Mlade selekcije BiH - Kosarka

Moderatori/ce: nerminh74,KK_Bosna,CashMan

Bayern@heart
Kontakt:

Re: Mlade selekcije BiH - Kosarka

Post Postao/la Bayern@heart » 17 avg 2015, 13:03

Ima li prenosa večeras za nas koji nismo u mogućnosti stići u SA na proslavu ? Radne obaveze onemogućuju

Ipak ovo je historijski uspjeh za našu amlu domovinu i svi bi da vidimo kako se zlatna djeca dočekuju u svom glavnom gradu :bih:

Rafael30
Kontakt:

Post Postao/la Rafael30 » 17 avg 2015, 13:06

Bayern@heart je napisao/la:Ima li prenosa večeras za nas koji nismo u mogućnosti stići u SA na proslavu ? Radne obaveze onemogućuju

Ipak ovo je historijski uspjeh za našu amlu domovinu i svi bi da vidimo kako se zlatna djeca dočekuju u svom glavnom gradu :bih:
Ima na BHT1. Tako su rekli na dnevniku u 12:00.

Frankie
Kontakt:

Post Postao/la Frankie » 17 avg 2015, 13:08

Prvaci Evrope :tokralju: e jos nestvarno zvuci :bih: :bih: :bih:

Nakon sto su se Litvanci vratili pred kraj mislio sam da cemo izgubiti ono standardno 'bosanski' , ali svaka cast momcima sto nisi podlegli pritisku. Jos su ovi Litvanci pripremili sve za slavlje, ali morat ce cekati jos za to :mrgreen:

Svaka cast za Vladu Majera, profesionalno je odradio svoj posao :thumbup:

Pandza za vrijeme intoniranja himne :tokralju: :plac: :bih: :bih:

djedovic01
Kontakt:

Post Postao/la djedovic01 » 17 avg 2015, 13:16

Evo da se malo prisjetimo! :mrgreen: Da li ima snimak sa Face TV tekme protiv Spanije i Litvanije ?
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge."

Kelner69
Kontakt:

Post Postao/la Kelner69 » 17 avg 2015, 13:20

Jel moguce da nema nigdje snimak sa nasim komentatorom? Makar higlihts

Lotus
Kontakt:

Post Postao/la Lotus » 17 avg 2015, 13:23

Volvic je napisao/la:
Lotus je napisao/la:Sad ce se lesinari od menadzera pa do ovih kradljivaca jos vise pocet motat oko nas.Tesko ce biti u sledecim godinama uzet kvalitetnog Bosanskog srbina ili hrvata pod nasu zastavu.

A zasto bi bilo tesko?
Mislim da ce sada Bosna jos vise Talenata privuc na svoju stranu kroz ove uspjehe :bih:
Neces moci privuc jer ce se sad jos vise privuci paznja lesinara zbog ovog uspjeha.Tako da ce sad Zvezda,Partizan a i Igokea sebi tu djecu uzimati i nece moci igrati za nas jedni zbog pravila a drugi sto im nece dati.Zato ja stalno trubim da se moraju i ostali klubovi probuditi i sljediti primjer Sparsa ne mozda u tolikoj mjeri zbog finansija,al moze se makar godisnje uzet i placat dvojici,trojici djecaka smjestaj i stipendija umjesto sto se dovode isluzeni ameri ili skart iz okruzenja.

barbarez
Kontakt:

Post Postao/la barbarez » 17 avg 2015, 13:25

Momci veceras sakrijte medalje,mogo bi Novalic predlozit zakon povecanju poreza na iznenadnu vecu kolicinu zlata.
VOLIM TE ZELJO

Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 17 avg 2015, 13:31

Chestitke BiH kosharkashkoj javnosti, gradjanima i svim navijachima.
Ovo je veliki uspeh ma shta i ma ko prichao.
Mozhe ovo da bude kamen temeljac vrlo jake i ozbiljne seniorske reprezentacije za nekih 5-6 godina.
Nacionalisti sa svih strana nazad u tor!
Bh. klinci - BRAVO!
Tekmu nisam gledao, igrache ne poznajem dovoljno, tako da o tome ne mogu nishta vishe da kazhem :mrgreen:

FliX
Kontakt:

Post Postao/la FliX » 17 avg 2015, 13:31

Joj boli me ko ce za koga igrati. Sta me briga kad svakako ne mogu uticati na to. Ako je njima svejedno i meni je. Nek igra Musa za Njemacku, Sikiras za Italiju itd.. zaboravite to sad..
Sad se dicimo postignutim!

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 17 avg 2015, 13:32

delinjo je napisao/la:
jestamaji je napisao/la:naravno. to je često tako. ne zaboravite, jedan dražen petrović u tim godinama nije osvojio ama baš nijedno zlato, osim pokoje bazvrijedne balkanijade. ok imao je MVP titule, to se mora priznati.
zato mi se nikako ne sviđa ovo pretjerivanje ... ljudi u pitanju su kadeti, svaka njima čast ali nismo otišli u brazil i tamo zavalili brazilu sedam komada pa da se pretjeruje. to su djeca, šesnaestogodišnjaci, njih treba spustiti na zemlju a ne veličati ih. pa i moka je svaki puta poslije MVP titule dražena mrcvario na treningu i onda ga onako slomljenog uzeo jedan na jedan i rekao mu mali ti moraš još puno da radiš da bi postao neko ....
ali valjda je to kod nas politički neophodno, ne vidim drugi razlog zašto vječna vatra itd
izvini drug ali znas li ti kako se proslavi u komsiluku kada omladinske selekcije osvoje zlato u nekom sportu??? zastojedino kod nas takvo razmisljanje,pa sta ako su djeca,to su nase zlatne koke,pogledaj sta je bilo u Srbiji sa mladom fudbalskom reprezentacijom...;)
to je bio izuzetak jer je fudbal i iskreno U20 je u fudbalu odmah iza seniora po nekom značaju.
u ostalim sportovima nema dočeks za djecu..
ne bi trebalo biti ni u BiH ali...
ovo je prva ekipna još zlatna medalja dakle nešto istorijsko i jako bitno baš kao U20 fudbaleri Srbije i samo zato treba ih dočekati ... naravno u budućnosti ne bi trebalo već samo seniore. ono što može biti pogubno jeste da sve to djeci ne udari u glavu
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

Biki
Kontakt:

Post Postao/la Biki » 17 avg 2015, 13:33

djedovic01 je napisao/la:

Evo da se malo prisjetimo! :mrgreen: Da li ima snimak sa Face TV tekme protiv Spanije i Litvanije ?
I ovo je dobro za pogledati, meni skoro dovoljno!
http://www.****/clanak/191171/zadivi ... -litvanije
Zadnja izmjena: Biki, dana/u 17 avg 2015, 13:34, ukupno mijenjano 1 put.

Husika
Kontakt:

Post Postao/la Husika » 17 avg 2015, 13:33

Ma nece se oni razilaziti sta je vama :D
Pa ne napusta se ekipa koja dere sve redom...
Mozes ti u klubu biti bog ali dok u repci ne nepravis nesto nista si i niko...
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY

Rajaz
Kontakt:

Post Postao/la Rajaz » 17 avg 2015, 13:39

geoxx je napisao/la:Treba mu visine
Zar treba ?
Play je, Parker ima 1.88 :mrgreen:

Volvic
Kontakt:

Post Postao/la Volvic » 17 avg 2015, 13:44

Rajaz je napisao/la:
geoxx je napisao/la:Treba mu visine
Zar treba ?
Play je, Parker ima 1.88 :mrgreen:
Deron Williams je 191. Rondo 185. Chris Paul cak samo 183.

