Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
- Principatus
- Kontakt:
Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji B
Imamo mi napadaca u PL na izvoz. Ali nasoj PL. 

Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
Treba dat u ovim prijateljskim mečevima šanse Tankoviću,Hrgoti,Arslanagiću iz Standarda ,Hadžiću itd ... treba samo raditi pozitivno,nekad trebami i cigani ispasti kao Rep.Švicarske koja je htjela uraditi sa Hajrović no hvala Bogu to im nije uspjelo ... 

SRUSICE HORDE SVE KORDONE,SJEVER GINE ZA SAMPIONE
U BOJ SVI ZNAJTE DA SMO JACI,RUSE SVE VASI NAVIJACI
KAD JE TESKO TI NEMOJ STATI,DOBRO ZNAJ SVE CU TEBI DATI
DUSU,PONOS ZIVOT SVOJ,VJECNO S TOBOM SJEVER TVOJ
NA NA NA NA ....
U BOJ SVI ZNAJTE DA SMO JACI,RUSE SVE VASI NAVIJACI
KAD JE TESKO TI NEMOJ STATI,DOBRO ZNAJ SVE CU TEBI DATI
DUSU,PONOS ZIVOT SVOJ,VJECNO S TOBOM SJEVER TVOJ
NA NA NA NA ....
Cuj Berbatov prica Bosanski.
Ma Bugarski strasno lici, jos je sigurno malo pricao sa Vidicem u Unitedu.
Ovaj intervju me je razocarao, mislio sam da ima vecu zelju. Nas savez je znaci probao, nije do njih. Jedino ga mogu pozvat u A-repku iako to ne zasluzuje trenutno, ali eto nesto tipa Turske i Sahina. Sumnjam da bi odbio odlazak na SP.

Ma Bugarski strasno lici, jos je sigurno malo pricao sa Vidicem u Unitedu.
Ovaj intervju me je razocarao, mislio sam da ima vecu zelju. Nas savez je znaci probao, nije do njih. Jedino ga mogu pozvat u A-repku iako to ne zasluzuje trenutno, ali eto nesto tipa Turske i Sahina. Sumnjam da bi odbio odlazak na SP.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
- legenda reala
- Kontakt:
Ma ovo mali priprema teren da pređe kod nas 

