Emir Spahić

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_

Burundi
Kontakt:

Re: Emir Spahić

Post Postao/la Burundi » 14 feb 2015, 19:45

Virto zivi knjigu Starac i more :kafa:
DD

Unofficialpage
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Unofficialpage » 14 feb 2015, 20:19

FaraonTM je napisao/la:
TomBrajder je napisao/la:Ljudi jel vama zao ovog virtuala ? Meni bgm se srce stegne kad vidim da on svoj ego gradi ovde na forumu :cry:
Kako da nije, sad će sav normalan svijet otići u grad popiti koju sa rajom, sa curom malo điđi miđi, neko će ostati kući uz TV a naš Virtualni će da ostane na ovom forumu i da drži predavanja o lošem Spahiću :D
Virtu čeka Džumhura. :D
Momak je inače legenda, mislim na Sea!

Damir Dzumhur!!!!

Roger Federer the Best!!!!!!!

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 14 feb 2015, 21:28

Unofficialpage je napisao/la:Virtu čeka Džumhura. :D
Naravno, ali hajd' ti to objasni patriotama :bih:
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 14 feb 2015, 21:32

Je l' moraš objašnjavat'? Šta koga treba da boli qrac za tvoj privatni život?
Masu puta smo se ovdje pokačili oko nekih stvari, pogotovo na mojim forumskim počecima, pa nikada nisam pokušao komentarisao takve stvari. Svakakve balavurdije se nakupilo na ovom forumu.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 14 feb 2015, 21:36

Eh, bile su to veoma kvalitetne rasprave. Nažalost, sve ih je manje i manje.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 14 feb 2015, 21:40

zizu1991 je napisao/la:Je l' moraš objašnjavat'? Šta koga treba da boli qrac za tvoj privatni život?
Masu puta smo se ovdje pokačili oko nekih stvari, pogotovo na mojim forumskim počecima, pa nikada nisam pokušao komentarisao takve stvari. Svakakve balavurdije se nakupilo na ovom forumu.
Istina. Spahic odigrao lose i sad im zao sto je covjek na forumu? :roll:
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

muhamedkonjic
Kontakt:

Post Postao/la muhamedkonjic » 14 feb 2015, 22:17

Ono nije bio crveni karton, sta vam je ljudi, ono nije namjerno bilo. Onaj prvi isto tako ni blizu zuti karton. Radio je glupost prije ali ovo stvarno nije bilo za iskljucenja. Onaj 5 metara od njega kada je skocio, kada se skace uvijek se dize ruke u zrak da se " visi " sto duze i onaj uletio taman kada Emir skocio trebao je to sudija vidit nikakav osjecaj za igru. Inace vi sto kritikujete Emira :guz: :guz: :guz: on je nas njabolji igrac zajedno sa Begovicem, Pjanicom i Zukanovicem :bow: :bow: :bih: :bih:

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 14 feb 2015, 22:22

muhamedkonjic je napisao/la:Ono nije bio crveni karton, sta vam je ljudi, ono nije namjerno bilo. Onaj prvi isto tako ni blizu zuti karton. Radio je glupost prije ali ovo stvarno nije bilo za iskljucenja. Onaj 5 metara od njega kada je skocio, kada se skace uvijek se dize ruke u zrak da se " visi " sto duze i onaj uletio taman kada Emir skocio trebao je to sudija vidit nikakav osjecaj za igru. Inace vi sto kritikujete Emira :guz: :guz: :guz: on je nas njabolji igrac zajedno sa Begovicem, Pjanicom i Zukanovicem :bow: :bow: :bih: :bih:
Pasa jesi ozbiljan? :|

muhamedkonjic
Kontakt:

Post Postao/la muhamedkonjic » 14 feb 2015, 22:31

Sabinho je napisao/la:
muhamedkonjic je napisao/la:Ono nije bio crveni karton, sta vam je ljudi, ono nije namjerno bilo. Onaj prvi isto tako ni blizu zuti karton. Radio je glupost prije ali ovo stvarno nije bilo za iskljucenja. Onaj 5 metara od njega kada je skocio, kada se skace uvijek se dize ruke u zrak da se " visi " sto duze i onaj uletio taman kada Emir skocio trebao je to sudija vidit nikakav osjecaj za igru. Inace vi sto kritikujete Emira :guz: :guz: :guz: on je nas njabolji igrac zajedno sa Begovicem, Pjanicom i Zukanovicem :bow: :bow: :bih: :bih:
Pasa jesi ozbiljan? :|
Jesam ozbiljan sam majkemi ono nije crveni pogledaj drugog igraca kako ide na loptu, Emir ga nije vidio ono je slucajno samo pogodio zato sto je ovaj brzo uletio. A za onaj prvi zuti ono nije nista stvarno bilo.

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 14 feb 2015, 23:44

Sabinho je napisao/la:
zizu1991 je napisao/la:Je l' moraš objašnjavat'? Šta koga treba da boli qrac za tvoj privatni život?
Istina. Spahic odigrao lose i sad im zao sto je covjek na forumu? :roll:
Šta ste se naklatili na mene :P

Ja to kažem zbog ovih Virtinih generacija i ove hiljade postova na forumu, a onako dobar je to forumaš na svim temama izuzev reprezentacije, tu se u većini stvari ne slažemo al' svako ima pravo na svoje mišljenje :thumbup:
Željo je život, sve ostalo su sitnice!

