FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

tuzlak1987
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la tuzlak1987 » 26 jan 2018, 14:29

Samo da Bekric taj nije kukavicje jaje. Odakle on Celi, a ratovali u Zeljeznicaru?

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 26 jan 2018, 14:50

Bekric odavno nije profesionalni fudbaler, ako vam je on "zelja", to pokazuje da se kontate u materiju k'o moj ****
uostalom, cak i da nije bivsi fudbaler, igrac takvog profila nam nije potreban

katarakta

Post Postao/la katarakta » 26 jan 2018, 15:50

RollingPaper je napisao/la:Eto nam Samira Bekrica :kafa:
Pljuvo Celu po Avazu na sva zvona. Pazi da ne dodje
Niko, niko, samo Sloboda

boomboom
Kontakt:

Post Postao/la boomboom » 26 jan 2018, 16:14

kakvo je stanje na utakmici sa Ardom? :?: :hmmmmm:

katarakta

Post Postao/la katarakta » 26 jan 2018, 16:40

Mogli su vala poslat i ovog iz pr sluzbe u Tursku
Niko, niko, samo Sloboda

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 26 jan 2018, 16:42

katarakta je napisao/la:Mogli su vala poslat i ovog iz pr sluzbe u Tursku
Jel otisao advokat nas da zastupa Obradovica?
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

HPCompaq
Kontakt:

Post Postao/la HPCompaq » 26 jan 2018, 17:29

0-0 prva pripremna protiv Bugara završena.
Forza Freedom
SISTEM TE LAŽE ! !
Ne moš spavat,sutra utakmica,šta ćes ako izvučes bod dobro je.A oni dobra momčad,nije to da ti mozes doći u Tuzlu olako. Hatunić,Šećerbegović.Ma odlična momčad,Sloboda Tuzla."-Ivica Šurjak.

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 26 jan 2018, 17:33

0-0 u prvoj pripremnoj...Ako je vjerovati ovom ss.ba imali smo veliki broj prilika.
Primjetio sam da je tako bilo i u PL ali realizacija nam je odavno taraba...I kada napad napravi svoj dio posla use.re odbrana....
Meni bi idealan stoperski par bio Skahic-Mehmedagic.
Ispred njih Rustemovic.
Bilo bi dobro da zavrse Obradovica pa da probamo pa da stavimo Smajica i Todora na krila a Obrada u spic.Neka Bekic grije klubu ko ga j.
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".

"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.

HPCompaq
Kontakt:

Post Postao/la HPCompaq » 26 jan 2018, 17:49

http://tuzlalive.ba/antalija-sloboda-u- ... dzhalijem/

Ima ovdje malo opširnije sa današnje prijateljske.
Naravno,prijateljske (pripremne) nisu nikakvo mjerilo svakako.
Forza Freedom
SISTEM TE LAŽE ! !
Ne moš spavat,sutra utakmica,šta ćes ako izvučes bod dobro je.A oni dobra momčad,nije to da ti mozes doći u Tuzlu olako. Hatunić,Šećerbegović.Ma odlična momčad,Sloboda Tuzla."-Ivica Šurjak.

xeksor
Kontakt:

Post Postao/la xeksor » 26 jan 2018, 18:07

Evo vratia se šime nakon sedmodnevne kazne. Ništa neželim komentarisati osim za pljuvanje Dženita i oca mu Kadira Hajdarevića što je "otjeran"t.j. potpisao sa SA Sarajevo. Ja tu porodicu dobro znam 10 godina i odlično znam koliko mu se otac zalagao da mu dijete ostane u FK Slobodi, Isti je toliko puta novčano pomogao klub itd. Zadnju godinu dana kako je mali jedan od naj boljih strijelaca lige isti je u više navrata molio čelnike FK Sloboda da potpisu bilo kakav ugovor kako bi ostao u klubu iako je imao ponude u više navrata osim Sarajeva i drugih akademija, ostalo je samo na obećanjima, iako je na njegovu adresu više puta dolazio Predrag Pašić i tražio da pređe u akademiju Sarajeva isti je čekao odgovor iz Rudarske 2, pa šta je trebao na kraju da im plati da dijete dobije ugovor. E imaju pametni ljud iz nama mrskog kluba koj prate talente i nude ugovore, stipendije itd i budućnost da dijete ode u neki evropski klub. E pitam Vas koji bi to roditelj koji 10 godina plaća i ulaze u svoje dijete , treba platit ili molit matični klub da ostane a ima bar neko perspektivu ako ode gdje. Svi ste vi zaljubljenici Slobode al u pljuvanju nekog kad ode, kao Krpa itd. Što se ne komentariše da je FIFA odlučila da Sloboda mora platit dug Kostiću i dr. i da je već sa računa NS BiH pare već na računu igrača.Sad će se komentarisat slobodu mrzi i FIFA,UEFA itd.