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Ja se nerviram i na pomisao da Muamer Tanković neće igrati za nas. Ima li ko provjerenih informacija u vezi ovog momka?
kod ovakvih situacija i priča odbijam da komentarišem išta dok se ne završi. jer nema smisla raspravljati se s nekim(ukoliko se desi rasprava) ako nemamo načisto nikakve dokaze. dosta naših reprezentativaca je slične stvari govorilo medijima, pa na kraju zaigralo za nas.
U ovim prijateljskim jedino se moze dati sansa Hadzicu a za ove po ko zna koji put treba reci da za pocetak treba da pokrenu promjenu drzavljansta a kako stvari stoje ni jedan trenutno ne zeli toCoach22 je napisao/la:Treba dat u ovim prijateljskim mečevima šanse Tankoviću,Hrgoti,Arslanagiću iz Standarda ,Hadžiću itd ... treba samo raditi pozitivno,nekad trebami i cigani ispasti kao Rep.Švicarske koja je htjela uraditi sa Hajrović no hvala Bogu to im nije uspjelo ...
Tankovic jos nije za A reprezentaciju jer momak je doigrao tek 3 minuta seniorskog fudbala sto ne znaci da nece biti u buducnosti jer je veliki talenat
Za par godina Atajić,Prcić,Tanković,Pjanić,Hajrović,Arslanagić,Dilaver,Kolašinac,Bešić,Stevanovič,S.Hajrovič
“You are never really playing an opponent. You are playing yourself, your own highest standards, and when you reach your limits, that is real joy.” Arthur Ashe
https://i.postimg.cc/ZKTJMnmW/Screenshot-4.png
https://i.postimg.cc/ZKTJMnmW/Screenshot-4.png
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Tankovica i Arslanagica su nasi kontaktirali, za Hrgotu ne znam. Znaci interes sa nase strane je pokazan, da ne bude opet poslije Susic je kriv, Begic je kriv... Mislim na Principatusa i ekipu koja jos uvijek misle da su Seferovic i Halilovic htjeli igrati za BiH.pazzarac je napisao/la:U ovim prijateljskim jedino se moze dati sansa Hadzicu a za ove po ko zna koji put treba reci da za pocetak treba da pokrenu promjenu drzavljansta a kako stvari stoje ni jedan trenutno ne zeli toCoach22 je napisao/la:Treba dat u ovim prijateljskim mečevima šanse Tankoviću,Hrgoti,Arslanagiću iz Standarda ,Hadžiću itd ... treba samo raditi pozitivno,nekad trebami i cigani ispasti kao Rep.Švicarske koja je htjela uraditi sa Hajrović no hvala Bogu to im nije uspjelo ...
Tankovic jos nije za A reprezentaciju jer momak je doigrao tek 3 minuta seniorskog fudbala sto ne znaci da nece biti u buducnosti jer je veliki talenat
-
- Kontakt:
http://www.transfermarkt.co.uk/en/adnan ... 41065.html" onclick="window.open(this.href);return false; potpisao za Sporting Kansas City u MLS nije neka liga tip je mlad ima 21 godinu napadac evo jos informacije
http://www.kansascity.com/2014/01/16/47 ... adnan.html" onclick="window.open(this.href);return false;
ja mislim da je zeljo htjeo da ga uzme isto nisam siguran
http://www.kansascity.com/2014/01/16/47 ... adnan.html" onclick="window.open(this.href);return false;
ja mislim da je zeljo htjeo da ga uzme isto nisam siguran
Taj Gabeljic nije neka fudbalska kradja da se razumijemo.. Prosjecan igrac, kakvih ima na nasim poljanama tj u nasoj PL... To znam jer je dosao u Zelju na probu, doduse Osim ga je htio zadzati i povesti na dr. dio priprema (da ga jos malo proba) al on je napustio, valjda da se necemu drugom posveti, razlog napustanja ne znam...
Al da se razumijemo on sigurno nije ni priblizan kvalitet kakav nam treba u reprezentaciji... Pa ni za 3-4 opciju jer ako se nije odmah mogao nametnuti pored Adilovica onda ga je.bi, jer ako ostanes oko 20-tak na probnom radu znaj da nisi ni los al da nisi ni bas neka kradja jer bi te ranije potpisali...
Al da se razumijemo on sigurno nije ni priblizan kvalitet kakav nam treba u reprezentaciji... Pa ni za 3-4 opciju jer ako se nije odmah mogao nametnuti pored Adilovica onda ga je.bi, jer ako ostanes oko 20-tak na probnom radu znaj da nisi ni los al da nisi ni bas neka kradja jer bi te ranije potpisali...
32 SCUDETTI ★ VINTI ★ SUL ★ CAMPO
Budi dio ŽELJE, budi Željovac...
Budi dio ŽELJE, budi Željovac...
-
- Kontakt:
Ja mislim da su mu malo para nudili u zelji pa se tip vratio... Nisam nista reko za reprezentaciju jos... valjda u buducnosti ko zna ako bude napredovo... sto da ne tek mu je 21 godina mls liga je bolja od nase !!!MrMuscle je napisao/la:Taj Gabeljic nije neka fudbalska kradja da se razumijemo.. Prosjecan igrac, kakvih ima na nasim poljanama tj u nasoj PL... To znam jer je dosao u Zelju na probu, doduse Osim ga je htio zadzati i povesti na dr. dio priprema (da ga jos malo proba) al on je napustio, valjda da se necemu drugom posveti, razlog napustanja ne znam...
[youtube][/youtube]
-
- Kontakt:
Boskvalitet je napisao/la:Ja mislim da su mu malo para nudili u zelji pa se tip vratio... Nisam nista reko za reprezentaciju jos... valjda u buducnosti ko zna ako bude napredovo... sto da ne tek mu je 21 godina mls liga je bolja od nase !!!MrMuscle je napisao/la:Taj Gabeljic nije neka fudbalska kradja da se razumijemo.. Prosjecan igrac, kakvih ima na nasim poljanama tj u nasoj PL... To znam jer je dosao u Zelju na probu, doduse Osim ga je htio zadzati i povesti na dr. dio priprema (da ga jos malo proba) al on je napustio, valjda da se necemu drugom posveti, razlog napustanja ne znam...
[youtube][/youtube]
- Principatus
- Kontakt:
Halilovic je htio igrati za BiH? To sam ja tvrdio? Govorio sam da se treba truditi oko momka, i da ga treba pozvati u A repku i kaparisati. To su Hrvati uradili prije nas, sad mogu laganini gledati hoceli sta biti od njega. Susic je za Halilovica rekao, da bi ga mozda pozvao za godinu ili dvije. Hrvati su ga pozvali odmah i sad ga imaju sigurno. To su u stvari tako prosti manevri, jednostavna strategija dobivanja igraca, ali nekima je isuvise visoka.calcio je napisao/la:Mislim na Principatusa i ekipu koja jos uvijek misle da su Seferovic i Halilovic htjeli igrati za BiH.

Seferovic bi sada mogao biti nas igrac. Po tebi i "tvojoj ekipi" i po Susicu, Hajrovic nije htio igrati za nas. Nego da postavim onu "slamku", koju lagano preskociste.