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 14 feb 2015, 23:46

Pa vidis koliko je covjek tu plus prati duplo vise sportova od bar 90% forumasa, dakle komentarise na vise tema. Sve ok, usaglasili smo se da su lagali da je Grk najgori.

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 14 feb 2015, 23:52

Sabinho je napisao/la:Pa vidis koliko je covjek tu plus prati duplo vise sportova od bar 90% forumasa, dakle komentarise na vise tema. Sve ok, usaglasili smo se da su lagali da je Grk najgori.
Ne znam nisam gledao tekmu pošteno da ti kažem al' hajde pošto je dobio crveni logično je da će dobiti loše ocjene od publike i javnosti, a što se tiče cijele sezone onaj ko kaže da je Grk bolji od Spahe ili ima nešto protiv Emira (lično) ili jednostavno nije mjerodavan i realan (da ne kažem trol).

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 14 feb 2015, 23:54

FaraonTM je napisao/la:
Sabinho je napisao/la:Pa vidis koliko je covjek tu plus prati duplo vise sportova od bar 90% forumasa, dakle komentarise na vise tema. Sve ok, usaglasili smo se da su lagali da je Grk najgori.
Ne znam nisam gledao tekmu pošteno da ti kažem al' hajde pošto je dobio crveni logično je da će dobiti loše ocjene od publike i javnosti, a što se tiče cijele sezone onaj ko kaže da je Grk bolji od Spahe ili ima nešto protiv Emira (lično) ili jednostavno nije mjerodavan i realan (da ne kažem trol).
Stoji da je Spahic odlican ove i prosle sezone u Bayeru, nisam se javlja poslije puno utakmica u kojim je odlicno odigrao- nisam imao sta dodati. Danas, citam Grk najgori na svijetu, a gledam utakmicu i vidim lazi i duple arsine pa sam se ukljucio u diskusiju.

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 15 feb 2015, 00:00

Ma to "Grk ne valja" i tako ti fazoni su izašli iz toga da se ovdje pisalo da će taj isti uzeti Spahiću poziciju (i ja sam iskreno mislio da će to tako biti, jer je on mlad i veoma dobar štoper al' povreda je ostavila traga) i zato sad kad god Spahić odigra dobro spominje se Grk, a opet kada ne odigra dobro opet se spominje Grk samo od druge strane i tako u krug...

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 15 feb 2015, 00:02

FaraonTM je napisao/la:Ma to "Grk ne valja" i tako ti fazoni su izašli iz toga da se ovdje pisalo da će taj isti uzeti Spahiću poziciju (i ja sam iskreno mislio da će to tako biti, jer je on mlad i veoma dobar štoper al' povreda je ostavila traga) i zato sad kad god Spahić odigra dobro spominje se Grk, a opet kada ne odigra dobro opet se spominje Grk samo od druge strane i tako u krug...
E druze sa suprotne strane, ja nisam spominjao tog Grka. Ovi se zakacili jer sam realno pricao o DANASNJOJ utakmici. :) :salut: :wave:

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 15 feb 2015, 00:06

Pa dobro složit ću se sa tobom za danas (ponavljam nisam gledao utakmicu) al' neku konstantnu netrpeljivost pojedinaca prema Spahiću ne mogu da shvatim, ali hajde eto svako ima pravo na svoje mišljenje. :salut:

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

DzemoVoliMarmeladu
Kontakt:

Post Postao/la DzemoVoliMarmeladu » 15 feb 2015, 00:40

Svako ko je neutralan I ko je pratio mogao je vidjet da je Spahic puno bolji bio od grka. Eto spominjete whoscored, hajde sad malo I glavu koristit. Grk je dobio 6.2 I imao je onaj asist sto mu je diga tu ocjenu bar .5 a spaha je dobio 6.1 I dobio je dva žuta I crven koji je njegovu ocjenu spustio bar 1.0 mozda I više. Znaci ako se taj crveni oduzme, koji neke sudije nebi ni Dali, onda bi Spaha imao puno vecu ocjenu, jel je grk bio katastrofalan.

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 15 feb 2015, 00:44

DzemoVoliMarmeladu je napisao/la:Svako ko je neutralan I ko je pratio mogao je vidjet da je Spahic puno bolji bio od grka. Eto spominjete whoscored, hajde sad malo I glavu koristit. Grk je dobio 6.2 I imao je onaj asist sto mu je diga tu ocjenu bar .5 a spaha je dobio 6.1 I dobio je dva žuta I crven koji je njegovu ocjenu spustio bar 1.0 mozda I više. Znaci ako se taj crveni oduzme, koji neke sudije nebi ni Dali, onda bi Spaha imao puno vecu ocjenu, jel je grk bio katastrofalan.
Neutralan sam, Grk, Spahic i goso su odlucili utakmicu, sva tri sa po 33% udjela.

DzemoVoliMarmeladu
Kontakt:

Post Postao/la DzemoVoliMarmeladu » 15 feb 2015, 00:49

Dobro I jest tako, Ali Spahic je svoju krivicu uradio onim glupim crvenim. Ali šta hocu da kažem, da je kao defenzivac danas ubjedljivo bolji od grka bio, koji nije ni blizu onog igraca prije povrede.

mirzatele
Kontakt:

Post Postao/la mirzatele » 15 feb 2015, 00:49

Jedna malo losija utakmica i 4 stranice napisane, problem citav nastao. A sta je sa ostalih 30 utakmica, nesto se niste pojavljivali ovdje dok ih je kapiten vodio u osminu finala LP i prema vrhu BL

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.