Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

MaksuzBaksuz
Kontakt:

Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji B

Post Postao/la MaksuzBaksuz » 17 jan 2014, 09:59

Principatus je napisao/la:Hehe. Nije Izetu "proradio patriotizam". Znas to dobro. Nego je neko drugi "proradio", sa naglaskom na rijeci RAD! To jest uzeo sebi vrijeme za razgovor, uzeo let, porazgovarao sa Izetom i familijom. Smirio strasti i hladnom glavom doveo momka. A taj neko nije bio Susic. ;)

Da Susic nije htjeo i vrbovao tog momka nebi ga pozvo nikad u repke (njegovo dobro pravo). Desilo se ali ipak nesto suprotno, Susic zove Hajrovica odma poslje njegove preokreta (naravno kad je FIFA dala zeleno svjetli) na okupljanje repke (i to mozda i na nevolju istog Dzeke i Spahica).

Nije sav poso odradio ni taj tvoj NEKO, nego je u Slovenije vec odradjeno puno posla, razgovor sa roditeljima i bratom Izeta su bili odlucni, tu je se vec suskalo da ce se i Izo predomisliti. Poslje se nazalost digla prasina oko svega, gdje je Susic mozda i najmanje kriv (Izo, Dzeko, novine, prepucavanje, mozda i odluka Seferovica u tom momentu da nas **** itd.). Slazem se ali da je tvoj NEKO taj koji je malo smirio strasti i to pogotovo sto se tice novina (koje su dizale sve vise tenzije). ALI: Nebi taj tvoj NEKO nikad nista sam mogao uraditi na dovodjenju igraca da nije savez ali i selektor stojao iza toga , znaci u tom svemu ima tektike koju neki i nisu sposobni da preprate.

Ta tvoja prepucavanje, poluinformacije, neke teze koje si sam stvorio u svojoj glavi i na kraju toga neke tvrdnje u kojima su svi drugi svetci samo nasi nisu su stvarno presle granice zdravog razuma.

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 17 jan 2014, 10:03

De prestani se vijugati svega ti. :mrgreen:

A sto se tice zdravog razuma, to nek mi neurolog ili psiholog da analizu. Profesionalac tako reci. Ne neko ko za sebe voli reci, da ne voli profesionalizam i da "nama" ne lezi profesionalizam. Pozz. :mrgreen:
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

MaksuzBaksuz
Kontakt:

Post Postao/la MaksuzBaksuz » 17 jan 2014, 10:07

Principatus je napisao/la:@Maksuz odgovor ti je vec iznad dat. Sa mnogo paznje napisan, bar procitaj prije nego sto "ogdovoris". Ko uopste govori toliko Halilovicu? O Hajrovicu ja pricam, dzaba potrosi struju na pisanje postova, steta za to. Bacanje elektronske tinte. :mrgreen: Da ljubi noge...haha. Nek pocne prvo da uci da sebi let uzme i ne zakasni, pa cemo onda dalje gledati. :mrgreen:

Neboj se ti za struju!! Da te malo isprasim :mrgreen: Energija se nemoze potrositi, suma sve energije je konstantna, (P=U*I ili P=U*I*cos fi ...stuja tece) tako nemoj mi tih seljackih fora "potrosi stuju" :mrgreen: Ako hoces jos obsirnije informacije mogu ti ih dostaviti (to vazi i za ostale stvari). :mrgreen:

Napiso si da ga treba zvati u A repku, to dovoljno govori! Ja sam malo opsirnije opiso stvari.

