FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Šta očekujemo od Evrope?

Prolazak u 3. pretkolo
83
52%
Prolazak u Play off
32
20%
Grupnu fazu
46
29%

Ukupno glasova: 161

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la MortemHz » 29 dec 2023, 23:02

Evander je napisao/la:
29 dec 2023, 19:25
PikachuSA je napisao/la:
29 dec 2023, 17:44
U dogovoru sa Mortom sam odlučio da vam podijelim prijedlog kako spriječiti manipulacije pri prijavi na novu temu, pa iznesite svoje mišljenje.

Predlažem da Morti pošaljemo slike sa brojem članske, tako bi se manipulacije svele na minimum. Morto može pohraniti podatke u jedan Excel/Word dokument, te bi pokušaj da se dvije osobe prijave sa identičnom kartom bio onemogućen.

Vjerujem da će većina primjedbi biti po pitanju privatnosti. Samo ću reći da imam povjerenja u Mortu i da smatram da trebamo podržati njegovu inicijativu za otvaranje nove teme kako bismo stvorili okruženje u kojem neće biti mjesta za dušmane kluba i njihove toksične postove.
Osnovno pravilo svakog javnog foruma je anonimnost. Ni Morto, niti bilo ko iz SS.BA, ne smije traziti licne podatke bilo koga.
Samo klub, ili HZ, ili ko vec, mogu napraviti svoj forum i tamo zahtjevati uslove, sto je ok.
Pročitaj o čemu se radi prije nego što ostaviš ovako besmislen komentar. Morto ne traži lične podatke od bilo koje osobe niti bi to ikad uradio. Prijedlog drugog forumaša je bio da se doda članski broj sa username-om ako bi slučajno bilo osoba koji bi slikali iste članske pa sa tim brojem to ne bi bilo moguće. Mislim da je prijedlog ok.
Ja ne mogu ništa vidjeti preko tog broja sve i da imam želju za tim, samo klub ima naše podatke u bazi.
Uostalom, ovo pokušavam uraditi radi zahtjeva tih istih forumaša pa da vidimo kako će biti, vjeruj da meni to ne igra nikakvu ulogu - čak je i više posla.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Uvijeknapravojstrani
Kontakt:

Post Postao/la Uvijeknapravojstrani » 29 dec 2023, 23:14

Sto nebi bio uslov ulaska u tu grupu članska karta za protekle tri godine. Tako se ne bi mogli ubaciti ovi koji bi radi toga maksuz uzeli sada člansku.

Dave
Kontakt:

Post Postao/la Dave » 29 dec 2023, 23:17

Uvijeknapravojstrani je napisao/la:
29 dec 2023, 23:14
Sto nebi bio uslov ulaska u tu grupu članska karta za protekle tri godine. Tako se ne bi mogli ubaciti ovi koji bi radi toga maksuz uzeli sada člansku.
+1 :D
This time next year, we'll be millionaires!

Krvarim od dosade

TurkishAirlines

Post Postao/la TurkishAirlines » 29 dec 2023, 23:22

Riki10HZ je napisao/la:
29 dec 2023, 22:37
Zao raji dat cvaju pa fol da ostanu anonimni. Eh to je razlog sto smo pustili da svi pametuju i pljuju preko komentara a imamo 3 hiljade clanova prosle sezone. Ma samo clanovima napravit grupu ko nece ne mora nek sam pise ovdje i psuje sam sebi... Dosta vise! Svi fol vole klub a sta si dao klubu nemos 20 Kam izdvojit na gofisnjem nivou fuj
Ovo moze napisati samo pubertetlija.

Izjednacavati lojalnost klubu sa pristajanjem na neki javno privatni forum da se slikaju clanske, ovo ono.

Ma ne zelim nikom dokazivati sta imam i sta nemam.

Samo izmisljanje tople vode.

Treba da shvatite, da nisu svi isti, ne gledaju svi isto. Ljudi su razliciti i dosta njih ima svoje misljenje.
Ne mozes ti meni reci da je, nagadjam, Ziljkic top igrac bio, kad je jedna qurcina najobicnija ciganska. Yebo mu bojac mater i onaj sal sto ga je zapalio.