Susic: "Hajrović je igrao za mlađe selekcije Švicarske i u jednom trenutku vjerovatno nije bio siguran hoće li dobiti poziv u A selekciju. No, kad je to postalo izgledno, više nije imao dilema. Što se mene tiče, nije mi žao što je tako odlučio..."
Hajrovic: "Čitao sam danas neki intervju sa Safetom Sušićem. On je rekao da sam se odlučio za Švicarsku, umjesto za BiH, ali to nije istina! Ja sam uvijek govorio da bih volio igrati za Bosnu, ali niko se nije trudio za mene."
Dakle Hajrovic izgubljen, kao i Seferovic. Bar po Susicu. I kako kaze, nije mu zao sto nece Hajrovic igrati za BiH. Oplakah, sigurno mu je protiv Slovacke isto nije bilo zao.

Hajrovic daje gol protiv Slovacke (ciji je selektor Susica dva puta izmanevrisao), BiH na SPu, i tako spasava Susicevu stolicu. Divno.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
-
- Kontakt:
Zalostno ali istinito...ali Prince, nisi to smjeo napisati ni za boziju glavu..sad kad Papelizci navale na tebe, nema te nigdjePrincipatus je napisao/la:Halilovic je htio igrati za BiH? To sam ja tvrdio? Govorio sam da se treba truditi oko momka, i da ga treba pozvati u A repku i kaparisati. To su Hrvati uradili prije nas, sad mogu laganini gledati hoceli sta biti od njega. Susic je za Halilovica rekao, da bi ga mozda pozvao za godinu ili dvije. Hrvati su ga pozvali odmah i sad ga imaju sigurno. To su u stvari tako prosti manevri, jednostavna strategija dobivanja igraca, ali nekima je isuvise visoka.calcio je napisao/la:Mislim na Principatusa i ekipu koja jos uvijek misle da su Seferovic i Halilovic htjeli igrati za BiH.![]()
Seferovic bi sada mogao biti nas igrac. Po tebi i "tvojoj ekipi" i po Susicu, Hajrovic nije htio igrati za nas. Nego da postavim onu "slamku", koju lagano preskociste.Samo postaviti crno na bijelo, pa i copy&paste ako treba:
Susic: "Hajrović je igrao za mlađe selekcije Švicarske i u jednom trenutku vjerovatno nije bio siguran hoće li dobiti poziv u A selekciju. No, kad je to postalo izgledno, više nije imao dilema. Što se mene tiče, nije mi žao što je tako odlučio..."
Hajrovic: "Čitao sam danas neki intervju sa Safetom Sušićem. On je rekao da sam se odlučio za Švicarsku, umjesto za BiH, ali to nije istina! Ja sam uvijek govorio da bih volio igrati za Bosnu, ali niko se nije trudio za mene."
Dakle Hajrovic izgubljen, kao i Seferovic. Bar po Susicu. I kako kaze, nije mu zao sto nece Hajrovic igrati za BiH. Oplakah, sigurno mu je protiv Slovacke isto nije bilo zao.Dolazi Becirovic, radi selektorov posao (i posao saveza, da ne krivimo stalno samo selektora), ide u posjetu Hajrovicu i spasava Hajrovica za BiH.
Hajrovic daje gol protiv Slovacke (ciji je selektor Susica dva puta izmanevrisao), BiH na SPu, i tako spasava Susicevu stolicu. Divno.

- Principatus
- Kontakt:
Sto se tice Tankovica. Lik igra u PL. Za njega vrijedi isto kao i za Kolasinca. Zvati ga u A repku i kaparisati. Sigurno ga necemo privoliti sa pozivima u nasu ah tako interesantnu U21. To je realnost.
Pa nece Tankovic ili Kolasinac ici u U21, a "Tinibinibambini proscjecan HNL aninomus Susic" da nam dolazi u A repku.
Saljite Tinu u U21, mozda ima pravo nastupa. Ili je suvise fin za to? Ah ne on je "vec senior", kao sto se govorilo, da Kolasinac moze za nekih 10 godina nastupiti za nas, jer sa 19 "nije jos senior". A ovaj zaigra u istoj godinu u Champions League. Haha majko mila nebuloza, humor kod pojedinica je na visokom nivou.
Nek je Vrso senior ili navijac Bochuma.
A Salatic je sigurno junior.
Ne stani, nema nase papire. 
Pa nece Tankovic ili Kolasinac ici u U21, a "Tinibinibambini proscjecan HNL aninomus Susic" da nam dolazi u A repku.

- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Sve je super, samo si izostavio jedan mali detaljcic, to je ono kada je Hajrovic rekao Spahicu i Dzeku: Ne hvala, zelim igrati za Svicarsku.Principatus je napisao/la:...