Susic nemora znati bukirati let, nije mu to poso nit struka (zato imas sekretarica ili asistenta), on nek ostane stucan sto se fudbala tice, tu nam je vise od koristi. :D

MaksuzBaksuz
Kontakt:

Post Postao/la MaksuzBaksuz » 17 jan 2014, 10:12

Principatus je napisao/la:De prestani se vijugati svega ti. :mrgreen:

A sto se tice zdravog razuma, to nek mi neurolog ili psiholog da analizu. Profesionalac tako reci. Ne neko ko za sebe voli reci, da ne voli profesionalizam i da "nama" ne lezi profesionalizam. Pozz. :mrgreen:

Ispravljam, ja nisam reko da nevolim profesionalizam, naprotiv!!!! samo da Balkancima to nelezi (sto je i 100% istina (POGLEDAJ POD GRCKA :mrgreen: ), jer da je drugacije imali bi bolje drustvo i drzavu - a i komsije na Balkanu)!

Dabi covjek tebe analiziro netreba biti neurolog nit psihijater, dovoljan je zdrav ljudski razum ;) Vidi se da nevidis stvari koje su ti pred nosom (ocigledne stvari) a kako tek onda da upratis neke kompleksne dogadjaje- nemoguce :mrgreen:

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 17 jan 2014, 10:15

@Princi, kada neko kaze: "ne zelim igrati za BiH, zelim igrati za Svicarsku" onda je on za mene izgubljen. Tako je i Susic mislio. Mozemo nagadjati sta se desilo poslije, ti smatras da je Juka dosao i nagovorio ga da promjeni misljenje. Ja u to ne vjerujem, mislim da se Juka nasao u pravo vrijeme na pravom mjestu ali ne vjerujem da ga je on preobratio. Prije ce biti da je to bila njegova djevojka, travnicanka. Nagadjam, znaci. Ali mi vjerovatnije zvuci, zensko je to. Imaju urodjene sposobnosti za takve stvari :)
Naravno, i razgovor sa roditeljima i bratom u Sloveniji je sigurno uticao.

damir_82
Kontakt:

Post Postao/la damir_82 » 17 jan 2014, 10:23

Principatus je napisao/la:
calcio je napisao/la:Hajrovic rekao Spahicu i Dzeku: Ne hvala, zelim igrati za Svicarsku. ;) Poslije je promjenio misljenje, ne znam zbog cega, mozda patriotizam proradio na kraju...
Hehe. Nije Izetu "proradio patriotizam". Znas to dobro. Nego je neko drugi "proradio", sa naglaskom na rijeci RAD! To jest uzeo sebi vrijeme za razgovor, uzeo let, porazgovarao sa Izetom i familijom. Smirio strasti i hladnom glavom doveo momka. A taj neko nije bio Susic. ;)