Moze on biti Ronaldo, al ja mu yebo majku kad je potpiso, davao golove a i sad kad je papak pobjegao, ne zna ni on gdje.

Sto se mene licno tice, mogu se 100 novih tema otvoriti za 100 clanova ovog foruma, pa da svako ima svoju temu, a mi cemo se diviti kako su oni clanovi kluba i vole isti.
Free PALESTINA

MIRVICU ODLAZI!!!

#sirimopozitivu

"Imati i ne znati, gore je nego nemati"

donDondon
Kontakt:

Post Postao/la donDondon » 29 dec 2023, 23:29

Bas nemate pametnija posla nego sad gledati neke nove forume ko ima člansku ko nema,eto kao mi smo neko I nesto, ja moram nekome pokazati clansku da bih nešto napisao .
Znam ljude koji gledaju 70%utakmica na stadionu a nemaju clansku a isto znam one što imaju clansku a ne pogledaju ništa sem derbia

Prošlo je to vrijeme
Uživajte,slavite novu godinu,zguzite sta,obidjite šta,eventualno budite sa porodicom
Manite se još neki podforuma, foruma,zajebancija
Premier League of Bosnia and Herzegovina:
Winners (5): 1998–99, 2006–07, 2014–15, 2018–19, 2019–20
Yugoslav First League:
Winners (2): 1966–67, 1984–85
Bosnia and Herzegovina Cup:
Winners (7): 1996–97, 1997–98, 2001–02, 2004–05, 2013–14, 2018–19, 2020–21

H8Z7
Kontakt:

Post Postao/la H8Z7 » 29 dec 2023, 23:32

Surreal je napisao/la:
29 dec 2023, 22:59
mirzatele je napisao/la:
29 dec 2023, 22:42
Pa je li dosta više da uzimamo ove propale igrače, da im mi oživljavamo karijere? Šta će nam igrač koji ima samo 200 nastupa u ligama petice, on da šta valja ne bi ove sezone igramo samo šest puta za Sevillu.

Bolje dovesti nekog iz Dečića, vjeruj.
Nije Dečić ali jeste Brazil prijatelju
https://www.transfermarkt.com/matheus-b ... ler/980825
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene

L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!

Surreal
Kontakt:

Post Postao/la Surreal » 29 dec 2023, 23:35

H8Z7 je napisao/la:
29 dec 2023, 23:32
Surreal je napisao/la:
mirzatele je napisao/la:
29 dec 2023, 22:42
Pa je li dosta više da uzimamo ove propale igrače, da im mi oživljavamo karijere? Šta će nam igrač koji ima samo 200 nastupa u ligama petice, on da šta valja ne bi ove sezone igramo samo šest puta za Sevillu.

Kako ga izvuče brat, svaka ti čast :mrgreen:
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.

🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤

U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.

H8Z7
Kontakt:

Post Postao/la H8Z7 » 29 dec 2023, 23:44

Surreal je napisao/la:
29 dec 2023, 23:35
H8Z7 je napisao/la:
29 dec 2023, 23:32
Surreal je napisao/la:

Kako ga izvuče brat, svaka ti čast :mrgreen:
Hvala brate :thumbup:
https://www.transfermarkt.com/kays-ruiz ... ler/538045
Nažalost, izgleda, ovog Norvežani pokupili :thumbdown:
https://www.transfermarkt.com/aimar-she ... ler/579294

P.S. Kova kralju, kažu ne bi vraćao igrača pa njega i Rahmanovića na leđima bi donio :ljepota: :kralj:

L'otavo re di Roma F.T.

NajvecaRadosti
Kontakt:

Post Postao/la NajvecaRadosti » 29 dec 2023, 23:57

I ko dodje u 21 hahah
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!

HordasOdMalena
Kontakt:

Post Postao/la HordasOdMalena » 29 dec 2023, 23:58

Vladan brat. :salut:
"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."

napoleon72
Kontakt:

Post Postao/la napoleon72 » 30 dec 2023, 00:00

Kova kralju :tokralju: :tokralju:
A neki ovdje mu prizivali lom obje ruke jer je odbio da igra za ovaj pokusaj reprezentacije haha.
GRMI SA SJEVERA!
1946

90ka deseti heroj Bosne

Cora1946
Kontakt:

Post Postao/la Cora1946 » 30 dec 2023, 00:10

Uvijeknapravojstrani je napisao/la:
29 dec 2023, 23:14
E ova ti je jaka :D samo meni ne ide u prilog jer sam zijanio clansku za 2022 bas mi je rupu napravila u kolekciji
90!

