Pročitaj o čemu se radi prije nego što ostaviš ovako besmislen komentar. Morto ne traži lične podatke od bilo koje osobe niti bi to ikad uradio. Prijedlog drugog forumaša je bio da se doda članski broj sa username-om ako bi slučajno bilo osoba koji bi slikali iste članske pa sa tim brojem to ne bi bilo moguće. Mislim da je prijedlog ok.Evander je napisao/la: ↑29 dec 2023, 19:25Osnovno pravilo svakog javnog foruma je anonimnost. Ni Morto, niti bilo ko iz SS.BA, ne smije traziti licne podatke bilo koga.PikachuSA je napisao/la: ↑29 dec 2023, 17:44U dogovoru sa Mortom sam odlučio da vam podijelim prijedlog kako spriječiti manipulacije pri prijavi na novu temu, pa iznesite svoje mišljenje.
Predlažem da Morti pošaljemo slike sa brojem članske, tako bi se manipulacije svele na minimum. Morto može pohraniti podatke u jedan Excel/Word dokument, te bi pokušaj da se dvije osobe prijave sa identičnom kartom bio onemogućen.
Vjerujem da će većina primjedbi biti po pitanju privatnosti. Samo ću reći da imam povjerenja u Mortu i da smatram da trebamo podržati njegovu inicijativu za otvaranje nove teme kako bismo stvorili okruženje u kojem neće biti mjesta za dušmane kluba i njihove toksične postove.
Samo klub, ili HZ, ili ko vec, mogu napraviti svoj forum i tamo zahtjevati uslove, sto je ok.
Ja ne mogu ništa vidjeti preko tog broja sve i da imam želju za tim, samo klub ima naše podatke u bazi.
Uostalom, ovo pokušavam uraditi radi zahtjeva tih istih forumaša pa da vidimo kako će biti, vjeruj da meni to ne igra nikakvu ulogu - čak je i više posla.