Nego Susic je izvaljivao kako je Hajrovic izgubljen za nas.
A stos je u tome bio, da nije bio izgubljen. Morao je neko pametniji sa strane doci, procitati pametno rijeci Hajrovica u novinama. (postavio sam iznad ;) )Gdje je Hajrovic izjavio kako Susiceva izjava, da se on odlucio za Svicarsku nije istina i da on jos uvjek ima mogucnost da zaigra za nas. To je samo citanja izmedju redova, nesto sto je pretesko za Susica.
calcio je napisao/la:I Susic je u pravu bio kada je to rekao.
Ne. Jednostavno ne. :)
Susic nije bio u pravu, jer je rekao da je Hajrovic izgubljen za nas. Crno na bijelo danas se vidi, da nije bio u pravu. Covjek bi se vec pofino morao lagati, to jest citavu danasnju stvarnost i gol protiv Slovacke sebi slagati i reci da nije istina, kako bi vjerovao u to, da je Susic bio u pravu. Nije bio, mozda u iluzijama i nekoj paralelnoj stvarnosti. ;)
Izet Hajrovic je dobio poziv od strane selektora cim je to bilo i administrativno moguce, dakle cim je sredio papire.
Izet Hajrovic je postigao gol u Slovackoj zahvaljujuci, izmedju ostalog, cinjenici da ga je selektor uveo u igru.
Izet Hajrovic je neko ko je "vagao", dok mu se brat pojavio u Sloveniji (ne znamo sta bi bilo da je imao rijeseno pitanje kluba i sl.). Onog trenutka kada je debitovao na prijateljskoj utakmici za Svicarsku Izet Hajrovic je bio izgubljen za nas! Pokazao je sta mu je u tom trenutku bitno. Prioriteti su se kasnije proijenili, te je i promijenio odluku, iskazao zelju da igra za nas, ispunio elementarne uslove (papire) i bio pozvan kao igrac koji zasluzuje da se nadje u rosteru! I to su cinjenice!!!
Ovdje je u stvari u pitanju samo jedna stvar: Da li zvati/vrbovati svakoga, da bi se kaparisao ili zvati one koji istinski hoce da igraju za ovu reprezentaciju i sebe podrede kolektivu?!
Selektorov je stav da oni koji hoce poziv moraju ispuniti elementarni uslov, a to je civilno i sportsko drzavljanstvo BiH! Ako neko misli da treba da prica sa potencijalnim kandidatima, neka prica.. Svaka cast Becirovicu na patriotizmu, na posjeti Hajrovicima, na svemu...Ali jel zaista mislis da je to prevagnulo? Da li bi prevagnulo da ti ili ja krenemo hodat po Evropi "vrbovati" talente? Jel oni, njihovi starci, menadzeri, vjeruju tebi, meni, Jusufu....? Ja bih ipak rekao da je presudio neki kontakt mimo tog...al eto.. Ti mislis da je posjeta i poziv patriote i navijaca reprezentacije bio presudan u odluci da Izet Hajrovic odluci da igra za BiH! I ja tvoje misljenje postujem, ali imam razloge da u posumnjam u istinitost te tvrdnje!

MaksuzBaksuz
Kontakt:

Post Postao/la MaksuzBaksuz » 17 jan 2014, 10:24

calcio je napisao/la:@Princi, kada neko kaze: "ne zelim igrati za BiH, zelim igrati za Svicarsku" onda je on za mene izgubljen. Tako je i Susic mislio. Mozemo nagadjati sta se desilo poslije, ti smatras da je Juka dosao i nagovorio ga da promjeni misljenje. Ja u to ne vjerujem, mislim da se Juka nasao u pravo vrijeme na pravom mjestu ali ne vjerujem da ga je on preobratio. Prije ce biti da je to bila njegova djevojka, travnicanka. Nagadjam, znaci. Ali mi vjerovatnije zvuci, zensko je to. Imaju urodjene sposobnosti za takve stvari :)
Naravno, i razgovor sa roditeljima i bratom u Sloveniji je sigurno uticao.

Pa sam Izo je reko da ga je brat nagovorio da promjeni misljenje. Brat mu je govorio o dorboj atmosferi, o planovima saveza, jednostavno o svemu sto je bilo, sto je se razgovaralo i sta je osjetio u Sloveniji. Mnogi su ovdje govorlili sto ce se ti igraci zvati na to druzenje (priznajem i ja sam malo sumljo u to sve) ali na kraju mislim da je to bilo kljucno za (ne)dovodenje igraca. Hajrovici su obadva tu, Halilovic nije doso, Seferovic kocko do kraja i na kraju nam dao nogu, Kolasinac nije doso ali bio je jedini koji se odazvao licno na ovo (imo je i dobru ispriku, igro sa U21 Njemacke) i koji je poslje sam ganjo promjenu civilnog drzavljanstva (sto ostali nisu morali).

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 17 jan 2014, 10:33

MaksuzBaksuz je napisao/la:Energija se nemoze potrositi, suma sve energije je konstantna, (P=U*I ili P=U*I*cos fi ...stuja tece) tako nemoj mi tih seljackih fora "potrosi stuju" :mrgreen:
Dakle ti zelis meni da ipresioniras na sportskom forumu sa prostim naucnim fazonima? Koja ironija da bas meni sa tim dolazis. Kad smo vec kod zdravog razuma. Objasni...ne nego napisi jos jedan poduzi sastav i rad o tome, jer ti to lezi, sta to govori o tebi? I dali imas pravo da te uzimam za ozbiljno? A odgovor je lagan. ;)

Ides kod mene na ignore jer si napastan kao muha, a postovi su ti dosta prazni, bez supstance.
Samo slaganje rijeci. Da bude sto vise.

