Dokoljenka cuvaju za superkupVanja8 je napisao/la:Ja fakat kontam da je Željkan izvukao Dokoljenka za protivnika,kad ono Šećerko...Šteta,to bi bila gala borba...![]()

Dokoljenka cuvaju za superkupVanja8 je napisao/la:Ja fakat kontam da je Željkan izvukao Dokoljenka za protivnika,kad ono Šećerko...Šteta,to bi bila gala borba...![]()
Moj dokoljenko je u ovoj rundi slobodan, vjerovatno je to urota protiv njega kako bi ispao iz forme, ali ipak tako da nam se otvorio put do finala u kojem se nadamo da ce rogove ukrstiti sa bratom Zeljkanom, izjavio je njegov vlasnik Aman Joksim.
TamniVilajet je napisao/la:Moj dokoljenko je u ovoj rundi slobodan, vjerovatno je to urota protiv njega kako bi ispao iz forme, ali ipak tako da nam se otvorio put do finala u kojem se nadamo da ce rogove ukrstiti sa bratom Zeljkanom, izjavio je njegov vlasnik Aman Joksim.
TamniVilajet je napisao/la:Zabranila mi zena. Kae ima tu svakakvih budala, pokvarice teMocMahale444 je napisao/la:
@Tobe sto ti zabranise da pises ovdje.
da se dobro čuje svaki udaracmma_hz je napisao/la:E kake ste vi budale strumfovi,u kopu vas protiv Zvijezde 250 jedva i donijeli razglas.....
Zasto,kako,komeee![]()
svrakino1921 je napisao/la:RENTANJE POSLOVNIH PROSTORA
RENTANJE STADIONA I LED REKLAMA VOLJENOJ REPREZENTACIJI BiH
NAJVISE PRODATIH POJEDINACNIH ULAZNICA U SEZONI
NAJVISE PRODATIH GODISNJIH KARATA
NAJVISE PRODATIH DRESOVA
EKONOMSKI EAMOODRZIVI
EKONOMSKI NEOVISNI
IGRANJEM REPREZENTACIJE BiH NA STADIONU GRBAVICA DODATNA ZARADA ZA OPCINU NOVO SARAJEVO I KANTON SARAJEVO
GOLEM SI ZELJO
bambus je napisao/la:Mi u Zenici voljenoj drzavi Bilino Polje na koristenje dajemo besplatno.Nismo ko vi da naplacujemo,ja patriota i klinca.
Da budalo!Penaltiky je napisao/la:Jel ovo Tobe sam sa sobom priča?
TamniVilajet je napisao/la:Da budalo!Penaltiky je napisao/la:Jel ovo Tobe sam sa sobom priča?
Taman dok to navuku,nova ce stici.Vanja8 je napisao/la:Hajde Boga ti mi odgovori kako mislis da se navuce lova za Amawovu kamatu koju trebaju isplatiti...?
Pa gace sa gujice ce morati prodati,a kamo li da repki ne naplate rentanje stadiona koji im je uredio NSBiH...
Koja kontradiktornost i koji mozgovi,nesto kao @Kratkokoljenko...Rekao bih ja jos svasta ,ali "nedostaje mi slova na tastaturi"...![]()
Ma prica se da ce uvesti onaj SOS telefon,kao hitno treba za @Dokoljenka pomoc,jedan poziv 2 KM...A zapravo tako ce skupiti lovu za Amawa...bambus je napisao/la:Taman dok to navuku,nova ce stici.Vanja8 je napisao/la:Hajde Boga ti mi odgovori kako mislis da se navuce lova za Amawovu kamatu koju trebaju isplatiti...?
Pa gace sa gujice ce morati prodati,a kamo li da repki ne naplate rentanje stadiona koji im je uredio NSBiH...
Koja kontradiktornost i koji mozgovi,nesto kao @Kratkokoljenko...Rekao bih ja jos svasta ,ali "nedostaje mi slova na tastaturi"...![]()
![]()
Hajde,prvo dok se dozvola izmajmunise,pa tek onda ostalo.Skupit ce se,ima jos dzuma fala Bogu.
Ako zelite da ostane Krpic posaljite SMS sa oznakom KRPIC1 na broj 5757 . Cijena SMS-a je 2km.Vanja8 je napisao/la: Ma prica se da ce uvesti onaj SOS telefon,kao hitno treba za @Dokoljenka pomoc,jedan poziv 2 KM...A zapravo tako ce skupiti lovu za Amawa...![]()
bambus je napisao/la:Ako zelite da ostane Krpic posaljite SMS sa oznakom KRPIC1 na broj 5757 . Cijena SMS-a je 2km.Vanja8 je napisao/la: Ma prica se da ce uvesti onaj SOS telefon,kao hitno treba za @Dokoljenka pomoc,jedan poziv 2 KM...A zapravo tako ce skupiti lovu za Amawa...![]()