Ja to nisam rekao da je nebitna?
Kakav je osjecaj kad sa 17-og ti pobjedi ljubimca koji je startao prvi

Moderator/ica: rio_Ferdy88
Odlican. Sezona i dalje bolja nego se iko nadao. Od 3, 4 ekipe na pocetku, do vjerovatno sampiona u konsturktorima.
Iz dana u dan sve se vise brukas ,popusti malo prijatelju
Jadan ...sta bi tek Rusel radio s dobrim bolidom ...Unofficialpage je napisao/la: ↑03 nov 2024, 19:24Kad bi se još sa razumijevanjem čitalo bilo bi puno lakše, govorim o normalnim okolnostima gdje Hamilton ima dobar bolid, šampionski bolid. Hamilton sa bolidom u kojem nema šanse da se bori za titulu i pobjede nema tu motivaciju što je normalno. Ove sezone je loš ali mislim da sve ima veze motivacijom.jelle je napisao/la: ↑03 nov 2024, 19:18Kakav Hamilton ziv bio ...sta ti gledas ove sezone ..Unofficialpage je napisao/la: ↑03 nov 2024, 19:04Max pokazuje zašto je to šampion. Završava priču o tituli, Lando je imao svoje šanse ali ne zna i nije taj kalibar. Ima najbrži bolid ali ne koristi to, zamisli Hamiltona u tom bolidu pa već bi bio ako ne ispred Maxa onda u par bodova bi bilo.
Samo da Ferrari bude u tempu za borbu za titulu i onda se možemo nadati da će neko skinuti Maxa jer mislim da jedino Leclerc i Hamilton mogu protiv Maxa dok ovi ostali nemaju šanse.
Koliko god ja njega ne simpatisao on je osvojio 7x titulu, pokazao je ko je i šta je. Ne može se očekivati da se Russell i Hamilton bore sa istom željom za 4. ili 5. poziciju. Vidjećemo ga kad dobije opet bolid za najveći stepen kako će voziti.
Ti ga trenutno stavljas u isti rang s Maxom kad bi imao isti ili bolji bolid ...ni blizu mu nije ni on ni niko na gridu ..a sljedeca sezona je tu pa cemo ga viditi ...ako ga pocne i Lec samarat ne sumnjam da ce opet biti do motivaUnofficialpage je napisao/la: ↑03 nov 2024, 19:57Koliko god ja njega ne simpatisao on je osvojio 7x titulu, pokazao je ko je i šta je. Ne može se očekivati da se Russell i Hamilton bore sa istom željom za 4. ili 5. poziciju. Vidjećemo ga kad dobije opet bolid za najveći stepen kako će voziti.
HalaMadrid je napisao/la: ↑03 nov 2024, 20:38Lando Norris on the race result: "You take a gamble and it paid off for them, it's not talent, it's just luck"
Živ si jbt, dobro je.Evander je napisao/la: ↑03 nov 2024, 19:32Pa sto obrisa post gdje si tvrdio da ce Ferari danas preuzeti prvo mjesto? Fali im samo 37 bodova.
Bravo za Maksa, sampionska voznja. Istina, bilo je i srece sa prekidom trke, ali sreca se i zasluzuje. Ciljao je na slicno i docekao. Noris danas bas los. Bravo i za Alpinu, veliki rezultat za njih.
Zavrsi se i ta saga, ako je ikad i bilo. Noris je prelose vozio i Mclaren je lose vodio tim, da bi se mogli suprostaviti vozacu kakav je Max.
Konsturktorska titula, ako se uzme, puna saka brade. Pa valjda nesto nauce za slijedecu sezonu.
P.S. Piastri ponovo sramna voznja. Ono propsutanje Maxa, to je za otjerati ga iz ekipe. Generalno, jedini koji je Maxu pruzio otpor je bio Lekler i tad Max nije mogao uraditi nista. Svi ostali su ga hladno pustili,na stazi gdje niko nikog nije mogao preteci, bez da ovaj ispres ne pogrijesi. Ok, vecina nije ni mogla nista, ali ono kako je Piastri postupio, ono je za otkaza.
Odvratno britansko ****.HalaMadrid je napisao/la: ↑03 nov 2024, 20:38Lando Norris on the race result: "You take a gamble and it paid off for them, it's not talent, it's just luck"
Ja sam navijač Leclerca i ja se i objektivno i subjektivno nadam da će ga šamarat.jelle je napisao/la: ↑03 nov 2024, 20:39Ti ga trenutno stavljas u isti rang s Maxom kad bi imao isti ili bolji bolid ...ni blizu mu nije ni on ni niko na gridu ..a sljedeca sezona je tu pa cemo ga viditi ...ako ga pocne i Lec samarat ne sumnjam da ce opet biti do motivaUnofficialpage je napisao/la: ↑03 nov 2024, 19:57Koliko god ja njega ne simpatisao on je osvojio 7x titulu, pokazao je ko je i šta je. Ne može se očekivati da se Russell i Hamilton bore sa istom željom za 4. ili 5. poziciju. Vidjećemo ga kad dobije opet bolid za najveći stepen kako će voziti.![]()