@ Calcio

Ne da mi se pisati. Vec je na ovoj stranici ponovo sve ispisano, ljudi citaju i tako to. Sustina u mojoj izjavi, posto vidim da moram crtati: Za Susica je Hajrovic izgubljen. A nije. Za njega je Seferovic izgubljen, a momka je slagao. Bice i drugi izgubljeni. To mi smeta, a jos mi vise smeta kada neko to jos hvali ili mimoilazi.

Nego kako da mu Tino nije izgubljen? Kako da ga ne izgubimo na Belgiju?
Tu se moze "boriti" ha?

@Damir

Sve to sto si po redu nabrojao. Sve bi to palo u vodu, da neko nije smatrao gubitkom vremena da oci u oci porazgovara sa njim. Pozivanja po Sloveniji i te gluposti, to ozbiljne reprezentacije ne rade. Odes, posjetis, porazgovaras, ponudis. Budi iskren i reci mi dali bi ga selektor ikada uveo u igru, da su ga ti neki drugi isto smatrali izgubljenim?

Znas da nebi. A kako jedna mala kockica moze biti bitna. Taj "izgubljeni" momak ga je spasio samo tako, jer nas je njegova nestrucnost protiv Slovacke dovela na tanak led.
Onog trenutka kada je debitovao na prijateljskoj utakmici za Svicarsku Izet Hajrovic je bio izgubljen za nas!
Pod tim da ponavljam ono sto sam iznad vec napisao: Nije bio izgubljen za nas. Momak je sam podvukao da zeli igrati, no da se niko nije trudio oko njega. Bio je izgubljen po Susicu. I to mi smeta. Smeta mi sto bi po njemu gubili igrace, a on ce nam servirati bratica i igrace iz bratove mu agencije i ici pratiti HNL pa ce se cuditi odakle igraci "iskacu". Neka hvala. ;)
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

MaksuzBaksuz
Kontakt:

Post Postao/la MaksuzBaksuz » 17 jan 2014, 11:19

Kad Principatus ubijes svim zivim argumentima on se hvata za slamke!!!! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

damir_82
Kontakt:

Post Postao/la damir_82 » 17 jan 2014, 11:22

Principatus je napisao/la:
@Damir

Sve to sto si po redu nabrojao. Sve bi to palo u vodu, da neko nije smatrao gubitkom vremena da oci u oci porazgovara sa njim. Pozivanja po Sloveniji i te gluposti, to ozbiljne reprezentacije ne rade. Odes, posjetis, porazgovaras, ponudis. Budi iskren i reci mi dali bi ga selektor ikada uveo u igru, da su ga ti neki drugi isto smatrali izgubljenim?

