FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Koliko su nas naši igraci istraumirali kad molimo Boga da bude sve ok i poraz od 2-3 razlike je uspjeh hahha 

"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja." Ivica Osim.
FCB
FCB
S kojim timovima naš klub sarađuje? Rade li naši šta? Gledam komšije s Kardiff city-em. Ne bi me čudilo da im po sezoni posalje kardiff po 1-2 igrača na kaljenje
Reče ovaj "pomoć", odma me na to asociralo...

Jedina želja mi je da vidim ko je ovaj Monolog, dok nije *Monolog*, ono uživo, dok je baš ono što jest' (il' što nije)! :D
Ublehe,ublehe i samo ublehe .
je li se to mozda ne smijemo nadati nekom cudu?u ocima svakog pravog "ludjaka" plave boja svaki klub je manje od naseg voljenog kluba tako da od cega bi nas strah trebao da bude? uredu ljudi su bolji,al hajmo realno gdje je taj isti klub bio prije prosle godine,ko je cuo za njih do prosle godine?koliko je klubova imalo sezonu iz snova pa onda padnu i ne znas vise gdje su? previse sebe podcjenjujemo i tu lezi nas najveci problem![/quote]
i ti sad kontas da ces nesto promijeniti ako izvalis glupost sanjao zabili ga u 90min. to znaci da ti si ti veliki navijac. prosla evropska iskustva nam govore da nemamo cemu da se nadamo i tu lezi poenta i bit. znas i sam kakve su prosli rezultati bili sa jakim timovima zasto mislis da ce ove biti nesto bolje a kad sam znas da imas losiji tim nego prdhodne godine.
beze lozite raju ovdje a kad primimo pet komada neces vise nikad nista napisati na ovoj temi, i siriti optimizam.
suti jbt pa sta bude, bude ne nadajte se previse, pa ako se desi cudo extra ako ne poklopite se ba.
eto mi prosle godine razbili maribora 6 - 1 pa se ove godine nadamo, ono mi ekipa. brate skontaj se nisi prosle godine ti bio maribor nego zeljo.[/quote]
a razumijem ja sta ti hoces da kazes ali ja samo kazem treba pustit nek svak ima svoje misljenje i ne treba ga omalovazavat ako je neko sanjao to i nada se tome treba ga pustit on ce se razocarat poslije ti koji si mislio tako neces,..
vjeruj ti meni da i ovi sto sanjaju i sto si imalo optimisti shvataju na kojem smo nivou al opet imaju takav mentalitet da se uvijek necemu nadaju,ja sam prvi jedan od njih,uvijek se nadam boljem u svakoj sferi zivota pa tako i u ovom,nekad se covjek razocara nekad mu bude dobro nikad se ne zna...
upravu si da mi nemamo sad ekipu,da ovo sto imamo nije dovoljno za ekipu kao plzen al ni ti,ni ja tu ne mozemo nista promijenit realno...
i ti sad kontas da ces nesto promijeniti ako izvalis glupost sanjao zabili ga u 90min. to znaci da ti si ti veliki navijac. prosla evropska iskustva nam govore da nemamo cemu da se nadamo i tu lezi poenta i bit. znas i sam kakve su prosli rezultati bili sa jakim timovima zasto mislis da ce ove biti nesto bolje a kad sam znas da imas losiji tim nego prdhodne godine.
beze lozite raju ovdje a kad primimo pet komada neces vise nikad nista napisati na ovoj temi, i siriti optimizam.
suti jbt pa sta bude, bude ne nadajte se previse, pa ako se desi cudo extra ako ne poklopite se ba.
eto mi prosle godine razbili maribora 6 - 1 pa se ove godine nadamo, ono mi ekipa. brate skontaj se nisi prosle godine ti bio maribor nego zeljo.[/quote]
a razumijem ja sta ti hoces da kazes ali ja samo kazem treba pustit nek svak ima svoje misljenje i ne treba ga omalovazavat ako je neko sanjao to i nada se tome treba ga pustit on ce se razocarat poslije ti koji si mislio tako neces,..
vjeruj ti meni da i ovi sto sanjaju i sto si imalo optimisti shvataju na kojem smo nivou al opet imaju takav mentalitet da se uvijek necemu nadaju,ja sam prvi jedan od njih,uvijek se nadam boljem u svakoj sferi zivota pa tako i u ovom,nekad se covjek razocara nekad mu bude dobro nikad se ne zna...
upravu si da mi nemamo sad ekipu,da ovo sto imamo nije dovoljno za ekipu kao plzen al ni ti,ni ja tu ne mozemo nista promijenit realno...
Koliko ja znam, od većih ni s jednim...iVar je napisao/la:S kojim timovima naš klub sarađuje? Rade li naši šta? Gledam komšije s Kardiff city-em. Ne bi me čudilo da im po sezoni posalje kardiff po 1-2 igrača na kaljenjeReče ovaj "pomoć", odma me na to asociralo...
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
- alan ford 26
- Kontakt:
Nazalost je tako prijatelju, ne znam na cemu pojedinci temelje svoj optimizam, svaka cast njima al ja nisam optimista iako se nadam, a ljudski se nadat da se moze nesto uradit protiv Ceha. Mi jednostavno nemamo igre, nismo je imali proslu cijelu sezonu jer nemas kvalitete u ekipi, nemas igraca koji "znaju lopte". Mi ako izvucemo rezultat koje se moze nazvat porazom a ne katastrofom trebamo se udarat nogom u guzicu a ovdje pokusat ostati neporazen, cvaknut kakav bod za koeficijent. Fudbal nam je generalno u k... i to je cinjenica, nema se para, ne ulaze se nikako. stagniramo ili nazadujemo i prethodni evropski rezultati i Zelje i ostalih klubova su samo logican slijed dogadjaja. Nadam se makar da su fizicki spremniji neg prosle god te pokusat na taj nacin smanjit cesima prostor za igru, jer nekom igrom im def necemo moci parirati.Ado1921 je napisao/la:Koliko su nas naši igraci istraumirali kad molimo Boga da bude sve ok i poraz od 2-3 razlike je uspjeh hahha
"Bolje živjeti 100 godina u bogatstvu, nego jedan dan u siromaštvu!"
Dovoljan nam je babukaiVar je napisao/la:S kojim timovima naš klub sarađuje? Rade li naši šta? Gledam komšije s Kardiff city-em. Ne bi me čudilo da im po sezoni posalje kardiff po 1-2 igrača na kaljenjeReče ovaj "pomoć", odma me na to asociralo...

