Treba tebi jedan artifleks poklonitiVanja8 je napisao/la:Je li Mirza Bećirspahic plava filozofija?MocMahale444 je napisao/la:Druze jeko taj, nisam ja tamo na temi ima hejbet.
To je ta plava filozofija.![]()
PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
- KongrateUK
- Kontakt:
Re: PL prepucavanja
17.12.2018. - Dan kada je FK Željezničar oslobođen i vraćen onima koji ga vole, i kojima pripada !
Vijetnamci,Vijetnamci...Ispravka navoda...Gradonacelnik je napisao/la:Počnite se tresti kinezi. Imate još 12 dana!

- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
Nek se Lutvi muda tresu dok na štandu ne nađu pečenog morža.Sabinho je napisao/la:Nismo mi, ali zato Hervas jeste.COYS je napisao/la:Pitanje za bordo momke: Da li ste halisali pecenog cuku?VIJETNAMCI ZAISTA JEDU CUKE! Putujući Vijetnamom na pijačnim štandovima možete vidjeti pečene pse
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!
MocMahale444 je napisao/la:Vanja8 je napisao/la:Je li Mirza Bećirspahic plava filozofija?MocMahale444 je napisao/la:Druze jeko taj, nisam ja tamo na temi ima hejbet.

Jesi li to dobio kao poklon od Apoteke Sarajevo...Ja sam mislio da su vam samo za smirenje dijelili,bordo tabletice...KongrateUK je napisao/la:Treba tebi jedan artifleks poklonitiVanja8 je napisao/la:Je li Mirza Bećirspahic plava filozofija?MocMahale444 je napisao/la:Druze jeko taj, nisam ja tamo na temi ima hejbet.

- KongrateUK
- Kontakt:
Kako je nova uprava došla smijemo lokati iz čokalja, nema više apaurina, i to je iskorak, hvala Amaru, hvala Nihadu 

17.12.2018. - Dan kada je FK Željezničar oslobođen i vraćen onima koji ga vole, i kojima pripada !
Aludiras na nedosudjen penaltik na samom kraju? Ma ´ajde a uzeli poencic ili nula poencica isto nam je. Iako ce nam u konacnici nedostajati taj jedan bod jer nam vrli "savez" ove bolje rangirane klubove nagradi sa vecim sumama za tv prava?prisonbreak je napisao/la:Ostecena Slobodanka![]()

A ko bi vas trpio moj @Prizn da nam se taj penal i dosudio? Pa do jucer ste kuknjava o famoznoj kospici </3
? ? <3
Mirise cvijece ko moja Rinaka
Šaka bosasa i vopi, doručak šampiona <3
- prisonbreak
- Kontakt:
Slazem se. Sve si ljubavi upravu.dvokorak je napisao/la:Aludiras na nedosudjen penaltik na samom kraju? Ma ´ajde a uzeli poencic ili nula poencica isto nam je. Iako ce nam u konacnici nedostajati taj jedan bod jer nam vrli "savez" ove bolje rangirane klubove nagradi sa vecim sumama za tv prava?prisonbreak je napisao/la:Ostecena Slobodanka![]()
Mi bismo npr izborenim 6. mjestom mogli uzeti nekoliko hiljada ojrona vise. Samo da nam siptarska Uefa uplati sta na racun pa mozemo i prvi iznad crte da zavrsimo kao i vi minulih 17 sezona.
A ko bi vas trpio moj @Prizn da nam se taj penal i dosudio? Pa do jucer ste kuknjava o famoznoj kospici </3

Samo godine tuge s' tobom imam ja..
Samo godine bola i nadanja..
Koliko dobro igrate,poceli ste malo vise lokati od dozvoljenog,pa bolan pomlaticete se izmedju sebe...Jaa, cirkus kluba i navijaca...Apoteke im daju tablete za umirenje,a oni shvatili za umiranje...KongrateUK je napisao/la:Kako je nova uprava došla smijemo lokati iz čokalja, nema više apaurina, i to je iskorak, hvala Amaru, hvala Nihadu

Zen´ckiprisonbreak je napisao/la:Slazem se. Sve si ljubavi upravu.dvokorak je napisao/la:Aludiras na nedosudjen penaltik na samom kraju? Ma ´ajde a uzeli poencic ili nula poencica isto nam je. Iako ce nam u konacnici nedostajati taj jedan bod jer nam vrli "savez" ove bolje rangirane klubove nagradi sa vecim sumama za tv prava?prisonbreak je napisao/la:Ostecena Slobodanka![]()
Mi bismo npr izborenim 6. mjestom mogli uzeti nekoliko hiljada ojrona vise. Samo da nam siptarska Uefa uplati sta na racun pa mozemo i prvi iznad crte da zavrsimo kao i vi minulih 17 sezona.

Neka vam je berićetna ova trica iz Tuzle jer ce mnogo da vam znaci u daljnoj borbi za interdonerayran cup. <3
? ? <3
- prisonbreak
- Kontakt:
Ljubavi sve si upravu.

Eno opetprisonbreak je napisao/la:Ljubavi sve si upravu.![]()

Manje u mejtef, Prizn <3
? ? <3
- TamniVilajet
- Kontakt:
Jel vas strah?COYS je napisao/la:Vijetnamci jedu cuke

- prisonbreak
- Kontakt:
Nismo svi skolovani kao Kozedvokorak je napisao/la:Eno opetprisonbreak je napisao/la:Ljubavi sve si upravu.![]()
![]()
Manje u mejtef, Prizn <3

Jbg

Nema te par dana,potroaio pare od dvice?
Malo se zezamo, sve coolprisonbreak je napisao/la:Nismo svi skolovani kao Kozedvokorak je napisao/la:Eno opetprisonbreak je napisao/la:Ljubavi sve si upravu.![]()
![]()
Manje u mejtef, Prizn <3![]()
Jbg![]()
Nema te par dana,potroaio pare od dvice?

Hjao a kakve sam danas pare uzeo na lajvu! Opet me djavle odveo u kockarnicu....
? ? <3
vracamo se nakon duzeg odsustva iz Evrope.

DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
- prisonbreak
- Kontakt:
Mi smo svoj obraz sacuvali sa dvije glatke pobjede protiv koza, vise ni E nije potrebna
Imal vam ko je.bavat mater i dalje?
OpaCan preCjednik

OpaCan preCjednik
Vise nego glatkeprisonbreak je napisao/la:Mi smo svoj obraz sacuvali sa dvije glatke pobjede protiv koza, vise ni E nije potrebna![]()
OpaCan preCjednik

A mora se priznati da harate i da stvarno predobro igrate! Pa uz #megagiga investitora ste cak 6.
Kapa dolje

? ? <3
-
- Kontakt:
Prison kakve su ovo muflonske provokacije?prisonbreak je napisao/la:Mi smo svoj obraz sacuvali sa dvije glatke pobjede protiv koza, vise ni E nije potrebna![]()
OpaCan preCjednik
Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 12 gostiju.