Znas da nebi. A kako jedna mala kockica moze biti bitna. Taj "izgubljeni" momak ga je spasio samo tako, jer nas je njegova nestrucnost protiv Slovacke dovela na tanak led.
Onog trenutka kada je debitovao na prijateljskoj utakmici za Svicarsku Izet Hajrovic je bio izgubljen za nas!
Pod tim da ponavljam ono sto sam iznad vec napisao: Nije bio izgubljen za nas. Momak je sam podvukao da zeli igrati, no da se niko nije trudio oko njega. Bio je izgubljen po Susicu. I to mi smeta. Smeta mi sto bi po njemu gubili igrace, a on ce nam servirati bratica i igrace iz bratove mu agencije i ici pratiti HNL pa ce se cuditi odakle igraci "iskacu". Neka hvala. ;)
Vadite stvari iz konteksta, od izjava, "izjava" itd... Mislim da ces se sloziti kad kazem da ozbiljne reprezentacije imaju potencijalne kandidate koji u najmanju ruku imaju spremne papire. Shvati da je Izet kao interesantan igrac za nacionalni tim bio medju pozvanima na razgovor.. On je odbio to i prihvatio poziv Svicarske za prijateljsku tekmu (Pape ga nije mogao pozvati za prijateljsku). Cinjenica! Vjerovatno bi slijed dogadjaja nakon Slovenije bio taj da Izet mijenja sportsko drzavljanstvo i debituje za nas nesto ranije.
Sta znaci "trudio oko njega"? Ja pod trudom smatram dovoljnim to da se igrac Grasshopersa pozove na okupljanje reprezentacije da se sa njim porazgovara o mogucem nastupu za reprezentaciju!! Sasvim dovoljno truda! Sve ostalo je izvoljevanje i dizanje sebe iznad te reprezentacije!
Ti mislis i smatras da treba moliti i kaparisati svakog interesantnog igraca, ja ne mislim tako i tu je sustina!
I ne znam zasto bratica toliko spominjete?! Ako ga pozove imace priliku da se dokaze, ako ne onda nece i to je to. Niti ga je zvao, niti ga moze zvati ako ovaj nema papire! Rekao je da je interesantan isto kao sto je govorio za Hajrovica i sve ostale potencijalne. I ne znam koji se to Sejini igraci prodase preko reprezentacije...??!! ( A i ovdje mu se spocitava sto ne zove neke i iste te agencije zar ne?!)

gringobih
Kontakt:

Post Postao/la gringobih » 17 jan 2014, 11:29

MaksuzBaksuz je napisao/la:Kad Principatus ubijes svim zivim argumentima on se hvata za slamke!!!! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Jest ali malo sutra...Dobro je on vas isprasio...
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY

MaksuzBaksuz
Kontakt:

Post Postao/la MaksuzBaksuz » 17 jan 2014, 11:42

gringobih je napisao/la:
MaksuzBaksuz je napisao/la:Kad Principatus ubijes svim zivim argumentima on se hvata za slamke!!!! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Da da da
Isto kao i ti Gringo... bas imas super jake argumente tipa "nemoj da ti se struja potrosi" :mrgreen: ... I kad mu i na tu temu danes profesionalni odgovor, on onda nezna dalje pa ide na ignore.

Jeste jaki! @Damir_82 vam na tenane objasnjiva, ali djaba kad vi nevidite dalje od nosa!
:mrgreen: :mrgreen:

gringobih
Kontakt:

Post Postao/la gringobih » 17 jan 2014, 11:50

MaksuzBaksuz je napisao/la:
gringobih je napisao/la:

Da da da
Isto kao i ti Gringo... bas imas super jake argumente tipa "nemoj da ti se struja potrosi" :mrgreen: ... I kad mu i na tu temu danes profesionalni odgovor, on onda nezna dalje pa ide na ignore.

Jeste jaki! @Damir_82 vam na tenane objasnjiva, ali djaba kad vi nevidite dalje od nosa!
:mrgreen: :mrgreen:
Izgleda da ti je malo pucanja klempi hoces da se i ja ukljucim???? :lol:
Da jos nesto, nemoj harisove izljeve pameti poturati afirmacijskoj strani... ;)
I jos nesto, "sjasi" malo sa kompjutera, svaki drugi od ukupnih postova na forumu SS.ba je tvoj...
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY

calcio
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 17 jan 2014, 11:54

Principatus je napisao/la: @ Calcio

Ne da mi se pisati. Vec je na ovoj stranici ponovo sve ispisano, ljudi citaju i tako to. Sustina u mojoj izjavi, posto vidim da moram crtati: Za Susica je Hajrovic izgubljen. A nije. Za njega je Seferovic izgubljen, a momka je slagao. Bice i drugi izgubljeni. To mi smeta, a jos mi vise smeta kada neko to jos hvali ili mimoilazi.

