Ako ko ne bude nasao prije mene do sutra, ja cu naci i postaviti link ovdje.canser je napisao/la:Ima li gdje prenos utakmice,ako neko zna da mi kaze.Unaprijed hvala.
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
S E M P E R - V I R I D I S
!!!! VU - VU - VUKOVI !!!!
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
!!!! VU - VU - VUKOVI !!!!
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
Face TV!asunsao je napisao/la:Prenosi li neka nasa TV utakmicu ?
- corleone87
- Kontakt:
Momci pristizu u Cesku.

„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.
- corleone87
- Kontakt:
Jesu im dobre ove live camere u Pragu 

„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.
-
- Kontakt:
DevilS ima 4-5 različitih nickova, ušao momak skroz u fazonbagrcavi je napisao/la:DevilS je sad @BundesLigaNo1, a ovaj što pere za karte je Aldin, Dona, golijat, limonene i ostali...

bit će streamova koliko ocete, eo jedan:Mokroguz je napisao/la:Ako ko ne bude nasao prije mene do sutra, ja cu naci i postaviti link ovdje.canser je napisao/la:Ima li gdje prenos utakmice,ako neko zna da mi kaze.Unaprijed hvala.
http://bstream4.net/raspored.html
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG
- zubanovic89
- Kontakt:
isto ko na Marin Dvoru kod tramvajskecorleone87 je napisao/la:Momci pristizu u Cesku.

Sta bi dala da sam radio amater pa da cujes djecu oca ti i mater... All we hear is radio Maglaj, radio Tuzla radio Kladanj!!
-
- Kontakt:
90% nas je to pomislilo 

17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
P zato se i kaže , Pješke do Češke 

-------------Loncaric(Hadzic)Zeman je napisao/la:Nazire li se prvih 11 za sutra?
---Zeljkovic, Kerla, Skaljic, Urdinov
------------Tomic, Hasanovic
------Bucan, Hodzic, E. Colic (

------------------Adilovic
Tanko... no sta je tu je.. Mislim da je to, to. Ako bude izmjena bice mozda na mjestu zadnjeg veznog gdje bi mozda Jamak upo.
Elvir zabija hattrick i mi idemo u grupnu fazu. Naravno Elvir preuzima kapitensku traku i kao nagradu za sve dobija kartu za Brazil gdje ce praviti konkurenciju Lulicu.
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
Ja se najezim samo na pomisao da ćemo proći Viktoriju.
Mogu zamisliti atmosferu i euforiju koja bi zavladala, Europa Liga zagarantovana
Mogu zamisliti atmosferu i euforiju koja bi zavladala, Europa Liga zagarantovana

Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!
Za europa ligu mislim da moramo jos jedno predkolo proci, nisam siguranshzna je napisao/la:Ja se najezim samo na pomisao da ćemo proći Viktoriju.

Za direktan plasman, ali ako budeš ispao iz 3 pretkola LP ideš u play off LE i vjerovatno budeš nosioc 

Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!
Igraci koji su nastupali u proslogodisnjem dvomecu protiv Maribora a koji vise nisu u Želji ili nece imati pravo nastupa sutra:
Marijan Antolović, Jadranko Bogičević, Velibor Vasilić, Muamer Svraka, Benjamin Čolić, Srđan Stanić, Samir Bekrić, Josip Kvesić, Nermin Zolotić, Mirsad Bešlija i Zajko Zeba..
Igraci koji su igrali protiv Maribora a i sutra ce biti u konkurenciji:
Semir Kerla, Nermin Jamak, Vernes Selimović i Eldin Adilović.
Marijan Antolović, Jadranko Bogičević, Velibor Vasilić, Muamer Svraka, Benjamin Čolić, Srđan Stanić, Samir Bekrić, Josip Kvesić, Nermin Zolotić, Mirsad Bešlija i Zajko Zeba..
Igraci koji su igrali protiv Maribora a i sutra ce biti u konkurenciji:
Semir Kerla, Nermin Jamak, Vernes Selimović i Eldin Adilović.
I onda kada više ne bude me ovdje
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
Da se mene pita, na mjesto E.Čolića bi Bučan, a na Bučanovo Selimović. Sve ostalo ok.sajo10 je napisao/la:-------------Loncaric(Hadzic)Zeman je napisao/la:Nazire li se prvih 11 za sutra?
---Zeljkovic, Kerla, Skaljic, Urdinov
------------Tomic, Hasanovic
------Bucan, Hodzic, E. Colic ()
------------------Adilovic
Tanko... no sta je tu je.. Mislim da je to, to. Ako bude izmjena bice mozda na mjestu zadnjeg veznog gdje bi mozda Jamak upo.
NAPRIJED NARODE!
Ljudi ne dizite euforiju da se ne razocaramo
svi mi vjerujemo u prolaz ,postoji neka nada u nama al
3:1 bi super bilo il 2:1 

Željeznicar za život cijeli !
-
- Kontakt:
ne dižite euforiju
hajde Žeeeljo pobjeeeediiii...

hajde Žeeeljo pobjeeeediiii...

17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
Trenutno korisnika/ca: bvsic, Levin, Lokomotifa, Mamba21 i 78 gostiju.