- Trequartista
- Kontakt:
Pa sarađivao je nekad Velež sa Espanyolom i Osasunom pa nikakvog hajra nisu vidjeli.
Pustite pitare, ba, imamo mi prečih briga, a to je utorak i elitno takmičenje Liga šampiona!
Ja u Pleznu očekujem remi, a i poraz od jednog gola razlike će me zadovoljiti!

Pustite pitare, ba, imamo mi prečih briga, a to je utorak i elitno takmičenje Liga šampiona!

Ja u Pleznu očekujem remi, a i poraz od jednog gola razlike će me zadovoljiti!

Zadnja izmjena: Trequartista, dana/u 14 jul 2013, 16:43, ukupno mijenjano 1 put.
"Vincere il Triplete e non crescere è inutile " - Antonio Conte
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Dominacija je neminovnost!
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Dominacija je neminovnost!
Vidim neki pisu kad je mogao Jablonec, mozemo i mi. Pa taj Jablonec je isto 2-3x jaci od nas, a Viktorija nije imala skoro nikakvog motiva da igra, jos su odmarali par igraca. Oni nas sigurno nece podcijeniti, to se vidi samim tim sto odmaraju neke igrace za duel protiv nas i vidi se da hoce da daleko doguraju u LP ove sezone. Po meni najbolji rezultat koji mozemo ostvariti tamo, a da je realan je 3-1 za njih, ni 3-0 nije lose, ali da bi ostvarili taj rezultat svi moraju igrati kako igraju PL, sto je opet tesko jer kod nas u Evropi svi zaborave igrat, kad se jedan Zeba tu nije vidio, ja trebam ocekivat da ce se Bucan ili Selimovic vidjet...
FK Željezničar !!!
Boston Celtics !!!
Boston Celtics !!!
- champions1921
Jos kad bi stranci tako lako dobijali radne dozvole kud bi nam kraj bio.. I njihovi ovdje a pogotovo igraci Sarajeva u Engleskoj.. Price za malu djecicu koje oni godinama pasu a i mi se izgleda upecamo na njih.. I prosle godine su se nesto povezivali sa Laziom pa bila zajebancija da ce im Klose doci na posudbuiVar je napisao/la:S kojim timovima naš klub sarađuje? Rade li naši šta? Gledam komšije s Kardiff city-em. Ne bi me čudilo da im po sezoni posalje kardiff po 1-2 igrača na kaljenjeReče ovaj "pomoć", odma me na to asociralo...