Nego kako da mu Tino nije izgubljen? Kako da ga ne izgubimo na Belgiju?
Tu se moze "boriti" ha?
Napisao sam vec za Seferovica, nisi procitao izgleda. Pa kada je taj momak pokazao mrvu interesa za nastup za BiH? Jos ga docekali kao mladog igraca bez upisane minute na seniorskom nivou i prostrli mu crveni tepih, Dzeko koji je u tom trenutku bio najtrazeniji igrac u Evropi ga za rukicu vodao a on nista, samo onaj glupi osmjeh nabacio i sutio. Dobio poziv na razgovor, i dalje nista. A na prvi mig svicaraca odletio. Stvarno mislis da smo se oko tog papka trebali vise truditi? Na koji nacin, da ode Pape kod njega i da mu opere sudje, spremi rucak, ispegla odjecu? Pa ne znam dali bi i to pomoglo, momak nije bio zainteresovan i to je to.
Sto se tice Tine Susica, koliko znam nije pozvan jos uvijek, a kao mladog i talentovanog igrac naravno da ga trebamo pratiti. Momak je makar sam sebi sredio papirologiju, nije trazio crvene tepihe i slicno. Cak je i odbio susjede koji su za njega bili zainteresovani a posto mu je mati iz Hrvatske imao je pravo igrati i za njih.

calcio
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 17 jan 2014, 12:02

gringobih je napisao/la:
Nema sta, javio se pravi covjek, objektivni i neutralni posmatrac, i dao ocjenu. ;)
Pa da je @princi u svojim odgovorima pisao haiku poeziju na japanskom ovaj bi i tada rekao "jao jest' vas isprasio" :mrgreen:

MaksuzBaksuz
Kontakt:

Post Postao/la MaksuzBaksuz » 17 jan 2014, 12:14

gringobih je napisao/la: Izgleda da ti je malo pucanja klempi hoces da se i ja ukljucim???? :lol:
I jos nesto, "sjasi" malo sa kompjutera, svaki drugi od ukupnih postova na forumu SS.ba je tvoj...
Harisove izjave su klasa kad covjek uporedi sa nekim vasim :)

A sa ovo na kompjuteru, sta da radim kad drugo na radnom mjestu kad nemam nekih obaveza! Ubijam vrjeme zafrkavati "intelektualce" po forumu. :mrgreen:

TMovac
Kontakt:

Post Postao/la TMovac » 17 jan 2014, 12:27

Ne ne razumijem, ako je Seferovic toliki Svicarac, zasto je onda u doba svoje najvece slave ( nakon osvojenog U17 SP-a sa Svicarskom i titulom MVP prvenstva i najboljeg strijelca prvenstva) imao u svojoj sobi iznad kreveta sal BHF-a i postere repke BiH i Dzeke, a ne ako cemo se voditi logikom velikog Svicarca postere i salove Svicarske repke i Svicarskih igraca. Malo mi je to sve nelogicno. I ne pije mi vode ona da se odlucio za Svicu jer se bojao da nece moci izboriti mjesto pored Dzeke i Ibisevica. Po meni je BiH u tom segmentu sigurnija opcija. Veca je vjerojatnoca je da ce danas sutra iskociti neki igrac koji ce igrati za Svicu koji ce mu ugroziti mjesto reprezentativca ( bolja i jaca liga, veca ulaganja u fudbal, odllican rad sa mladim igracima....), nego sto bi to bilo da se odlucio da igra za nas (losa liga, nikakva ili mizerna ulaganja u fudbal, los rad sa mladim igracima....). Meni je nekako vjerojatnije da je sam savez ili neko iz saveza zakazao u ovom slucaju. Mozda su mu trazili lovu ili ne znam. Ono budimo realni, ovaj savez jeste utopijski u odnosu na onaj koji je ranije bio. Ali je i dalje daleko od savrsenog, jos u njemu ima korova koji treba iskorijeniti.