:bih:

geoxx
Kontakt:

Post Postao/la geoxx » 17 avg 2015, 13:47

A vidjecemo. Mislim da ce morati dogurati barem do 1.90
DANTES je napisao/la: ne bi trebalo biti ni u BiH ali...
ovo je prva ekipna još zlatna medalja dakle nešto istorijsko i jako bitno baš kao U20 fudbaleri Srbije i samo zato treba ih dočekati ... naravno u budućnosti ne bi trebalo već samo seniore. ono što može biti pogubno jeste da sve to djeci ne udari u glavu
To je to

Hvala Magica

Rios

Post Postao/la Rios » 17 avg 2015, 13:48

Druga po znacaju reprezentacija u fudbalu je U21 a ne U20 :salut:
Djecake treba docekati prvo zato sto su prvaci Evrope.Eto svaki dan na brdoviti Balkan dolaze takvi prvaci pa je to kao normalno..Prvak Evrope je prvak Evrope,ma koliko godina imao! Druga stvar,BiH je gladna sportskih uspjeha,medalja i titula,dosta nam e poraza u svim sferama drustva,zaostajanja za ostatkom Evrope,eh sad Evropa gleda u ledja nama,evropska djeca gledaju u ledja nasoj djeci :bih: Ucinili su nas ponosnim,sto da to krijemo,i zato svi pred Vjecnu :salut: :bih:
I da,u Srbiji bi se pisalo kako su rodjene nove Bodiroge,Djordjevici,kako su oni uvijek bili velesila i sl,u Hrvatskoj da su dosli novi Drazeni,Kukoci samo,eto,u Bosni bi to trebala biti djeca koju je mozda glupo cekati.. :roll:
Zeljeznicar za zivot cijeli !!

Miralem Pjanic !

Mirza Teletovic !

Damir Dzumhur !

HeraklitMracni
Kontakt:

Post Postao/la HeraklitMracni » 17 avg 2015, 13:50

Sad sam malo gledao Kirilenka kad je bio 18-godisnjak , imao je i on mekanu ruku i dobar ulaz , pa me Musa najvise na njega podsjeca .. pa ko se bolje razumije , mozel se uporedit po igri njih dvojica ??

sajo10
Kontakt:

Post Postao/la sajo10 » 17 avg 2015, 13:53

@DANTES

Ovaj post nema veze sa nekim poredjenjem i slicno vec cisto zaintereosavan sam da znam, koliko je otprilike bilo ljudi na proslavi zlata U20 repke u fudbalu? Vidio sam neke slike i cini mi se da je bilo "more" ljudi sto bi se reklo. :thumbup:
Visca el Barça! /// Volim te Željo!

Husika
Kontakt:

Post Postao/la Husika » 17 avg 2015, 13:54

HeraklitMracni je napisao/la:Sad sam malo gledao Kirilenka kad je bio 18-godisnjak , imao je i on mekanu ruku i dobar ulaz , pa me Musa najvise na njega podsjeca .. pa ko se bolje razumije , mozel se uporedit po igri njih dvojica ??
Ovo sto nas Musa radi tesko da ces mu naci nekoga u tim godinama da se moze porediti...
Imas Musu i das mu jos kakva bilo 4 igraca i pobijediti ces... :)
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 17 avg 2015, 13:58

Upitali smo ga kako i zašto se odlučio na šut za tri poena na samom kraju polufinalne utakmice protiv Španije, šut koji nas je ostavio u životu i na kraju praktično bio prekretnica do zlata.

"Drugačije se ne može uspjeti. Ili jesi ili nisi pobjednik", rekao je na kraju fenomenalni Sani Čampara, košarkaš koji je uz Musu i Sikiraša nosio naš tim do zlatne medalje.
svaka čast ovoj djeci na drskosti :tokralju:

Odgovori

Natrag na “Košarkaška reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: EdinjoBos, Muumii i 12 gostiju.