Rekonstrukcija stadiona u BiH
Re: Rekonstrukcija stadiona u BiH
A haj sad vidi opet prvu sliku koju si stavio i vidi ima li plava umjetna sto je jedna od karakteristika novog terena

FKŽ !
- mohikanac12
- Kontakt:
Nisi im trebao govoriti. Kakva dva idiota.
Mi smo Željini Željo je naš!
Biće Željo opet Šampion!
Biće Željo opet Šampion!
FKŽ !
- NeretvanskaPastrmka
- Kontakt:
Pa ima iza led reklama brato
UEFA TEAM RANKING 1989
43 Velez Mostar YUG 3.583
49 Hamburger SV Ger 3.500
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
117 Olympique Marseille Fra 1.875
126 Manchester United Eng 1.500
143 Paris Saint-Germain Fra 1.250
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
- mohikanac12
- Kontakt:
TeaM87 je napisao/la: ↑22 nov 2019, 15:14![]()
![]()
![]()
ma zao mi nesto, nek nauce malogradjani
Najjace je "isamaram te argumentima".
Biće Željo opet Šampion!
Biće Željo opet Šampion!
Nadam se da se sad salis.........................................................NeretvanskaPastrmka je napisao/la: ↑22 nov 2019, 15:14Pa ima iza led reklama bratozar ti ja trebam crtat kako grbavica izgleda. Plava podloga je iza led reklama levat jedan ni na svoj stadion ne ides
![]()
FKŽ !
- NeretvanskaPastrmka
- Kontakt:
Dan te je.bo ni na grbavicu ne idu. Samo slike traze po googlu
ne znaju da je podloga iza led reklama

UEFA TEAM RANKING 1989
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
Haj sad pogledaj sliku koju si stavio sa igracima pa reci jel iza reklama, jesi malouman u pmNeretvanskaPastrmka je napisao/la: ↑22 nov 2019, 15:16Dan te je.bo ni na grbavicu ne idu. Samo slike traze po googlu![]()
ne znaju da je podloga iza led reklama
![]()
![]()
![]()

Takodjer i na ovoj slici pogledaj koliko se iza gola nalazi umjetna
FKŽ !
Tupane i brukatoru Pastrmka... ta slika je sa tekme BiH-Belgija prije nego li je uradjen teren na Grbavici (kad je de Bruyne rekao da je igrao na najgorem terenu), a LED reklame su za tu tekmu stigle izSlovenije, odakle inace nas savez renta...
Zeljin sadasnji travnjak je na nivou Juventusovog, Realovog i drugih stadiona od top timova koji igraju LP... travnjak vrhunskog kvaliteta sa hibridom (uz travnjak Olympiacosa i ludogoretsa najbolji u ovom dijelu Evrope, tacnije identican travnjak njihovom sa istim udijelom svih materijala i hibrida)... nesto sto je za Velez, Sarajevo i ostalu nasu buraniju nedostizan san.... tako da manjka brukanja na ovoj temi i svima ce nam biti lakse...
Zeljin sadasnji travnjak je na nivou Juventusovog, Realovog i drugih stadiona od top timova koji igraju LP... travnjak vrhunskog kvaliteta sa hibridom (uz travnjak Olympiacosa i ludogoretsa najbolji u ovom dijelu Evrope, tacnije identican travnjak njihovom sa istim udijelom svih materijala i hibrida)... nesto sto je za Velez, Sarajevo i ostalu nasu buraniju nedostizan san.... tako da manjka brukanja na ovoj temi i svima ce nam biti lakse...
Zadnja izmjena: Kompromis, dana/u 22 nov 2019, 15:22, ukupno mijenjano 1 put.
- mohikanac12
- Kontakt:
Evo slika @NeretvanskiPesko.
Biće Željo opet Šampion!
Biće Željo opet Šampion!
Obrukase se za sva vremenaKompromis je napisao/la: ↑22 nov 2019, 15:20Tupane i brukatoru Pastrmka... ta slika je sa tekme BiH-Belgija prije nego li je uradjen teren na Grbavici (kad je de Bruyne rekao da je igrao na najgorem terenu), a LED reklame su za tu tekmu stigle izSlovenije, odakle inace nas savez renta...
Zeljin sadasnji travnjak je na nivou Juventusovog, Realovog i drugih stadiona od top timova koji igraju LP... travnjak vrhunskog kvaliteta sa hibridom (uz travnjak Olympiacosa i ludogoretsa najbolji u ovom dijelu Evrope)... nesto sto je za Velez, Sarajevo i ostalu nasu buraniju nedostizan san.... tako da manjka brukanja na ovoj temi i svima ce nam biti lakse...
FKŽ !
- mohikanac12
- Kontakt:
TeaM87 je napisao/la: ↑22 nov 2019, 15:22Obrukase se za sva vremenaKompromis je napisao/la: ↑22 nov 2019, 15:20Tupane i brukatoru Pastrmka... ta slika je sa tekme BiH-Belgija prije nego li je uradjen teren na Grbavici (kad je de Bruyne rekao da je igrao na najgorem terenu), a LED reklame su za tu tekmu stigle izSlovenije, odakle inace nas savez renta...
Zeljin sadasnji travnjak je na nivou Juventusovog, Realovog i drugih stadiona od top timova koji igraju LP... travnjak vrhunskog kvaliteta sa hibridom (uz travnjak Olympiacosa i ludogoretsa najbolji u ovom dijelu Evrope)... nesto sto je za Velez, Sarajevo i ostalu nasu buraniju nedostizan san.... tako da manjka brukanja na ovoj temi i svima ce nam biti lakse...![]()
![]()
Za sva vremena. "Isamaram te argumentima"
Biće Željo opet Šampion!
Biće Željo opet Šampion!
-
drakensang
- Kontakt:
Selam Alejkum Juventus
Mi se radujemo sto se njima gradi stadion. Ja prvi sam neki dan cestitao, stvarno nemam razloga da lazem vecini navijaca Zelje je drago i podrzavaju sve sto se oko Veleza desava. Oni nas konstantno pokusavju da srozaju i ocrne. Izgleda samo da bi pitarima ispali dobri.
-
drakensang
- Kontakt:
Jel @Blagoje poceo pisati prvi i ismijavati stadion?Mamlaz je napisao/la: ↑22 nov 2019, 15:38Mi se radujemo sto se njima gradi stadion. Ja prvi sam neki dan cestitao, stvarno nemam razloga da lazem vecini navijaca Zelje je drago i podrzavaju sve sto se oko Veleza desava. Oni nas konstantno pokusavju da srozaju i ocrne. Izgleda samo da bi pitarima ispali dobri.
Ja ne govorim za trenutnu raspravu. Govorim za kompletnu dosadasnju sezonu kako ste se ponasali. Od dolaska na turnir pa do domacinskog doceka u Mostaru. A mi ce mo vas opet docekati na Grbavici prijateljski.drakensang je napisao/la: ↑22 nov 2019, 15:57Jel @Blagoje poceo pisati prvi i ismijavati stadion?Mamlaz je napisao/la: ↑22 nov 2019, 15:38Mi se radujemo sto se njima gradi stadion. Ja prvi sam neki dan cestitao, stvarno nemam razloga da lazem vecini navijaca Zelje je drago i podrzavaju sve sto se oko Veleza desava. Oni nas konstantno pokusavju da srozaju i ocrne. Izgleda samo da bi pitarima ispali dobri.
- kontrasviju
- Kontakt:
Ne zna se ko je veći kloc od vas dvojice. Ovo je slika prije utakmice sa Belgijom, dok je još uvijek bio stari teren.
Kakvi debili
1921
Ne zna glupan da se i na kvalifikacije za Svjetsko prvenstvo stavlja baner European Qualifiers.
Osim ako Hazard nije počeo igrati za Armeniju.

Osim ako Hazard nije počeo igrati za Armeniju.

"Tako ti igra Bayern" - Ajla Alimanović
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.