kakvo je stanje na utakmici sa Ardom?

- Probisvjet
- Kontakt:
Jel otisao advokat nas da zastupa Obradovica?katarakta je napisao/la:Mogli su vala poslat i ovog iz pr sluzbe u Tursku
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
0-0 prva pripremna protiv Bugara završena.
Forza Freedom
SISTEM TE LAŽE ! !
Ne moš spavat,sutra utakmica,šta ćes ako izvučes bod dobro je.A oni dobra momčad,nije to da ti mozes doći u Tuzlu olako. Hatunić,Šećerbegović.Ma odlična momčad,Sloboda Tuzla."-Ivica Šurjak.
SISTEM TE LAŽE ! !
Ne moš spavat,sutra utakmica,šta ćes ako izvučes bod dobro je.A oni dobra momčad,nije to da ti mozes doći u Tuzlu olako. Hatunić,Šećerbegović.Ma odlična momčad,Sloboda Tuzla."-Ivica Šurjak.
0-0 u prvoj pripremnoj...Ako je vjerovati ovom ss.ba imali smo veliki broj prilika.
Primjetio sam da je tako bilo i u PL ali realizacija nam je odavno taraba...I kada napad napravi svoj dio posla use.re odbrana....
Meni bi idealan stoperski par bio Skahic-Mehmedagic.
Ispred njih Rustemovic.
Bilo bi dobro da zavrse Obradovica pa da probamo pa da stavimo Smajica i Todora na krila a Obrada u spic.Neka Bekic grije klubu ko ga j.
Primjetio sam da je tako bilo i u PL ali realizacija nam je odavno taraba...I kada napad napravi svoj dio posla use.re odbrana....
Meni bi idealan stoperski par bio Skahic-Mehmedagic.
Ispred njih Rustemovic.
Bilo bi dobro da zavrse Obradovica pa da probamo pa da stavimo Smajica i Todora na krila a Obrada u spic.Neka Bekic grije klubu ko ga j.
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
http://tuzlalive.ba/antalija-sloboda-u- ... dzhalijem/
Ima ovdje malo opširnije sa današnje prijateljske.
Naravno,prijateljske (pripremne) nisu nikakvo mjerilo svakako.
Ima ovdje malo opširnije sa današnje prijateljske.
Naravno,prijateljske (pripremne) nisu nikakvo mjerilo svakako.
Forza Freedom
SISTEM TE LAŽE ! !
SISTEM TE LAŽE ! !
Evo vratia se šime nakon sedmodnevne kazne. Ništa neželim komentarisati osim za pljuvanje Dženita i oca mu Kadira Hajdarevića što je "otjeran"t.j. potpisao sa SA Sarajevo. Ja tu porodicu dobro znam 10 godina i odlično znam koliko mu se otac zalagao da mu dijete ostane u FK Slobodi, Isti je toliko puta novčano pomogao klub itd. Zadnju godinu dana kako je mali jedan od naj boljih strijelaca lige isti je u više navrata molio čelnike FK Sloboda da potpisu bilo kakav ugovor kako bi ostao u klubu iako je imao ponude u više navrata osim Sarajeva i drugih akademija, ostalo je samo na obećanjima, iako je na njegovu adresu više puta dolazio Predrag Pašić i tražio da pređe u akademiju Sarajeva isti je čekao odgovor iz Rudarske 2, pa šta je trebao na kraju da im plati da dijete dobije ugovor. E imaju pametni ljud iz nama mrskog kluba koj prate talente i nude ugovore, stipendije itd i budućnost da dijete ode u neki evropski klub. E pitam Vas koji bi to roditelj koji 10 godina plaća i ulaze u svoje dijete , treba platit ili molit matični klub da ostane a ima bar neko perspektivu ako ode gdje. Svi ste vi zaljubljenici Slobode al u pljuvanju nekog kad ode, kao Krpa itd. Što se ne komentariše da je FIFA odlučila da Sloboda mora platit dug Kostiću i dr. i da je već sa računa NS BiH pare već na računu igrača.Sad će se komentarisat slobodu mrzi i FIFA,UEFA itd.