Sto se tice nas i Evrope, tj. Plzena, treba biti realan i reci da su nam sanse 1:1000.. Iako sam misljenja da Plzen nije jaci od proslogodisnjeg Maribora i da bi se sa ekipom sa kojom smo poceli proslogodisnje prvenstvo mogli koliko toliko nositi sa njima opet ostaje cinjenica da smo mi dosta slabiji u odnosu na proslu godinu i ja bih nekako mogao progutati svaki poraz do tri razlike..
Zadnja izmjena: champions1921, dana/u 14 jul 2013, 16:57, ukupno mijenjano 1 put.
BUDI ŽELJO !!!
**** vas Plzen i vi njega, oticemo tamo potuci se muski pa sta bude da bude, mislim da se necemo obrukat. A na ovom forumu sve neki ublehasi-cast izuzecima, jaki ste samo na jeziku a djela 0 bodova.Fino svi u prostorije kluba pa kupiti godisnje ili polugodisnje ma koliko bile time cemo pomoc klubu a ne stalno serendanje.Kitari nemaju uspjeha nikako vec 10 godina pa neseru ko vi takozvani "navijaci". Zeljo je institucija i uvijek ce biti a u cesku idemo pokazat zube!!!! a sto se tice pojacanja da vise dolazite na tekme kupujete stvari u fan shopu nego sto serendate na forumima mozda tada i bude nekih para da se dovede imalo kvalitetan igrac. pozzzz
kad su se to igrači kupovali od godišnjih i fan šopa...???
Haj da i ovakve gluposti čujem
lahko je vama sad. kad vam ovaj milijarder s osmanagicem napravi piramidu pored koseva taman naplacujte ulaz da kupite sebi igraca.stadion je napisao/la:kad su se to igrači kupovali od godišnjih i fan šopa...???

Jos samo reci da treba da doniramo svi Zelji oko 5000KM.... Imaju ljudi koji su placeni, koji rade u upravi da prikupe pare, da smisle kako da se dovede neko. U kojem to jos klubu navijaci skupljaju pare za pojacanja ?, a za Plzen valjda trebam reci da cemo ih ubit,a svako ko ima imalo mozga zna da neki poraz od 2 razlike je fantastican rezultat. Ja se nadam naravno i niko ne bi bio sretniji od mene kad bi ih pobjedili 1-0 tamo ili remi izvukli, ali realnost je malo drugacija.droba je napisao/la:**** vas Plzen i vi njega, oticemo tamo potuci se muski pa sta bude da bude, mislim da se necemo obrukat. A na ovom forumu sve neki ublehasi-cast izuzecima, jaki ste samo na jeziku a djela 0 bodova.Fino svi u prostorije kluba pa kupiti godisnje ili polugodisnje ma koliko bile time cemo pomoc klubu a ne stalno serendanje.Kitari nemaju uspjeha nikako vec 10 godina pa neseru ko vi takozvani "navijaci". Zeljo je institucija i uvijek ce biti a u cesku idemo pokazat zube!!!! a sto se tice pojacanja da vise dolazite na tekme kupujete stvari u fan shopu nego sto serendate na forumima mozda tada i bude nekih para da se dovede imalo kvalitetan igrac. pozzzz
FK Željezničar !!!
Boston Celtics !!!
Boston Celtics !!!
moj stadion jadan ti, pa vidim da ti je nivo inteligencije izmedju planktona i tostera. To sam naveo kao vid zarade a posšto ste vi divovi i imate prilive novca sa svih strana ta sredstva koja sam ja naveo neznam za sta vi koristite. Mozda za -"Viršle".
A Luca Toni u sarajevu?champions1921 je napisao/la:Jos kad bi stranci tako lako dobijali radne dozvole kud bi nam kraj bio.. I njihovi ovdje a pogotovo igraci Sarajeva u Engleskoj.. Price za malu djecicu koje oni godinama pasu a i mi se izgleda upecamo na njih.. I prosle godine su se nesto povezivali sa Laziom pa bila zajebancija da ce im Klose doci na posudbuiVar je napisao/la:S kojim timovima naš klub sarađuje? Rade li naši šta? Gledam komšije s Kardiff city-em. Ne bi me čudilo da im po sezoni posalje kardiff po 1-2 igrača na kaljenjeReče ovaj "pomoć", odma me na to asociralo...