Komercijala19
Kontakt:

Post Postao/la Komercijala19 » 30 dec 2023, 00:25

slika
Sarajevo ce biti,sve drugo ce proci

H8Z7
Kontakt:

Post Postao/la H8Z7 » 30 dec 2023, 00:29

Komercijala19 je napisao/la:
30 dec 2023, 00:25
slika
Kad prije dresove ubaci :mrgreen:
Jel pes 21 new season ili klasični 21?

L'otavo re di Roma F.T.

Komercijala19
Kontakt:

Post Postao/la Komercijala19 » 30 dec 2023, 00:32

H8Z7 je napisao/la:
30 dec 2023, 00:29
slika
Klasicni PES 21
Sarajevo ce biti,sve drugo ce proci

holyman
Kontakt:

Post Postao/la holyman » 30 dec 2023, 00:50

Riki10HZ je napisao/la:
29 dec 2023, 22:37
Zao raji dat cvaju pa fol da ostanu anonimni. Eh to je razlog sto smo pustili da svi pametuju i pljuju preko komentara a imamo 3 hiljade clanova prosle sezone. Ma samo clanovima napravit grupu ko nece ne mora nek sam pise ovdje i psuje sam sebi... Dosta vise! Svi fol vole klub a sta si dao klubu nemos 20 Kam izdvojit na gofisnjem nivou fuj
Sta ti stvarno mislis, da ce na temi u kojoj su svi clanovi, biti med i mlijeko?
Ja cu opet prvi tjerati i kritikovati sta god mi se ne svidja, kakve veze jesam li uzeo 30 clanskih ili ne?
NEMA NAZAD

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 30 dec 2023, 01:00

MortemHz je napisao/la:
29 dec 2023, 23:02
Evander je napisao/la:
PikachuSA je napisao/la:
29 dec 2023, 17:44
U dogovoru sa Mortom sam odlučio da vam podijelim prijedlog kako spriječiti manipulacije pri prijavi na novu temu, pa iznesite svoje mišljenje.

Predlažem da Morti pošaljemo slike sa brojem članske, tako bi se manipulacije svele na minimum. Morto može pohraniti podatke u jedan Excel/Word dokument, te bi pokušaj da se dvije osobe prijave sa identičnom kartom bio onemogućen.

Vjerujem da će većina primjedbi biti po pitanju privatnosti. Samo ću reći da imam povjerenja u Mortu i da smatram da trebamo podržati njegovu inicijativu za otvaranje nove teme kako bismo stvorili okruženje u kojem neće biti mjesta za dušmane kluba i njihove toksične postove.
Osnovno pravilo svakog javnog foruma je anonimnost. Ni Morto, niti bilo ko iz SS.BA, ne smije traziti licne podatke bilo koga.
Samo klub, ili HZ, ili ko vec, mogu napraviti svoj forum i tamo zahtjevati uslove, sto je ok.
Pročitaj o čemu se radi prije nego što ostaviš ovako besmislen komentar. Morto ne traži lične podatke od bilo koje osobe niti bi to ikad uradio. Prijedlog drugog forumaša je bio da se doda članski broj sa username-om ako bi slučajno bilo osoba koji bi slikali iste članske pa sa tim brojem to ne bi bilo moguće. Mislim da je prijedlog ok.
Ja ne mogu ništa vidjeti preko tog broja sve i da imam želju za tim, samo klub ima naše podatke u bazi.
Uostalom, ovo pokušavam uraditi radi zahtjeva tih istih forumaša pa da vidimo kako će biti, vjeruj da meni to ne igra nikakvu ulogu - čak je i više posla.
Nadji mi u pravilu foruma da se igdje traze bilo kakvi brojevi, bilo sta i ok. Bilo kakav podatak je narusavanje privatnosti, a to je osnovno pravilo foruma. Da se razumijemo, imam clansku i novorodjenom djetetu sam uzeo baby paket danas.
Clanski brojevi su vlasnistvo FK Sarajevo, ovaj forum nema veze sa tim. Ovo je suluda ideja koju ce urednistvo ovog portala sigurno oboriti. Ne ulazite u stvari za koje nemate nadleznost. Ovo je javni forum i takav treba ostati. Cak je debilno pravilo da ostali navijaci ne smiju pisati na temama drugih klubova. To nigdje ne postoji.
Druga je stvar sto vi dopustate troloanje, psovanje, vrijedjanje i sto radi klikova niko nije banovan godinama.