Ma šta ti znaš, Sića i Husara su krivi!xeksor je napisao/la:Evo vratia se šime nakon sedmodnevne kazne. Ništa neželim komentarisati osim za pljuvanje Dženita i oca mu Kadira Hajdarevića što je "otjeran"t.j. potpisao sa SA Sarajevo. Ja tu porodicu dobro znam 10 godina i odlično znam koliko mu se otac zalagao da mu dijete ostane u FK Slobodi, Isti je toliko puta novčano pomogao klub itd. Zadnju godinu dana kako je mali jedan od naj boljih strijelaca lige isti je u više navrata molio čelnike FK Sloboda da potpisu bilo kakav ugovor kako bi ostao u klubu iako je imao ponude u više navrata osim Sarajeva i drugih akademija, ostalo je samo na obećanjima, iako je na njegovu adresu više puta dolazio Predrag Pašić i tražio da pređe u akademiju Sarajeva isti je čekao odgovor iz Rudarske 2, pa šta je trebao na kraju da im plati da dijete dobije ugovor. E imaju pametni ljud iz nama mrskog kluba koj prate talente i nude ugovore, stipendije itd i budućnost da dijete ode u neki evropski klub. E pitam Vas koji bi to roditelj koji 10 godina plaća i ulaze u svoje dijete , treba platit ili molit matični klub da ostane a ima bar neko perspektivu ako ode gdje. Svi ste vi zaljubljenici Slobode al u pljuvanju nekog kad ode, kao Krpa itd. Što se ne komentariše da je FIFA odlučila da Sloboda mora platit dug Kostiću i dr. i da je već sa računa NS BiH pare već na računu igrača.Sad će se komentarisat slobodu mrzi i FIFA,UEFA itd.
Hasmir također.
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
LAJK LAJKwobly92 je napisao/la:Ma šta ti znaš, Sića i Husara su krivi!xeksor je napisao/la:Evo vratia se šime nakon sedmodnevne kazne. Ništa neželim komentarisati osim za pljuvanje Dženita i oca mu Kadira Hajdarevića što je "otjeran"t.j. potpisao sa SA Sarajevo. Ja tu porodicu dobro znam 10 godina i odlično znam koliko mu se otac zalagao da mu dijete ostane u FK Slobodi, Isti je toliko puta novčano pomogao klub itd. Zadnju godinu dana kako je mali jedan od naj boljih strijelaca lige isti je u više navrata molio čelnike FK Sloboda da potpisu bilo kakav ugovor kako bi ostao u klubu iako je imao ponude u više navrata osim Sarajeva i drugih akademija, ostalo je samo na obećanjima, iako je na njegovu adresu više puta dolazio Predrag Pašić i tražio da pređe u akademiju Sarajeva isti je čekao odgovor iz Rudarske 2, pa šta je trebao na kraju da im plati da dijete dobije ugovor. E imaju pametni ljud iz nama mrskog kluba koj prate talente i nude ugovore, stipendije itd i budućnost da dijete ode u neki evropski klub. E pitam Vas koji bi to roditelj koji 10 godina plaća i ulaze u svoje dijete , treba platit ili molit matični klub da ostane a ima bar neko perspektivu ako ode gdje. Svi ste vi zaljubljenici Slobode al u pljuvanju nekog kad ode, kao Krpa itd. Što se ne komentariše da je FIFA odlučila da Sloboda mora platit dug Kostiću i dr. i da je već sa računa NS BiH pare već na računu igrača.Sad će se komentarisat slobodu mrzi i FIFA,UEFA itd.
Hasmir također.
Prestani da lazes ovaj napaceni narod,cuj UEFA donijela odluku da se isplati dug prema igracu..I uefa mrzi NJUO 
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
- tuzlak1987
- Kontakt:
Na kraju je ovaj meč završen neriješenim rezultatom 0:0, iako je tuzlanski tim imao veliki broj šansi. Međutim, lopta jednostavno nije htjela u mrežu. Redale su se šanse pred golom bugarskog tima, ali je do kraja meča je ostalo 0:0.