wobly92
Kontakt:

Post Postao/la wobly92 » 26 jan 2018, 18:11

xeksor je napisao/la:Evo vratia se šime nakon sedmodnevne kazne. Ništa neželim komentarisati osim za pljuvanje Dženita i oca mu Kadira Hajdarevića što je "otjeran"t.j. potpisao sa SA Sarajevo. Ja tu porodicu dobro znam 10 godina i odlično znam koliko mu se otac zalagao da mu dijete ostane u FK Slobodi, Isti je toliko puta novčano pomogao klub itd. Zadnju godinu dana kako je mali jedan od naj boljih strijelaca lige isti je u više navrata molio čelnike FK Sloboda da potpisu bilo kakav ugovor kako bi ostao u klubu iako je imao ponude u više navrata osim Sarajeva i drugih akademija, ostalo je samo na obećanjima, iako je na njegovu adresu više puta dolazio Predrag Pašić i tražio da pređe u akademiju Sarajeva isti je čekao odgovor iz Rudarske 2, pa šta je trebao na kraju da im plati da dijete dobije ugovor. E imaju pametni ljud iz nama mrskog kluba koj prate talente i nude ugovore, stipendije itd i budućnost da dijete ode u neki evropski klub. E pitam Vas koji bi to roditelj koji 10 godina plaća i ulaze u svoje dijete , treba platit ili molit matični klub da ostane a ima bar neko perspektivu ako ode gdje. Svi ste vi zaljubljenici Slobode al u pljuvanju nekog kad ode, kao Krpa itd. Što se ne komentariše da je FIFA odlučila da Sloboda mora platit dug Kostiću i dr. i da je već sa računa NS BiH pare već na računu igrača.Sad će se komentarisat slobodu mrzi i FIFA,UEFA itd.
Ma šta ti znaš, Sića i Husara su krivi!
Hasmir također.
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.

xeksor
Kontakt:

Post Postao/la xeksor » 26 jan 2018, 18:15

wobly92 je napisao/la:
xeksor je napisao/la:Evo vratia se šime nakon sedmodnevne kazne. Ništa neželim komentarisati osim za pljuvanje Dženita i oca mu Kadira Hajdarevića što je "otjeran"t.j. potpisao sa SA Sarajevo. Ja tu porodicu dobro znam 10 godina i odlično znam koliko mu se otac zalagao da mu dijete ostane u FK Slobodi, Isti je toliko puta novčano pomogao klub itd. Zadnju godinu dana kako je mali jedan od naj boljih strijelaca lige isti je u više navrata molio čelnike FK Sloboda da potpisu bilo kakav ugovor kako bi ostao u klubu iako je imao ponude u više navrata osim Sarajeva i drugih akademija, ostalo je samo na obećanjima, iako je na njegovu adresu više puta dolazio Predrag Pašić i tražio da pređe u akademiju Sarajeva isti je čekao odgovor iz Rudarske 2, pa šta je trebao na kraju da im plati da dijete dobije ugovor. E imaju pametni ljud iz nama mrskog kluba koj prate talente i nude ugovore, stipendije itd i budućnost da dijete ode u neki evropski klub. E pitam Vas koji bi to roditelj koji 10 godina plaća i ulaze u svoje dijete , treba platit ili molit matični klub da ostane a ima bar neko perspektivu ako ode gdje. Svi ste vi zaljubljenici Slobode al u pljuvanju nekog kad ode, kao Krpa itd. Što se ne komentariše da je FIFA odlučila da Sloboda mora platit dug Kostiću i dr. i da je već sa računa NS BiH pare već na računu igrača.Sad će se komentarisat slobodu mrzi i FIFA,UEFA itd.
Ma šta ti znaš, Sića i Husara su krivi!
Hasmir također.
LAJK LAJK

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 26 jan 2018, 18:18

Prestani da lazes ovaj napaceni narod,cuj UEFA donijela odluku da se isplati dug prema igracu..I uefa mrzi NJUO :lol:
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 26 jan 2018, 18:32

Na kraju je ovaj meč završen neriješenim rezultatom 0:0, iako je tuzlanski tim imao veliki broj šansi. Međutim, lopta jednostavno nije htjela u mrežu. Redale su se šanse pred golom bugarskog tima, ali je do kraja meča je ostalo 0:0.

Sloboda je meč protiv bugarskog tima počela u ovom sastavu:

Muminović, Terzić, Škahić, Ignjatović, Ivetić, Rustemović, Hrvanović, Osmanagić, Husić, Mijić, Smajić.

