plzenu nije igralo kolika ja vidim 5 igraca.Elegant je napisao/la:Nismo mi dobri (losi smo prilicno, samo sebe lazemo) koliko je Jablance zaista jak, a ovi su mozda imali los dan ili bas cuvali igrace za utakmicu protiv nas.QWERTZ je napisao/la:od kako smo izvukli Plzena apsolutno nista ne ocekujem samo molim boga da nas ne ponize, ali ipak s vremena na vrijeme u meni se valjda kao navijacu rodi neki optimizam pa me neki merak opali, pogotovo sad poslije ove tekme sa Jablonecom, ko zna mozda se sta dobro tamo desi a onda ovdje vjerujem da bi SE ZEMLJA TRESLA ko zna
Ali eto navijacki se nadati.
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
ako se ne varam miloš vidović, je slobodan igrač, taman igra defanzivnog veznog a i bolji je od hasanovića, možda i tomića. mogli bi tu pokušati, šta vi mislite ? 

Odlazi Safete.
ma znam ba i 95 % sam siguran da ce nas demolirati, ali opet nikad nismo bili pesimisticniji, mozda bar pruzimo partiju pa se i oni namuce, odjednom jedva cekam tekmu iako sam bio potpuno hladan po pitanju iste, al je **** pratiti ove tekme samo sto srce covjeku ne izleti boga mi
ŠAMPIONI: *1946, *1972, *1998, *2001, *2002, *2010, *2012, *2013...
KUP BiH: 2000, 2001, 2003, 2011, 2012 ...
SUPER KUP: 1998, 2000, 2001
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972, POLUFINALE 1984/1985.
KUP BiH: 2000, 2001, 2003, 2011, 2012 ...
SUPER KUP: 1998, 2000, 2001
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972, POLUFINALE 1984/1985.
A yebiga česka verzija skolsa ili gigsa... pojesce ga Tomic ne brinem se ja za njegaSabinho je napisao/la:Nije mi jasan ovaj Horvath,lik ima 38 godina i igra uvijek 90 minuta. Gledao sam ih 6-7 puta prosle sezone,lik igra kao da mu je 20.Izvodi sve prekide,kreira napade,ima ga u defanzivi,ma vrh.

28Cisovsky M
5Hanousek M.
2Hejda L.
17Hora J
7Horava T
26Kolar D
19Kovarik J.
33Pavlik R. (G
11Petrzela M.
14Reznik R.
15Wagner T.
glavni igraci danas bili na klupi odmarali, da vas ne zavara ovaj rez.
5Hanousek M.
2Hejda L.
17Hora J
7Horava T
26Kolar D
19Kovarik J.
33Pavlik R. (G
11Petrzela M.
14Reznik R.
15Wagner T.
Jel u funkciji zapad na Kosevu ili je i dalje zatvoren za UEFA takmicenja?
★ 38 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★
Najljepsa drogo ovoga svijeta, tvoj sam ovisnik!
pa valjda znas kad je bio derbi da su postavljali nove stolice.caseres je napisao/la:Jel u funkciji zapad na Kosevu ili je i dalje zatvoren za UEFA takmicenja?
Mislim da nisu sve stolice postavljene fali jos 3-4 hiljade al radio je zapad sad kad su pitice igrale evropu.Limonene je napisao/la:pa valjda znas kad je bio derbi da su postavljali nove stolice.caseres je napisao/la:Jel u funkciji zapad na Kosevu ili je i dalje zatvoren za UEFA takmicenja?
Ne sjecam se bgm. Znam da sam citao tamo nekad prosle god, ali ne odoh na derbi, tako da...Limonene je napisao/la:pa valjda znas kad je bio derbi da su postavljali nove stolice.caseres je napisao/la:Jel u funkciji zapad na Kosevu ili je i dalje zatvoren za UEFA takmicenja?
★ 38 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★
-
- Kontakt:
samo 2 igraca nisu igrala sto su igrali protiv napolija kad je bilo 0 3, to su horvath i darida, jest da su im to 2 najbolja igraca, ali opet, pustite tu pricu o izostanku 5 igraca, ovi svi ostali su igrali od prve minute protiv napolijaLimonene je napisao/la:28Cisovsky M
5Hanousek M.
2Hejda L.
17Hora J
7Horava T
26Kolar D
19Kovarik J.
33Pavlik R. (G
11Petrzela M.
14Reznik R.
15Wagner T.
Pa da im ne igra i 10 najboljih igraca opet bi tesko remi izvukliplavetniloo je napisao/la:samo 2 igraca nisu igrala sto su igrali protiv napolija kad je bilo 0 3, to su horvath i darida, jest da su im to 2 najbolja igraca, ali opet, pustite tu pricu o izostanku 5 igraca, ovi svi ostali su igrali od prve minute protiv napolijaLimonene je napisao/la:28Cisovsky M
5Hanousek M.
2Hejda L.
17Hora J
7Horava T
26Kolar D
19Kovarik J.
33Pavlik R. (G
11Petrzela M.
14Reznik R.
15Wagner T.
FK Željezničar !!!
Boston Celtics !!!
Boston Celtics !!!
Fale dva najmanja sektora zapada, ona do juga i sjevera sto znaci nekih 2000 otprilike, sumnjam da onde moze vise stati. Tako da je zapad otvoren osim tih djelovaterabajt je napisao/la:Mislim da nisu sve stolice postavljene fali jos 3-4 hiljade al radio je zapad sad kad su pitice igrale evropu.Limonene je napisao/la:pa valjda znas kad je bio derbi da su postavljali nove stolice.caseres je napisao/la:Jel u funkciji zapad na Kosevu ili je i dalje zatvoren za UEFA takmicenja?