Sloboda je meč protiv bugarskog tima počela u ovom sastavu:
Muminović, Terzić, Škahić, Ignjatović, Ivetić, Rustemović, Hrvanović, Osmanagić, Husić, Mijić, Smajić.
U drugom poluvremenu igrali su i ostali fudbaleri, a očigledno je da će Petrović nakon ovog meča morati da poradi na realizaciju, gdje je dosta škripalo i u prvom dijelu sezone u Premijer ligi BiH.
Muminović, Terzić, Škahić, Ignjatović, Ivetić, Rustemović, Hrvanović, Osmanagić, Husić, Mijić, Smajić.
U drugom poluvremenu igrali su i ostali fudbaleri, a očigledno je da će Petrović nakon ovog meča morati da poradi na realizaciju, gdje je dosta škripalo i u prvom dijelu sezone u Premijer ligi BiH.
-
sviunapad1010
- Kontakt:
Lose je ovo skroz jeste pripremna ali ne moze se biti zadovoljan. Celo daj nam prvih 11 da znamo u po dana u pola noci koji su. Sta je sa Haretom treba valjda uigravati njega i Skahu zajedno ili njega i Ignjatovica. Nemoguce da je Hare treca opcija. Hajde Hrvanovic jer nema Todora desno. Ali Bekic je bolji od Husica lijevo ili Smajic lijevo Bekic u vrh napada. Ovo je danas bilo ofanzivnnija varijanta bar pocetnih 11 jer su igrali i Mijic i Osmanagic sa jednim zadnjim veznim Rustem. Obradovica dovesti kako znaju treba nam jos opcija u napadu.
Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
Bolje da se nisi vracao...sad ce te nagrdit bambuca Boysxeksor je napisao/la:Evo vratia se šime nakon sedmodnevne kazne. Ništa neželim komentarisati osim za pljuvanje Dženita i oca mu Kadira Hajdarevića što je "otjeran"t.j. potpisao sa SA Sarajevo. Ja tu porodicu dobro znam 10 godina i odlično znam koliko mu se otac zalagao da mu dijete ostane u FK Slobodi, Isti je toliko puta novčano pomogao klub itd. Zadnju godinu dana kako je mali jedan od naj boljih strijelaca lige isti je u više navrata molio čelnike FK Sloboda da potpisu bilo kakav ugovor kako bi ostao u klubu iako je imao ponude u više navrata osim Sarajeva i drugih akademija, ostalo je samo na obećanjima, iako je na njegovu adresu više puta dolazio Predrag Pašić i tražio da pređe u akademiju Sarajeva isti je čekao odgovor iz Rudarske 2, pa šta je trebao na kraju da im plati da dijete dobije ugovor. E imaju pametni ljud iz nama mrskog kluba koj prate talente i nude ugovore, stipendije itd i budućnost da dijete ode u neki evropski klub. E pitam Vas koji bi to roditelj koji 10 godina plaća i ulaze u svoje dijete , treba platit ili molit matični klub da ostane a ima bar neko perspektivu ako ode gdje. Svi ste vi zaljubljenici Slobode al u pljuvanju nekog kad ode, kao Krpa itd. Što se ne komentariše da je FIFA odlučila da Sloboda mora platit dug Kostiću i dr. i da je već sa računa NS BiH pare već na računu igrača.Sad će se komentarisat slobodu mrzi i FIFA,UEFA itd.
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
-
Sariel1987
- Kontakt:
Sve je to ok.
Al ne mozes bit slobodas i potpisat za sarajevo.ne mozes!
Bilo je i drugih ponuda rece.pa sto ne uze drugu ponudu???
Sunce vam J*** mijenjajte podanicki mentalitet !
P.s uprava napolje!
Al ne mozes bit slobodas i potpisat za sarajevo.ne mozes!
Bilo je i drugih ponuda rece.pa sto ne uze drugu ponudu???
Sunce vam J*** mijenjajte podanicki mentalitet !
P.s uprava napolje!