Seferovic i Halilovic nisu uopste htjeli igrati za BiH. Prvi nikad nije rekao da ga zanima BiH, jos je dobijao nagrade za najboljeg mladog igraca, doveli ga ovdje maltene crveni tepih mu prostrli iako je bio niko i nista tada, druzio se sa zvijezdama, Dzeko ga za rukice vodao, a on sve hladno posmatrao i sutio. A onda potrcao je na prvi mig Hitzfielda. Papak klasicni. Kao i drugi koji je zajedno sa ocem folirao, lafo donijecu odluku kada napunim 18... Koristio nas samo da bi ga Stimac pozvao. Mamic je njihov vlasnik, mislim da mu babo ne smije ni zenu gu*iti bez njegove dozvole. Mozda je i Maminjo ponekad opali iz dosade, ima se moze se.

I da, kao sto kaze Susic, ne zalim za njima. Umjesto svakog takvog koji nas odbije doci ce neki novi, a ovaj bi mu samo zauzimao mjesto.
- Principatus
- Kontakt:
Hehe. Nije Izetu "proradio patriotizam". Znas to dobro. Nego je neko drugi "proradio", sa naglaskom na rijeci RAD! To jest uzeo sebi vrijeme za razgovor, uzeo let, porazgovarao sa Izetom i familijom. Smirio strasti i hladnom glavom doveo momka. A taj neko nije bio Susic.calcio je napisao/la:Hajrovic rekao Spahicu i Dzeku: Ne hvala, zelim igrati za Svicarsku.Poslije je promjenio misljenje, ne znam zbog cega, mozda patriotizam proradio na kraju...

Nego Susic je izvaljivao kako je Hajrovic izgubljen za nas. A stos je u tome bio, da nije bio izgubljen. Morao je neko pametniji sa strane doci, procitati pametno rijeci Hajrovica u novinama. (postavio sam iznad

Ne. Jednostavno ne.calcio je napisao/la:I Susic je u pravu bio kada je to rekao.

Susic nije bio u pravu, jer je rekao da je Hajrovic izgubljen za nas. Crno na bijelo danas se vidi, da nije bio u pravu. Covjek bi se vec pofino morao lagati, to jest citavu danasnju stvarnost i gol protiv Slovacke sebi slagati i reci da nije istina, kako bi vjerovao u to, da je Susic bio u pravu. Nije bio, mozda u iluzijama i nekoj paralelnoj stvarnosti.

Zadnja izmjena: Principatus, dana/u 17 jan 2014, 09:45, ukupno mijenjano 2 puta.
- MaksuzBaksuz
- Kontakt:
I PO HILJADITI PUT: Halilovica smo mogli samo zvati da popije jednu kafu sa nama i nista vise!!!!!Principatus je napisao/la:Halilovic je htio igrati za BiH? To sam ja tvrdio? Govorio sam da se treba truditi oko momka, i da ga treba pozvati u A repku i kaparisati. To su Hrvati uradili prije nas, sad mogu laganini gledati hoceli sta biti od njega. Susic je za Halilovica rekao, da bi ga mozda pozvao za godinu ili dvije. Hrvati su ga pozvali odmah i sad ga imaju sigurno. To su u stvari tako prosti manevri, jednostavna strategija dobivanja igraca, ali nekima je isuvise visoka.![]()
To je i ucinjeno, pozvan je u Sloveniju da se porazgovara sa njim o buducim koracima, a sta je se ono desilo???? Momak ni u snu nije mislio da igra za nas, odrasto u Zagrebu, mati Hrvatica, prijatelji mu Hrvati, okolina i drustvo Hrvasko... njega ni 50% ne vuce u BiH, mozda nekih 20% jer mu je eto otac Bosanac (samim tim da i nije znao ko je Susic govori koliko je se interesovo za nasu repku). U Hrvaskoj repki ima sto puta bolje uslove nego kod nas, to nam je svima valjda jasno, tako da njegova odluka ali i strategija (igra) koju je izabro bila jasna. Na kraju porusi svoju rijec i prihvati poziv Stimca iako ga 100% nije bio zasluzio i sto je se poslje izpostavilo kao los potez (Susic i tu imade pravo kad rece pustite djete da se razvija, znaci za 2 godine bi bio najvjerovatnije kandidat za repke ..... da je mali sluso taj savjet nebi bilo onoliko frke sa njim i navijacima). Susic je i tu dobro reko, sta su Hajrovici ocekivali, da on ide njima da ljubi noge?
- Principatus
- Kontakt:
@Maksuz odgovor ti je vec iznad dat. Sa mnogo paznje napisan, bar procitaj prije nego sto "ogdovoris". Ko uopste govori toliko Halilovicu? O Hajrovicu ja pricam, dzaba potrosi struju na pisanje postova, steta za to. Bacanje elektronske tinte.
Da ljubi noge...haha. Nek pocne prvo da uci da sebi let uzme i ne zakasni, pa cemo onda dalje gledati.