Safet Sušić - Pape

Arnelinho
Kontakt:

Re: Safet Sušić - Pape

Post Postao/la Arnelinho » 16 nov 2012, 23:04

Najveći trener kojeg je Bosna ikad imala! 8-)
slika

Bravo Safete Sajo :!:

I ovo je uspio. Realno ja se ne mogu sjetiti utakmice kad smo pobjedili u sudijskoj nadoknadi, ovaj čovjek je učinio i to i sve drugo. Gradio, gradio, gradio i namjesto kućice izgradio WTC. 8-)

Ako ne dobije svoj kip ispred Bilinog Polja onda naše institucije kulture i kulturno nasljedje treba minirati i lijepo dić' u zrak. :mrgreen:
Zadnja izmjena: Arnelinho, dana/u 16 nov 2012, 23:05, ukupno mijenjano 1 put.
Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!

"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger

Brane
Kontakt:

Post Postao/la Brane » 16 nov 2012, 23:04

dijalog je napisao/la:pogledaj samo koje je reprezentacije pobjeđivao, litvanija najjača...
dok je ćiro razbio dva puta belgiju, igrao 1-1 sa turcima, razbio portugalce u gostima (1238219 šansi, zicera, prečki), a papeta naguze teniskim rezultatom...

Cuj Litvanija najjaca, a sta su Slovacka Rumunija Gana???

Pape je barem odigrao nerijeseno sa Portugalom a Ciro izgubio obe

Sta je bolje 1-1 sa Turskom kod kuce kad nas je Supic spasio ili 1-1 sa Francuzima u Parizu????

Samo mu pogledaj statistiku u kvalifikacijama: Pobijede 9, Nerijeseno 4, Porazi 3
Muftic,Brozovic,Biogradlic,Fazlagic,M.Bajic,Muzurovic,Siljkut,Prljaca,Prodanovic,Antic,Ferhatovic,V. Musemic,S.Vujovic,Musovic,Vidovic,Susic,Sljivo,Pasic,Jozic,Janjos,Kapetanovic,H.Musemic,Hadzibegic,Turkovic

Arnelinho
Kontakt:

Post Postao/la Arnelinho » 16 nov 2012, 23:07

A i realnije će biti da su oni ljudi koji ne kontaju Papetove poteze glupi nego da je to on, budući da je njemu neko morao dati licencu, dok su naše kabadahije još nelicencirani. :)
Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!

"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger

gruezi
Kontakt:

Post Postao/la gruezi » 17 nov 2012, 05:03

Pape nema m..a ostaviti misimovica na klupi nego bezveze samo se gusi igra zbog njega... Pjanic I zaha u sredini lulic lijevo a nikod na desnoj strani poluspic misimovic I u napadu dzeko I vedo...mujdza sam na desnoj strani ...koja je to genijalnost jbt ja mislim da ni najvecem amateru nesto takvo nebi palo napamet... Protiv grcke se bezveze ibisevic je..?ao na krilu a protiv litvanije je miske samo smetao pjanicu...izgleda da se pape boji da ce se opet miske zaletit pa mu u facu reci fuck you pa zato nesmije da ga na klupi ostavi...pobijedili poluamatere iz latvije I litvanije amatere lihtenstajna grcka nas sa b ekipom silovala I na srecu izvukosmo bod a papeta hvale kao da je euro osvojio... Svasta... Izgleda da su svi zaboravili blamaze protiv portugala francuske rumunije pa smo godinu dala prije velsa bili bez pobjede...ali eto

levat
Kontakt:

Post Postao/la levat » 17 nov 2012, 05:46

gruezi je napisao/la:grcka nas sa b ekipom silovala I na srecu izvukosmo bod a papeta hvale kao da je euro osvojio..
Nas je Turska pod Ćirom dobila sa C ekipom, a što se tiče Grčke. Prije Safeta odigrali smo sa njima 4 tekme i sve 4 zijanili. Sa Safetom igrali dva put, dva remija.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 17 nov 2012, 15:20

Yebote,fakat kruticari vise nemaju zivaca da cekaju pa sad i na pobjede laju.
Imamo najbolju k'o fol generaciju ikada,a vise od pola standardnih igraca repke,napravise uzljeb i otisak gujce na klupi.
U L.P na proljece necemo imati ni jednog igraca,a u euro ligi cak dva i to mozda,koja bolan najbolja repka ili ti generacija.
Nego Pape na kraju sprci Vaharu i kao selektora,ne lose,ne. 8-)
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

velez_mostar
Kontakt:

Post Postao/la velez_mostar » 18 nov 2012, 03:26

Da osvojimo SP, Susic nikad nece biti dobar strucnjak. on jednostavno nema to u sebi.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 18 nov 2012, 04:01

velez_mostar je napisao/la:Da osvojimo SP, Susic nikad nece biti dobar strucnjak. on jednostavno nema to u sebi.
Jok ti ces ,posto u tebi duboko cuci ''talent ''a i Jablanica ti blizu,pa mozes na kurs,ali oko razabacivanja cumura ispod Gojkovih raznjeva.
Koji ekstraodinarni glupan moras biti i napisati da neko ko osvoji SP nije strucnjak :roll:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 20 nov 2012, 14:08

Opet buka u komunikacijskom kanalu kada je Susic u pitanju. Zar je tesko N/FSBIH-u postaviti osobu koja ce kontorlisati svaki interviju selektora koji izadje u javnost, a takodjer ne znam sto Susic ne trazi pomoc kada je u pitanju komunikacija sa medijima, jer ocito je da mu to ne ide bas najbolje od ruke.

Evo danas se u medijima pojavio slucaj Pandza.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 20 nov 2012, 14:11

harishp je napisao/la:
velez_mostar je napisao/la:Da osvojimo SP, Susic nikad nece biti dobar strucnjak. on jednostavno nema to u sebi.
Jok ti ces ,posto u tebi duboko cuci ''talent ''a i Jablanica ti blizu,pa mozes na kurs,ali oko razabacivanja cumura ispod Gojkovih raznjeva.
Koji ekstraodinarni glupan moras biti i napisati da neko ko osvoji SP nije strucnjak :roll:
Bas ima nedokaznih ljudi, pa mi taman da se odemo u Brazil neko bi nasao zamjerku.

P.S. Ako ovaj put ne uspijemo necemo nikada.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

samson
Kontakt:

Post Postao/la samson » 20 nov 2012, 14:19

Sta je sa Pandzicem bilo? Kakvi X slucajevi?

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 20 nov 2012, 14:27

samson je napisao/la:Sta je sa Pandzicem bilo? Kakvi X slucajevi?
Selektor Safet Sušić u jednoj je izjavi konstatovao kako na tebe neće računati sve do jeseni naredne godine, obzirom da ima iskustva sa prirodom tvoje povrede.

“Ne znam kako bilo ko može izjaviti tako nešto, pogotovo kada ne zna ništa o operaciji i stanju mog koljena, obzirom da me niko iz stručnog stožera nije nazvao nakon operacije da me pita kako sam i da vidi kako je prošla operacija. Samim tim ne znam odakle pravo bilo kome davati izjave i prognoze na tut emu.” iskreno će fudbaler Mechelena.
Safet Susic:
A u proljeće će nam se vratiti i Pandža.

http://www.****/sport/fudbal/uskoro- ... -kolasinac" onclick="window.open(this.href);return false;

Kopirano sa teme Borisa Pandze. Mislim da je potrebno da se konacno uvede red kada je odnos sa medijima u pitanju.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

Denizmare

Post Postao/la Denizmare » 20 nov 2012, 14:34

O cemu pricamo? O ljudima koji samo primaju platu kao novinari,a da to ustvari nisu. Jesu koliko i nas dvojica koji piskaramo nesto na forumu. A avaz pogotovo je relevantan. Valjda smo bili svjedoci 100 puta kakva pitanja kvazinovinari postavljaju na konferencijama za stampu.
Sami smo najveci neprijatelji,i sad kad nam dobro ide izmisljaju se slucajevi,hebem ja nas...

amho
Kontakt:

Post Postao/la amho » 20 nov 2012, 15:05

ovo pisanje avaza mi mirise na pokusaj da se poremete odnosi izmedju pandze i susica... vjerovatno u cilju da se pandza udalji od prve postave kako se ne bi ugrozile pozicije pojedinaca u odbrani, obzirom da povratkom pandze, vranjesu, odnosno zukanovicu prijeti klupa... koja smo mi bagra od naroda... sad kad imamo kakav takav izbor u zadnjoj liniji, hajde da to rasturimo izmisljanjem izjava ;)

Pirke
Kontakt:

Post Postao/la Pirke » 20 nov 2012, 15:39

dijalog je napisao/la:pogledaj samo koje je reprezentacije pobjeđivao, litvanija najjača...
dok je ćiro razbio dva puta belgiju, igrao 1-1 sa turcima, razbio portugalce u gostima (1238219 šansi, zicera, prečki), a papeta naguze teniskim rezultatom...
Jesi li ozbiljan?

Kako je Litvanija najjaca?

