Santos
Real Madrid
City
Milan
ja se ne sjecam kad je odigrao muski utakmicu
Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
U Santosu i Realu je bio odličan.. a sad sto ga kasnije lova pokvarilaNeutralan88 je napisao/la:Robinho je fenomen, nisam dugo vidjeo igraca da se vuce po dobrim klubovima a da nista ne pokazuje![]()
Santos
Real Madrid
City
Milan
ja se ne sjecam kad je odigrao muski utakmicu
a klupu cine: Robinho, Cassano, Ambro, Traore, Yepes, Anttonini i meni se svidja ovaj sastav ;DIlPrincipe je napisao/la:Sky Italia reports that Galliani and Co. over the next few days will evaluate whether or not to make an offer for Kakà. Galliani about Kakà earlier this evening: "Certain loves never end. They take immense turns and then they return." @KAKA
Kevin-Prince Boateng @KPBofficial
Good game of the team,was good to win...good night u all!!
Urby Emanuelson @Urby28
Good game today of The team.. 2 days off now.. On my way to Amsterdam..
Galliani is currently having dinner at Giannino with the agent Gaetano Paolillo. He represents Rafael Cabral, Ganso and Kakà among others.
_______________Abbiati
___Abate___Mbiwa___Acerbi___Taiwo
______________Montolivo
________Nocerino_____Boateng
________________Kaka
____________Džeko___Pato
životna želja mi je ovaj sastav
Hhaahhaha, a vidio da je zanimljivosubasic je napisao/la:Hahaha Harun ovo si ti fino copy,sa moje stranice na fb......Jos kad nam EDIN DZEKO predje....cuo sam price da je juce bio u Sarajevu u Vatri,sa svojim menadzerom,i da su dogovarali osobne uvjete...u igri juve,ac milan,i arsenal....sve ce se znati ua narednih 15 ak dana....A ovo sto je lafo ne spreman,supljak zestoki,napustio pripreme da bi dosao na pregovore....jer jedan t evez koji igra golfa po argentini da bude spreman,nidje veze....tako da EDIN ove god sigurno igra za dr klub,pa cemo vidijeti za koji....pozz..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.