Meni se čini da je taj otac član nekog lovačkog društva jer priča asocira na to. Ugovor stipendijski je on( otac) potpisao sa agencijom u ime malodobne osobe kao staratelj/roditelj. Te price on molio Itd su suvišne. Bilo prošlo i to je to. Senad kao predsjednik nije razumio osnovne postulate a mogao je lako od Azmira preuzeti dobre a poboljšati loše stvari. On je suprotno tome multiplicirao probleme a pozitivne stvari anulirao sasvim. Zanemario rezultat kao na promociji vlastitog pogona i mladih nada a iste nije zaštitio i odlaze kao na traci a rezultati nula čak nam se smjesi ispadanje. Potrošene pare gledalaca malo ili skoro nikako. Uglavnom manageri siti ovce na broju. Rezultati i pozicija nulaxeksor je napisao/la:Evo vratia se šime nakon sedmodnevne kazne. Ništa neželim komentarisati osim za pljuvanje Dženita i oca mu Kadira Hajdarevića što je "otjeran"t.j. potpisao sa SA Sarajevo. Ja tu porodicu dobro znam 10 godina i odlično znam koliko mu se otac zalagao da mu dijete ostane u FK Slobodi, Isti je toliko puta novčano pomogao klub itd. Zadnju godinu dana kako je mali jedan od naj boljih strijelaca lige isti je u više navrata molio čelnike FK Sloboda da potpisu bilo kakav ugovor kako bi ostao u klubu iako je imao ponude u više navrata osim Sarajeva i drugih akademija, ostalo je samo na obećanjima, iako je na njegovu adresu više puta dolazio Predrag Pašić i tražio da pređe u akademiju Sarajeva isti je čekao odgovor iz Rudarske 2, pa šta je trebao na kraju da im plati da dijete dobije ugovor. E imaju pametni ljud iz nama mrskog kluba koj prate talente i nude ugovore, stipendije itd i budućnost da dijete ode u neki evropski klub. E pitam Vas koji bi to roditelj koji 10 godina plaća i ulaze u svoje dijete , treba platit ili molit matični klub da ostane a ima bar neko perspektivu ako ode gdje. Svi ste vi zaljubljenici Slobode al u pljuvanju nekog kad ode, kao Krpa itd. Što se ne komentariše da je FIFA odlučila da Sloboda mora platit dug Kostiću i dr. i da je već sa računa NS BiH pare već na računu igrača.Sad će se komentarisat slobodu mrzi i FIFA,UEFA itd.
FK SLOBODA 1919 ❤️🖤
Prva utakmica u ovoj fazi priprema noge olovne teške jer Slavko je poznat po katilskim metodama priprema gdje se igrači teško oporavljaju a čekaju ih novi fizički napori. Zbog toga je u Želji bio na meti starih igrača. No bez obzira na to ja sam očekivao pobjedu ili barem jedan gol da se neko izdvoji i sl. Mislim da je hitno potrebno još jedan dva prekaljena igrača jer ogroman ulog je u pitanju tj opstanak. Kockanje sa 9 mladih igraca možeš u svom klubu nekom Sloboda se ne smije kockati i nemamo bodovni saldo da razigravamo managerske poletarce. Dovedite dva igrača kalibra Obradovic/Ivetić još juce.tuzlak1987 je napisao/la:Na kraju je ovaj meč završen neriješenim rezultatom 0:0, iako je tuzlanski tim imao veliki broj šansi. Međutim, lopta jednostavno nije htjela u mrežu. Redale su se šanse pred golom bugarskog tima, ali je do kraja meča je ostalo 0:0.
FK SLOBODA 1919 ❤️🖤
- tuzlak1987
- Kontakt:
Aktobe je danas oficijalno dobio novog sportskog direktora i sada ce on razgovarati sa igracima, ko ide ko ostaje i sklapati ekipu. Obradovic je sa njima zavrsio prvu fazu priprema u Turskoj, sada ide druga faza opet u Antaliji i ostaju tu do 11.2.
Danas je zabio iz penala za njih, izgubili 4:1 od nekih Poljaka, pola tima im se vec osulo.
Danas je zabio iz penala za njih, izgubili 4:1 od nekih Poljaka, pola tima im se vec osulo.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.