-
- Kontakt:
Iz programa UEFE će se dobiti 89 000,00 Eura, što je nešto više od 170 000,00 KM. Sredstva se isključivo mogu utrošiti na poboljšanje infrastrukture na stadionu.
U što će Željo ta sredstva utrošiti, ukoliko je ozbiljna priča oko dogradnje i rekonstrukcije stadiona? Travnjak, prostori ispod zapadne tribine, krov zapadne tribine, sređivanje sjevera, osposobljavanje istoka....? Hiljadu pitanja, a odgovor je teško naći.
Po idejnom projektu nove Grbavice, jedino se sjever neće rušiti. Možda je to šansa da se sjever dovede u red.
Ukoliko izgradnja nove Grbavice neće početi za par godina, onda bi bilo dobro ušminkati podtribinski prostor zapada, ali sa što manje sredstava, jer će se ionako rušiti.
Za pravu sanaciju terena sredstva su nedovoljna, a i teren se planira kompletno mijenjati (drenaža, grijanje...).
Možda bi se od tih sredstava mogao izbetonirati istok i postaviti par hiljada stolica. Obezbjediti normalan prilaz toj tribini i fizički je odvojiti od juga. Sniziti ogradu istoka da se utakmice mogu normalno gledati, te za jug obezbjediti normalan prilaz navijačima (prilaz i za invalide). Ulaganjem u istok bi se povećao broj gledalaca, a time bi Klub profitirao.
Mnoštvo pitanja, a odgovor teško naći.
U što će Željo ta sredstva utrošiti, ukoliko je ozbiljna priča oko dogradnje i rekonstrukcije stadiona? Travnjak, prostori ispod zapadne tribine, krov zapadne tribine, sređivanje sjevera, osposobljavanje istoka....? Hiljadu pitanja, a odgovor je teško naći.
Po idejnom projektu nove Grbavice, jedino se sjever neće rušiti. Možda je to šansa da se sjever dovede u red.
Ukoliko izgradnja nove Grbavice neće početi za par godina, onda bi bilo dobro ušminkati podtribinski prostor zapada, ali sa što manje sredstava, jer će se ionako rušiti.
Za pravu sanaciju terena sredstva su nedovoljna, a i teren se planira kompletno mijenjati (drenaža, grijanje...).
Možda bi se od tih sredstava mogao izbetonirati istok i postaviti par hiljada stolica. Obezbjediti normalan prilaz toj tribini i fizički je odvojiti od juga. Sniziti ogradu istoka da se utakmice mogu normalno gledati, te za jug obezbjediti normalan prilaz navijačima (prilaz i za invalide). Ulaganjem u istok bi se povećao broj gledalaca, a time bi Klub profitirao.
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".
"avlami97:
Iz programa UEFE će se dobiti 89 000,00 Eura, što je nešto više od 170 000,00 KM. Sredstva se isključivo mogu utrošiti na poboljšanje infrastrukture na stadionu.
Reks:
Je li moguće taj novac uložiti u kupovinu nove infrastrukture tipa trening kampa?
Reks:
Je li moguće taj novac uložiti u kupovinu nove infrastrukture tipa trening kampa?
-
- Kontakt:
Je li moguće taj novac uložiti u kupovinu nove infrastrukture tipa trening kamp
Malo je brate to para da se uradi kamp, al nebi bilo lose uradiiti svlacionice onoj djeci na pomocnom, godinama se nije fening ulozio, osim sto se okreci i to je sve.
Malo je brate to para da se uradi kamp, al nebi bilo lose uradiiti svlacionice onoj djeci na pomocnom, godinama se nije fening ulozio, osim sto se okreci i to je sve.
SWRA
Zašto ulagat za pomoćni kad su svlačionice na glavnom još gore.petisesti98 je napisao/la:Je li moguće taj novac uložiti u kupovinu nove infrastrukture tipa trening kamp
Sve što imaš njemu daš, mi smo Željini Željo je naš !
White shoes never lose !
White shoes never lose !
-
- Kontakt:
Pa dobro tu si u pravu ali dao sam onako banalan primjer, jer mi je zao onako gledati onu djecu gdje se presvlace, ali eto do uprave je gdje ce uloziti ta sredstva.ipetm je napisao/la:Zašto ulagat za pomoćni kad su svlačionice na glavnom još gore.petisesti98 je napisao/la:Je li moguće taj novac uložiti u kupovinu nove infrastrukture tipa trening kamp
SWRA
Baratalo se na ovom forumu o nekih 200000 km koje bi zatvorile tu priču oko tog kampa na butmiru.Moja ideja je bila da to budu inicijalna sredstva jer sva ova priča o evropskim takmičenjima nije moguće bez istog
Najava: FC Viktoria Plzeň – FK Željezničar
http://fkzeljeznicar.ba/najava-fc-vikto ... icar/5875/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://fkzeljeznicar.ba/najava-fc-vikto ... icar/5875/" onclick="window.open(this.href);return false;
Sve što imaš njemu daš, mi smo Željini Željo je naš !
White shoes never lose !
White shoes never lose !