Sto se tice pojma izgubljen izgleda da mnogi ne znaju samo znacenje istog. Kada je nesto izgubljeno to se ne moze vise vratiti. A koliko znam Hajrovic nije izgubljen, inace ne znam kako onda uopste igra za nas? Kao sto nije izgubljen ni Halilovic. Jos moze igrati za nas. Ne kazem da hoce, ali je daleko od toga da je izgubljen.

Svi mi svakodnevno pravimo kompromise, prelazimo preko nekih stvari da bi u konacnici bilo dobro (bilo nama, bilo nama dragim osobama), ili u najgorem slucaju, da nam nebi bilo gore nego sto je trenutno. tako da ne vidim zasto nebi i sam savez ako treba presao preko nekih stvari, da bi nam u konacnici svima bilo bolje. Bitan je samo krajnji rezultat,a kako se doslo do njega je sasvim nebitno.
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 17 jan 2014, 12:28

calcio je napisao/la: Sto se tice Tine Susica, koliko znam nije pozvan jos uvijek, a kao mladog i talentovanog igrac naravno da ga trebamo pratiti.
Trebamo ga pratiti? Tinu Susica?

1. Mislis gledati njegove utakmice u HNLu i ne gledati Barcelonu? :mrgreen:

2. Ne izjavljivati da je prirodno da zaigra za Belgiju ili Hrvatsku? :mrgreen:

3. Ne vuci ga za kapu? :mrgreen:

4. Ne govoriti: Sta ce nam taj Hrvat/Belgijanac?

5. Ne cekati izlijev patriotizma da nam pokaze?

6. Kako nam se jos nije ponudio preko novina, a mi vec zainteresovani za njega? Ovdje se uvjek trazi da igraci usmjere na sebe. Svojim utakmicama u losoj ekipi i ligi sigurno nije. Haj pogodi zasto. ;)

7. Ne cuditi se odakle taj anonimus "iskoci"? :mrgreen:

8. I ne cuditi se sta nam uopste treba u A reprezentaciji?
Mislim iskreno, koji ***** ce on igrati pored Pjanica, Dzeke i Ibisevica?

9. Jeste moramo ga brzo "kaparisati" inace ce Hrvati da pocrkaju ako ga ne pozovu. :roll: :mrgreen:

DonCorleone
Kontakt:

Post Postao/la DonCorleone » 17 jan 2014, 12:31

MaksuzBaksuz je napisao/la:
gringobih je napisao/la: Izgleda da ti je malo pucanja klempi hoces da se i ja ukljucim???? :lol:
Harisove izjave su klasa kad covjek uporedi sa nekim vasim :)

A sa ovo na kompjuteru, sta da radim kad drugo na radnom mjestu kad nemam nekih obaveza! Ubijam vrjeme zafrkavati "intelektualce" po forumu. :mrgreen:
Nisam znao da postoji WLAN na bausteli :mrgreen: .
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 17 jan 2014, 12:34

Tmovac dosta elokventno i strpljivo objasnio u kost. ;)

Hajrovic je sam morao isticati da nije izgubljen, dok ga je Susic otpisao. To je to. Otpisao ga. Sta je tu tesko razumijeti. Drugi su to morali mijenjati. Po Susicu on nebi zaigrao za nas. Da se nisu drugi pobrinuli, e bogami bolje da se ne pitamo kako bi se pojedine stvari odigrale. Mogu se tu romani ispisati, ali u sustini nece se nista promijeniti. Otpisan momak sa strane selektora istom spasava posao.

A da ga je Susic kao prvi kontaktirao, to stoji. I to u vrijeme kada ga vecina nije poznavala. Isto tako Besica i Mujdzu. Taj bonus ide Susicu definitivno. Ali ovo iznad: NE!

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], CAGarfia, jasmin10, Sheyi, zikerrz21 i 31 gost.