droba je napisao/la:**** vas Plzen i vi njega, oticemo tamo potuci se muski pa sta bude da bude, mislim da se necemo obrukat. A na ovom forumu sve neki ublehasi-cast izuzecima, jaki ste samo na jeziku a djela 0 bodova.Fino svi u prostorije kluba pa kupiti godisnje ili polugodisnje ma koliko bile time cemo pomoc klubu a ne stalno serendanje.Kitari nemaju uspjeha nikako vec 10 godina pa neseru ko vi takozvani "navijaci". Zeljo je institucija i uvijek ce biti a u cesku idemo pokazat zube!!!! a sto se tice pojacanja da vise dolazite na tekme kupujete stvari u fan shopu nego sto serendate na forumima mozda tada i bude nekih para da se dovede imalo kvalitetan igrac. pozzzz

Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
Jos samo reci da treba da doniramo svi Zelji oko 5000KM.... Imaju ljudi koji su placeni, koji rade u upravi da prikupe pare, da smisle kako da se dovede neko. U kojem to jos klubu navijaci skupljaju pare za pojacanja ?, a za Plzen valjda trebam reci da cemo ih ubit,a svako ko ima imalo mozga zna da neki poraz od 2 razlike je fantastican rezultat. Ja se nadam naravno i niko ne bi bio sretniji od mene kad bi ih pobjedili 1-0 tamo ili remi izvukli, ali realnost je malo drugacija.[/quote]
Vidim da si pravo upucen, pa ljudi dragi ima google mozes nac sta hoces evo ti odma primjer hajduk.
-vozdra
Vidim da si pravo upucen, pa ljudi dragi ima google mozes nac sta hoces evo ti odma primjer hajduk.
-vozdra
-
- Kontakt:
ublehas ima 1.2 milijarde vlasnik tima u EPL,on je dosao izgleda bezveze u Bosnu jer ima previse vremena,i dosao na "konferneciju" jer ima previse vremena dosao da zeza narodLimonene je napisao/la:lahko je vama sad. kad vam ovaj milijarder s osmanagicem napravi piramidu pored koseva taman naplacujte ulaz da kupite sebi igraca.stadion je napisao/la:kad su se to igrači kupovali od godišnjih i fan šopa...???
alezijski investitori su još tada pokazali interes za ulaganja u turizam, punionicu pitke vode te gradnju hidroelektrana i termoelektrana.bacelonafan je napisao/la:ublehas ima 1.2 milijarde vlasnik tima u EPL,on je dosao izgleda bezveze u Bosnu jer ima previse vremena,i dosao na "konferneciju" jer ima previse vremena dosao da zeza narodLimonene je napisao/la:lahko je vama sad. kad vam ovaj milijarder s osmanagicem napravi piramidu pored koseva taman naplacujte ulaz da kupite sebi igraca.stadion je napisao/la:kad su se to igrači kupovali od godišnjih i fan šopa...???
Malezijci su bili zainteresirani i za ulaganje u gradnju novog aerodroma kraj Visokog, zajedno sa bh. Amerikancem Muradifom Pajtom, ali se o ovom projektu već godinama ne govori previše u BiH.
Tan Sri Vincent je tokom radne posjete BiH svojevremeno posjetio i Fondaciju Arheološki Park:“Bosanska piramida Sunca“ te se sreo sa Semirom Osmanagićem.

ovo je meni dovoljno

Ovo Irfan redžepagić ublehaš on to malo radi nekih svojih talova vidiš ljudima na facama da su izgubljeni nit znaju gdje su došli nit na šta šta im to oni mogu predstaviti nemaju stadiona nemaju avliju, kuću ma ništa živo pa nije niko siso veslo od ovih ljudi.