Gana: 29.
Belarus 65
Albanija 77
Luksemburg 127
Rumunija 55
Slovacka 39
Lishenstein 130
Latvia 70
Litvanija 93
Wales 49
Alzir 32 (3. u Africi)

Litvanija treca najlosija ekipa koju smo pobjedili.

Glupljeg i besmislenog komentara odavno nisam procitao.
U mome zavičaju vinograd zori
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.

samson
Kontakt:

Post Postao/la samson » 20 nov 2012, 15:48

Ah, to u vezi Pandze, podvale obicne i jeftine.. Nista drugo. Nije dzaba Safet u veoma dobrim odnosima sa sedomom silom .. Nasi novinari kao da su svi skolovani u Bg-Udbi i KOS-u. Zalosno ..

zaboljisportuBiH
Kontakt:

Post Postao/la zaboljisportuBiH » 20 nov 2012, 16:49

Da je Pape imao glupih izjava zbog kojih je i sam sebi uskratio neke stvari imao je.
Da slabo prati igrače posebno potencijalne i to je tačno.
Da nije neki taktičar i nije, mada mi nismo ni adekvatni da pričamo o taktici ali činjenica je i da ima pet-šest igrača koji ni u jednoj taktičkoj varijanti ne mogu dospjeti na klupu pa onda igraju na pozicijama na kojima obično ne igraju a čovjek koji inače igra tu sjedi na klupi.
Da nema neku trenersku reputaciju nema.
Da novinari pretjeruju i da nemamo nijednog kvalitetnog koji radi u BiH i to je tačno, ali ne znam što ja vjerujem da niko nikad nije nazvao Borisa od povrede (možda samo prva dva tri dana nakon povrede).
Da ne treba pljuvati po Papetu ne treba.
Da je jedan od rijetkih koji je pristao da radi ovdje tačno je.
DA je bilo i boljih koji bi pristali za ove pare raditi bilo je samo je pitanje da li su tad bili bez agažmana (ne sjećam se više).
DA mi ga je draže gledati od Ćire jeste i to sto puta pa makar nas Ćiro i odveo na SP a Pape ne.
Da treba malo ubaciti i neko odijelo na tekmama u opticaj treba.
Da vi imate većinom glupu konverzaciju ovdje na temi imate a pogotovo ovi pljuvači.
Da ste isti ko Pape tj da nikako da naučite neke stvari (vi kulturno ponašanje, a Pape ove sve što sam nabrojao) to je sto posto tačno.

floyd
Kontakt:

Post Postao/la floyd » 20 nov 2012, 19:07

amerosm je napisao/la:Opet buka u komunikacijskom kanalu kada je Susic u pitanju. Zar je tesko N/FSBIH-u postaviti osobu koja ce kontorlisati svaki interviju selektora koji izadje u javnost, a takodjer ne znam sto Susic ne trazi pomoc kada je u pitanju komunikacija sa medijima, jer ocito je da mu to ne ide bas najbolje od ruke.

S Hajrovicem se cuo u januaru, i konto da je sve zavrsio.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 20 nov 2012, 23:26

floyd je napisao/la:
amerosm je napisao/la:Opet buka u komunikacijskom kanalu kada je Susic u pitanju. Zar je tesko N/FSBIH-u postaviti osobu koja ce kontorlisati svaki interviju selektora koji izadje u javnost, a takodjer ne znam sto Susic ne trazi pomoc kada je u pitanju komunikacija sa medijima, jer ocito je da mu to ne ide bas najbolje od ruke.

S Hajrovicem se cuo u januaru, i konto da je sve zavrsio.
Jest,a Hajrudin ni poceo nije za to sve vrijeme.
@calcio je vec naveo link da je Pape rekao da ce Pandza u martu krenuti sa treninzima.
Ako nista treba logicno razmisljati.
Jer njegova povreda uzima kao i Vedina bivsa skoro pa sest mjeseci i onda jos mjeseci i mjeseci dok ovaj ubije onaj strah nakon teske povrede.Pozvati tako rovitog Pandzu u martu protiv Grka,moras biti ha-za budala.
Inace u onoj repki.ba lupaju k'o maksim po diviziji.H-avaz-ka samo promijenila pol. Dok Dupli sport se stvarno najvise trudi da ne baca prazne sa nekim eksluzivnim izmisljenim intervjuima.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

storm_raider
Kontakt:

Post Postao/la storm_raider » 22 nov 2012, 15:49

http://sportsport.ba/blabla/zahvaljujuc ... kipe/92423" onclick="window.open(this.href);return false;

Eto menadzeri, ima nade. :mrgreen:
Sport je lijek za tijelo i duh.

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []