Ipak ovo je historijski uspjeh za našu amlu domovinu i svi bi da vidimo kako se zlatna djeca dočekuju u svom glavnom gradu

Moderatori/ce: nerminh74,KK_Bosna,CashMan
Ima na BHT1. Tako su rekli na dnevniku u 12:00.Bayern@heart je napisao/la:Ima li prenosa večeras za nas koji nismo u mogućnosti stići u SA na proslavu ? Radne obaveze onemogućuju
Ipak ovo je historijski uspjeh za našu amlu domovinu i svi bi da vidimo kako se zlatna djeca dočekuju u svom glavnom gradu
Neces moci privuc jer ce se sad jos vise privuci paznja lesinara zbog ovog uspjeha.Tako da ce sad Zvezda,Partizan a i Igokea sebi tu djecu uzimati i nece moci igrati za nas jedni zbog pravila a drugi sto im nece dati.Zato ja stalno trubim da se moraju i ostali klubovi probuditi i sljediti primjer Sparsa ne mozda u tolikoj mjeri zbog finansija,al moze se makar godisnje uzet i placat dvojici,trojici djecaka smjestaj i stipendija umjesto sto se dovode isluzeni ameri ili skart iz okruzenja.Volvic je napisao/la:Lotus je napisao/la:Sad ce se lesinari od menadzera pa do ovih kradljivaca jos vise pocet motat oko nas.Tesko ce biti u sledecim godinama uzet kvalitetnog Bosanskog srbina ili hrvata pod nasu zastavu.
A zasto bi bilo tesko?
Mislim da ce sada Bosna jos vise Talenata privuc na svoju stranu kroz ove uspjehe
to je bio izuzetak jer je fudbal i iskreno U20 je u fudbalu odmah iza seniora po nekom značaju.delinjo je napisao/la:izvini drug ali znas li ti kako se proslavi u komsiluku kada omladinske selekcije osvoje zlato u nekom sportu??? zastojedino kod nas takvo razmisljanje,pa sta ako su djeca,to su nase zlatne koke,pogledaj sta je bilo u Srbiji sa mladom fudbalskom reprezentacijom...jestamaji je napisao/la:naravno. to je često tako. ne zaboravite, jedan dražen petrović u tim godinama nije osvojio ama baš nijedno zlato, osim pokoje bazvrijedne balkanijade. ok imao je MVP titule, to se mora priznati.
zato mi se nikako ne sviđa ovo pretjerivanje ... ljudi u pitanju su kadeti, svaka njima čast ali nismo otišli u brazil i tamo zavalili brazilu sedam komada pa da se pretjeruje. to su djeca, šesnaestogodišnjaci, njih treba spustiti na zemlju a ne veličati ih. pa i moka je svaki puta poslije MVP titule dražena mrcvario na treningu i onda ga onako slomljenog uzeo jedan na jedan i rekao mu mali ti moraš još puno da radiš da bi postao neko ....
ali valjda je to kod nas politički neophodno, ne vidim drugi razlog zašto vječna vatra itd
I ovo je dobro za pogledati, meni skoro dovoljno!djedovic01 je napisao/la:
Evo da se malo prisjetimo!Da li ima snimak sa Face TV tekme protiv Spanije i Litvanije ?
Zar treba ?geoxx je napisao/la:Treba mu visine
Deron Williams je 191. Rondo 185. Chris Paul cak samo 183.Rajaz je napisao/la:Zar treba ?geoxx je napisao/la:Treba mu visine
Play je, Parker ima 1.88
To je toDANTES je napisao/la: ne bi trebalo biti ni u BiH ali...
ovo je prva ekipna još zlatna medalja dakle nešto istorijsko i jako bitno baš kao U20 fudbaleri Srbije i samo zato treba ih dočekati ... naravno u budućnosti ne bi trebalo već samo seniore. ono što može biti pogubno jeste da sve to djeci ne udari u glavu
Ovo sto nas Musa radi tesko da ces mu naci nekoga u tim godinama da se moze porediti...HeraklitMracni je napisao/la:Sad sam malo gledao Kirilenka kad je bio 18-godisnjak , imao je i on mekanu ruku i dobar ulaz , pa me Musa najvise na njega podsjeca .. pa ko se bolje razumije , mozel se uporedit po igri njih dvojica ??
svaka čast ovoj djeci na drskostiUpitali smo ga kako i zašto se odlučio na šut za tri poena na samom kraju polufinalne utakmice protiv Španije, šut koji nas je ostavio u životu i na kraju praktično bio prekretnica do zlata.
"Drugačije se ne može uspjeti. Ili jesi ili nisi pobjednik", rekao je na kraju fenomenalni Sani Čampara, košarkaš koji je uz Musu i Sikiraša nosio naš tim do zlatne medalje.