Amcho1
Kontakt:

Post Postao/la Amcho1 » 30 dec 2023, 01:03

30 dec 2023, 00:32
H8Z7 je napisao/la:
30 dec 2023, 00:29
slika
Klasicni PES 21
Kako ovo instaliraš, ako može pp. Hvala :)
Samo realno, samo iskreno, samo objektivno, samo istina, samo FK Sarajevo, od malena za sva vremena Sarajevo ljubavi jedina.

NajvecaRadosti
Kontakt:

Post Postao/la NajvecaRadosti » 30 dec 2023, 01:04

napoleon72 je napisao/la:
30 dec 2023, 00:00
Kova kralju :tokralju: :tokralju:
A neki ovdje mu prizivali lom obje ruke jer je odbio da igra za ovaj pokusaj reprezentacije haha.
Debili primitivni
Vladan Kovacevic je Sarajevo! :salut:

Danas sam obnovio clanstvo ali nisam za ovu ideju vala.Jedino da klub preko appa napravi svoj forum onda ok ali ovdje je to jako tesko izvodljivo.Vise bi poveo kontrolu oko banovanja i udaljavanja sa foruma.Jbg i ja nekad pretjeram ali sve je to sport.Nista zlonamjermo.Mozemo se nauciti samokontroli ali neko beze trolanje i pokusaji narusavanja mira u klubu ne bi tolerisao.Uostalom 20 KM nece nicije misljenje promjeniti.Isto ce neko pisati i misliti imao clansku ili ne.Nemamo svi ista misljenja,nekome valja neki igrac nekome ne pa ce ga pljuvati.Za to i sluzi forum da diskutujemo i razmjenimo misljenja.Sve dok je to zdrava diskusija nikakav problem,ne moramo se ni slagati.
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!

holyman
Kontakt:

Post Postao/la holyman » 30 dec 2023, 01:28

Evander je napisao/la:
30 dec 2023, 01:00
MortemHz je napisao/la:
29 dec 2023, 23:02
Evander je napisao/la:

Nadji mi u pravilu foruma da se igdje traze bilo kakvi brojevi, bilo sta i ok. Bilo kakav podatak je narusavanje privatnosti, a to je osnovno pravilo foruma. Da se razumijemo, imam clansku i novorodjenom djetetu sam uzeo baby paket danas.
Clanski brojevi su vlasnistvo FK Sarajevo, ovaj forum nema veze sa tim. Ovo je suluda ideja koju ce urednistvo ovog portala sigurno oboriti. Ne ulazite u stvari za koje nemate nadleznost. Ovo je javni forum i takav treba ostati. Cak je debilno pravilo da ostali navijaci ne smiju pisati na temama drugih klubova. To nigdje ne postoji.
Druga je stvar sto vi dopustate troloanje, psovanje, vrijedjanje i sto radi klikova niko nije banovan godinama.
Nije istina ovo zadnje, redovno se ljudi banuju samo sto to ne primjetis. Ja sam od 6 mjeseci barem 5 bio banovan zbog prozivanja administracije i nazivanja prevaranta vinka chetnikom. Sjecam se i @ledesma je redovno bio u banovicima zbog iste stvari. Ko i uvijek, ispostavilo se da smo upravu.

Inace s nekim stvarima se cak i slazem, admin svakako nece dopustiti takvu temu, ovo je ipak forum.

A da klub treba napraviti aplikaciju s forumom u kojem ce registracija biti moguca samo uz clansku, sigurno da treba.
NEMA NAZAD

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, Chony533, Evander, Haksss, kogmagie46, perodeformero, Vanja8 i 67 gostiju.