Ispostuj jos 15 kad si vec rekao, svakako mi je najiritantnija njihova tema. Onaj sitimen objavi post dug nikad ga prelistat, kopira tablice citave, neke gluposti, yebo budalu eto. Jos kad pocne hodzu glumit, kosa mi se dize na glavi.dvokorak je napisao/la:Druze, drugar @Dvokorak koliko moze da izvuce i popije, njima je i 35 premaloredbull93 je napisao/la:Ajde dvoturak koliko je jos ostalo? Jesi se yebo sto si rekao 35Ali trenutno 20ak je sasvim dovoljno dok se ne uleti miksano sa videozapisima narednih dana. <3
PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Re: PL prepucavanja
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
Poguraj prljave izbjeglice sa 7-8 numera i ja dodam identicno toliko i imamo 35. Ali mojne to, njima u narednih 35 dana treba heftati po 2-3 videozapisa dnevno i mirno podrinjeredbull93 je napisao/la:Ispostuj jos 15 kad si vec rekao, svakako mi je najiritantnija njihova tema. Onaj sitimen objavi post dug nikad ga prelistat, kopira tablice citave, neke gluposti, yebo budalu eto. Jos kad pocne hodzu glumit, kosa mi se dize na glavi.dvokorak je napisao/la:Druze, drugar @Dvokorak koliko moze da izvuce i popije, njima je i 35 premaloredbull93 je napisao/la:Ajde dvoturak koliko je jos ostalo? Jesi se yebo sto si rekao 35Ali trenutno 20ak je sasvim dovoljno dok se ne uleti miksano sa videozapisima narednih dana. <3

? ? <3
Mirise cvijece ko moja Rinaka
Šaka bosasa i vopi, doručak šampiona <3
Pozdrav za @MocPrivatnihPoruka <3
? ? <3
- MocMahale444
Nazovi Selam da te cijeli dunjaluk razumije, ti si Beglerbegdvokorak je napisao/la:Pozdrav za @MocPrivatnihPoruka <3

1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
Mahaldzija, da li bi se naljutio ukoliko ti "neko" napise da mu ta vrsta pozdrava ne godi? Ukoliko napise da se sav novocapajeBcki establisment povuce nazad u pustinjsku demokratiju?MocMahale444 je napisao/la:Nazovi Selam da te cijeli dunjaluk razumije, ti si Beglerbegdvokorak je napisao/la:Pozdrav za @MocPrivatnihPoruka <3
Ah da, VELIKI POZDRAV <3
? ? <3
- MocMahale444
kad je miran i stalozen samo 1010 moRe sastaviti oVaki post.dvokorak je napisao/la:Mahaldzija, da li bi se naljutio ukoliko ti "neko" napise da mu ta vrsta pozdrava ne godi? Ukoliko napise da se sav novocapajeBcki establisment povuce nazad u pustinjsku demokratiju?MocMahale444 je napisao/la:Nazovi Selam da te cijeli dunjaluk razumije, ti si Beglerbegdvokorak je napisao/la:Pozdrav za @MocPrivatnihPoruka <3
Ah da, VELIKI POZDRAV <3

Tebi kao tebi ili ovom acc mogu reci alejkum selam.
Vidis ti si skontao to kao uvredu a nije bila uz duzno postovanje.
Jos sam rekao da si ti Beglerbeg, i ti se bunis kaj neka vagina.
Svi "vi" to kao "slucajno" i kao eto nije ciljano
Ama gdje je onaj ZdekPi sa svojom pricom kako je zabranjeno "psovati CapajeBo" /kao grad i klub. Ko vas ?ebe moj @MocPrivatnihPoruka svi bismo sretniji bili da vas nema! Ionako ste ovom novopridoslom pasulju kao zamiljivi i bitni.....

Ama gdje je onaj ZdekPi sa svojom pricom kako je zabranjeno "psovati CapajeBo" /kao grad i klub. Ko vas ?ebe moj @MocPrivatnihPoruka svi bismo sretniji bili da vas nema! Ionako ste ovom novopridoslom pasulju kao zamiljivi i bitni.....
? ? <3
- MocMahale444
Znaci opet si tapija, nema ba brzo ovo nesto. Kresnem te za sekundu.
Ova tema treba biti zvana "Skola prepucavanja".
@Tobe sto ti zabranise da pises ovdje. 
Ova tema treba biti zvana "Skola prepucavanja".

Sterilan si ti meni u svim tim drive by kvazipokusajima
Samo nastavi da se mazis sa rasko-siptarskim sekretom.... Pripadate jedno drugom <3

Samo nastavi da se mazis sa rasko-siptarskim sekretom.... Pripadate jedno drugom <3
? ? <3
- MocMahale444
Fajront si kuknjava
Hajde Allahimanet zamalo veziru.
Hajde Allahimanet zamalo veziru.
Al rastura @MoćPrivatnihPoruka <3
Idemo sutra inšala još jače <3

Idemo sutra inšala još jače <3

? ? <3
Lutvo ne smije blizu KosevaTamniVilajet je napisao/la:Jel vas strah?COYS je napisao/la:Vijetnamci jedu cuke![]()

- TamniVilajet
- Kontakt:
Zabranila mi zena. Kae ima tu svakakvih budala, pokvarice teMocMahale444 je napisao/la:
@Tobe sto ti zabranise da pises ovdje.

- TamniVilajet
- Kontakt:
Ni oni s jugaCOYS je napisao/la:Lutvo ne smije blizu KosevaTamniVilajet je napisao/la:Jel vas strah?COYS je napisao/la:Vijetnamci jedu cuke![]()

- TamniVilajet
- Kontakt:
Opet savez stima protiv zeljkana..Najtezi protivnik. Napisao bih jos puno toga o ovom izvlacenju parova kupa ali fali mi slova na tastaturi

I tebi znaci fali slova na tastaturi...?TamniVilajet je napisao/la:Opet savez stima protiv zeljkana..Najtezi protivnik. Napisao bih jos puno toga o ovom izvlacenju parova kupa ali fali mi slova na tastaturi![]()
![]()

- TamniVilajet
- Kontakt:
Za ovoliku kradju i namjestanja protiv zeljkana ni jedna tastatura na svijetu nema dovoljno slovaVanja8 je napisao/la: I tebi znaci fali slova na tastaturi...?![]()
![]()
![]()

Mudro...Potpisujem...TamniVilajet je napisao/la:Za ovoliku kradju i namjestanja protiv zeljkana ni jedna tastatura na svijetu nema dovoljno slovaVanja8 je napisao/la: I tebi znaci fali slova na tastaturi...?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Ja fakat kontam da je Željkan izvukao Dokoljenka za protivnika,kad ono Šećerko...Šteta,to bi bila gala borba...

Trenutno korisnika/ca: Beli98, GradKamena2, laszlo i 35 gostiju.