C'mon Edin, shoot 'em up!!

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Diema ce samo to prenositi, e sad ne znam dali ti je otkljucana ili nije ali sa Hellasa samo oni prenose.el-fighter je napisao/la:Na kojim će kanalima bit tekma od ovih sa Hellasa.......Imam taj satelit gore na vikendici, pa bih volio otici gore sa rajom gledat tekmu, al nezznam imali na nekom kanalu.
Imas takodjer i onu NOVU. Mnoge utakmice EPL prenose. Od ova dva, bice na jednom sigurno.edo3majka je napisao/la:Diema ce samo to prenositi, e sad ne znam dali ti je otkljucana ili nije ali sa Hellasa samo oni prenose.el-fighter je napisao/la:Na kojim će kanalima bit tekma od ovih sa Hellasa.......Imam taj satelit gore na vikendici, pa bih volio otici gore sa rajom gledat tekmu, al nezznam imali na nekom kanalu.
moras li duplirati postB0SANAC je napisao/la:Hart, Boateng, Kolarov, K.Toure, Kompany, Y.Toure, Barry, De Jong, Silva, Tevez, Dzeko
E HS nema taj program. Mislim imali smo i mi ko i svi ostali normalni ljudi ali su ukinuli.Adnel je napisao/la:Ima prenos na Sport Klubu svaki kablovski operater ima sport klub pa tu gledaj te .