U drugom poluvremenu igrali su i ostali fudbaleri, a očigledno je da će Petrović nakon ovog meča morati da poradi na realizaciju, gdje je dosta škripalo i u prvom dijelu sezone u Premijer ligi BiH.

sviunapad1010
Kontakt:

Post Postao/la sviunapad1010 » 26 jan 2018, 19:43

Lose je ovo skroz jeste pripremna ali ne moze se biti zadovoljan. Celo daj nam prvih 11 da znamo u po dana u pola noci koji su. Sta je sa Haretom treba valjda uigravati njega i Skahu zajedno ili njega i Ignjatovica. Nemoguce da je Hare treca opcija. Hajde Hrvanovic jer nema Todora desno. Ali Bekic je bolji od Husica lijevo ili Smajic lijevo Bekic u vrh napada. Ovo je danas bilo ofanzivnnija varijanta bar pocetnih 11 jer su igrali i Mijic i Osmanagic sa jednim zadnjim veznim Rustem. Obradovica dovesti kako znaju treba nam jos opcija u napadu.
Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 26 jan 2018, 20:47

Bolje da se nisi vracao...sad ce te nagrdit bambuca Boys
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

Sariel1987
Kontakt:

Post Postao/la Sariel1987 » 26 jan 2018, 23:28

Sve je to ok.
Al ne mozes bit slobodas i potpisat za sarajevo.ne mozes!
Bilo je i drugih ponuda rece.pa sto ne uze drugu ponudu???
Sunce vam J*** mijenjajte podanicki mentalitet !
P.s uprava napolje!

Hitman22
Kontakt:

Post Postao/la Hitman22 » 27 jan 2018, 01:00

Meni se čini da je taj otac član nekog lovačkog društva jer priča asocira na to. Ugovor stipendijski je on( otac) potpisao sa agencijom u ime malodobne osobe kao staratelj/roditelj. Te price on molio Itd su suvišne. Bilo prošlo i to je to. Senad kao predsjednik nije razumio osnovne postulate a mogao je lako od Azmira preuzeti dobre a poboljšati loše stvari. On je suprotno tome multiplicirao probleme a pozitivne stvari anulirao sasvim. Zanemario rezultat kao na promociji vlastitog pogona i mladih nada a iste nije zaštitio i odlaze kao na traci a rezultati nula čak nam se smjesi ispadanje. Potrošene pare gledalaca malo ili skoro nikako. Uglavnom manageri siti ovce na broju. Rezultati i pozicija nula
FK SLOBODA 1919 ❤️🖤

Hitman22
Kontakt:

Post Postao/la Hitman22 » 27 jan 2018, 01:09

tuzlak1987 je napisao/la:Na kraju je ovaj meč završen neriješenim rezultatom 0:0, iako je tuzlanski tim imao veliki broj šansi. Međutim, lopta jednostavno nije htjela u mrežu. Redale su se šanse pred golom bugarskog tima, ali je do kraja meča je ostalo 0:0.

Sloboda je meč protiv bugarskog tima počela u ovom sastavu:

Muminović, Terzić, Škahić, Ignjatović, Ivetić, Rustemović, Hrvanović, Osmanagić, Husić, Mijić, Smajić.

U drugom poluvremenu igrali su i ostali fudbaleri, a očigledno je da će Petrović nakon ovog meča morati da poradi na realizaciju, gdje je dosta škripalo i u prvom dijelu sezone u Premijer ligi BiH.
Prva utakmica u ovoj fazi priprema noge olovne teške jer Slavko je poznat po katilskim metodama priprema gdje se igrači teško oporavljaju a čekaju ih novi fizički napori. Zbog toga je u Želji bio na meti starih igrača. No bez obzira na to ja sam očekivao pobjedu ili barem jedan gol da se neko izdvoji i sl. Mislim da je hitno potrebno još jedan dva prekaljena igrača jer ogroman ulog je u pitanju tj opstanak. Kockanje sa 9 mladih igraca možeš u svom klubu nekom Sloboda se ne smije kockati i nemamo bodovni saldo da razigravamo managerske poletarce. Dovedite dva igrača kalibra Obradovic/Ivetić još juce.
FK SLOBODA 1919 ❤️🖤

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 27 jan 2018, 01:31

Aktobe je danas oficijalno dobio novog sportskog direktora i sada ce on razgovarati sa igracima, ko ide ko ostaje i sklapati ekipu. Obradovic je sa njima zavrsio prvu fazu priprema u Turskoj, sada ide druga faza opet u Antaliji i ostaju tu do 11.2.
Danas je zabio iz penala za njih, izgubili 4:1 od nekih Poljaka, pola tima im se vec osulo.
slika

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []